Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Η μόνη πιστολιά της επο μπορεί να γίνει για αφαίρεση βαθμών για τις 30 δηλώσεις κατά της διαιτησίας του γεροσάββα και του καραπαπάρα. Θα τολμήσει;
-
Αυτοί που όρισαν τον δηλωμένο Ολυμπιακό, Αρετόπουλο στο παιχνίδι της Κυριακής, μόνο υπέρ μας δεν πρόκειται να δώσουν γραμμή.
Το πρώτο τρύπημα το φάγαμε που δεχτηκαμε τον ορισμο γαυρετοπουλου.GI4NNEN4 έγραψε:Οι ασάφειες του Αρετόπουλου στο ΦΑ μας έκαψαν. Δεν γράφει ως διαιτητής αλλά ως ένας απλός παρατηρητής. Κι εμείς 4 ώρες μέσα στα αποδυτήρια τον καμαρώναμε; Γιατί δεν τον πιέσαμε να γίνει συγκεκριμένος στο ΦΑ; Καθοδηγούμενη και μελετημένη ήταν η ασάφεια. Κοιμηθήκαμε και την ώρα του αγώνα αλλά και με την συμπληρωματική για την οποία κανέναν δεν είχαμε να μας ενημερώσει.
Βέβαια, το πιο σιχαμένο τρύπημα, ήταν το βιντεάκι από την κερκίδα μας που βρέθηκε στα χέρια των γαύρων. Βρώμισε η ιστορία άσχημα!
Το δεύτερο και το εχω ξαναπει οτι φανηκαμε αγαθοι και μαλακες και δεν προστατευτηκαμε απο οποιονδηποτε προβοκάτορα ηθελε να πετάξει κατι με ΔΙΧΤΥΑ παντου, ειδικά με το μπούσουλα που ειχαν αυτοι με τον ιβιτς....
Το τρίτο που δεν απαιτησαμε να βγαλει τις ομάδες στο γήπεδο από τη στιγμή που ο γιατρος αγωνα ελεγε οτι δεν εχει τίποτα. (αυτα που γραφει στην συμπληρωματικη δεν τα ηξερε εκεινη τη στιγμή τα βρηκαν οι δικηγόροι του γαυρου)
Το τέταρτο γιατί δεν εγραψε ξεκάθαρα ποιος φταίει που δεν ξεκινα ο αγωνας.
Το πέμπτο που ειχαμε ανοίξει ολα μας τα χαρτιά από την αρχη και αιφνιδιαστηκαμε από την εκθεση (έπρεπε να το ειχαν υπολογισει μεχρι και αυτο και εκει ξεχωριζουν οι καλοθ απο τους κορυφαιους δικηγορους)
Το έκτο πως δε μπορεσαν να αποδειξουν με μαρτυρα ιατροδικαστη πως αυτο που εμφανιστηκε στο χειλος του γκαρσια εγινε 2 λεπτα πριν μπει ο γιατρός αγωνα και οχι 20 λεπτά πριν απο ρολο.
Ελπιζω τουλάχιστον να εχουν αναφέρει τα αρθρα 15.9 και 51 του ΚΑΠ στο υπομνημα γιατί η μονη μας ελπιδα ειναι η εκπροθεσμη δηλωση του καραγκιοζη με τη βλακεια που κανανε οι γαυροι και εκει ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.
Νομίζω ότι η διαδικασία έκλεισε. Μόνο υπομνήματα μπορούν να δοθούν , γραπτώς φυσικά, μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Έχουν υπολογίσει και τις διάρροιες.eorptol1 έγραψε:Αναβολη την Δευτέρα λόγω αρρώστιας των δικηγόρων.... Και με κόσμο με την αεκ..... Κόλλησαν τσιρλιπιπι από τους δικηγόρους του γαβρου....
Και ρωτάω εγώ, ο εγκάθετος για να προλάβω, η διοίκηση θέλει κόσμο στο γήπεδο; ή τρέμει κάθε φορά το φυλοκάρδι της και δεν μπορεί να το πεί
Λέτε και ξαναλέτε ολοι μας αιφνιδιασαν... Κάνετε λάθος! Χρησιμοποιούν τη συμπληρωματικη έκθεση η οποία λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα αντίθετα από αυτά που λέει το Φ. Α. Πώς λοιπόν λέτε ότι ειναι συμπληρωματική και δεν αναιρεί το Φ. Α.? Επομένως βασει του εδαφιου 9 του άρθρου 15 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΎΣΕΙ ΤΟ Φ. Α. Η ΚΕΔ, ΕΠΟ ΚΛΠ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Ο Κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ;;;
-
Οι δικηγόροι μια χαρά εχουν κάνει την δουλειά τους . ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ,δεν είναι θεμα αποδειξης και δικαίου ... Ακόμα και τώρα νομικα επειδη ο Αρετοπουλος εχει κάνει παρατυπίες 96 ωρες η συμπληρωματική έκθεση θα πρέπει να διατάξει την επανάληψη του αγώνα. Γιατι το ΦΑ δεν γράφει οτι εχει διακοπει ο αγωνας νομίζω.
Γιατί προφανώς δεν είναι συμπλήρωση του ΦΑ. Είναι γραπτή κατάθεση του διαιτητή, μετά από αίτημα του Δικαστή. Έτσι θα το εκλάβει. Πόσο αξιοπιστία έχει αυτή η κατάθεση, πως θα την κλονίσουμε με τα σχετικά υπομνήματα και τι θα υπερισχύσει, θα το μάθουμε τη Δευτέραklainmein έγραψε:Λέτε και ξαναλέτε ολοι μας αιφνιδιασαν... Κάνετε λάθος! Χρησιμοποιούν τη συμπληρωματικη έκθεση η οποία λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα αντίθετα από αυτά που λέει το Φ. Α. Πώς λοιπόν λέτε ότι ειναι συμπληρωματική και δεν αναιρεί το Φ. Α.? Επομένως βασει του εδαφιου 9 του άρθρου 15 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΎΣΕΙ ΤΟ Φ. Α. Η ΚΕΔ, ΕΠΟ ΚΛΠ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Ο Κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ;;;
Το φ.α γενικά ήταν απαράδεκτο. Το έγραφα και τότε. Τα πάντα ανοιχτά άφηνε η κότα. Πήραν όλα τα ερωτηματικά τώρα και τα απάντησαν όπως τους βόλευε.
Με κανονικό διαιτητή θα είχαν βγει να παίξουν μέσα σε 5 λεπτά. Τότε στο Καραϊσκάκη ο ίδιος διαιτητής ήξερε να απειλεί με -10 αν δεν βγούμε.
Με κανονικό διαιτητή θα είχαν βγει να παίξουν μέσα σε 5 λεπτά. Τότε στο Καραϊσκάκη ο ίδιος διαιτητής ήξερε να απειλεί με -10 αν δεν βγούμε.
Το τι θα γίνει με το μείον τρία θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα φέρουμε. Τα σιχαματα θα κοιτάξουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια όσων ακόμα τους ακολουθούν...
-
seaman έγραψε:Γιατί προφανώς δεν είναι συμπλήρωση του ΦΑ. Είναι γραπτή κατάθεση του διαιτητή, μετά από αίτημα του Δικαστή. Έτσι θα το εκλάβει. Πόσο αξιοπιστία έχει αυτή η κατάθεση, πως θα την κλονίσουμε με τα σχετικά υπομνήματα και τι θα υπερισχύσει, θα το μάθουμε τη Δευτέραklainmein έγραψε:Λέτε και ξαναλέτε ολοι μας αιφνιδιασαν... Κάνετε λάθος! Χρησιμοποιούν τη συμπληρωματικη έκθεση η οποία λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα αντίθετα από αυτά που λέει το Φ. Α. Πώς λοιπόν λέτε ότι ειναι συμπληρωματική και δεν αναιρεί το Φ. Α.? Επομένως βασει του εδαφιου 9 του άρθρου 15 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΎΣΕΙ ΤΟ Φ. Α. Η ΚΕΔ, ΕΠΟ ΚΛΠ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Ο Κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ;;;
Άν είναι κατάθεση δεν πρέπει να εξεταστεί ο μάρτυρας από τους δικηγόρους και τη δικαστή;
- Pastor_of_Muppets
Ρε παιδιά μη γράφετε συνεχώς πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί. Παράδειγμα για την εκπρόθεσμη δήλωση. Το ξεκαθάρισε στη συμπληρωματική ότι ήταν εντός ορίου. Κάπου διάβασα ότι υπάρχει μια έκθεση που τον διαψεύδει, δε μπορώ να το ψαξω τώρα, σημειώνοντας πως η αλλαγή έγινε 18:49, αλλά πρώτον δεν είδα τους δικηγόρους μας να το τονίζουν και δεύτερον δεν παίζει κανένα ρόλο. Και εμπρόθεσμη να είναι ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ στη θέση του προπονητή. Τέλος.
Ο Δημακόπουλος σε αυτό είπε έγινε εκ παραδρομής και οι δικοί μας το άφησαν έτσι. Αν είναι δυνατόν!
Τελοσπαντων για άλλο λόγο ξεκίνησα να γράφω. Το 7/7 ή 9/9 για double, σημαίνει 23/23 ή 25/25 σερί νίκες.
Δεν ξέρω αν έχει συμβεί πουθενά αλλού στον κόσμο ομάδα να χρειάζεται τέτοιο σερί, το θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά και τρίτοι να βγούμε εγώ για αυτή την ομάδα είμαι περήφανος. Και αυτό είναι παράσημο για όλους στην ΠΑΕ. Ως κόσμος, 1 άτομο ίσως μας έκαψε. Και δεν λέω ότι το έκανε επίτηδες. Προσωπικά το θεωρώ ανοησία της στιγμής. Αλλά αμφιβάλλω αν στη θέση μας ήταν το χανούμι, ο γάβρος, ή άλλη ομάδα ότι θα έπεφτε αυτό. Για εμάς δεν θα αμφέβαλλα και δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί συνοπαδοι μας φοβούνται ότι πάντα κάποιος ή κάποιοι θα βρεθούν και θα την κάνουν τη ζημιά. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι νοοτροπία.
Κι αν το πρωτάθλημα χαθεί δεν θα ευθύνεται η ΠΑΕ.
Ο Δημακόπουλος σε αυτό είπε έγινε εκ παραδρομής και οι δικοί μας το άφησαν έτσι. Αν είναι δυνατόν!
Τελοσπαντων για άλλο λόγο ξεκίνησα να γράφω. Το 7/7 ή 9/9 για double, σημαίνει 23/23 ή 25/25 σερί νίκες.
Δεν ξέρω αν έχει συμβεί πουθενά αλλού στον κόσμο ομάδα να χρειάζεται τέτοιο σερί, το θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά και τρίτοι να βγούμε εγώ για αυτή την ομάδα είμαι περήφανος. Και αυτό είναι παράσημο για όλους στην ΠΑΕ. Ως κόσμος, 1 άτομο ίσως μας έκαψε. Και δεν λέω ότι το έκανε επίτηδες. Προσωπικά το θεωρώ ανοησία της στιγμής. Αλλά αμφιβάλλω αν στη θέση μας ήταν το χανούμι, ο γάβρος, ή άλλη ομάδα ότι θα έπεφτε αυτό. Για εμάς δεν θα αμφέβαλλα και δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί συνοπαδοι μας φοβούνται ότι πάντα κάποιος ή κάποιοι θα βρεθούν και θα την κάνουν τη ζημιά. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι νοοτροπία.
Κι αν το πρωτάθλημα χαθεί δεν θα ευθύνεται η ΠΑΕ.
Απο τη μια στενοχωριεμαι που θα χασουμε λογω της βρωμας που υπαρχει
Απο την αλλη ειμαι περιφανος για τον Ιβαν Σαββιδη και την νοοτροπια του,Δεν ξερω τι κανει στη ζωη του η οχι.Αλλα εδω πηγε πεντακαθαρα και νομιμα να παρει τη δικη.
Για να καταλαβουμε τη κατασταση ακομα και απο το πιο απλο.Η φερομενη ως δικαστης μας εδωσε μιση ωρα, και αντι να ακουλουθησουμε την πιο απλη τακτικη της Ε.Ο με τα τηλεφωνηματα, ειπαμε δεν πειραζει.
Απο την αλλη ειμαι περιφανος για τον Ιβαν Σαββιδη και την νοοτροπια του,Δεν ξερω τι κανει στη ζωη του η οχι.Αλλα εδω πηγε πεντακαθαρα και νομιμα να παρει τη δικη.
Για να καταλαβουμε τη κατασταση ακομα και απο το πιο απλο.Η φερομενη ως δικαστης μας εδωσε μιση ωρα, και αντι να ακουλουθησουμε την πιο απλη τακτικη της Ε.Ο με τα τηλεφωνηματα, ειπαμε δεν πειραζει.
Η έφεσή στην επο θα συζητηθεί;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν πάρουμε τον τίτλο φέτος θα είναι ο ποιο παληκαρισιος τίτλος που πάρθηκε ποτέ.....