Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Όλοι αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνουμε ασπίδα για την ομάδα. Δεν παραδίδουμε τα όπλα. Έξι στα έξι. Οποίος δεν αντέχει να στηρίξει ή τρέμουν τα πόδια του ας επιλέξει τον δρόμο της σιωπής. Όλους μας πνιγεί η αδικια και πάνω από όλα την ομάδα που δικαιούται και μια κακή μέρα, ε λοιπόν ήρθε. ΣΤΗΡΙΞΗ και τίποτα δεν τελείωσε μέχρι τις 6 Μαΐου,αγώνας! Την αξίζει η ομάδα και ο ιβαν αυτή τη στήριξη...
Μην τρελαίνεσαι ρε giapas και γράφεις τέτοια φαιδρά σχόλια, σε παρακαλώ πολύ δηλαδή κι ας μην γνωριζόναστε...giapas έγραψε:Χάσαμε και το χειρότερο είναι ότι δεν έχουμε με ποιον να τα βάλουμε.
Αν είχα να επιλέξω ένα μόνο ένα παράγοντα ο οποίος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα θα έλεγα τα δικαστικά καραγκιοζιλίκια. Είναι άδικο να κρίνω την ομάδα και να κράξω τη στιγμή που εγώ που είμαι απέξω έχω αδειάσει. Τίποτα, κενό , νάδα πως το λένε. Μάταια η όλη φάση , έτσι νιώθω. Και εννοείται ότι τελείωσαν όλα εδώ , σέβομαι το σικ και το μήνυμα ελπίδας αλλά τον ΠΑΟΚ το ξέρουμε όλοι μας σαν τη παλάμη μας. Η ομάδα για φέτος έχει τελειώσει εδώ , εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ποιού ; Να γλυτώσεις τιμωρία , να πάρεις τη κούλα και μετά να κρέμεσαι από το πόδια της ελπίζοντας σε διπλό σε Περιστέρι και ζέλα. Ποτέ ρε φίλε δε γίνονται αυτά. Ποτέ όμως.
Σε 2η φάση μπορείς να πεις για Τσιμιροτ , για δυνατό αντίπαλο για Σαχοφ για Μακ , για Λουτσέσκου. Όλες αυτές όμως οι κρίσεις , έχουν πάντα τη σκιά των δικαστικών πάνω τους. Άλλο η ομάδα έτοιμη - σωστή και με ψυχολογία κι άλλο αυτό το μπάχαλο που ζούμε και οι ψεύτικες ελπίδες που δημιουργήθηκαν σε όλους εντός κι εκτός ομάδας. Για αυτό δεν έχει νόημα να λέμε τώρα για Τσιμιροτ και για αμυντικά χαφ και τρανζίσιον και λοιπά ωραία.
Από τη διοίκηση ένα παράπονο έχω. Διαχείριση της κατάστασης. Την επομένη του ματς με το γαύρο φωνάζεις το προπονητή και τους αρχηγούς και λες μάγκες έχουμε τιμωρηθεί σίγουρα. Να το έχετε δεδομένο και πάμε παρακάτω, μην ελπίζετε. Είναι τελειωμένη υπόθεση , εσείς συγκεντρωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκες. Και να μείνει η κουβέντα εκεί. Και δώσε κίνητρο ότι με 7 στα 7 θα έχετε το πριμ πρωταθλήματος είτε το πάρετε είτε όχι. Επαγγελματίες είναι οι παίκτες και πρέπει να βρεις γρήγορα τρόπο να βγάλεις τα δικαστικά από την εξίσωση. Προφανώς δεν έγινε κάτι τέτοιο και με τις διαρροές ( κατηγορούμενος ο γαύρος κλπ ) καλλιεργήθηκε ένα αίσθημα αισιοδοξίας που δεν είχε σχέση με τη πραγματικότητα. Και μετά ήρθε (;) η σφαλιάρα και άδειασαν τα πάντα.
Όπως είπα πριν , δε γυρνάει η φάση. Και εγώ προσωπικά , τα αποθέματα ελπίδας και αισιοδοξίας που είχα ως άνθρωπος τα εξάντλησα όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. Δεν έχω άλλο.
Χάσαμε κύριοι , Λευκή πετσέτα λοιπόν από μένα , του χρόνου πάλι .
Λευκή πετσέτα ο Π.Α.Ο.Κ.τσής δεν πετάει ποτέ, ούτε όταν το ΠρωΚτάθλημα δεν παίζεται καν πλέον μαθηματικά...
Ούτε ακόμα κι όποτε του το κλέβουνε με οποιονδήποτε τρόπο...Επίσης αλά καρτ Π.Α.Ο.Κ.τσήδες δεν υπάρχουν...
Δηλαδή τι θα κάνεις τώρα? Θα γίνεις Μπάγερν μέχρι τον Ιούνη για να νιώσεις καλύτερα και μετά ξανά Π.Α.Ο.Κ.?

Να χαρείς ρε αδερφέ...Όλοι είμαστε πικραμένοι, λάθη έχουν γίνει πολλά, αλλά μένουμε δίπλα στην ομάδα!!!!
Αν νιώθεις τόσο χάλια, τότε καλύτερα να μην ποστάρεις τίποτα σήμερα και στο λέω εντελώς συνοπαδικά...

Υ.Γ. Αν τυχόν το πάρεις διαφορετικά από μια παράκληση να μην δίνουμε λάθος μηνύματα στους νέους που μας διαβάζουν εδώ μέσα, τότε συμπάθα με, αλλά δεν θα το συνεχίσω απαντώντας, ό,τι και να μου απαντήσεις τώρα...
Δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα ...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ

Ειμαστε ακομα εδω. Ο γαυρος ειναι off. Το ματς με την κουλα ειναι χωρις αυριο... Αν το παρουμε εκτός των άλλων διατηρουμε το ηθικο πλεονέκτημα και η ομαδα μπαινει με ψυχολογια στην τελικη ευθεια. Τα αλλα ας τα κανονισει ο ιβαν...

Παει ο γαυρος Χ με τη ζελα που έπαιζε με 10 30 λεπτά

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ
O ΠΑΟΚ φέτος 2017-18 θα κάνει double. Πρωτάθλημα και κύπελο. Αυτό να το ξέρετε και να το θυμάστε. Και να θυμάστε και ποιός σας το είπε μετά απ'την ήττα απ'την Τρίπολη!
Ούτε λευκές πετσέτες ούτε τίποτα. Εστω και ενας να μείνει χωρίς να σκύψει το κεφάλι αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρουμε.
Όχι γιατί μας το οφείλει η μοίρα, όχι γιατί είναι όλοι εναντίον μας και υπερ του βιαστή τους, όχι γιατι είμαστε οι καλύτεροι αλλά πολύ απλά γιατί αν κάποιοι γνωρίζουν πως να παλεύουν έως στο τέλος και ακόμα παραπέρα είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Όχι γιατί μας το οφείλει η μοίρα, όχι γιατί είναι όλοι εναντίον μας και υπερ του βιαστή τους, όχι γιατι είμαστε οι καλύτεροι αλλά πολύ απλά γιατί αν κάποιοι γνωρίζουν πως να παλεύουν έως στο τέλος και ακόμα παραπέρα είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Το περιμενατε το χ στον πειραια ?
ΤΟ Χ στο ατρομητος-αεκ ?
την ηττα μας σημερα ?
την ηττα της αεκ στο κυπελλο ?
Υπομονη ολοι μαζι ασπιδα στην ομαδα μας
που εχει μονο εχθρους .
Η Διοικηση και οπαδοι να την προφυλαξουν εστω και
τωρα για να παρουμε τους τιτλους .
Το αξιζουμε ολοι ενωμενοι !!!
Ιβαν σκιστους με καθε μεσο γιατι ειναι ολοι ατιμοι !!!
ΤΟ Χ στο ατρομητος-αεκ ?
την ηττα μας σημερα ?
την ηττα της αεκ στο κυπελλο ?
Υπομονη ολοι μαζι ασπιδα στην ομαδα μας
που εχει μονο εχθρους .
Η Διοικηση και οπαδοι να την προφυλαξουν εστω και
τωρα για να παρουμε τους τιτλους .
Το αξιζουμε ολοι ενωμενοι !!!
Ιβαν σκιστους με καθε μεσο γιατι ειναι ολοι ατιμοι !!!
- john4serres
Πραγματικά δεν ξέρεις τι να γράψεις για τον σημερινό αγώνα.
Θα συμφωνήσω με το ποστ του γκόραν περί μόκο..
Θα συμφωνήσω με το ποστ του γκόραν περί μόκο..
Αλήθεια έγινε τέτοιο πράγμα;tolis01 έγραψε:Αν αληθευει πως η ομάδα σήμερα πέταξε για Πελοπόννησο. δε χρειάζεται να ψάξω παραπέρα το λόγο της κακής εμφάνισης.
Λοιπον αφου εχω καπως ηρεμησει (ας πουμε) ας πω και γω τα δικα μου.
-Ημασταν κακοι και φανηκε απο τα πρωτα λεπτα, που δεν δειξαμε την απαιτουμενη και συνηθισμενη ενεργεια για να βρουμε και το γρηγορο γκολ να ξεκλειδωσει την αμυνα του χωριου και το ματς.
-Εκ του αποτελεσματος εγιναν καποιες λαθος επιλογες απο τον προπονητη. Ειδικα στο κεντρο το διδυμο Σακχοφ-Μαουρισιο ηταν πραγματικα...αλλου και μου εκανε μεγαλη εντυπωση το πως δεν αλλαξε κατι γρηγορα ο κοουτς.
-Ειναι παιδικο και απαραδεκτο το λαθος που κανει ο Μαουρισιο και δυστυχως σε ολο το ματς ηταν παρα πολυ κακος ο Βραζιλιανος. Πιστευω οτι πρεπει να φαει λιγο παγκο να ηρεμησει, να ξεκουραστει ισως γιατι εγω τον βλεπω σε κατι στιγμες με δυσκολια να τρεχει και να ενεργοποιηθει ο Μουλεν.
-ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η ομαδα οπως ΟΛΕΣ οι ομαδες σε ολο τον πλανητη θα εχει και ασχημες μερες και δυστυχως ηρθε σημερα. Οποια μερα και να ερχοταν παλι δυστυχως θα λεγαμε ειτε ηταν πριν απο αυτο το ματς, ειτε μετα. Το κακο σημερα ειναι ο τροπος ομως που χανεις τελικα στην κακη σου αυτη μερα, που θα μπορουσες καλλιστα να φυγεις με εναν βαθμο ή ακομα και με τρεις.
-Δεν μπρουμε να κανουμε τιποτα αλλο απο το να γ@μησουμε την κουλα την Κυριακη. Κι ας πανηγυρισουν τα χανουμια αν τους βασταει μετα, εναν ΠΕΤΣΙΝΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
Οπως εκαναν το 2007-2008 οι γαυροι χανουμια. Το θυμαστε;
-Ημασταν κακοι και φανηκε απο τα πρωτα λεπτα, που δεν δειξαμε την απαιτουμενη και συνηθισμενη ενεργεια για να βρουμε και το γρηγορο γκολ να ξεκλειδωσει την αμυνα του χωριου και το ματς.
-Εκ του αποτελεσματος εγιναν καποιες λαθος επιλογες απο τον προπονητη. Ειδικα στο κεντρο το διδυμο Σακχοφ-Μαουρισιο ηταν πραγματικα...αλλου και μου εκανε μεγαλη εντυπωση το πως δεν αλλαξε κατι γρηγορα ο κοουτς.
-Ειναι παιδικο και απαραδεκτο το λαθος που κανει ο Μαουρισιο και δυστυχως σε ολο το ματς ηταν παρα πολυ κακος ο Βραζιλιανος. Πιστευω οτι πρεπει να φαει λιγο παγκο να ηρεμησει, να ξεκουραστει ισως γιατι εγω τον βλεπω σε κατι στιγμες με δυσκολια να τρεχει και να ενεργοποιηθει ο Μουλεν.
-ΠΡΟΦΑΝΩΣ και η ομαδα οπως ΟΛΕΣ οι ομαδες σε ολο τον πλανητη θα εχει και ασχημες μερες και δυστυχως ηρθε σημερα. Οποια μερα και να ερχοταν παλι δυστυχως θα λεγαμε ειτε ηταν πριν απο αυτο το ματς, ειτε μετα. Το κακο σημερα ειναι ο τροπος ομως που χανεις τελικα στην κακη σου αυτη μερα, που θα μπορουσες καλλιστα να φυγεις με εναν βαθμο ή ακομα και με τρεις.
-Δεν μπρουμε να κανουμε τιποτα αλλο απο το να γ@μησουμε την κουλα την Κυριακη. Κι ας πανηγυρισουν τα χανουμια αν τους βασταει μετα, εναν ΠΕΤΣΙΝΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
Οπως εκαναν το 2007-2008 οι γαυροι χανουμια. Το θυμαστε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Κυρ 04 Μαρ 2018, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σήμερα είναι ανεξήγητα κακή η απόδοση ΟΛΩΝ.
Μέχρι και το πέναλτι του Πρίγιοβιτς ήταν απαράδεκτο.
Απ τον κοουτς, τον Πασχαλάκη (τι γκολ τρως ρε αγόρι μου;;;;;;) τον Ματος, τον Αντελίνο, τον Μαουρίτσιο, τον Πρίγιοβιτς, ΟΛΟΙ ήταν απαράδεκτοι .
Συνερθετε και συνεχίζουμε.
Έχουμε δρομο μπροστά.
Μέχρι και το πέναλτι του Πρίγιοβιτς ήταν απαράδεκτο.
Απ τον κοουτς, τον Πασχαλάκη (τι γκολ τρως ρε αγόρι μου;;;;;;) τον Ματος, τον Αντελίνο, τον Μαουρίτσιο, τον Πρίγιοβιτς, ΟΛΟΙ ήταν απαράδεκτοι .
Συνερθετε και συνεχίζουμε.
Έχουμε δρομο μπροστά.
- Παλαιολόγος
μετα το ματς στην τουμπα,το προγραμμα της αεκ ειναιε πιεικως της πλακας
πολλα θα κριθουν αυριο στις δικαστικες αιθουσες,αν και αισιοδοξος δεν ειμαι
κανονικα βασει κανονισμων και παρατυπιων δεν πρεπει να κατακυρωθει το ματς στον ολυμπιακο
πολλα θα κριθουν αυριο στις δικαστικες αιθουσες,αν και αισιοδοξος δεν ειμαι
κανονικα βασει κανονισμων και παρατυπιων δεν πρεπει να κατακυρωθει το ματς στον ολυμπιακο
Πάτε καλά ρε τι λευκη πετσέτα ; Και με τιμωρία αν κερδίσουμε την ΑΕΚ είμαστε στο -2 με 5 αγωνηστικες μπροστά μας. Την ΑΕΚ θα κυνηγάμε όχι την Barcelona.