Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Αν εγώ στην σημερινή εκδίκαση είχα τον Λίβα πως τον λένε τέσπα τον δικηγόρο του γαύρου και αυτοί είχαν τους δικούς μας πιστεύεις ρε Stalker θα βλέπαμε διαφορετικό έργο;;; Μη κολλάτε στους δικηγόρους... Δεν ξέρω τι να πω μπορεί να λέω λαλακίες... Κατά τα άλλα συμφωνώ σε όλα με τον Stalker...
Εμείς είμαστε ρομαντικοί ΠΑΝΤΟΥ... Εδώ πήραμε Κύπελλο και μερικοί δεν το χάρηκαν τι να λέμε τώρα... Δεν θέλω να γίνω βρώμικος ρε κανείς δεν το θέλει αλλά όπως λέει και ο tzoker για να νικήσεις την βρωμιά πρέπει να γίνεις βρώμικος... ΝΟΜΟΣ!!! Κανείς δεν το γουστάρει αλλά πείτε μου μια εναλλακτική...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ... Αν την βγάλω φέτος τότε δεν φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ...
Εμείς είμαστε ρομαντικοί ΠΑΝΤΟΥ... Εδώ πήραμε Κύπελλο και μερικοί δεν το χάρηκαν τι να λέμε τώρα... Δεν θέλω να γίνω βρώμικος ρε κανείς δεν το θέλει αλλά όπως λέει και ο tzoker για να νικήσεις την βρωμιά πρέπει να γίνεις βρώμικος... ΝΟΜΟΣ!!! Κανείς δεν το γουστάρει αλλά πείτε μου μια εναλλακτική...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ... Αν την βγάλω φέτος τότε δεν φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ...
- navigator11
Ε μα το γράφεις και εσύ Καπ. Πώς να μη σε βάζει σε σκέψεις το ότι οι εγκληματίες πήραν σαν στραγάλια αναβολές; Δηλαδή η κωλοπιλάλα μην τυχόν και ... αλλοιωθεί ο βαθμολογικός πίνακας και το πρωτάθλημα κατ' επέκταση αφορά μόνον στον ΠΑΟΚ; Γελάνε και τα αμυχιασμένα τσιμπουκόχειλα του κλοουν. Μέχρι τη Δευτέρα, αν είναι, ας στείλει κι η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης καμιά συμπληρωματική έκθεση, που να τοποθετεί τους τραυματισμούς των μπάτσων έξω ακριβώς από το γήπεδο και να μεταβληθεί μια ιδέα και το κατηγορητήριο. Μας δίνει και ενα 45λεπτο να εξετάσουμε τα νέα δεδομένα και αποφασίζει σούμα για όλα μαζί.
Εν πάση περιπτώσει, το πλέον πιθανό είναι ότι θα θελήσει ... αναίμακτα η κυρία να ξεφορτωθεί την μπόμπα από τα χέρια της. Ας αναλάβει ο επόμενος (γαύρος).
Εν πάση περιπτώσει, το πλέον πιθανό είναι ότι θα θελήσει ... αναίμακτα η κυρία να ξεφορτωθεί την μπόμπα από τα χέρια της. Ας αναλάβει ο επόμενος (γαύρος).
Δεν έχω μιλήσει καθόλου. Είμαι σε κατατονία μια εβδομάδα τώρα.
Αυτό που με συγκινεί είναι πως αυτός ο Ρουμάνος που τόσο λοιδωρήθηκε (μαζί με όλους όσους τον υποστήριζαν) μιλά για δειλία και για νύχτα ντροπής του γάυρου, όταν είναι 44 χρονών και έχει είκοσι χρόνια καριέρας μπροστά του. Μπράβο του. Hall of fame για μένα.
Αυτό που με συγκινεί είναι πως αυτός ο Ρουμάνος που τόσο λοιδωρήθηκε (μαζί με όλους όσους τον υποστήριζαν) μιλά για δειλία και για νύχτα ντροπής του γάυρου, όταν είναι 44 χρονών και έχει είκοσι χρόνια καριέρας μπροστά του. Μπράβο του. Hall of fame για μένα.
Σημάδεψε τον πάγκο του Ολυμπιακού με την κορδέλα... Σηκώνω τα χέρια ψηλά ειλικρινά...keep_paokizein έγραψε:Αστο φίλε, δεν υπάρχει σωτηρία. Ωραία πράγματα ακούω τις τελευταίες ώρες!!! Αφού τόσες μέρες μεταξύ των οπαδών εκφράστηκαν νομικές απόψεις τόσο για το ποινικό όσο και για το αθλητικό δίκαιο, αφού όλοι πλέον έγιναν δικηγόροι, τώρα ως διακεκριμένοι επιστήμονες (οι οπαδοί) επιρρίπτουν την ευθύνη μιας πιθανής τιμωρίας στην δήθεν ανεπάρκεια των δικηγόρων της ΠΑΕ!!! Ενώ φυσικά εξακολουθεί να μην έχει καμία ευθύνη ο αγαπημένος μας συνοπαδός που σημαδεψε τον πάγκο του Ολυμπιακού με την κορδέλα και από τότε έχουμε χάσει τη χαρά μας, τον ύπνο μας και την ψυχική μας ηρεμία!!! Στραβά αρμενίζουμε συνοπαδοί. Τουλαχιστον ας βουλώσουμε όλοι το στοματάκι μας (η υπόθεση δικαστικά έχει πολύ δρόμο ακόμα) κι ας αφήσουμε την ομάδα απερίσπαστη να συνεχίσει τον αγωνιστικό της ανήφορο προς το ντάμπλ. Επίσης να πω ότι δεν θεωρώ αρνητικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ να γίνει χωρίς κόσμο. Ακόμα κι αν δεν τιμωρηθούμε δεν θα ταν κακό να μην ανοίξουν ποτέ οι πόρτες την άλλη Κυριακή. Αλλωστε η ομάδα στο μισό πρωτάθλημα έδειξε αγωνιστικά ότι δε μας έχει και τόσο ανάγκη.gpaok έγραψε:Παιδιά μην βλέπουμε το δέντρο κ χάνουμε το δάσος. Ας είναι αυτή η φορά ο μπούσουλας για το μέλλον. Να αλλάξουμε οπαδικη κουλτούρα. Όχι DNA αλλά κουλτούρα... Να θεωρείτε κάθε μορφής βλάχομαγκια ως μαλακια
. Και να ξέρει οποίος την κάνει ότι θα έχει να κάνει με την ομάδα ΚΑΙ τον κόσμο της. Εάν αυτό δεν αλλάξει, δυστυχώς πάντα θα βρίσκεται κάποιος να μας γ@μ@ει το όνειρο. Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν προβοκάτσια. Ήταν ΜΑΛΆΚΙΑ. ΒΛΆΧΟΜΑΓΚΙΑ...
πριν κράξετε, σκεφτείτε παρακαλώ για ΕΝΑ δευτερόλεπτο... Για τι θα μιλάγαμε τώρα μια βδομάδα;; με τη θα ασχολούμασταν σήμερα;;; θα κάναμε καζούρα στην ξαδέλφη που την γλεντήσει ο Κούγιας και θα ετοιμαζόμασταν να κλειδώσουμε τον τίτλο την Κυριακή...

Ρε ΑΔΕΡΦΕ... Ρε ΑΔΕΡΦΕ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Σάβ 03 Μαρ 2018, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- keep_paokizein
Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι δεν ακούτε τι λένε οι άλλοι, ώστε να καταλάβετε και το νόημα αυτών. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Υπάρχει όμως κι άλλη άποψη αγαπητέ μου. Θα την σέβεσαι όσο κι αν διαφωνείς και δε θα μου λες εμένα για ντροπές.The_Stalker έγραψε:@ keep_paokizein
αδερφέ να μην ξαναπατήσουμε και στο γήπεδο ποτέ άμα είναι. Καλή η TV, καλές οι καφετέριες, καλό το πληκτρολόγιο. Γιατί να πάω στο γήπεδο να κινδυνέψω εγώ και η ομάδα; Γιατί να πάω στην πορεία, γιατί να διαμαρτυρηθώ, γιατί να υπάρχω στην τελική ως οπαδός του ΠΑΟΚ; Σοβαρά τα λες τώρα αυτά; Και δεν ντρέπεσαι να ζητάς να το βουλώσουμε κιόλας; Σε παρακαλώ πολύ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τίποτα την Δευτέρα η απόφασηvs40 έγραψε:Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι αποφασίστηκε τελικά?
- V-olakiotis
Αυτός ο Δημακόπουλος είπε το περιβόητο "επιχείρημα" με τη δήθεν αντίφαση της αναφοράς σε μη τραυματισμό και τραύματισμού που έγινε στα αποδυτήρια είναι κορυφαίος ποινικολόγος;
Από την άλλη κορυφαία η γνώση της συμπληρωματικής έκθεσης Αρετοπουστ@ς πριν την εκδίκαση, την οποία όμως 99% τους τη σφύριξε ο Καραγκιόζης που τη συνέταξε.
Η εμφάνιση της νομικής ομαδας και των μαρτύρων με ικανοποιησε παρά την αρνητική στάση της Σκωλαρ@κη.
Ελπίζω ότι το ζήτημα της μη δήλωσης του Γκαρθεία ως αξιωματούχου, είναι δεμένο στη βάση του κανονισμού της ΟΥΕΦΑ και θα φέρει αποτελέσματα. Το ζήτημα του τραυματισμού αν κρίνω από την αντιμετώπιση της έδρας, δε φαίνεται να συγκινεί, αφού φάνηκε να έχει φάει το παραμύθι της προπαγάνδας η κυρία.
Απομένει το 9 στα 9 μέχρι τέλους!
Στηρίζουμε την ομάδα με λύσσα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Από την άλλη κορυφαία η γνώση της συμπληρωματικής έκθεσης Αρετοπουστ@ς πριν την εκδίκαση, την οποία όμως 99% τους τη σφύριξε ο Καραγκιόζης που τη συνέταξε.
Η εμφάνιση της νομικής ομαδας και των μαρτύρων με ικανοποιησε παρά την αρνητική στάση της Σκωλαρ@κη.
Ελπίζω ότι το ζήτημα της μη δήλωσης του Γκαρθεία ως αξιωματούχου, είναι δεμένο στη βάση του κανονισμού της ΟΥΕΦΑ και θα φέρει αποτελέσματα. Το ζήτημα του τραυματισμού αν κρίνω από την αντιμετώπιση της έδρας, δε φαίνεται να συγκινεί, αφού φάνηκε να έχει φάει το παραμύθι της προπαγάνδας η κυρία.
Απομένει το 9 στα 9 μέχρι τέλους!
Στηρίζουμε την ομάδα με λύσσα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Παλαιολόγος
ενα καλο ερωτημα ειναι γιατι δεν τον εχουν ανανεωσει ακομαcellophan έγραψε:Δεν έχω μιλήσει καθόλου. Είμαι σε κατατονία μια εβδομάδα τώρα.

- keep_paokizein
Σημάδεψε τον πάγκο του Ολυμπιακού με την κορδέλα... Σηκώνω τα χέρια ψηλά ειλικρινά...
Ρε ΑΔΕΡΦΕ... Ρε ΑΔΕΡΦΕ...[/quote]
Δε θέλω να μιλησω αλλο γι αυτό, αλλά τι έκανε βρε αδελφέ; ειχαν προσγειωθεί όλα τα χαρτάκια και τα ρολα και μετά από 2 λεπτά πέφτει το δικό του. Ας το ριχνε προς την 4.
Δεν είμαι φίλε μου κανένας του πληκτρολογίου. 50 χρόνων είμαι κι είμαι ακόμα στην 4 μέσα στη βροχή. Και Αγρίνιο ήμουν και Γιάννινα ήμουν και ... και ... και... Αλλά δεν παει άλλο. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ασυλία. Εκανες τη μαλακία.... τελείωσε. Οπως γίνεται σ όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

Ρε ΑΔΕΡΦΕ... Ρε ΑΔΕΡΦΕ...[/quote]
Δε θέλω να μιλησω αλλο γι αυτό, αλλά τι έκανε βρε αδελφέ; ειχαν προσγειωθεί όλα τα χαρτάκια και τα ρολα και μετά από 2 λεπτά πέφτει το δικό του. Ας το ριχνε προς την 4.

Δεν είμαι φίλε μου κανένας του πληκτρολογίου. 50 χρόνων είμαι κι είμαι ακόμα στην 4 μέσα στη βροχή. Και Αγρίνιο ήμουν και Γιάννινα ήμουν και ... και ... και... Αλλά δεν παει άλλο. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ασυλία. Εκανες τη μαλακία.... τελείωσε. Οπως γίνεται σ όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
49 ειναι ο Ραζβαν.
Εν τω μεταξυ εχω την εντυπωση στο λαιβ διαβασα απο νομικο μας οτι ζηταμε κατακυρωση του ματς υπερ μας και ταυτοχρονα επαναληψη αγωνα!!! Το διαβασετε κ σεις?
Εν τω μεταξυ εχω την εντυπωση στο λαιβ διαβασα απο νομικο μας οτι ζηταμε κατακυρωση του ματς υπερ μας και ταυτοχρονα επαναληψη αγωνα!!! Το διαβασετε κ σεις?
- V-olakiotis
- keep_paokizein
Ζητήσαμε να πάρουμε εμεις τον αγώνα και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και επικουρικά, αν δε γίνει αυτό να επαναληφθεί ο αγώνας. Τα επικουρικά αιτήματα είναι συνήθη στις δίκες. Δεν είναι αντιφατικοί ισχυρισμοί.mbison έγραψε:49 ειναι ο Ραζβαν.
- The_Stalker
Ο σεβασμός στην άλλη άποψη φίλε μου δεν περιλαμβάνει εκφράσεις του στιλ "να το βουλώσετε". Όταν απευθύνεσαι με τέτοια έκφραση, ΕΣΥ είσαι που δεν σέβεσαι την άποψη του άλλου.keep_paokizein έγραψε:
Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι δεν ακούτε τι λένε οι άλλοι, ώστε να καταλάβετε και το νόημα αυτών. Για όλα φταίνε οι άλλοι. Υπάρχει όμως κι άλλη άποψη αγαπητέ μου. Θα την σέβεσαι όσο κι αν διαφωνείς και δε θα μου λες εμένα για ντροπές.
- hasio_john
ΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ και ας μου κόψουν βαθμούς!
Θέλω να δω την ομάδα μου να ξεσκίσει αυτό το σίχαμα, να το ξεφτιλίζει, να το ασελγήσει, να του κάνει την σούφρα απάτητο πηγάδι!
edit, σταματήστε ρε την φαγωμάρα ...
Θέλω να δω την ομάδα μου να ξεσκίσει αυτό το σίχαμα, να το ξεφτιλίζει, να το ασελγήσει, να του κάνει την σούφρα απάτητο πηγάδι!

edit, σταματήστε ρε την φαγωμάρα ...