Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 4/03, 15:00, Novasports2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
elvetos giatros

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, 4/03, 15:00, Novasports2

Δημοσίευση από elvetos giatros »

simba έγραψε:
giwrgos04dex έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΚΤΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ.
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ 7/7 ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
Ξανά
και ξανα
και ξανα
:pano:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Νίκες παντού μέχρι το τέλος η κουλά θα χάσει και αλλού βαθμούς! Έτσι όπως έγινε το πράγμα είναι τελικοί όλοι πλέον με τον πιο σημαντικό αυτόν της άλλης Κυριακής με την κουλα που ποτέ δεν ήταν ξαδέρφη μας κ.τ.λ ελπίζω να καταλάβατε για άλλη μια φορά ότι όλοι είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά δεν θέλουν το Πρωτάθλημα να φύγει από την Αθήνα! Εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα με διαφορά πλέον! Θέλω να μαι αισιόδοξος αλλά επειδή βλέπω ότι δεν θα την γλιτώσουμε προβλέπω ότι στα 7 ματς που μείνανε οι παίκτες μας θα τα δώσουνε όλα μέχρι τέλους! Θα είναι το πιο μαγκικο Πρωτάθλημα που πήρε ποτέ η ομάδα!
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Aureliano Buendia έγραψε:
Επίσης, να τονίσω ξανά και ξανά ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε 7 νίκες, αλλά μας αρκούν 6 νίκες και 1 ισοπαλία, αρκεί η ισοπαλία να μην είναι με την αεκ. Ακόμη και με ένα γκολ να κερδίσουμε την αεκ, εν τέλει είμαστε πρώτοι από τη στιγμή που έχουμε διαφορά τερμάτων +36 και η αεκ +27, δεν νομίζω να μπορούν να ανατραπούν 9 γκολ στις 5 αγωνιστικές που θα απομένουν.
.
Δυστυχώς θέλουμε 7/7 και να μην επιστραφούν οι βαθμοι στο γαυρο απο τον εφετη Τάκη Τσουκαλα :lol:
Η βαθμολογια σήμερα, αν τιμωρηθουμε :lol: και με τους - 3 στο γαυρο είναι :
Κουλα 51
ΠΑΟΚ 49
Γαυρος 46
Με αυτο το σενάριο αν κανουμε 6 νικες και μια ισοπαλία οπως λες και η Κουλα 6 νικες και μια ήττα και ο γαυρος 7/7 στο τελος θα είναι
Κουλα 69
ΠΑΟΚ 68
Γαυρος 67
Επομένως μονο με 7/7 και το γαυρο να μην παίρνει πισω τους - 3 το παιρνουμε. Αν τους παρει ισοβαθμουμε και χανουμε τον τίτλο στην ισοβαθμια.

Επι της ουσιας ο τιτλος θα εχει κριθει την αλλη Κυριακή. Θα ξερουμε την απόφαση της εφεσης του γαυρου και αν εχουμε κερδίσει Αστέρα και Κουλα (κεκλεισμένων) αν δεν επιστραφουν οι βαθμοι στο γαυρο :lol:, θα ειμαστε +1 και +3 και μετά δε χανουμε πουθενά. Η κουλα μετα την ήττα θα καταρρεύσει και θα κανει αλλη μια γκελα καπου σίγουρα, οποτε πριν τη Λεωφορο (οπου θα ειναι φίσκα και θα εχουν σκυλιασει) θα ειμαστε στο +3 από γαυρο και κουλα και θα μας αρκεί και μια ισοπαλία.

Αν κερδίσουμε αύριο πάντως προσωπική μου αποψη είναι πως αν σπάσει ο διάολος το ποδαράκι του και μείνει η τιμωρια του γαυρου (πέρα από την πλάκα αν του επιστρεψουν τους βαθμούς αφού δουν οτι έχουμε κερδισει Αστερα και Αεκ πρεπει να γινουν πουτανα τα παντα όλα και ιδίως στον τελικο του ΟΑΚΑ) το αυριανό παιχνίδι ειναι Ο ΤΕΛΙΚΟΣ. Κερδίζουμε και μετά η κουλα θα φάει 3 το λιγότερο γιατι θα ερθει να κλειστει πισω για το Χ που ειναι για μας οτι πρεπει. Ζηταμε και ντόπινγκ κοντρολ στην Αεκ με αιμοληψία και να δεις πως θα τραυματιστουν στην προπονηση 3 4 βασικοι τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Σάβ 03 Μαρ 2018, 12:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Ο μόνος ΤΕΛΙΚΟΣ είναι αύριο στις 3μμ
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

okkas73 έγραψε: Δυστυχώς θέλουμε 7/7 και να μην επιστραφούν οι βαθμοι στο γαυρο απο τον εφετη Τάκη Τσουκαλα :lol:
Η βαθμολογια σήμερα, αν τιμωρηθουμε :lol: με τους - 3 στο γαυρο είναι :
Κουλα 51
ΠΑΟΚ 49
Γαυρος 46
Με αυτο το σενάριο αν κανουμε 6 νικες και μια ισοπαλία οπως λες και η Κουλα 6 νικες και μια ήττα και ο γαυρος 7/7 στο τελος θα είναι
Κουλα 69
ΠΑΟΚ 68
Γαυρος 67
Επομένως μονο με 7/7 και το γαυρο να μην παίρνει πισω τους - 3 το παιρνουμε. Αν τους παρει ισοβαθμουμε και χανουμε τον τίτλο στην ισοβαθμια.
.
Δίκιο έχεις, είχα σκαλώσει στη φαντασίωσή μου ότι ο Ατρόμητος θα κέρδιζε την αεκ :D
Συμφωνώ γενικά, πάντως, αν κερδίσουμε τα 2 επόμενα, η αεκ θα γκελάρει κι αλλού.
Εδώ αν κερδίσουμε αύριο, τρέφω ελπίδες μέχρι και για το ματς με τον Πανιώνιο.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα νίκη αύριο νίκη τελικός με την Αεκ την επόμενη αγωνιστική! Όσο για τον Γαυρο αν φάμε εμείς - 3 θα φάει και αυτός!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

4 βδομάδες μείνανε πριν την διακοπή 4 αγώνες ένας την βδομάδα πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι παιχνίδι και να παίξουμε σε όλα τα ματς σαν να είναι τελικοί απτό 1 μεχρι το 90 και να αφήσουμε την απόφαση που θα βγει πίσω! Αστέρας Τρίπολη Αεκ Τούμπα Ατρόμητος Περιστέρι Πανιώνιος Τούμπα! Αν τα πάρουμε αυτά τέλος! Αν μετά το παιχνίδι με την Αεκ είμαστε πρώτοι έστω και για 1 βαθμό τότε πιστεύω ότι δεν το χάνουμε με τίποτα! Η Αεκ σέρνετε για όσους δεν το βλέπουνε έχει εντός Πανιώνιο Εκτός ΠΑΟΚ εντός Παναθηναϊκο σε αυτά τα 3 ματς αν χάσει βαθμούς τελείωσε! Ο Ολυμπιακός έχει μόνο τον Βαζελο ως το πιο δύσκολο ματς αύριο εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δε θα κερδίσει!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Το θέμα είναι ότι αν ο γαυρος δεν φάει - 3 και φάμε εμείς και πάρει το ματς στα χαρτιά τότε θα μαστε ισοβαθμία και σε τέτοια περίπτωση είναι αυτοί πρώτοι λόγω νίκης μέσα έξω έστω και στα χαρτιά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Συγγνώμη για το ολίγον off topic
Θα είμαι εκτάκτως Γερμανία την Κυριακή και ψάχνω μαγαζί με Nova στην περιοχή του Freiburg
Ξέρει κανεις κάτι;

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Εγώ ξέρω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό τους πονάει όλους ειδικά το ΠΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουμε Νταμπλ φέτος!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

simba έγραψε:
giwrgos04dex έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΚΤΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ.
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ 7/7 ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
Ξανά...
...και ξανα...
...και ξανά...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αυτα τα γραφικα, γαμηστε ασαλιωτα καθε πουστη κτλ ειναι να χαμε να λεγαμε...
Μονο ένα πρέπει να περνάει απο το μυαλό μας...

tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ειμαι σιγουρος για το 7 στα 7. Για ενα και μοναδικο λογο.
Γιατι εχω 11 παικτες οποιαδηποτε στιγμη εντος γηπεδου με νοοτροπια ΠΑΟΚτση.
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Ποιος θα τολμησει να κοψει βαθμο απο Αντελινο Ματος Βαρελα, Πελκα..Θα τους κομματιασουν.Ακομα και οι πιο μετριοπαθεις Κρεσπο, Τζαλμα Πριγιο ειναι τρελαμενοι.
Αρχηγε στο κεφαλι πατηστε τους ολους.Η συμβολη του Βιερινια δεν φαινεται ουτε στα γκολ ουτε στις ασσιστ.Στη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Από δω και πέρα να τρώμε σίδερα να παίζουμε σαν αφηνιασμένο με όλους μέχρι το τέλος αα και κάτι ακόμη ο κόσμος θα είναι μαζί σας μέχρι το τέλος μάγκες! Πότε σου δε θα παίζεις μόνος να το ξες!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

elvetos giatros έγραψε:Συγγνώμη για το ολίγον off topic
Θα είμαι εκτάκτως Γερμανία την Κυριακή και ψάχνω μαγαζί με Nova στην περιοχή του Freiburg
Ξέρει κανεις κάτι;

:opaokara:
Πάρε ένα τηλέφωνο σε αυτό:

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaura ... mberg.html

Είχε κάποτε Nova αλλά το έβγαλε αργότερα. Τώρα δεν ξέρω αν έχει ξαναβάλει. Αλλα νομίζω πως θα ξέρουν να σου πουν που έχει και αν έχει. Υπάρχουν άλλα 4 ελληνικά εστιατόρια στην πόλη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”