Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Αστεία ήττα... Κακή εμφάνιση με κλασσική κόντρα διαιτησία...
Και πρωτάθλημα τέλος!!!Σε στησανε σε μία γωνιά μέσα σε μία εβδομάδα....δεν μπορώ άλλο, φτάνει κ η υπομονή μου!Καληνύχτα
Είχα να ζήσω τόσο συναρπαστική εξέλιξη ματς, από το αλησμόνητο έπος με τον Ατρόμητα στην Τούμπα 

Επρεπε να κερδηθει αυτο το ματς. Για χιλιαδες λογους. Ας ελπισουμε οτι η συνεχεια δε θα μας καταδικασει...

- hasio_john
Βασικά θυμηθήκαμε πως είναι να χάνεις με δική μας προσπάθεια...
Αηδιαζω με οσους ΕΣΠΕΥΣΑΝ να κραξουν την ομαδα και μαλιστα με ασχημοτατες εκφρασεις σε μια τετοια συγκυρια και με ολα οσα συμβαινουν. ΝΤΡΟΠΗ.
- PAOK_Antarctica
Για το σημερινό χαλι δεν φταιει ουτε ο γκει, ούτε κανεις
Αν δεν μπορεις να κρατήσεις το 2-2 για 30 δευτερόλεπτα, καλα να πάθεις.
Μπήκαμε να χάσουμε.
Αν δεν μπορεις να κρατήσεις το 2-2 για 30 δευτερόλεπτα, καλα να πάθεις.
Μπήκαμε να χάσουμε.
- Μπαρκαρούτσος
ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!
Αν έχετε πολλά νεύρα, καθίστε μισή ώρα μακριά από το φόρουμ, αλλιώς θα σας επιβληθεί για να είμαστε όλοι ήρεμοι.
Αν έχετε πολλά νεύρα, καθίστε μισή ώρα μακριά από το φόρουμ, αλλιώς θα σας επιβληθεί για να είμαστε όλοι ήρεμοι.
- Notorious4
Δεν πειράζει ρε παιδιά μια κακή εμφάνιση ήταν.Κακός παίκτης Μαουρίσιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notorious4 την Κυρ 04 Μαρ 2018, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Εμένα μάγκες ΔΕΝ μου φταίει ο σημερινός αγώνας, μου φταίει ο πουστόγραβρος που ήρθε και μου γάμησε την ψυχολογία για να μου κόψει την φόρα στο πρωτάθλημα και όπως φάνηκε το πέτυχε με χειρουργική ακρίβεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 04 Μαρ 2018, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aν ηταν οφσαιτ του Μαου , που δεν ηταν, γιατι λενε οτι επηρεαζε τη φαση, τοτε ειναι και το 3ο γκολ, ο παικτης δεξια που ανοιγεται
Ο Αστερας σημερα μας ξεφτιλισε μαγκες. Θεωρω πως αξιζαμε την ισοπαλια,αλλα ο αστερας ξεφτιλισε την αμυνα μας και το κεντρο. Ειχε 2 παικτες μπροστα και με πρεσινγκ οι δικοι μας χαναν τα αυγα και τα πασχαλια. Λυπαμαι που το λεω,αλλα πηρε την ταυτοτητα του Λουτσεσκου ο προπονητης τους.
Ο Λουτσεσκου κατεβηκε λες και θα αντιμετωπιζουμε ομαδες τυπου Λεβαδειακου που με το ζορι θα περασουν το κεντρο και ο Παντελιδης του την εφερε ασχημα....τραγικη εμφανιση
Για να ειμαι δικαιος ομως,η ομαδα εχει δικαιωμα στην γκελα οπως ολοι. Ελπιζω να μην χασουμε το πρωταθλημα στα χαρτια γιατι εχει να γινει της πουτανας.
ΥΓ:Οσο αφορα το οφσαιντ ειναι κριμα,τωρα με το γραμμα του νομου ισως να ηταν γιατι παει να συμμετεχει στην φαση,αλλα τι να πεις
Ο Λουτσεσκου κατεβηκε λες και θα αντιμετωπιζουμε ομαδες τυπου Λεβαδειακου που με το ζορι θα περασουν το κεντρο και ο Παντελιδης του την εφερε ασχημα....τραγικη εμφανιση
Για να ειμαι δικαιος ομως,η ομαδα εχει δικαιωμα στην γκελα οπως ολοι. Ελπιζω να μην χασουμε το πρωταθλημα στα χαρτια γιατι εχει να γινει της πουτανας.
ΥΓ:Οσο αφορα το οφσαιντ ειναι κριμα,τωρα με το γραμμα του νομου ισως να ηταν γιατι παει να συμμετεχει στην φαση,αλλα τι να πεις
Παίζεις μες την απάθεια σε όλο το ματς παρολαυτα κάνεις το 2-2 στο 95 και δε μπορείς να το κρατήσεις μισό λεπτό. Δε σε φταίει κανείς!
- giwrgos04dex
Κρίμα , ας ηρεμήσουμε και τα συζητάμε μετ