Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από Petros1988 »

Αν βγει μια απόφαση τη Δευτέρα π.χ και κάνουμε έφεση μετά από ποσό καιρό θα βγει η τελική απόφαση? Δεύτερον για να πάμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια cas πάμε με την έφεση ή πρέπει να περιμένουμε να βγει η τελική απόφαση! Ρε παιδιά τόσα άτομα γράφουμε εδώ μέσα ένας δικηγόρος δεν υπάρχει να μας εξηγήσει με απλά λόγια τα ερώτηματα μας?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

navigator11 έγραψε:Ρε παίδες, μας έχουν γίνει ΤΟΥΜΠΑΝΟ με τα αν και εαν και τότε και να που ...
Δεν είναι υποχρεωτικό να βγει η απόφαση "ορθά". Για αυτό γενικά στο δίκαιο υπάρχει η πρόβλεψη περισσότερων του ενός βαθμών δικαιοδοτικών οργάνων, όπου δύναται κανείς να προσφύγει. Πέρα από τον έλεγχο που μπορεί να υποστεί ο εκάστοτε κακοδίκης. Η ψ σκολαρικη μπορεί να γουστάρει να καταστρατηγήσει κάθε έννοια λογικής, νομικής και μη, και να βγάλει απόφαση έκτρωμα, μεροληπτώντας προκλητικά. Είπαμε, η υπόθεση αυτή θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και πρώτιστα αποφασισμένοι να φτάσει μέχρι τα έσχατα, παρά τον τραμπούκο, που πιθανολογώ ότι θα φάμε. Δε μιλάμε απλά για μια απόπειρα αλλοίωσης μιας αθλητικής πραγματικότητας προς όφελος των γνωστών γκανγκστερς εδώ. Πρόκειται για έναν ενορχηστρωμένο πόλεμο σε βάρος ενός ανθρώπου, που, προσωπικά, δε γνωρίζω τι και πώς σχετικά με τις υπόλοιπες ενασχολήσεις του αλλά στο βαθμό που αφορά στα του ΠΑΟΚ, που, πρώτιστα, με νοιάζει κι έχω εικόνα, έχει αποδείξει ότι έχει και την ισχύ και τη θέληση να πάει την ομάδα σε άλλο επίπεδο και να πολεμήσει τη μαφία. Μια μαφία άρρηκτα συνδεδεμένη για πάρα πολλά χρόνια με ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ αυτής της τραγελαφικής χώρας. Αυτή η προσπάθεια, καλώς ή κακώς, θέλει πολλή επιμονή. Τι να γίνει! Δε θα παραδοθούν αμαχητί. Όποιος απογοητεύτηκε, βαρέθηκε, κουράστηκε, δεν το αντέχει πλέον κλπ, σεβαστό και κατανοητό, ας εγκαταλείψει, παροδικά ή οριστικά. Φτάνει όμως με την εθελούσια κλάψα, τη μεμψιμοιρία και το αυτομαστίγωμα. Είναι εν δυνάμει χειρότερο ακόμα και από τα στησίματα των πουστογ@υρων.
Τα @@πάρια μαξιλάρια μας κάναν μερικοί...ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ!
Κλειδώστε το ρε mods, μπας και ησυχάσουμε απ την μιζέρια, την αμφισβήτηση, αλλά και την επιμονή σ αυτές!!!! :evil:
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Κάτσε ρε συ γκοραν... Στις 500 βγαζει 6αρι σκύλο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Είπαμε σε οχτώ σελίδες έρχεται ο Πέδρο κοντε και στις 400 ο Αϊμάρ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Petros1988 έγραψε:Αν βγει μια απόφαση τη Δευτέρα π.χ και κάνουμε έφεση μετά από ποσό καιρό θα βγει η τελική απόφαση? Δεύτερον για να πάμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια cas πάμε με την έφεση ή πρέπει να περιμένουμε να βγει η τελική απόφαση! Ρε παιδιά τόσα άτομα γράφουμε εδώ μέσα ένας δικηγόρος δεν υπάρχει να μας εξηγήσει με απλά λόγια τα ερώτηματα μας?
Όχι, φίλε. Δεν μπορεί να σου πει. Διότι βλέπουμε όλοι τι αντιμετώπιση έχει ο ΠΑΟΚ, όταν ζητάει λχ αναβολή και ποιά ο πουστογ@υρος. Σου μιλάω τώρα για ένα εξόφθαλμο στοιχείο διαφοροποίησης στη συμπεριφορά της "δικαιοσύνης". Στην κότα αφειδώς "πάρε 2-3 αναβολές έτσι ... να βρίσκονται μέχρις ότου να έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ, όταν θα εκδικαστεί η έφεσή σου για το -3 που έφαγες, να έχεις πλήρως εικόνα της κατάστασης". Στον ΠΑΟΚ "εσύ πάλι ρε φίλε, τσιμέντο ας γίνει, τσάκω 30 λεπτά να προετοιμαστείς με την ... ησυχία σου για την συμπληρωματική έκθεση του γαυρετοπουλου, που δήθεν καμιά από τις δυο πλευρές των διαδίκων δε γνώριζε αλλά ο μπούλης πριν αρχίσει η διαδικασία έλεγε στα αρδ το περιεχόμενό της".
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

okkas73 έγραψε:Κάτσε ρε συ γκοραν... Στις 500 βγαζει 6αρι σκύλο :lol: :lol:
Ε άμα είναι έτσι ρε αδερφέ, κάτσε κάνε μάνι μάνι copy paste όλα τα posts σου της τελευταίας βδομάδας και ρίχ τα άλλη μία, να έρθει επιτέλους ο σκύλος...Έχουμε και πολύ βαρβάτα ματσάκια μπροστά μας και τον χρειαζόμαστε... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Είπαμε σε οχτώ σελίδες έρχεται ο Πέδρο κοντε και στις 400 ο Αϊμάρ
Τί να τον κάνουμε τον Φιλομένο του γιάννενου βρε Εβρίτη, δέν κολλάει αυτός ο παίκτης με την ομάδα με τίποτα...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Καταρχήν πως περνάς στη Μολδαβια; Τυχαίο το ονομα,ούτε εγώ τρελενομαι. Για πάγκο ίσως
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Αδέρφια μου , με ολη τη σημασια της λέξης, (μιας κ περα απο το οτι αγαπαμε την ίδια ομάδα, αυτή τη στιγμή νιώθουμε όλοι τον ίδιο πόνο για την κλεψια που βιωνουμε) εχω διαβασει καθε λεξη που έχει γραφτεί στο συγκεκριμένο θέμα, καθε αποψη που εχει ειπωθει κ μεχρι σημερα ενιωθα μουγκος απ τη σαστιμαρα μου.
Νιωθω οτι η ζωη μου ολη εχει σταματησει στην Κυριακη το βραδυ και ενα ατελειωτο βουβο κλαμα νιωθω απ την ωρα που θα ανοιξω τα ματια μου ολη την εβδομαδα.
Ευτυχως το οτι μοιραζομαι ολο αυτο με τα αδερφια μου, μου δωσε κουραγιο να γραψω 2 λογια.

1. Συγχαρητηρια στους ψυχραιμοτερους (mods, Αποστολης και πολλοι αλλοι) γιατι αυτο μεταφερεται σε πολυ κοσμο που διαβαζει εδω και εισασταν πραγματικα η οαση της εβδομαδας για τη ζωη μου.

2. Επειδη οπως ειπωθηκε παραπανω κανεις δεν μπορει να φανταστει μεχρι που μπορει να φτασει η οργη μας κι επειδη τα 7στα7 κ αλλα τετοια για μενα πλεον ειναι ανουσια, (ενδεχομενος μηδενισμος με γαβρο, ενδεχομενο -3, ενδεχομενως αδεια Τουμπα ξανα, μετα τις ηδη 7 αγωνιστικες που ξεκινησαμε, ενδεχομενη επιστροφη 3 βαθμων στο γαβρο, υποθεση πλατανιας..., τι αλλο θελουμε δηλαδη;; οποτε θελουν αλλοιωνουν τα παντα. Οποτε τι συζηταμε ;; ) λεω λοιπον επειδη δεν ξερω που θα μας βγαλει ολο αυτο, να σκεφτουμε μεσα σε ολη μας την πικρα, τον ανθρωπο που δημιουργησε αυτη την ομαδαρα...
Πρεπει λοιπον να σκεφτουμε τον ΙΒΑΝ, να μην του δημκουργησουμε προβληματα , γιατι φοβαμαι μηπως τα ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.
Έρχομαι στη θέση του, κι αισθανομαι ακομη χειροτερα, γιατί αν δν πάρω αυτό το πρωτάθλημα που ειμαι ο καλυτερος με διαφορα, ποιο θα παρω;;;;; μπαινω στη θεση του κ αισθανομαι τον πληγωμενο εγωισμο του για την ομαδαρα εκατομμυριων που εφτιαξε και τις μαιμουδιες που γινονται. Για το παιχνιδι δυναμης με τον χοντρο (το δαμε κ στις τηλεοπτικες αδειες). Για τα εκατομμυρια που εχει ριξει για να περιμενει το καθε σκουλαρικι και τον καθε γαυρετοπουλο να μας περνανε για ΧΑΖΟΥΣ. Συμπεριφορα στο ΧΟΡΗΓΟ ειναι αυτη;;. Οποτε ας προσεξουμε κι ας συστρατευτουμε γυρω του , γιατι νομιζω οτι το χει αναγκη και ΗΘΙΚΑ αλλα και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ.
Οποτε εγω προσωπικα περιμενω τον ΙΒΑΝ γιατι δε θελω να τον τρυπησω ( ναι ενταξει ΑΘΕΛΑ μου βεβαιως βεβαιως) κι εγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Σάβ 03 Μαρ 2018, 22:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Ωραίος ο ζοραν. Και εγώ σήμερα μετά την παρουσία του στην προπόνηση σκεφτηκα για ακόμη μια φορά ποσο τυχεροί είμαστε που τον έχουμε.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο Ιβαν σημερα αφου ενημερωθηκε και με την παραμικρη λεπτομερεια απο το νομικο επιτελειο για την υποθεση με τον γαυρο, πηγε στην προπονηση και εδωσε συγχαρητηρια για την νικη επι του γαυρου, επισης πριμ για την νικη, αλλα και πριμ για να γινει το 7 στα 7. Οποτε 'η το παιζει τρελιτσα 'η εχει πληροφοριες για την εκβαση της υποθεσης 'η πιστευουν οτι δευτεροβαθμια θα δικαιωθει η ομαδα αν σε πρωτο βαθμο ειναι αρνητικη η αποφαση (και θα δικαιωθουμε γιατι αρετοπουλο και δικαστης τα εκαναν σκατα, τοσες παρατυπιες να γραφτουν βιβλια)

Να μου θυμησει καποιος επιτελους ποιος ειναι προεδρος στην επο
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

το πριμ νικης εμενα μου φανηκε σε φαση,κατα 99% χανουμε τον αγωνα στα χαρτια,μην τα παρατατε παρτε και το πριμ και θελω το 7/7. Εγω ετσι το εκλαμβανω
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Δυστυχως φιλτατοι χασαμε πλεον μονο 7/7 για να το παρουμε!!!!
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Τι μίλησες με την Σκολαρίκη;;; Πάει μας έθαψε;;;
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Alastor έγραψε:το πριμ νικης εμενα μου φανηκε σε φαση,κατα 99% χανουμε τον αγωνα στα χαρτια,μην τα παρατατε παρτε και το πριμ και θελω το 7/7. Εγω ετσι το εκλαμβανω
Κι εγω το ιδιο. Αλλα σε 1βαθμο, η συνεχεια φανταζομαι μαζι με την ουεφα στην αιθουσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Σάβ 03 Μαρ 2018, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”