ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Sourme μπορείς να κατεβάσεις - σβήσεις τέτοιες αναρτήσεις εδώ μέσα;
Συνειδητά δε διαβάζουμε τίποτα άλλο εκτός παοκμανια σήμερα , για να αποφύγουμε εγκεφαλικό. Κρίμα είναι ο γερασίμου να βάζει τέτοια άρθρα σε 2 τοπικς κιόλας.
Δε λέει τέτοια μέρα να χαλιόμαστε έτσι.
Συνειδητά δε διαβάζουμε τίποτα άλλο εκτός παοκμανια σήμερα , για να αποφύγουμε εγκεφαλικό. Κρίμα είναι ο γερασίμου να βάζει τέτοια άρθρα σε 2 τοπικς κιόλας.
Σβήστηκαν.
Γερασιμου δεν υπάρχει λόγος τη παρούσα φάση να υπάρχουν τέτοια σκουπίδια εδώ μέσα
Γερασιμου δεν υπάρχει λόγος τη παρούσα φάση να υπάρχουν τέτοια σκουπίδια εδώ μέσα
Αν δεν έχω απολέσει την λογική και την ικανότητα της κρίσης μου, ε τότε μάλλον μερικοί έχουν χάσει την μπάλα...
Άντε, από τίποτα νεούδια Π.Α.Ο.Κ.τσάκια να το καταλάβω, γιατί δεν την ψιλιάζονται επειδή είναι άμαθα...
Αλλά από έμπειρους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, άνω των 50, δεν μπορώ να το καταλάβω, ούτε να το δεχτώ...
Αυτός ο πουθενάς ο Αρν@ούτογλου, ο βαλτός, εκμεταλλευόμενος τον χάλια ψυχισμό μας μετά από ακόμα μια βρωμιά-πουστιά σε βάρος μας, πανομοιότυπη μ αυτές που ζούμε 50 χρόνια και θυμίζοντας μας τον τιτάνα Παντελάκη και τα λεγόμενα του περί "αλητείας" (μόνο μέσα στο γήπεδο όμως και μάλιστα της σωστής αλητείας, του γνήσιου τσαμπουκά), δεν μας οδηγεί σε λάθος μονοπάτι, σ αυτό των αλλόθρησκων και "του χαλίφη στην θέση του χαλίφη"?
Άντε, από τίποτα νεούδια Π.Α.Ο.Κ.τσάκια να το καταλάβω, γιατί δεν την ψιλιάζονται επειδή είναι άμαθα...
Αλλά από έμπειρους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, άνω των 50, δεν μπορώ να το καταλάβω, ούτε να το δεχτώ...
Αυτός ο πουθενάς ο Αρν@ούτογλου, ο βαλτός, εκμεταλλευόμενος τον χάλια ψυχισμό μας μετά από ακόμα μια βρωμιά-πουστιά σε βάρος μας, πανομοιότυπη μ αυτές που ζούμε 50 χρόνια και θυμίζοντας μας τον τιτάνα Παντελάκη και τα λεγόμενα του περί "αλητείας" (μόνο μέσα στο γήπεδο όμως και μάλιστα της σωστής αλητείας, του γνήσιου τσαμπουκά), δεν μας οδηγεί σε λάθος μονοπάτι, σ αυτό των αλλόθρησκων και "του χαλίφη στην θέση του χαλίφη"?
- Sick Bastard
PAOK_Antarctica έγραψε:Είτε γίνει με κόσμο, είτε χωρίς, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Odi έγραψε:Πατήστε τους για τη γλώσσα που έχουνε βγάλει και αποδείξτε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα.
Διαλύστε τους.
Μέχρι την Κυριακή θα στρώσω, προς το παρόν απίστευτη ξενέρα.
Μέχρι την προηγούμενη Κυριακή πίστευα θα είναι ματς γιορτή για μας σε κατάμεστο γήπεδο και επισφράγηση τίτλου. Σε 7 μέρες ήρθαν τα πάνω κάτω.
Νίκη και ΠΞΣ στους αντιπαθέστατους, τους έχουμε για πρωινό την ομάδα ψέμα και τον καρνάβαλο προπονητή
Μέχρι την προηγούμενη Κυριακή πίστευα θα είναι ματς γιορτή για μας σε κατάμεστο γήπεδο και επισφράγηση τίτλου. Σε 7 μέρες ήρθαν τα πάνω κάτω.
Νίκη και ΠΞΣ στους αντιπαθέστατους, τους έχουμε για πρωινό την ομάδα ψέμα και τον καρνάβαλο προπονητή
Δεν έχει μα και μου, σκοτώστε τους στο χορτάρι γιατί πολλά μας τα είπανε, η κωλοομάδα με σούπερ σταρ τον Λάζαρο μη χέσω. Εσείς οι πριμαντόνες της ομάδας τύπου Βιεϊρίνια, Μάτος, Πρίγιο και Πέλκας διαλύστε τους! Ούτε χαμένο αράουτ! Η τίμια η ΑΕΚ που μας έπερνε τους παίχτες με πρόσφυγες και φέσωσε το Δημόσιο κάποια δις! Μπούλο
giapas έγραψε:Sourme μπορείς να κατεβάσεις - σβήσεις τέτοιες αναρτήσεις εδώ μέσα;
Εγώ δεν είμαι χάλια; 45+ χρόνια βλέπω τον ΠΑΟΚ και έχω εξοργιστεί με 10 τουλάχιστον κλεμμένους τίτλους. Τα βάζω μπας και ξυπνήσουν κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ, εμείς έχουμε συνηθίσει την π@@στιά της Αθήνας, αλλά όχι και να την ανεχόμαστε. Ανοίξτε και το inpaok, για να δείτε ποια είναι αυτή που θα βγάλει σήμερα απόφαση, εγώ δεν το ποστάρω.
Ακριβώς έτσι, την Κυριακή πρέπει να γυαλίζει το μάτι τους και ει δυνατόν, οι μισοί και της αεκ να ζήσουν τον αγώνα ανάσκελα.sotos26 έγραψε:Δεν έχει μα και μου, σκοτώστε τους στο χορτάρι γιατί πολλά μας τα είπανε, η κωλοομάδα με σούπερ σταρ τον Λάζαρο μη χέσω. Εσείς οι πριμαντόνες της ομάδας τύπου Βιεϊρίνια, Μάτος, Πρίγιο και Πέλκας διαλύστε τους! Ούτε χαμένο αράουτ! Η τίμια η ΑΕΚ που μας έπερνε τους παίχτες με πρόσφυγες και φέσωσε το Δημόσιο κάποια δις! Μπούλο
Ξαναθυμάμαι τα προ ...ετών: ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
Σε πιστεύω για τις αγνές προθέσεις σου και δεν έχω σκοπό να θίξω εσένα προσωπικά.Γερασίμου έγραψε:giapas έγραψε:Sourme μπορείς να κατεβάσεις - σβήσεις τέτοιες αναρτήσεις εδώ μέσα;
Εγώ δεν είμαι χάλια; 45+ χρόνια βλέπω τον ΠΑΟΚ και έχω εξοργιστεί με 10 τουλάχιστον κλεμμένους τίτλους. Τα βάζω μπας και ξυπνήσουν κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ, εμείς έχουμε συνηθίσει την π@@στιά της Αθήνας, αλλά όχι και να την ανεχόμαστε. Ανοίξτε και το inpaok, για να δείτε ποια είναι αυτή που θα βγάλει σήμερα απόφαση, εγώ δεν το ποστάρω.
Αλλά ειλικρινά , είναι πολύ κακές οι στιγμές για να διαβάζουμε τέτοια πράγματα.
Μάλλον μια από τα ίδια.Tolaros έγραψε:Μέχρι την Κυριακή θα στρώσω, προς το παρόν απίστευτη ξενέρα.
το 2010 ήταν ο σπάθας που κατάφερε να μας αποσυντονίσει εντελώς και να αδειάσει την ομάδα που μετά τα παράτησε.
το 2018 ελπίζω να μην καταφέρει μια κορδέλα να κάνει τα ίδια.
όλα τα έχουμε δει, όχι και αυτό.
δεν θέλει τακτικές και πολλές ποδοσφαιρικές αναλύσεις, πρέπει να δοθεί έμφαση στην ψυχολογία των παιχτών.
να μην αδειάσουν, να μην θεωρήσουν ότι όλα τέλειωσαν.
όλο το παιχνίδι εκεί είναι, στην ψυχολογία.
το 2018 ελπίζω να μην καταφέρει μια κορδέλα να κάνει τα ίδια.
όλα τα έχουμε δει, όχι και αυτό.
δεν θέλει τακτικές και πολλές ποδοσφαιρικές αναλύσεις, πρέπει να δοθεί έμφαση στην ψυχολογία των παιχτών.
να μην αδειάσουν, να μην θεωρήσουν ότι όλα τέλειωσαν.
όλο το παιχνίδι εκεί είναι, στην ψυχολογία.
τα λέγαμε και για την τρίπολη αυτά αλλά δεν μπήκανε, πρέπει να γίνει ψυχολογική προετοιμασία από τώρα με μέριμνα από όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
Η κουλα δε θα ρθει να παιξει μπαλα νομιζω ολοι το καταλαβαινουμε ναι?Μετα 70 παραπατανε σα κοτοπουλα .Οποτε μεγαλη προσοχη γιατι θα χτυπησουν βρωμικα εντος για να γινει ροντεο το παιχνιδι μπας και τσιμπησουμε κοκκινες.Απ την αλλη στο παγκο θα χουν 8-10 οσκαρικους να προκαλουν αλλα και να πεφτουν με το φυσημα του ανεμου.
ΥΓ προς ΠΑΕ :ΒΑΛΤΕ 45 καμερες να γραφουν τα παντα απο διαφορετικες γωνιες για την ..."καλυτερη αστυνομευση και προστασια των αντιπαλων".
ΥΓ προς ΠΑΕ :ΒΑΛΤΕ 45 καμερες να γραφουν τα παντα απο διαφορετικες γωνιες για την ..."καλυτερη αστυνομευση και προστασια των αντιπαλων".
- Petros1988
Αν βγει σήμερα η απόφαση π.χ και είναι τιμωρία δε θα χει κόσμο την Κυριακή.Αν βγει αύριο θα έχει?