Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Εμενα απλα μου δοθηκε η εντυπωση πως δεν επιμειναμε οσο επρεπε στην μη τηρηση της διαδικασιας.Επρεπε να τονισουμε πως δημειουργειται προηγουμενο που θελει οποιονδηποτε εντος των 4 γραμμων να πεφτει στο εδαφος,μετα να τρεχει χωρις να τον δουν διαιτητες και γιατροι στα αποδυτηρια να κλειδωνεται για κανα 20 λεπτο και στη συνεχεια να φευγει με ιχ για νοσοκομειο χωρις καν να βρεθει και παλι με τον διαιτητη και αυτο ειναι τοσο ανεπιτρεπτο οσο και επικινδυνο.
Αν βρεθεί δικαστής που θα επιστρέψει τους 3 βαθμούς στον γαύρο με επιχειρήματα για όλα φταίει η αστυνομία και το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει κάτι τέτοιο.
Λοιδορίσατε τον συνοπαδό που έβαλε και την "μεγάλη εικόνα" στον προβληματισμό μας, θα τον θυμηθείτε όταν θα κάνετε αντάρτικο παρέα με τον γαύρο και το χανούμι ενάντια στον αμερικανοτουρκικο ζυγό 

-
Μην μαυριζεται την καρδια σας για αυτο το σωματειο,ειναι η ντροπη του Πειραια ,πρωταθλημα θα παρουμε εμεις.Απλα θα πρεπει ο κοσμος να γινει ενα με την ομαδα με την φωνη του και τιποτα αλλο.Υπαρχουν και αλλες προκλησεις μπροστα μας,η ομαδα να εχει την υγεια της και ο κοσμος να δινει καθαρη δυναμη .Αυτο το σωματειο το πολεμας μονο αν ολοι ειμαστε ενωμενοι.
- Josey Wales
Από τη στιγμή που η έκθεση της αστυνομίας λέει για τα επεισόδια και για τραυματισμό αστυνομικού, δεν μπορεί να γλιτώσει με τίποτα το -3. Στο κάτω κάτω ας κάνουμε και εμείς μια παρέμβαση με το βίντεο που τράβηξε εκείνος ο βέλγος (αν δεν είναι ήδη μέρος της δικογραφίας).chrisg4 έγραψε:Αν βρεθεί δικαστής που θα επιστρέψει τους 3 βαθμούς στον γαύρο με επιχειρήματα για όλα φταίει η αστυνομία και το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει. Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνει κάτι τέτοιο.
αυτη η αισιοδοξια θα μας φαει στον ΠΑΟΚ...ρε δειτε λιγο την πραγματικοτητα που ειναι πασαλημενη με πουστια και σοβαρευτειτε λιγο...η Ε.Ο. ζει και βασιλευειRizla έγραψε:Mην περνετε ως δεδομενη την τιμωρία του ΠΑΟΚ.
Κανένα στοιχείο που παρουσιαστηκε στην δικη δεν ειναι επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, πλην της συμπληρωματικης εκθεσης του κοτογαβρετόπουστα.
Προχθες που ήμουν στην Μπανανία για τριήμερο είχαν παρόμοια υπόθεση και κέρδισε ο κατηγορούμενος.
- desperando
- Επικοινωνία:
Πραγματικά αυτό θα ήταν η μόνη μας ελπίδα.joshua έγραψε:Εμενα απλα μου δοθηκε η εντυπωση πως δεν επιμειναμε οσο επρεπε στην μη τηρηση της διαδικασιας.Επρεπε να τονισουμε πως δημειουργειται προηγουμενο που θελει οποιονδηποτε εντος των 4 γραμμων να πεφτει στο εδαφος,μετα να τρεχει χωρις να τον δουν διαιτητες και γιατροι στα αποδυτηρια να κλειδωνεται για κανα 20 λεπτο και στη συνεχεια να φευγει με ιχ για νοσοκομειο χωρις καν να βρεθει και παλι με τον διαιτητη και αυτο ειναι τοσο ανεπιτρεπτο οσο και επικινδυνο.
Είχα γράψει μετά το παιχνίδι ότι τέτοιο φ.α ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να το υπογράψει.
Όχι γιατί ήταν τόσο καταδικαστικό αλλά γιατί δεν παρουσίαζε συγκεκριμένα γεγονότα,με αποτέλεσμα να είμαστε υποχείριο του κάθε αξιότιμου Έλληνα δικαστή.
Πραγματικά απορώ πως ο Μάκης ο γκαγκατσης που και πανέξυπνος είναι αλλά και γνωρίζει πολύ καλά τους νόμους επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο.
Δυστυχώς η συμπληρωματική έκθεση δεν αναιρεί το Φ.α, πολύ απλά γιατί το φ.α δεν γράφει τίποτα, άρα οτιδήποτε έγραφε η συμπληρωματική έκθεση θα μπορούσε να εκληφθεί ως επιπλέον στοιχείο από το δικαστήριο.
Επίσης επειδή κάποιοι μπερδευεστε, έχουμε να κάνουμε με μονομελές πειθαρχικό όργανο και όχι κάποιο ποινικό δικαστήριο το οποίο θα εξέταζε πολλά περισσότερα απ ότι αν τραυματίστηκε ο Γκαρσία.
Πραγματικά είναι επιστήμονες οι άνθρωποι.
Με μια ετσιθελικη αποφαση αποχώρησης από το παιχνίδι αντί να είναι αυτοί κατηγορούμενοι σε έχουν στήσει στα σχοινιά
To ότι έγραψε την συμπληρωματική ο δικηγόρος του γαύρου κάνει μπαμ κα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.
Γράφει ο Αρετόπουλος στην συμπληρωματική ότι δεν άρχισε το ματς=διακοπή.
Ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία είχε και ο δικηγόρος στην αίθουσα.
Υπάρχει πουθενά στον καπ κάποιο εδάφιο που να το θέτει έτσι; Ελληνικά μιλάμε. Δεν μπορεί να έχει διακοπεί κάτι που δεν έχει αρχίσει ποτέ.
Συμπληρωματική + ιατροδικαστική έκθεση μας καταδικάζουν. Δυστυχώς αυτοί παίζουν με πυρηνικές βόμβες κι εμείς με σφεντόνες.
Γράφει ο Αρετόπουλος στην συμπληρωματική ότι δεν άρχισε το ματς=διακοπή.
Ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία είχε και ο δικηγόρος στην αίθουσα.
Υπάρχει πουθενά στον καπ κάποιο εδάφιο που να το θέτει έτσι; Ελληνικά μιλάμε. Δεν μπορεί να έχει διακοπεί κάτι που δεν έχει αρχίσει ποτέ.
Συμπληρωματική + ιατροδικαστική έκθεση μας καταδικάζουν. Δυστυχώς αυτοί παίζουν με πυρηνικές βόμβες κι εμείς με σφεντόνες.
-
Έχει εδώ και μια βδομάδα που ενημερώνομαι μόνο από το paokmania και είναι η αλήθεια ότι ενώ ήμουν απαισιόδοξος άλλαξα γιατί λέγατε όλοι πράγματα που έστεκαν.. χθες όμως θυμήθηκα ότι υπάρχει η Αθήνα και το κατεστημένο που μας βλέπουν ακόμη σαν χωριάτες
Εγώ, πάντως, είμαι πολύ απογοητευμένος. Όχι ότι δεν περίμενα ότι το όλο θέμα θα είχε κάποια πουστιά.
Θεωρούσα ότι σαν ΠΑΕ έχουμε μάθει πλέον και θα είχαμε πάρει τα μέτρα μας.
Δεν μπορώ να κρίνω τις νομικές ικανότητες των δικηγόρων μας. Μπορώ, όμως, να πω με σιγουριά πως αν στην ομάδα είχε προστεθεί και ένας ΠΟΛΥ ικανός δικηγόρος από την Αθήνα (για τις γνωριμίες που έχει) θα γνωρίζαμε ότι έχει ζητηθεί συμπληρωματική έκθεση και δεν θα δείχναμε τόσο αιφνιδιασμένοι. Για να το πάω στο άκρο, ο Κούγιας (όσο και αχώνευτος) και θα το ήξερε και θα τα είχε κάνει όλα πουτάνα. Και δεν θα άφηνε όλη σχεδόν την αγόρευση στον Γκαγκάτση
Δυστυχώς είμαστε πολύ μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, τόσο χιλιομετρικά, όσο και από πλευράς αντιμετώπισης.
Όλη την εβδομάδα ακούγαμε για εκπλήξεις. Και τη φάγαμε εμείς τελικά. Δυστυχώς, κρίνοντας από την στάση της δικαστίνας χθες, μου δίνεται η εντύπωση ότι -σε αυτόν τον βαθμό τουλάχιστον- η απόφαση έχει ήδη παρθεί και δεν είναι υπερ μας. ελπίζω σε ανώτερο βαθμό να αλλάξει το θέμα.
ΥΓ. Συγγνώμη για το σεντόνι
Σε ότι αφορά το δεδικασμένο που λέμε ότι δημιουργείται, ούτε αυτό μου λέει κάτι. Αν βρεθεί δικός μας να επαναλάβει την ερμηνεία γκαρθία, ο κόρακας θα τρέξει να μας πει "βγείτε έξω να παίξετε, αλλιώς -10" και εκεί τελειώνει η τελετή.
Αυτά που θέλω να δω απο πλευράς ΠΑΟΚ είναι τα εξής:
Κυνηγητό της γιατρού του διαβαλκανικού και της ιατροδικαστού με βάση τα όσα είπε ο μάρτυράς μας.
Κυνηγητό του αρετόπουλου.
Δημοσιοποίηση όλου του πρόσθετου υλικού (φωτογραφικού και βίντεο) που παρουσιάσαμε. Αν παρουσιάσαμε. Δεν μπορεί ρε παιδιά μέσα στην Τούμπα, ο γκέυ να βρίσκει βίντεο που στηρίζει τις θέσεις του και εμείς να μην έχουμε ΕΝΑ που να δείχνει το αυτονόητο.
Όσο για τον "συνοπαδό" που έδωσε το πρόσφατοι βίντεο, του "εύχομαι" πολλά.
Θεωρούσα ότι σαν ΠΑΕ έχουμε μάθει πλέον και θα είχαμε πάρει τα μέτρα μας.
Δεν μπορώ να κρίνω τις νομικές ικανότητες των δικηγόρων μας. Μπορώ, όμως, να πω με σιγουριά πως αν στην ομάδα είχε προστεθεί και ένας ΠΟΛΥ ικανός δικηγόρος από την Αθήνα (για τις γνωριμίες που έχει) θα γνωρίζαμε ότι έχει ζητηθεί συμπληρωματική έκθεση και δεν θα δείχναμε τόσο αιφνιδιασμένοι. Για να το πάω στο άκρο, ο Κούγιας (όσο και αχώνευτος) και θα το ήξερε και θα τα είχε κάνει όλα πουτάνα. Και δεν θα άφηνε όλη σχεδόν την αγόρευση στον Γκαγκάτση
Δυστυχώς είμαστε πολύ μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, τόσο χιλιομετρικά, όσο και από πλευράς αντιμετώπισης.
Όλη την εβδομάδα ακούγαμε για εκπλήξεις. Και τη φάγαμε εμείς τελικά. Δυστυχώς, κρίνοντας από την στάση της δικαστίνας χθες, μου δίνεται η εντύπωση ότι -σε αυτόν τον βαθμό τουλάχιστον- η απόφαση έχει ήδη παρθεί και δεν είναι υπερ μας. ελπίζω σε ανώτερο βαθμό να αλλάξει το θέμα.
ΥΓ. Συγγνώμη για το σεντόνι
Σε ότι αφορά το δεδικασμένο που λέμε ότι δημιουργείται, ούτε αυτό μου λέει κάτι. Αν βρεθεί δικός μας να επαναλάβει την ερμηνεία γκαρθία, ο κόρακας θα τρέξει να μας πει "βγείτε έξω να παίξετε, αλλιώς -10" και εκεί τελειώνει η τελετή.
Αυτά που θέλω να δω απο πλευράς ΠΑΟΚ είναι τα εξής:
Κυνηγητό της γιατρού του διαβαλκανικού και της ιατροδικαστού με βάση τα όσα είπε ο μάρτυράς μας.
Κυνηγητό του αρετόπουλου.
Δημοσιοποίηση όλου του πρόσθετου υλικού (φωτογραφικού και βίντεο) που παρουσιάσαμε. Αν παρουσιάσαμε. Δεν μπορεί ρε παιδιά μέσα στην Τούμπα, ο γκέυ να βρίσκει βίντεο που στηρίζει τις θέσεις του και εμείς να μην έχουμε ΕΝΑ που να δείχνει το αυτονόητο.
Όσο για τον "συνοπαδό" που έδωσε το πρόσφατοι βίντεο, του "εύχομαι" πολλά.
Παντως ειλικρινά απορω με το νομικο μας επιτελείο. Θες να αποδείξεις το αυτονοητο, οτι το ρολο τον χτυπαει στην κουκουλα, κανει θέατρο κρύβει το προσωπο του και χωνεται στα αποδυτήρια οπου του προκαλουν την αμυχη πριν τον εξετασει ο δικος μας. Εχεις μια γαμημενη εβδομαδα να σκεφτείς πως θα το κάνεις. Ανεβαζεις για μαρτυρα καθηγητή ιατροδικαστη και δεν τον ρωτας το αυτονόητο????
Ποσο χρόνο θέλει να σταματήσει η αιμορραγια στο χειλος?
3 λεπτά σου απαντάει.
Άρα από τη στιγμή που περασαν τουλαχιστον 15 απο την ώρα που τον χτυπησε το ρολο ο τραυματισμός εχει προκληθει 2 λεπτα πριν μπει ο γιατρος αγώνα μεσα, συνεπως εχει προκληθεί στα αποδυτήρια και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Θα ζηταγα και την ψηφιακή υπογραφη του jpeg που εμφάνισε ο γαυρος για να φανεί τι ωρα ειναι τραβηγμενη η φωτογραφία με τα ματωμενα τσιμπουκοχειλα της καταλανικης κοτας
Δαγκωστε το χειλος σας και βάλτε μια γάζα (δεν μπορει να το αρνηθεί ο γαυρος υπαρχει βίντεο) Σε 3 λεπτά το πολύ εχει σταματησει και μενει το σημαδι απο το δαγκωμα σαν αυτο που ειχε δεξια κατω
ΥΓ κάποιος πολλες σελιδες πριν ειπε οτι τον ξερει αυτον που το πέταξε. Σε καλη μερια να του ευχηθει.....
Ποσο χρόνο θέλει να σταματήσει η αιμορραγια στο χειλος?
3 λεπτά σου απαντάει.
Άρα από τη στιγμή που περασαν τουλαχιστον 15 απο την ώρα που τον χτυπησε το ρολο ο τραυματισμός εχει προκληθει 2 λεπτα πριν μπει ο γιατρος αγώνα μεσα, συνεπως εχει προκληθεί στα αποδυτήρια και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Θα ζηταγα και την ψηφιακή υπογραφη του jpeg που εμφάνισε ο γαυρος για να φανεί τι ωρα ειναι τραβηγμενη η φωτογραφία με τα ματωμενα τσιμπουκοχειλα της καταλανικης κοτας
Δαγκωστε το χειλος σας και βάλτε μια γάζα (δεν μπορει να το αρνηθεί ο γαυρος υπαρχει βίντεο) Σε 3 λεπτά το πολύ εχει σταματησει και μενει το σημαδι απο το δαγκωμα σαν αυτο που ειχε δεξια κατω

ΥΓ κάποιος πολλες σελιδες πριν ειπε οτι τον ξερει αυτον που το πέταξε. Σε καλη μερια να του ευχηθει.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Σάβ 03 Μαρ 2018, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για την κουβέντα που γινεται για τον οπαδό που πέταξε την κορδέλα και το αν εγινε κατα λαθος η οχι.
Αν υποθέσουμε οτι ο καθενας μπορουσε να πετάξει οτι θελει απο την κερκίδα αλλα αν καποιος χτυπούσε άτομο μεσα στο γηπεδο θα τον έπιαναν επιτόπου και θα του έκοβαν τα @@ στο κεντρο του γηπέδου. Υπηρχε περιπτωση να χτυπησει κανενας κατα λαθος καποιον οχι με ρολο ταμειακής αλλα και με κομφετί; Καμια περιπτωση.
Αν κανεις σκοποβολή θα βαλεις το παιδι σου 10 μετρα διπλα απο το στόχο και θα πυροβολείς επειδη εισαι καλος σκοπευτής και εχεις σιγουρια οτι δε θα παθει κατι;
Δεν υπαρχει κατα λαθος.
Ο συγκεκριμένος "φίλαθλος" λοιπον βαζει τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του κατω απο τ @@ του τέλεια και παύλα. Ο συγκεκριμένος δεν πρεπει να ξαναπατήσει σε παιχνιδι του ΠΑΟΚ, αν το κανει θα ειμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αν υποθέσουμε οτι ο καθενας μπορουσε να πετάξει οτι θελει απο την κερκίδα αλλα αν καποιος χτυπούσε άτομο μεσα στο γηπεδο θα τον έπιαναν επιτόπου και θα του έκοβαν τα @@ στο κεντρο του γηπέδου. Υπηρχε περιπτωση να χτυπησει κανενας κατα λαθος καποιον οχι με ρολο ταμειακής αλλα και με κομφετί; Καμια περιπτωση.
Αν κανεις σκοποβολή θα βαλεις το παιδι σου 10 μετρα διπλα απο το στόχο και θα πυροβολείς επειδη εισαι καλος σκοπευτής και εχεις σιγουρια οτι δε θα παθει κατι;
Δεν υπαρχει κατα λαθος.
Ο συγκεκριμένος "φίλαθλος" λοιπον βαζει τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του κατω απο τ @@ του τέλεια και παύλα. Ο συγκεκριμένος δεν πρεπει να ξαναπατήσει σε παιχνιδι του ΠΑΟΚ, αν το κανει θα ειμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Μπα και σε εκείνον το ίδιο να ευχηθει η έστω καλοφαγωταSpiros_S έγραψε:Και να δώσει και μπράβο σε αυτό που έδωσε το χθεσινό βίντεο.

- Aureliano Buendia
Σκόρπιες σκέψεις από την παρωδία που εκτυλίσσεται:
- πραγματικά ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου. Ευελπιστώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσουμε ακραιφνείς γελοιότητες από εδώ και πέρα. Θεατρίνους αθλητές, προπονητές και παράγοντες να παθαίνουν κάταγμα από χαρτομάντιλο, τύφλωση από στάχτες που πήρε ο αέρας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αντικείμενα που δεν μετακινήθηκαν, αλλά τους τράβηξαν τηλεπαθητικά, μελανιές από αυστηρά βλέμματα. Εφόσον πλέον θα επιτρέπεται ο καθείς να κουτρουβαλά στο έδαφος σαν καραγκιόζης, να φεύγει αυτοβούλως στα αποδυτήρια και με το έτσι θέλω από το γήπεδο, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το εκμεταλλεύονται οι πάντες από εδώ και πέρα. Ζούμε εξάλλου στη χώρα όπου φαντασίωση όλων είναι να κλέψουν στο ζύγι και στα μουλωχτά, οπότε θα γίνει το όνειρο του κάθε έλληνα πραγματικότητα.
- η στάση της κα. δικαστού ήταν προφανώς προκατειλημμένη. Είναι ασύλληπτο ότι εξεπλάγη, όπως διάβασα, από τον ισχυρισμό του ΠΑΟΚ περί θεατρινίστικου τραυματισμού. Όλες αυτές τις μέρες ήταν μάλλον σε μια απόκρημνη σπηλιά της Πίνδου και της φάνηκε αξιοπερίεργο αυτό που συζητά όλος ο φίλαθλος κόσμος. Επίσης, σοκαριστική και η ερώτησή της περί του ρολού χαρτιού που σακάτεψε τον Γκαρθία. Και πάλι εμβρόντητη, με διάθεση να τονίσει πως είναι ανεπίτρεπτο να περνούν φονικά χαρτιά μέσα στο γήπεδο.
- ένας ακόμη έμμεσος καταναγκασμός στον οποίο μας υποβάλλουν είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι να βγάλουμε τον σκασμό και να μην κάνουμε κακό χαμό, προκειμένου να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα το οποίο ακόμη είναι διεκδικήσιμο.
- είναι τρομερή η δύναμη της πολιτικής ορθότητας, πραγματικά ανατριχιαστική. Έχεις το μουνόπανο τον Γκαρθία, που με τους θεατρινισμούς του προκάλεσε όλο αυτό το μπάχαλο να ποστάρει μια μπούρδα υποτιθέμενης ανωτερότητας και όλοι οι πανύβλακες τον αποθεώνουν, μιλώντας για επίπεδο. Σαν να μπουκάρω εγώ σαν μαινόμενος ταύρος σε ένα χώρο, να τα κάνω λαμπόγυαλο, αλλά μετά να γράφω ένα εύγλωττο άρθρο για τις ολέθριες συνέπειες της βίας και να αποθεώνομαι για τη στάση μου.
- έριξα ένα βλέφαρο στα αξώφυλλα των "Νέων" μετά τα αίσχη της Κυριακής. Είναι τρομερά επικίνδυνο να περνούν ΜΜΕ τέτοιας εμβέλειας και τέτοιας ιστορικής εμβέλειας στα χέρια γκάνγκστερ.
- αν το πάρουμε, μετά από όλα αυτά, θα πάθουμε πριαπισμό. Και θα εγκαθιδρύσουμε δυναστεία, το πιστεύω ακράδαντα.
- πραγματικά ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου. Ευελπιστώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσουμε ακραιφνείς γελοιότητες από εδώ και πέρα. Θεατρίνους αθλητές, προπονητές και παράγοντες να παθαίνουν κάταγμα από χαρτομάντιλο, τύφλωση από στάχτες που πήρε ο αέρας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αντικείμενα που δεν μετακινήθηκαν, αλλά τους τράβηξαν τηλεπαθητικά, μελανιές από αυστηρά βλέμματα. Εφόσον πλέον θα επιτρέπεται ο καθείς να κουτρουβαλά στο έδαφος σαν καραγκιόζης, να φεύγει αυτοβούλως στα αποδυτήρια και με το έτσι θέλω από το γήπεδο, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το εκμεταλλεύονται οι πάντες από εδώ και πέρα. Ζούμε εξάλλου στη χώρα όπου φαντασίωση όλων είναι να κλέψουν στο ζύγι και στα μουλωχτά, οπότε θα γίνει το όνειρο του κάθε έλληνα πραγματικότητα.
- η στάση της κα. δικαστού ήταν προφανώς προκατειλημμένη. Είναι ασύλληπτο ότι εξεπλάγη, όπως διάβασα, από τον ισχυρισμό του ΠΑΟΚ περί θεατρινίστικου τραυματισμού. Όλες αυτές τις μέρες ήταν μάλλον σε μια απόκρημνη σπηλιά της Πίνδου και της φάνηκε αξιοπερίεργο αυτό που συζητά όλος ο φίλαθλος κόσμος. Επίσης, σοκαριστική και η ερώτησή της περί του ρολού χαρτιού που σακάτεψε τον Γκαρθία. Και πάλι εμβρόντητη, με διάθεση να τονίσει πως είναι ανεπίτρεπτο να περνούν φονικά χαρτιά μέσα στο γήπεδο.
- ένας ακόμη έμμεσος καταναγκασμός στον οποίο μας υποβάλλουν είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι να βγάλουμε τον σκασμό και να μην κάνουμε κακό χαμό, προκειμένου να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα το οποίο ακόμη είναι διεκδικήσιμο.
- είναι τρομερή η δύναμη της πολιτικής ορθότητας, πραγματικά ανατριχιαστική. Έχεις το μουνόπανο τον Γκαρθία, που με τους θεατρινισμούς του προκάλεσε όλο αυτό το μπάχαλο να ποστάρει μια μπούρδα υποτιθέμενης ανωτερότητας και όλοι οι πανύβλακες τον αποθεώνουν, μιλώντας για επίπεδο. Σαν να μπουκάρω εγώ σαν μαινόμενος ταύρος σε ένα χώρο, να τα κάνω λαμπόγυαλο, αλλά μετά να γράφω ένα εύγλωττο άρθρο για τις ολέθριες συνέπειες της βίας και να αποθεώνομαι για τη στάση μου.
- έριξα ένα βλέφαρο στα αξώφυλλα των "Νέων" μετά τα αίσχη της Κυριακής. Είναι τρομερά επικίνδυνο να περνούν ΜΜΕ τέτοιας εμβέλειας και τέτοιας ιστορικής εμβέλειας στα χέρια γκάνγκστερ.
- αν το πάρουμε, μετά από όλα αυτά, θα πάθουμε πριαπισμό. Και θα εγκαθιδρύσουμε δυναστεία, το πιστεύω ακράδαντα.