Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Αστέρας - Π.Α.Ο.Κ.

Πασχαλάκης
12
17%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Varela
21
30%
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
2
3%
Mauricio
2
3%
Shakhov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Campos
9
13%
Mak
3
4%
Prijovic
6
8%
Biseswar
9
13%
Azevedo
4
6%
Κουλούρης
3
4%

Σύνολο ψήφων: 71

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμ

Δημοσίευση από eorptol1 »

Γιατί προεξοφλεί τε ότι η έφεση για το - 3 του γαβρου θα γίνει δεκτή; ντου στον αγωνιστικο χώρο κάνανε 43 έχουν με δικαστική απόφαση.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Πρώτο πραγματικά δύσκολο παιχνίδι μετά από καιρό και φάνηκε η έλειψη καθαρού 6αριου.. Η Τρίπολη έβγαινε για πλάκα μπροστά. Πολλά λάθη και απ τον Λουτσέσκου. Ήταν πραγματικά αδύνατο να κάνουμε 7/7 με το πρόγραμμα που έχουμε. Το πρωτάθλημα χάθηκε την προηγούμενη αγωνιστική όχι σήμερα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

proedros έγραψε:Λέμε για τον Λουτσέσκου...Αλλά αν το σκεφτείτε δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να κατεβάσει την ίδια ομάδα που κατεβάζει εδώ και καιρό (άσχετα αν διαφωνούμε όλοι με την μη χρησιμοποιήση του Μπίσεσβαρ στην αρχική)...Η διαφορά φάνηκε στην ποιότητα που έχει ο Αστέρας στα χαφ, στη διάθεση και στα τρεξίματα...
Ναι αλλα θα επρεπε να δει οτι η τριπολη εντος εδρας τρεχει σαν παλαβη οποτε ηταν αδιανοητο να μην βαλει κανιας
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Μαουρίσιο σήμερα απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ!
Αναίσθητος στην κοσμάρα του σε όλο το ματς!!! Και πέρα από αναίσθητος.... σήμερα και εντελώς άμπαλος!!! Η πάσα στο τέλος, που αντί πάσα αντεπίθεσης την παίζει στην πλάτη και μας την τσιμπάνε απλά δεν υπάρχει!
Μερικοί προφανώς ακόμα και τώρα δεν χαμπαριάζουνε που παίζουνε και πως μας πολεμάει η μισή Ελλάδα για να μην πάρουμε το πρωτάθλημα, βγαίνουνε και παίζουνε σαν λουλούδες
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

danirifle έγραψε:
Jairo έγραψε:Το ότι ο Τσίμιροτ ήθελε να φύγει δέν ενδιαφέρει κανέναν να υποθέσω...
και τι σημαίνει αυτό?
και ο βράνιες ήθελε να φύγει και έμεινε
Έτσι ακριβώς, το θέμα είναι να έχεις ποδοσφαιρανθρώπους στην ομάδα που να ξέρουν να διαχειριστούν τέτοια θέματα και όχι διαχειριστές σούπερ-μάρκετ.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

danirifle έγραψε:
Jairo έγραψε:Το ότι ο Τσίμιροτ ήθελε να φύγει δέν ενδιαφέρει κανέναν να υποθέσω...
και τι σημαίνει αυτό?
και ο βράνιες ήθελε να φύγει και έμεινε
Ο Τσίμιροτ είχε έτοιμες βαλίτσες απο το καλοκαίρι...εάν θέλουμε τώρα για μιά ήττα να ρίξουμε το φταίξιμο εκεί, ας βρούμε κάτι καλύτερο.Αυτό δέν πείθει.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

hasio_john έγραψε:Εμένα μάγκες ΔΕΝ μου φταίει ο σημερινός αγώνας, μου φταίει ο πουστόγραβρος που ήρθε και μου γάμησε την ψυχολογία για να μου κόψει την φόρα στο πρωτάθλημα και όπως φάνηκε το πέτυχε με χειρουργική ακρίβεια.
Ακριβώς. Πιστη, στήριξη στους παίκτες και τον προπονητή είναι η μόνη απάντηση.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Jairo έγραψε:
Mīngus έγραψε:
Το θέμα είναι ότι ήρθε στη θέση του ένας παίκτης που δεν παίζει καν όμως.
Θα παίξει όταν είναι έτοιμος
Για μένα δεν είναι η στιγμή να πούμε για τον Τσίμιροτ. Και χωρίς τον Τσίμιροτ, σε μια κανονική χώρα, εμείς θα το σηκώναμε. Αλλά το ότι έγινε λάθος, έγινε. Τι θα πει όταν είναι έτοιμος; Να παίξει 2-3 παιχνίδια; Κι αυτό χλωμό. Άρα δεν αντικαταστήθηκε ο Τσίμιροτ. Ο ΠΑΟΚ στο κέντρο αποδυναμώθηκε. Ακόμη κι έτσι, το ξαναλέω, ήταν η ομάδα που άξιζε τον τίτλο.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

μεγαλος μηρωδιας ο προεδρος...πρωτα αγκαλιες με αλαφουζο μεχρι να τον ξεσκισει με την προπαγανδα του τωρα ο τιγρης ο ντε και καλα συνοδοιπόρος εναντιον του χοντρου
ειλικρινα εχω απογοητευτει με την αφελεια που βγαζει

απο εμενα καληνυχτα...εχω κουραστει ειμαι 40 πρωτη φορα με λεφτα και σε δουλευουν ολοι.. ακομα και ο καρυπιδακος γλωσσα βγαζει..ουτε φοβος ουτε σεβασμο..

καλο κουραγιο σε οσους αντεχουν αυτον τον καρκινο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

eorptol1 έγραψε:Γιατί προεξοφλεί τε ότι η έφεση για το - 3 του γαβρου θα γίνει δεκτή; ντου στον αγωνιστικο χώρο κάνανε 43 έχουν με δικαστική απόφαση.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και δεκτή να μη γίνει, αν νικήσει σήμερα, σε περίπτωση δικού μας -3, μας ισοβαθμεί.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Δεν θα αντέξω να δω τον ιμητασιον δικέφαλο της Αθήνας και τον οικοδομο να σηκώνει Πρωτάθλημα ούτε να πεθαμένο Γαυρο αν είναι δυνατόν! Πολύ δύσκολα τα πράγματα αδέρφια ξενέρωσα χαλάστηκα μετά από πολλούς μήνες.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

danirifle έγραψε:σήμερα η ομάδα πλήρωσε την πώληση του τσίμιροτ
θα γινόταν αυτό αργά ή γρήγορα
τίποτα δεν τελείωσε ακόμα

εμ το γρηγορα ειναι που ηταν το λαθος,οχι το αργα

και το απροετοιμαστα μαλιστα,επρεπε ηδη να ειχαν κλεισει μεσοαμυντικο(αλλωστε τον χρειαζομασταν ετσι κι αλλιως ακομα και αν δεν εφευγε)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

PAOK_Antarctica έγραψε:Μάγκες, σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε ο γκει με νίκη σημερα μας περνάει. Δεν θέλουμε απλα 6\6, πλέον θέλουμε στραβοπατημα απο κουλά και γκει

οταν εμεις εχουμε 52 και ο γαυρος 46 πως θα μας προσπερασει ρε...μαθηματικε..?
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Στη Τρίπολη η ΑΕΚ έχασε το ίδιο και ο θρήνος ..εγώ κόβω το χέρι μου αν όλα κυλούσαν ομαλά και δε χαλούσε αυτή η αύρα και ο ούριος άνεμος που φυσούσε μέχρι τη περασμένη Κυριακή θα περνούσαμε τρένο σήμερα στη χειρότερη χ και πάλι το πρωτάθλημα θα ήταν δικό μας ..το κακό όπου έχουμε είναι ότι σαν οπαδοί εστιάζουμε λάθος ..κατηγορούμε τον κλεφτη που βλέποντας τη πόρτα ανοιχτή μπήκε και τα σήκωσε όλα και όχι αυτόν που την αφήσε..αυτός ο Σαρδανάπαλος με τη τσιγάρουκλα στο στόμα έξω από τα δικαστήρια ανετηλας θα τη βγάλει από λάδι έως ζάχαρη ..αυτός είναι η αιτία που χάνεται το πρωτάθλημα καταλάβετε το ..αυτός εκτροχίασε το τρένο αυτός ο τίποτας εκλασε στη ψυχή όλων των αγνών οπαδών του ΠΑΟΚ που βλέποντας την ομάδα τους να αγκαλιάζει το τίτλο θα προτιμούσαν να κόψουν το χέρι τους παρά να βάλουν σε κίνδυνο την κατάκτηση του τίτλου πετώντας έστω και ένα σπόρι με στόχο κάποιον από τους θεατρίνους γκει που αυτό περίμεναν ..τη προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε αρνητική ιστορία από έναν τίποτα που θέλει να λέγεται οπαδός του ΠΑΟΚ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Πιασαμε τωρα τον Τσιμιροτ, για να δειξουμε τι; οτι η διοικηση δεν ηθελε το πρωταθλημα; παμε καλα; Σε λιγο θα μας πειτε και για Ροντριγκεζ και Ενρικε. Τσιμιροτ ειναι οχι Μοντριτς, τι παραπανω θα εκανε σημερα ο Τσιμιροτ; Και τοσες νικες και τρελες εμφανισεις που καναμε χωρις τον Τσιμιροτ; δεν ελειπε τοτε ο Τσιμιροτ αλλα ελειπε σημερα; οκ παω πασο, εχετε δικιο ρε αλανια, ενας κουκος φερνει την ανοιξη. Ας φαμε τις σπλαχνες μας τωρα, να δουμε ποιος ειναι πιο νοστιμος, αλλα μερικοι δεν τρωγονται με τιποτα ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”