Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από nikolasf »

Στην μόνη Χώρα που ομάδα σπάζοντας κάθε Ρεκορ ομαδικό, τοπικό, ευρωπαϊκό. χάνει το πρωτάθλημα στα χαρτιά ....για ένα .... κωλόχαρτο :twisted:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

mbison έγραψε:Πρεπει να παω σε ψυχολογο (καλο ομως).
Δεν ξερω τι θελω:
Να κερδισω τη δικη δινοντας περισσοτερα εκει που πρεπει 'η να τη χασω και να νιωθω περηφανος?
Είτε έτσι είτε αλλιώς Εσυ σωστός είσαι. Δεν χρειάζεται να δωσεις τίποτα.Περήφανος πρέπει να νιωθεις ανεξάρτητου αποτελέσματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Σάβ 03 Μαρ 2018, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Ακομα ελπιζετε ρε παιδια?Ζητησε συμπληρωματικη εκθεση και τελειωσε το πανηγυρι.Για να μην πω οτι το ειχε τελειωσει ο βασιλειαδης με τις δηλωσεις του.Σιγουρη αφαιρεση βαθμων και σιγουρη επιστροφη βαθμων στο γαυρο.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Sekeris4 έγραψε:Ακομα ελπιζετε ρε παιδια?Ζητησε συμπληρωματικη εκθεση και τελειωσε το πανηγυρι.Για να μην πω οτι το ειχε τελειωσει ο βασιλειαδης με τις δηλωσεις του.Σιγουρη αφαιρεση βαθμων και σιγουρη επιστροφη βαθμων στο γαυρο.
+1926
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

οτι και να κοψουν απο εμας, οτι και να δωσουν στουςαλλους, αυτο το πρωταθλημα δε το χανουμε με τετοια ομαδαρα που εχουμε... αφηστε το θεμα, εχουμε 9 τελικους μπροστα μας!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Τι είναι ο Σαββιδης ; Πράκτορας; Όντως ;
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Sekeris4 έγραψε:Ακομα ελπιζετε ρε παιδια?Ζητησε συμπληρωματικη εκθεση και τελειωσε το πανηγυρι..
εκει παει το πραμα,ναι.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

B&W έγραψε:Έχει σκεφτεί κανείς σας μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένα κεκαλυμμένο σχέδιο στα πλαίσια της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία στο γειτονικό κράτος από τη κυβέρνηση; Δηλαδή αμέσως μετά την παράδοση του ονόματος να κάνουν προβοκάτσια μέσω του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ για να χωρίσουν τη χώρα και να υλοποιηθεί το σχέδιο άνωθεν για δημιουργία μεγάλου κρατους της Μακεδονίας που θα φτανει στο Αιγαίο; Να υπενθυμήσω πως και το 2006 πάλι ενδιαφέρθηκε ο Σαββιδης εμφανιζομενος... εξουρανου, για τον ΠΑΟΚ, με το ετος 2008 να ειναι χρονια οροσημο για το θεμα της διευθέτησης του ονοματος των Σκοπίων. Τελικά όπως ξέρουμε δεν έγινε κατι, με το veto του Καραμανλή. Λέω, μήπως είναι πράκτορας ο Σαββίδης και εκτελεί εντολές αμφιβόλου προέλευσης;
:D
ή απλουστατα τα τελευταια που βλεπουμε ειναι ενα ακομα σημαδι γιατι η χωρα εχει γινει περιγελος παγκοσμιως,διανυει το τριτο μνημονιο της
και ειναι ενα failed state με τα ολα του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

northend4 έγραψε:Μην μασάτε ρε. Αυτό το ματς ήταν ο θάνατος τους. Μια ζωή θα τους τρολαρουμε. Ο Λουτσε ειναι θεός κ τους εχει ξεφτιλίσει.
Υ.Γ. Κάπου τον Απρίλιο που εχει κ διακοπή πρωταθλήματος προτείνω να τους στείλουμε έγγραφο που θα τους καλούμε σε φιλικό αγώνα.
Όταν χαθεί το πρωτάθλημα εσύ να τους τρολαρεις όσο θέλεις,εγω αυτό που ξέρω είναι ότι μας στήσανε για άλλη μια φορα γιατί ζούμε σε μια διεφθαρμένη χώρα.
Ας περιμένουμε την απόφαση μπας και γίνει κάνα θαύμα και δουν τα πραγματικά γεγονότα.

Υ.Γ Αθήνα γαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

B&W έγραψε:Έχει σκεφτεί κανείς σας μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένα κεκαλυμμένο σχέδιο στα πλαίσια της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία στο γειτονικό κράτος από τη κυβέρνηση; Δηλαδή αμέσως μετά την παράδοση του ονόματος να κάνουν προβοκάτσια μέσω του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ για να χωρίσουν τη χώρα και να υλοποιηθεί το σχέδιο άνωθεν για δημιουργία μεγάλου κρατους της Μακεδονίας που θα φτανει στο Αιγαίο; Να υπενθυμήσω πως και το 2006 πάλι ενδιαφέρθηκε ο Σαββιδης εμφανιζομενος... εξουρανου, για τον ΠΑΟΚ, με το ετος 2008 να ειναι χρονια οροσημο για το θεμα της διευθέτησης του ονοματος των Σκοπίων. Τελικά όπως ξέρουμε δεν έγινε κατι, με το veto του Καραμανλή. Λέω, μήπως είναι πράκτορας ο Σαββίδης και εκτελεί εντολές αμφιβόλου προέλευσης; Επίσης τα ξένα στελεχη της FIFA και της UEFA μπορει να σταλθηκαν για τη καλυτερη διεκπεραιωση τουωσχεδιου
και εγω το εχω σκεφτει φιλος,απλα ο Σαββιδης ειναι φανατικα εναντιον διχοτομισης νομιζω.Το οτι υπαρχει στα συρταρια τετοιο σχεδιο ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει και ποια καλυτερα αφορμη απο την χρόνια αδικια που απορρεει απο το λεκανοπεδιο προς την υπολοιπη Ελλαδα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τελικά, η ακατανίκητη μλκια κάποιων εδώ μέσα σε υποχρεώνει να κάνεις αναφορές πόστς λίγο πιο αραιά από όσο ποστάρεις ο ίδιος ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Κόψτε αυτές τις μαλακιες με το εννιά στα εννιά και λοιπές πίπες,είναι πολύ εκνευριστικό.
Πάνε να κλέψουν αυτό που αγαπάμε οι γαμημένοι και εσείς μου το παίζεται μακεδονομαχοι.
Τους παίχτες τους ρώτησε κανένας πως θα νιώσουν αν έρθει αυτή η απόφαση που πάνε να βγαλουν;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τι διαβαζουμε ρε μαλακες βραδινιατικα;
Άβαταρ μέλους
obanebane

blackfox έγραψε:
B&W έγραψε:Έχει σκεφτεί κανείς σας μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένα κεκαλυμμένο σχέδιο στα πλαίσια της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία στο γειτονικό κράτος από τη κυβέρνηση; Δηλαδή αμέσως μετά την παράδοση του ονόματος να κάνουν προβοκάτσια μέσω του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ για να χωρίσουν τη χώρα και να υλοποιηθεί το σχέδιο άνωθεν για δημιουργία μεγάλου κρατους της Μακεδονίας που θα φτανει στο Αιγαίο; Να υπενθυμήσω πως και το 2006 πάλι ενδιαφέρθηκε ο Σαββιδης εμφανιζομενος... εξουρανου, για τον ΠΑΟΚ, με το ετος 2008 να ειναι χρονια οροσημο για το θεμα της διευθέτησης του ονοματος των Σκοπίων. Τελικά όπως ξέρουμε δεν έγινε κατι, με το veto του Καραμανλή. Λέω, μήπως είναι πράκτορας ο Σαββίδης και εκτελεί εντολές αμφιβόλου προέλευσης; Επίσης τα ξένα στελεχη της FIFA και της UEFA μπορει να σταλθηκαν για τη καλυτερη διεκπεραιωση τουωσχεδιου
και εγω το εχω σκεφτει φιλος,απλα ο Σαββιδης ειναι φανατικα εναντιον διχοτομισης νομιζω.Το οτι υπαρχει στα συρταρια τετοιο σχεδιο ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει και ποια καλυτερα αφορμη απο την χρόνια αδικια που απορρεει απο το λεκανοπεδιο προς την υπολοιπη Ελλαδα

Ο εγκέφαλος και των δύο σας είναι καμένος.
Γράψτε ότι θέλετε δεν θα σας ξανααπαντησω σε ότι και αν γράψετε.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Η απόφαση έχει παρθεί παιδιά ήμουν 80% σίγουρος και με τον τρόπο της η δικαστής σήμερα μου έδειξε 100% ότι είναι στημένη όποτε δν περιμένω τίποτα άλλα το μεγαλύτερο γέλιο θα πέσει αν δώσουν και το -3 πίσω στον γαύρο νταξει εκεί καταλαβαινεις ότι όλα μα όλα είναι σάπια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”