Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Καλα και εμενα σε πρωτη αναγνωση ετσι μου φανηκε, αλλα μετα που το επεξεργαστηκα λιγο στο μυαλο μου, ειπα μπα δεν παιζει. Εγω αν ημουν δικαστης, και επεφτα αναμεσα στα βουβαλια που παλευουν, για να μην ποδοπατηθω, θα το επαιζα ποντιος πιλατος, παραλληλα θα εδινα την πιο σολομωντεια λυση και γεια σας, μακρια απο εμενα, δηλαδη να γινει το παιχνιδι
Συνηθως οι γυναικες ειναι πιο δυσκολες στο να τις πλησιασεις για χρηματισμο σε σε σχεση με τους αντρες.
Καμια φωτο της δεν πετυχα στο διαδικτυο για να κοψω φατσα και να βγαλω συμπερασμα.
Πχ αν δω καμια με λουσα, ακριβα κοσμηματα θα θεωρησω οτι μπορει και να τα παιρνει.
Αν ειναι καμια αριστεροφατσα κνιτισα με κουρελορουχα, το αντιθετο.
Καμια φωτο της δεν πετυχα στο διαδικτυο για να κοψω φατσα και να βγαλω συμπερασμα.
Πχ αν δω καμια με λουσα, ακριβα κοσμηματα θα θεωρησω οτι μπορει και να τα παιρνει.
Και να μήν δικαιωθούμε σε πρώτη φάση δέν τρέχει τίποτα.
Θα ξεφτυλίσουν τους θεσμούς και τους εαυτούς άλλη μια φορά..
Θα κάνουμε έφεση και θα παίξουμε με ευνοικότερους όρους.Εάν και εκεί βάλουν την ΕΟ πάνω απο το δίκιο, τότε το μπαλάκι πάει σε εμάς.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ Π@@ΤΑΝΑ.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.
Θα ξεφτυλίσουν τους θεσμούς και τους εαυτούς άλλη μια φορά..
Θα κάνουμε έφεση και θα παίξουμε με ευνοικότερους όρους.Εάν και εκεί βάλουν την ΕΟ πάνω απο το δίκιο, τότε το μπαλάκι πάει σε εμάς.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ Π@@ΤΑΝΑ.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.
Κάτι σαν τη φτωχή βαλαβάνη ή την Τασία δλδ;mbison έγραψε:Συνηθως οι γυναικες ειναι πιο δυσκολες στο να τις πλησιασεις για χρηματισμο σε σε σχεση με τους αντρες.

Never judge a book by its cover!

Τεσπα, ταγάρι δικαστίνα δύσκολο να δούμε.
Φαντάζομαι (και ελπίζω) γενικά στο δικαστικό σώμα να έχουν κώδικα δεοντολογίας σε σχέση με τα μίντια ή τη δημόσια εικόνα τους.
Γενικά ενδιαφέρον να ξέρουμε και τα γκομενικά..

πχ η υπουργος που επαιρνε το επιδομα ενοικιου ειχε ακριβο ντυσιμο. Φαινοταν φιλοχρηματη.
Αθήνα ζει, κι αν είναι Αθηναία λογικά πέραν των 2 ετών της σχολής δικαστών στη Θεσσσαλονίκη (που σκίζονται στο διάβασμα) θα είναι της εντύπωσης πως οι ΠΑΟΚτσήδες θα μπορούσαν να είναι οι Ουρούκ Χάι στο Lord of the RingsGoMaRoS έγραψε:Καλα και εμενα σε πρωτη αναγνωση ετσι μου φανηκε, αλλα μετα που το επεξεργαστηκα λιγο στο μυαλο μου, ειπα μπα δεν παιζει. Εγω αν ημουν δικαστης, και επεφτα αναμεσα στα βουβαλια που παλευουν, για να μην ποδοπατηθω, θα το επαιζα ποντιος πιλατος, παραλληλα θα εδινα την πιο σολομωντεια λυση και γεια σας, μακρια απο εμενα, δηλαδη να γινει το παιχνιδι
Ναι, ακριβώς zoran...Θα περιμένουμε να μας δικαιώσει εκεί ο γιος του κρόκου και θετός γιος του κερατά...zoran έγραψε:Κι εγω το ιδιο. Αλλα σε 1βαθμο, η συνεχεια φανταζομαι μαζι με την ουεφα στην αιθουσαAlastor έγραψε:το πριμ νικης εμενα μου φανηκε σε φαση,κατα 99% χανουμε τον αγωνα στα χαρτια,μην τα παρατατε παρτε και το πριμ και θελω το 7/7. Εγω ετσι το εκλαμβανω

"Τα κάστρα πέφτουν από μέσα"...

Και μάλιστα όχι απ τους μαστούρηδες και τα χαϊβάνια, αλλά απ τους έξυπνους και τους γραβατωμένους...

Ο Κόσμος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι!!!!Alastor έγραψε:το πριμ νικης εμενα μου φανηκε σε φαση,κατα 99% χανουμε τον αγωνα στα χαρτια,μην τα παρατατε παρτε και το πριμ και θελω το 7/7. Εγω ετσι το εκλαμβανω
Μα αυτό πιστεύουν και οι πέτρες στη χαβούζα.... Τί νομίζεται δηλαδή!!! Αυτές τις πληροφορίες παίρνουν και φυσικά αυτό πιστεύουν!tolis01 έγραψε:Αθήνα ζει, κι αν είναι Αθηναία λογικά πέραν των 2 ετών της σχολής δικαστών στη Θεσσσαλονίκη (που σκίζονται στο διάβασμα) θα είναι της εντύπωσης πως οι ΠΑΟΚτσήδες θα μπορούσαν να είναι οι Ουρούκ Χάι στο Lord of the RingsGoMaRoS έγραψε:Καλα και εμενα σε πρωτη αναγνωση ετσι μου φανηκε, αλλα μετα που το επεξεργαστηκα λιγο στο μυαλο μου, ειπα μπα δεν παιζει. Εγω αν ημουν δικαστης, και επεφτα αναμεσα στα βουβαλια που παλευουν, για να μην ποδοπατηθω, θα το επαιζα ποντιος πιλατος, παραλληλα θα εδινα την πιο σολομωντεια λυση και γεια σας, μακρια απο εμενα, δηλαδη να γινει το παιχνιδι
Έλα ρε συ Νίκο...Τα λες (γράφεις) και τα πιστεύεις αυτά ρε φίλε? Ήμαρτον δηλαδή...Ε Λ Ε Ο Σ !!!!
Στον 21ο αιώνα ζούμε ρε αδερφέ, η εθνική οδός έχει προχωρήσει τόσο ώστε η χαβούζα να είναι 3,5 ώρες με το αμάξι και ο ΟΣΕ τόσο ώστε να μαστε 5 ώρες με το τρένο κι εσύ μας λες ότι "έτσι νομίζουν λόγω πληροφοριών"?
" Έτσι θέλουν να νομίζουν, γιατί είναι χαβουζοβοθρόπουστοι, όλοι όσοι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!
Γι αυτό ακριβώς και τους έχουμε πάντα μακριά όλους κι όποιον πλησιάσει τον περνάμε από 1.000 κόσκινα πρώτα...

Στον 21ο αιώνα ζούμε ρε αδερφέ, η εθνική οδός έχει προχωρήσει τόσο ώστε η χαβούζα να είναι 3,5 ώρες με το αμάξι και ο ΟΣΕ τόσο ώστε να μαστε 5 ώρες με το τρένο κι εσύ μας λες ότι "έτσι νομίζουν λόγω πληροφοριών"?
" Έτσι θέλουν να νομίζουν, γιατί είναι χαβουζοβοθρόπουστοι, όλοι όσοι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!
Γι αυτό ακριβώς και τους έχουμε πάντα μακριά όλους κι όποιον πλησιάσει τον περνάμε από 1.000 κόσκινα πρώτα...
Διάβασα σε ένα άρθρο, ότι στο ματς της Τούμπας ήταν παρόν ο πρόεδρος εφετών της ΕΠΟ ονόματι Σκουτέλης...Τώρα για ποιο λόγο βρισκόταν δεν το γνωρίζουμε ούτε πιστεύω πως θα το μάθουμε ποτέ...Τουλάχιστον μπορούμε να εικάσουμε με σιγουριά πως πρόκειται για άνθρωπο που ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο και πως είχε άποψη του σκηνικού ιδίοις όμμασι...Μπορεί να λέει κάτι μπορεί και τίποτα..Θα δούμε...
Αν δεν παίξει χοντρό παρασκήνιο και από μας το Σ/Κ δεν γλυτώνουμε την πουστιά. Με το σταυρό στο χέρι πηγαίναμε και ήμουν αισιόδοξος μέχρι να κάνει το νέο φύλο αγώνα το κοράκι.
ο ΘΕΟΣ αργει αλλα δεν λησμονει, θα στείλει κλεφτες και λοποδυτες εκει που πρεπει...ο ΠΑΟΚ θα ειναι νταμπλουχος γιατι το αξιζει..!!
Κατι λέει. Ήρθε να δει την ομάδα τουproedros έγραψε:Διάβασα σε ένα άρθρο, ότι στο ματς της Τούμπας ήταν παρόν ο πρόεδρος εφετών της ΕΠΟ ονόματι Σκουτέλης...Τώρα για ποιο λόγο βρισκόταν δεν το γνωρίζουμε ούτε πιστεύω πως θα το μάθουμε ποτέ...Τουλάχιστον μπορούμε να εικάσουμε με σιγουριά πως πρόκειται για άνθρωπο που ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο και πως είχε άποψη του σκηνικού ιδίοις όμμασι...Μπορεί να λέει κάτι μπορεί και τίποτα..Θα δούμε...

Εγώ θέλω να ξαναγίνει ο αγώνας με κόσμο και να πετάξουμε ρολά από κολοχαρτο γιατί θα είναι και πολύ χεσμένοι λέμε
Αλλά μπορεί να κάνει ζημιά και αυτό για καμία αξονική πάλι
Αλλά μπορεί να κάνει ζημιά και αυτό για καμία αξονική πάλι