Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Αν μειωθούν τα ποστ σας ή δείτε ελαφρώς πεσμένο τον αριθμό των συνολικών ποστ μη φοβηθείτε .. εγώ είμαι! 8)
O Stallion είπε πως η μεταφορά του φόρουμ στο καινούριο φόρουμ θα γίνει πιο εύκολα αν τα ποστ είναι λιγότερα .. Γι' αυτό άρχισα να δίνω μπούλο σε κλειδωμένα τόπικ τα οποία ήταν άσκοπα και μετά ίσως θυσιαστούν κι άλλα μεγαλύτερα τόπικ που όμως ήταν χαβαλεδιάρικα ..
Απλή ενημέρωση ήταν .. Συνεχίζουμε!
O Stallion είπε πως η μεταφορά του φόρουμ στο καινούριο φόρουμ θα γίνει πιο εύκολα αν τα ποστ είναι λιγότερα .. Γι' αυτό άρχισα να δίνω μπούλο σε κλειδωμένα τόπικ τα οποία ήταν άσκοπα και μετά ίσως θυσιαστούν κι άλλα μεγαλύτερα τόπικ που όμως ήταν χαβαλεδιάρικα ..
Αυτο ειναι το ποιο σωστο.Yiankos έγραψε:Αν μειωθούν τα ποστ σας ή δείτε ελαφρώς πεσμένο τον αριθμό των συνολικών ποστ μη φοβηθείτε .. εγώ είμαι! 8)
μηπως στο νεο φορουμ θα εχουμε και αυτη τη δυνατοτητα??
-> http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 673#120673
-> http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 673#120673
Σωστή η παρατήρηση του paok87...
Μια άλλη. Γίνεται να περιορίσετε τα ποστ των μελών ανα ημέρα? Να μη μπορεί να κάνει πάνω απο 20 ας πούμε (υποκειμενικό είναι το νούμερο - αν γίνεται και λιγότερα).
Δεν γίνεται να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις όλα (μα όλα όμως!!!) τα τόπικ του φόρουμ με τελευταία δημοσίευση ενός μέλους!!
Ήμαρτον.
Μια άλλη. Γίνεται να περιορίσετε τα ποστ των μελών ανα ημέρα? Να μη μπορεί να κάνει πάνω απο 20 ας πούμε (υποκειμενικό είναι το νούμερο - αν γίνεται και λιγότερα).
Δεν γίνεται να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις όλα (μα όλα όμως!!!) τα τόπικ του φόρουμ με τελευταία δημοσίευση ενός μέλους!!
Ήμαρτον.
Αμάν ρε agave k αυτό σε πείραξε?
Συμφωνώ με τα παιδιά ότι το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να σβηστούν όλα τα post.Επίσης με βρίσκει σύμφωνο ένα συμμάζεμα στο φόρουμ κ αν δεν μπορεί να μπει στο καινούριο απλά ένα link ή ενα back up.Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αν είχα τις γνώσεις αλλά ΠΑΟΚ είσαι...αυτά είναι πολυτέλειες..χαχαχα...Πιστεύω σε σας κ ότι θα βρείτε την καλύτερη λύση.
Συμφωνώ με τα παιδιά ότι το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να σβηστούν όλα τα post.Επίσης με βρίσκει σύμφωνο ένα συμμάζεμα στο φόρουμ κ αν δεν μπορεί να μπει στο καινούριο απλά ένα link ή ενα back up.Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αν είχα τις γνώσεις αλλά ΠΑΟΚ είσαι...αυτά είναι πολυτέλειες..χαχαχα...Πιστεύω σε σας κ ότι θα βρείτε την καλύτερη λύση.

Re: Νέο φόρουμ
Όπως βλέπετε το νέο φόρουμ κυκλοφόρησε ...
Τα συγχαρητήρια στον stallion για την εκπληκτική δημιουργία του ..
Δυστυχώς πολλά ποστ και πολλοί τίτλοι των τόπικ βγαίνουν στα Κινέζικα ..
Για τα ποστ δεν μπορεί να γίνει κάτι και φυσικά ποιος να θυμάται τι έγραψε τότε ..
Για τους τίτλους των τόπικ όμως θα ξεκινήσουμε να τους διορθώνουμε και όσοι θυμόμαστε με βάση τα συμφραζόμενα ποιος ήταν ο παλιός τίτλος του τόπικ πριν γίνει Κινέζικος.
Οπότε αν θυμάστε κι εσείς τους παλιούς τίτλους των τόπικ που πλέον φαίνονται σε Κινέζικα, ενημερώστε τους mod - admin είτε με pm είτε με mail είτε στο msn είτε στο facebook όπως επικοινωνείται τέλος πάντων.
Αυτά ..
Τα συγχαρητήρια στον stallion για την εκπληκτική δημιουργία του ..
Δυστυχώς πολλά ποστ και πολλοί τίτλοι των τόπικ βγαίνουν στα Κινέζικα ..
Για τα ποστ δεν μπορεί να γίνει κάτι και φυσικά ποιος να θυμάται τι έγραψε τότε ..
Για τους τίτλους των τόπικ όμως θα ξεκινήσουμε να τους διορθώνουμε και όσοι θυμόμαστε με βάση τα συμφραζόμενα ποιος ήταν ο παλιός τίτλος του τόπικ πριν γίνει Κινέζικος.
Οπότε αν θυμάστε κι εσείς τους παλιούς τίτλους των τόπικ που πλέον φαίνονται σε Κινέζικα, ενημερώστε τους mod - admin είτε με pm είτε με mail είτε στο msn είτε στο facebook όπως επικοινωνείται τέλος πάντων.
Αυτά ..
πολυ ωραιο το καινουριο φορουμ,συγχαρητηρια!
αντιμετωπιζω καποια προβληματα με την κωδικοποιηση των χαρακτηρων σε ορισμενα ποστ,δοκιμασα ολες τις κωδικοποιησεις και δεν ειδα φως..

αντιμετωπιζω καποια προβληματα με την κωδικοποιηση των χαρακτηρων σε ορισμενα ποστ,δοκιμασα ολες τις κωδικοποιησεις και δεν ειδα φως..
Συγχαρητήρια μάγκες! Εκ πρώτης όψεως, καταπληκτικό! Όπως και το PaokMedia!!! Άντε καλή αρχή!!
καλησπερα ,εχω προβλημα με τη κωδικοποιηση γραμματων (βλεπω ιερογλυφικα), ψαχνω το νεο φορουμ, για να εχω μια αποψη....η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ fan των αλλαγων

Re: Ερωτήσεις, βοήθεια για το φόρουμ
Στην κεντρικη σελιδα,ειχαμε δεξια ενα παραθυρο που βλεπαμε σε ποιο τοπικ υπαρχει κινηση.Μας λειπη πολυ.
Και τα εξυπνα εικονιδια.
Παντως κανατε πολυ δουλεια.ΜΠΡΑΒΟ.
Και τα εξυπνα εικονιδια.
Παντως κανατε πολυ δουλεια.ΜΠΡΑΒΟ.
- kordelio paok
Συγχαρητηρια μαγκες πολυ καλη δουλεια!!Αν και η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι να το συνηθησω..