Kostas_Peraia4 έγραψε:Εντελώς φιλικά φίλε, αν ήμουν ακόμα mod θα σε είχα σκίσειBIacky έγραψε:ετυχε να φτασει στα αυτια μου ουτε πληροφοριες εχω ουτε τπτ ενας απλος παοκτσης ειμαι....οσον αφορα για αυτο που ακουσα ναι ειναι εργαζομενος στην παε....
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- ramolimendo
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Τα εχουμε πει πολλες φορες οτι δεν ειναι στην σκεψη να μεινει και του χρονου ετσι κι αλλιως αλλα εγινε σεισμος. Δεν ειναι της ωρας ετσι κι αλλιως αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 05 Μαρ 2018, 08:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνεχίζω να ρωτώ, απλά, ο έχων ιδιότητα λοιπόν πληροφοριοδότης σου, είναι μέλος του ΔΣ, καθαρίστρια (με απόλυτο σεβασμό στο έργο τους), συντηρητής ηλεκτρολόγος που άλλαζε λάμπες καμένες, ποτίζει το χόρτο, παρκαδορο ο Μίζες? Πες μας , δε θα το πούμε πουθενά..
Για τον σαντος ρε περαια δεν ακουσες τιποτα δηλαδη ε....Kostas_Peraia4 έγραψε:Εντελώς φιλικά φίλε, αν ήμουν ακόμα mod θα σε είχα σκίσειBIacky έγραψε:ετυχε να φτασει στα αυτια μου ουτε πληροφοριες εχω ουτε τπτ ενας απλος παοκτσης ειμαι....οσον αφορα για αυτο που ακουσα ναι ειναι εργαζομενος στην παε....
- ΑποστόληςΑ
Το sdna γράφει σήμερα: "ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 50-50"!

- ΑποστόληςΑ
Ρήξη χιαστού ο Άλτμαν στη τελευταία φάση του αγώνα!
Δε κάνεις.skalon έγραψε:Πιθανώς να κάνω λάθος.joshua έγραψε:Ρε skalon πλακα κανεις? Ηταν σε προφανη θεση για γκολ ο ανσαριφαρντ?
https://prnt.sc/imt8bi
Γι αυτό έπεσε.... για να μην το χάσειgiapas έγραψε:Δε κάνεις.skalon έγραψε:Πιθανώς να κάνω λάθος.joshua έγραψε:Ρε skalon πλακα κανεις? Ηταν σε προφανη θεση για γκολ ο ανσαριφαρντ?
https://prnt.sc/imt8bi

Δεν έχω δει καν τη φάση του πέναλτυ και δε με ενδιαφέρει κιόλας.
Άρα δε συζητάω αν ήταν ή δεν ήταν.
Όμως, η φωτογραφία που ποστάρει ο φίλος για μένα είναι αυτό που λέμε "προφανής θέση για γκολ" .
Όμως, η φωτογραφία που ποστάρει ο φίλος για μένα είναι αυτό που λέμε "προφανής θέση για γκολ" .
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη ακριβως εισαι ενας παοκτσης και οχι ΠΑΟΚτσης συνυπολογιζοντας αυτα που εγραψες κατσε στον παγκο 3 μερες και μετα τα ξαναλεμε.Παλαιολόγος έγραψε:BIacky έγραψε:ετυχε να φτασει στα αυτια μου ουτε πληροφοριες εχω ουτε τπτ ενας απλος παοκτσης ειμαι....οσον αφορα για αυτο που ακουσα ναι ειναι εργαζομενος στην παε....![]()
![]()
Κάποιος που το έχει μπορεί να κάνει τον χριστοδουλοπουλο να σηκώνει έναν γιγάντιο ρόλο χαρτιού σαν κούπα και να πανυγηριζει; και να έχουμε τίτλο ο πετσινος τίτλος του ανοιχτού ρολου χαρτιού; να τους τρολαρουμε, το πρώταθλημα έχει δρόμο ακόμη ο ΠΑΟΚ είναι εδώ...

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν διαφωνώ. Ίσα ίσα αυτό λέω έπεσε για να σιγουρέψει το αποτέλεσμα. Από την βούλα είναι πιο εύκολο από ότι από λίγο πλάγια και εν κινήσειgiapas έγραψε:Δεν έχω δει καν τη φάση του πέναλτυ και δε με ενδιαφέρει κιόλας.

- ΑποστόληςΑ
Μπράβο στον Απόλλωνα που κέρδισε και πήγε, μαζί με τον ΑΟΚ, στους 19 βαθμούς. Θέλουμε και οι δύο (ΑΟΚ και Απόλλων) να καίγονται για βαθμούς μέχρι το τέλος, αφού έχουμε:
29η αγωνιστική: ΑΟΚ - νέα ΑΕΚ
30η αγωνιστική: Απόλλων - νέα ΑΕΚ.
29η αγωνιστική: ΑΟΚ - νέα ΑΕΚ
30η αγωνιστική: Απόλλων - νέα ΑΕΚ.
Σημαντικό αυτό..... Θέλω πάντως να μείνει η Κέρκυρα