Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimpatra

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Dimpatra »

GI4NNEN4 έγραψε:Πάει περίπατο Razvan το σερί και τώρα θα τ' ακούσεις. Άντε μάζευε σιγά σιγά τα μπογαλάκια σου μπας και προλάβει έστω για 2-3 αγωνιστικές να έρθει κι ο ΓΧ. Ήθελα να μείνεις αλλά τώρα αρχίζει το πελέκημα.
Τι λες τώρα. Μπορεί όλοι να ονειρεύομασταν αήττητο σερί μέχρι το τέλος αλλά αυτό ούτε η μπαρτσα δεν το κάνει.
Εμείς οι οπαδοί από την κατάσταση με τον γάβρο και τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο περιμένεις οι παίκτες να μην έχουν επηρεαστεί;;!!
Τώρα παρά ποτέ χρειάζεται στήριξη από όλους μας.
Εγώ τα λέω αυτά που ήμουν εναντίον του Λουτσεσκου αλλά με την ομάδα που έφτιαξε μου το βούλωσε.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ολοι οι προπονητες εχουν κολληματα ετσι και αυτος με Μπισεσβαρ που τον ξεκιναει μονο σαν αλλαγη....θελω να μεινει και του χρονου και με την καταλληλη βοηθεια θα το παρουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athens την Κυρ 04 Μαρ 2018, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγώ από το αγωνιστικό τμήμα είμαι 100% ικανοποιημένος. Τα γράφω ψιλοειρωνικοσαρκαστικά :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:mrgreen: :D
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ραζβαν εσυ συγκεντρωμενος μεχρι τελους.Ηταν μια κακη μερα, αλλα εχεις αποδειξει τη τη συνεισφορα σου.
Συνεχιζουμε μεχρι τελους
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ούτε που κατάλαβες τι έγινε σήμερα.
Συγκεντρώσου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανεις δεν μπορει να εχει παραπονα απο τον Λουτσεσκου στο τακτικο κομματι.Μερα με τη μερα,παιχνιδι με παιχνιδι προσεθετε πραγματα που ελειπαν με αποτελεσμα η ομαδα να παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο.Ακομα και σημερα ηταν αυτη που προσπαθησε να κυριαρχησει απλα πληρωσε τις λιγες αλλα χτυπητες ανορθογραφιες στο ροστερ τις οποιες και θα κληθει να διορθωσει το καλοκαιρι.Μονο μην δω διδυμο Σαχοφ,Μαουριτσιο σε κανα τελικο κυπελου.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Η ομάδα μας χάρισε μέχρι... χθες, μερικά φανταστικά ματς. Να μην ανοίξει καν κουβέντα για το αν θα μείνει ή όχι ο Λουτσέσκου. Άλλωστε, πρωτάθλημα εκτός ΠΟΚ, ούτε σε 1000 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω, δεν μπορώ να μη θεωρήσω τον Λουτσέσκου το βακότερο υπεύθυνο για την ήττα.
Καλός, χρυσός, δουλευταράς, του αναγωρίζω πως δούλεψε και που έφτασε την ομάδα, αλλά σήμερα δεν κατάλαβε τι γινόταν στο γήπεδο.
Ο αστέρας πίεζε ασφυκτικά, πολύ ψηλά και με πολλούς παίκτες. Κάθε φορά που κέρδιζε μπάλα, έβγαινε κόντρα με περισσότερους παίκτες και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα.
Και αντί να δουλέψει πάνω σ' αυτό, να φροντίσει να κλείσει τα κενά, να μειώσει τα ρίσκα, να δώσει εντολή για γρήγορα διωξίματα - να αποφύγει τα λάθη που διμηουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις, συνέχιζε με το ίδιο πλάνο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ.
Πίστευε ότι δεν θα συνέχιζαν στον ίδιο ρυθμό! Λάθος του!
Και επιπλέον δεν είχε εναλλακτικό πλάνο στο μυαλό του.
Συμπερασματικά, δεν προετοίμασε καλά την ομάδα, δεν διάβασε τον αγώνα και δεν κράτησε την ψυχραιμία στην ομάδα (τρανό παράδειγμα το τελευταίο γκολ).

Τέλοσπάντων, νομοτελειακά ένα στραβό αποτέλεσμα θα ερχόταν. Δεν ήταν δυνατόν να πάμε 23/23. Αυτά ούτε η Μπαρτσελόνα δεν τα κάνει.
Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Πρέπει όσες πιθανότητες έχουμε να τις εξαντλήσουμε και μετά να κάνουμε ταμείο!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι προφανες οτι υπερεκτιμησε εμας και υποτιμησε τον αστερα δεν χωραει συζητηση αυτο.Αυτο που ενοχλησε ειναι που δεν το διαβασε στην αναπαυλα.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Στήριξη στην ομάδα και τον προπονητή. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ. Με πουτσα στην κουλα ακόμα και με τιμωρία δεν έχει χαθεί ακόμα τιποτα. Εμείς πρέπει στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε μαζέψει 1 βαθμο παραπανω ΜΕΣΑ στα γήπεδα ακόμα και χωρίς τους 3 που θα παίρναμε σίγουρα με το γαυρο. Μετά δεν υπιγραφουμε τη βαθμολογία τα κάνουμε όλα πουτανα σε σημείο να αποβληθεί η Ελλάδα απο ολες τις διεθνείς διοργανωσεις, όσο περιμένουμε την αποφαση του cas!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μια χαρά διάβασε στην ανάπαυλα ότι σχεδόν όλη η ομάδα είχε το μυαλό της αλλού.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

GI4NNEN4 έγραψε:Πάει περίπατο Razvan το σερί και τώρα θα τ' ακούσεις. Άντε μάζευε σιγά σιγά τα μπογαλάκια σου μπας και προλάβει έστω για 2-3 αγωνιστικές να έρθει κι ο ΓΧ. Ήθελα να μείνεις αλλά τώρα αρχίζει το πελέκημα.
Τρολαρεις;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οποιος κατηγορει σημερα το βλανταν δεν εχει επαφη με τιποτα.συγγνωμη που ειμαι καθετος αλλα καποια πραγματα αν ακουγονται φαινονται σαν στημενα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ποιον βλανταν;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”