Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 4/03, 15:00, Novasports2
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 4/03, 15:00, Novasports2
Γερα με συγκεντρωση και δεν τσιμπαμε σε προκλησεις. Ησυχο διπλακι και παμε παρακατω.
Το τι γελιο ριχνω με τις κουλες δεν λεγεται. Αυτη η σιγουρια οτι αν μας κλεψουν εμας θα το παρουν αυτες.. Κουλα θα τα πουμε οταν τους αθωωσουν και για τα επεισοδια.
Το τι γελιο ριχνω με τις κουλες δεν λεγεται. Αυτη η σιγουρια οτι αν μας κλεψουν εμας θα το παρουν αυτες.. Κουλα θα τα πουμε οταν τους αθωωσουν και για τα επεισοδια.
ειτε σημερα ειτε απο την επομενη θα ζησουμε μεγαλες στιγμες ξανα!
Το ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ δεν θα σταματησει ουτε στο χωριο της Αρκαδιας.
Κοψε τους και τις τελευταιες ελπιδες που εχουν οι Ποκιτες.
Κοψε τους και τις τελευταιες ελπιδες που εχουν οι Ποκιτες.
7 Ματς για το πιο αντρίκειο Πρωτάθλημα..Για μένα τα πιο δύσκολα ματς είναι τα εκτός έδρας με δυσκολότερο αυτό. Οπότε πάμε να πάρουμε το διπλό έστω και με μισό γκολ για να κάνουμε μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση.
- john4serres
Την μπαλίτσα μας εμείς και δεν μας σταματάει καμία Τρίπολη.
Πρώτα να εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα (έφεση, CAS) και αν δεν γίνει τίποτα, τότε είμαι μαζί σου.Macho έγραψε:Καμια Καυλα μου για τον ΠΑΟΚ δεν επηρεάζει την "λογικη" μου. Απεναντίας η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου, μου απαγορεύει να σκυψω το κεφάλι ΚΑΙ αυτή την φορά.aspromaura ioannina έγραψε:Αδερφε μου μην αφηνεις την καυλα σου για την ομαδα να επηρεαζει την λογικη σου. Ο Σαββιδης ηρθε στον ΠΑΟΚ ΚΑΙ για τους τιτλους, δεν νομιζω να συμμεριζεται ρομαντισμους του οπαδικου κινηματος τυπου ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους. Επομενως, οτι κι αν λεμε εμεις, η ομαδα θα συνεχισει τον αγωνα της εντος γηπεδων ασχετως αν τιμωρηθουμε ή οχι.Macho έγραψε:Με ολο το σεβασμό, απλά για να καταλάβω....
Προσπαθούν να μας ΚΛΕΨΟΥΝ το πιο ΚΑΘΑΡΟ
πρωτάθλημα εξωαγωνιστικά και εμεις κανουμε υπολογισμούς θεωρώντας κακομοίρικα πως το - 3 ειναι δεδομένο??
Και ακόμη και να τιμωρηθούμε, στην μεγαλύτερη πουστι@ απέναντί μας στην ιστορία ΔΕΝ θα αντιδράσουμε???
ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ, το αυριανό ματς οπως και όλα τα υπόλοιπα θελω να τα κερδίσω γιατι σε κάθε ενα ξεχωριστά πηγαινω αυταποδεικτα για τη νικη και μονο.
Άλλο αυτό και άλλο να θεωρώ πως εξαναγκάζομαι λόγω του ότι η "βρωμιά δεν πεθαίνει ποτέ"
Απολογούμαι σε όλους σας αλλά το "ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ" απαιτεί τώρα την πλήρη εφαρμογή του από εμάς. Σε περίπτωση που δεν μας αφήσουν να το πάρουμε μέσα στο γήπεδο, το πρωτάθλημα αυτό δεν πρέπει να τελειώσει και ΔΕΝ θα τελειώσει. Αν ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να συμβεί αυτό, είμαστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν ήταν ποτέ Ραγιας. Η κληρονομιά μας είναι πολύ βαριά και μόνο ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ θα ξεπουληθεί
Επιπροσθετα, περαν του Σαββιδη, βρισκομαστε πιο κοντα απο ποτε στο 3ο πρωταθλημα της ιστοριας μας και εσυ τι προτεινεις?Αν τιμωρηθουμε να τα κανουμε ολα ταναπου? Και? Τι θα βγει απο αυτο?Παλι αυτοι θα κερδισουν φιλε μου. Παλι το πρωταθλημα σε αυτους θα παει και ο ΠΑΟΚ θα βγει για ακομη μια φορα ο ηθικος νικητης στις καρδιες μας.
Εφτασε η ωρα να βαλουμε αλλες προτεραιοτητες σαν οργανισμος. Πρεπει να γιγαντωθουμε και σε επιπεδο τιτλων επιτελους.
Υ.γ. Θελεις να διαμαρτυρηθουμε?ΝΑΙ. Θελεις να το φτασουμε στα ακρα δια της νομιμης οδου?ΒΕΒΑΙΩΣ. Οποιαδηποτε αλλη πραξη ωστοσο θα ειναι αυτοκτονικη κατ εμε.
Φιλικα.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ είναι να αφήσουμε να περασει στο "ντουκου" η μεγαλύτερη ΜΕΔΟΘΕΥΣΗ όλων των εποχών στα αθλητικά δικαστικα δρώμενα.
ΑΥΟΚΤΟΝΙΑ είναι να λέμε "έλα μωρέ 7 στα 7 θα κάνουμε", καθώς ακόμη και αν το κάνουμε (πράγμα καθόλου απίθανο), θα έχουν βρει ακόμη ένα τρόπο να αλλοιώνουν αποτελέσματα και αγώνες ατιμώρητοι, πράγμα που σημαίνει πως θα το ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ στο μέλλον.
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ είναι να ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ τοσο ΕΥΚΟΛΑ σαν οπαδοί την ΛΗΣΤΕΙΑ που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, ληστεία των κεκτημενων μας εντος γηπεδου.
ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ μας δινει την ευκαιρία, ΤΩΡΑ είναι η στιγμή που οφείλουμε, στους εαυτούς μου κυρίως, να αντιδράσουμε οργανωμένα και η "διαμαρτυρία" μας να μην έχει συμβολικό χαρακτήρα αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ Ή ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Ο ΠΑΟΚ έχει την ιστορική ευκαιρία ΤΩΡΑ να έρθει σε οριστική και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ρήξη με οτι πιο σάπιο υπάρχει στο κοινωνικο, πολιτικο και αθλητικό πλαίσιο αυτής της χώρας.
Μην τους δώσουμε δικαίωμα όμως μέχρι να γίνουν αυτά, γιατί αυτό θα αποτελούσε άλλοθι για να μας τρυπήσουν χειρότερα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ απόλυτα με τον Dimpatra...
Αν και μέχρι τότε, πρέπει να διαρρέεται αφειδώς το πνεύμα της αγανάκτησης του λαού, μέσω των Μ.Μ.Δ.!!!!
Υ.Γ. Σήμερα θα σε γ@μήσω Τρίπολλλλληηηηη,
σήμερα θα σε γ@μήσω Τρίπολλλληηηηηη,
μια βδομάδα περιμένω, με τον @ούτσο σηκωμένο,
σήμερα θα σε γ@μήσω Τρίπολλλληηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Αν και μέχρι τότε, πρέπει να διαρρέεται αφειδώς το πνεύμα της αγανάκτησης του λαού, μέσω των Μ.Μ.Δ.!!!!

Υ.Γ. Σήμερα θα σε γ@μήσω Τρίπολλλλληηηηη,
σήμερα θα σε γ@μήσω Τρίπολλλληηηηηη,
μια βδομάδα περιμένω, με τον @ούτσο σηκωμένο,
σήμερα θα σε γ@μήσω Τρίπολλλληηηηηη!!!!!!!!!!!!!

Πασχαλακης Βαρελα Κρεσπο Ματος Βιειρινια Μαουρισιο Σαχοφ Πελκας Μακ Τζαλμα Πριγιο
Παλι Μακ;
Παλι Μακ;
Λιγο ρισκο η χρησιμοποιηση Σαχοφ αντι Κανιας σε ενα παιχνιδι που αναμενεται να υπαρχουν πολλα τρεξιματα.Μακαρι να μας βγει! Ο ισπανος εκανε το καλυτερο παιχνιδι της σεζον με τον νιονιο.
- Γιώργος Μάτζου 4
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ!!!
ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ!!!
ΥΓ

ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ!!!

ΥΓ

- hasio_john
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!
Τσάκισε το παράρτημα του βόθρου...

- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα έβαζα Canas αντί Shakhov και Biseswar αντί Mak. Έχω πει πολλές φορές ότι η δυάδα Πέλκα - Biseswar είναι ΕΚ ΤΩΝ ΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ. Όταν μάλιστα ο Mak έχει παίξει 93 λεπτά πριν από 4 ημέρες και έκανε τραγική εμφάνιση δεν βρίσκω καμία λογική στη χρησιμοποίησή του. Ευτυχώς που το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι τόσο γεμάτο που επιτρέπει τις όποιες απώλειες.
- ΑποστόληςΑ
Ήταν. Γι' αυτό άλλωστε και η καταδίκη στα στημένα. Ίσως όμως επειδή ακριβώς δεν του πρόσφερε κάλυψη ο χοντρός να τον παράτησε. Φέτος ο Αστέρας έχει πληγώσει τον γαύρο με δύο ισοπαλίες.hasio_john έγραψε:ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ !!!