Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Πολύ γουστάρω ειλικρινα.
Στα @@ μας η βρωμερή κλίκα σας και οι τιμωρίες σας.
Και πραγματικά στα @@ μου και το βρωμοπρωταθλημα σας.
Ας τιμωρηθούμε. Πιο πολύ γούστο θα έχει να τους πατήσουμε στο λαιμό μετά.
Υγ. Συμφωνώντας με τον Σικ, μια παράκληση προς τους φοβισμένους :
Μη μυξοκλαιγεστε, πραγματικα προσβαλλετε την ιδέα του ΠΑΟΚ .
Αν με το στανιο μας στερήσουν ΑΛΛΟΝ ένα τίτλο, ε ας το τυλίξουν κι ας το βάλουν στον πάτο τους. Ούτως ή άλλως η κατάρρευση αυτού του κρατιδίου από κάτι τέτοια προέκυψε ως φυσικό αποτέλεσμα σ όλα τα επίπεδα, πολιτικά οικονομικά κι αθλητικα.
Στα @@ μας η βρωμερή κλίκα σας και οι τιμωρίες σας.
Και πραγματικά στα @@ μου και το βρωμοπρωταθλημα σας.
Ας τιμωρηθούμε. Πιο πολύ γούστο θα έχει να τους πατήσουμε στο λαιμό μετά.
Υγ. Συμφωνώντας με τον Σικ, μια παράκληση προς τους φοβισμένους :
Μη μυξοκλαιγεστε, πραγματικα προσβαλλετε την ιδέα του ΠΑΟΚ .
Αν με το στανιο μας στερήσουν ΑΛΛΟΝ ένα τίτλο, ε ας το τυλίξουν κι ας το βάλουν στον πάτο τους. Ούτως ή άλλως η κατάρρευση αυτού του κρατιδίου από κάτι τέτοια προέκυψε ως φυσικό αποτέλεσμα σ όλα τα επίπεδα, πολιτικά οικονομικά κι αθλητικα.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω.Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε ντέρμπυ τρέμει η ψυχή μου μην βρεθεί κανείς και χαλάσει όλη την ατμόσφαιρα.Εχει γίνει τρομερή πρόοδος σε αυτόν τον τομέα στο γήπεδο μας, αλλά δεν γίνεται να ζούμε με την αβεβαιότητα κάθε φορά.Παλαιολόγος έγραψε:
αυτο εμενα που καπως με νευριαζει ειναι πως δεν μπορω να βλεπω μπασκετ τωρα παο-οσφπ και να ειναι το μισο γηπεδο ντυμενο με διχτυ αποπανω μεχρι κατω
και εσυ να εχεις πισω σου την ιστορια με ιβιτς,να ερχονται ντερμπι και δη ο ολυμπιακος και να αφηνεις το προυπαρχον χαμηλο καγκελακι μπροστα απο φυσουνα,παγκους κ.λπ κ.λπ
αυτα ΔΕΝ γινονται.αφελεστατη αντιμετωπιση
και δεν τα λεω εκ υστερων,ξερετε καλα οτι τα εγραφα απο τα play offs περσι αμεσως μετα το περιστατικο.
αυτο εμενα με νευριαζει.δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,δεν ηταν πιο σωστα.απαγορευεται να δινεις τοσα λεφτα για επενδυσεις και μεταγραφες και να μην προστατευεις την επενδυση και να την αφηνεις στις νουθεσιες αι στα λογια δηλαδη ερμαιο της στατιστικης που ειναι αμειλικτη (30 χιλιαδες ατομα ειναι μεσα και σε ποδοσφαιρικο αγωνα,οχι σε εκκλησια!ελεος δηλ ενας δεν θα βρεθει να δωσει τηνα φορμη?
- WestBlock4
Με ολο το θαρρος ρε φιλε δε ξερω αυτη τη πληροφορια που την ακουσες αλλα ειναι οτι πιο χαζο εχω ακουσει. Να πανε οπαδοι αλλης ομαδας με διακριτικα σου μπας κ σου κλεψουν κανα πανι να το καταλαβω γιατι γινοντσι συχνα. να πανε για να κανουν επεισοδια ενω εμεις θα λειπουμε ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιαςKap έγραψε: Προσοχή στην Τρίπολη. Υπάρχει πληροφορία ότι θα σταλούν οπαδοί του γαυρου με διακριτικά δικά μας. Ελπίζω να το έχουν ακούσει και στην ΠΑΕ.
Παιδιά μην βλέπουμε το δέντρο κ χάνουμε το δάσος. Ας είναι αυτή η φορά ο μπούσουλας για το μέλλον. Να αλλάξουμε οπαδικη κουλτούρα. Όχι DNA αλλά κουλτούρα... Να θεωρείτε κάθε μορφής βλάχομαγκια ως μαλακια
. Και να ξέρει οποίος την κάνει ότι θα έχει να κάνει με την ομάδα ΚΑΙ τον κόσμο της. Εάν αυτό δεν αλλάξει, δυστυχώς πάντα θα βρίσκεται κάποιος να μας γ@μ@ει το όνειρο. Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν προβοκάτσια. Ήταν ΜΑΛΆΚΙΑ. ΒΛΆΧΟΜΑΓΚΙΑ...
πριν κράξετε, σκεφτείτε παρακαλώ για ΕΝΑ δευτερόλεπτο... Για τι θα μιλάγαμε τώρα μια βδομάδα;; με τη θα ασχολούμασταν σήμερα;;; θα κάναμε καζούρα στην ξαδέλφη που την γλεντήσει ο Κούγιας και θα ετοιμαζόμασταν να κλειδώσουμε τον τίτλο την Κυριακή...
. Και να ξέρει οποίος την κάνει ότι θα έχει να κάνει με την ομάδα ΚΑΙ τον κόσμο της. Εάν αυτό δεν αλλάξει, δυστυχώς πάντα θα βρίσκεται κάποιος να μας γ@μ@ει το όνειρο. Εγώ δεν πιστεύω ότι αυτό ήταν προβοκάτσια. Ήταν ΜΑΛΆΚΙΑ. ΒΛΆΧΟΜΑΓΚΙΑ...
πριν κράξετε, σκεφτείτε παρακαλώ για ΕΝΑ δευτερόλεπτο... Για τι θα μιλάγαμε τώρα μια βδομάδα;; με τη θα ασχολούμασταν σήμερα;;; θα κάναμε καζούρα στην ξαδέλφη που την γλεντήσει ο Κούγιας και θα ετοιμαζόμασταν να κλειδώσουμε τον τίτλο την Κυριακή...
- buffalobill4
Δεν μπορω ρε φιλε. Απο το απογευμα μετα το τελος της εκδικασης εχω ανεβασει παλμους. Εχω αρχισει να απογοητευομαι. Αυτοι οι σαπιοι, τα κατακαθια της ελληνικης κοινωνιας, το καταντημα της, η επιτομη της κουτοπονηριας και της πουστιας κανανε παλι το θαυμα τους. Γιατι περι θαυματος προκειται.
Δεν μου φταει κανενας νομικος του ΠΑΟΚ που πηγε σε μια δικη "πιασμενη". Μου φταινε ξεκαθαρα αυτοι οι τρυπιοι μαζι με την τρυπια ελληνικη δικαιοσυνη. Δεν μου φταει κανενας που πεταξε ενα ρολο χαρτι μεσα. Μου φταινε αυτοι οι ξεφτιλισμενοι που κατεβηκανε για να μη παιξουνε.
Δεν μπορει κανενας αλλοθρησκος να καταλαβει πως νιωθουμε οχι για ενα γαμωπρωταθλημα. Αλλα για το γεγονος οτι μετα απο οσα χρονια με θυμαμαι εχω ομαδα που γαμει και δερνει και θελω να το παρω εχοντας γαμησει τους παντες και τα παντα στο διαβα μου. Δεν θα μου ελεγε τιποτα ακομα και ενας απιθανος (sic) μηδενισμος του γαβρου και κατοχυρωση του ματς υπερ μου. Ηθελα να τους γαμησω με μαρτυρες ολη την ελλαδα και το εξωτερικο. Για αυτον τον λογο δεν λογαριασα δουλεια μεροκαματα χρηματα για εισιτηρια και κατεβηκα. Γιατι ημουν σιγουρος, οπως και ολοι μας, οπως και ολοι μεσα στην ομαδα, οπως και οι ιδιοι οι σαπιοι του πειραια οτι σε αυτο το ματς θα τους γαμησω οτι εχουν και δεν εχουν. Αλλα δεν ηρθαν να παιξουν. Ηρθαν για να φυγουν. Και οχι μονο γιατι φοβηθηκανε οτι ο ολοι θα φωναξουν πως ο βασιλιας (ο ποιος?) ειναι γυμνος, αλλα και για να γαμησουν οτι αγαπαμε. Αυτο που τοσα χρονια γαμανε. Να το γαμησουν ακομα και τωρα που αυτοι δεν εχουν τιποτα και ξερουν πολυ καλα πως η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα εισαι εσυ. Να σε ξενερωσουνε. Αυτοι ειναι. Αυτα κανουνε τοσα χρονια. Γαμανε οτι αγαπας. Με καθε κοστος. Ακομα και με κοστος να απαξιωθει και το ιδιο πρωταθλημα που και αυτοι συμμετεχουνε. Αρκει να ειναι πρωτοι. Μισουν τους ιδιους τους τους εαυτους.
Για τα δικαστικα τι να πρωτοπω? Δικαστικος δεν ειμαι, αλλα καποια πραγματα κανουνε μπαμ. Περσι στον τελικο του βολου ο παρατηρητης λανθασμενα εγραψε για εκτεταμενα επεισοδια απο τους οπαδους μας εν ωρα 20.44 ενω αυτα, αυταποδεικτα με το βιντεο του ματς ειχαν γινει στις 18.52, πριν ερθουν οι ομαδες. Οταν αυτος ο εγκληματιας διαπιστωσε το λαθος του, ζητησε συγγνωμη και εδωσε συμπληρωματικη καταθεση στην εκδικαση της υποθεσης. Ομως οπως ο ΚΑΠ οριζει, η συμπληρωμτικη καταθεση δεν μπορει να αναιρει το Φ.Α. οποτε δεν ληφθηκε υποψιν και ως εκ τουτου τιμωρηθηκες με αφαιρεση βαθμων και μιση χρονια κεκλεισμενων. Στην δε περιπτωση Ιβιτς και επειδη με ενα απλο γκουγκλαρισμα βρηκα το ΦΑ, επισυναπτεται ξεκαθαρα το πορισμα του γιατρου που λεει για εκδορα και επικληση ζαλαδας απο τον προπονητη οποτε τον παρεπεμψε σε ευφημερευον νοσοκομειο. Στην (ας την πουμε για χαριν οικονομιας συζητησης) αντιστοιχη περιπτωση του Γκαρθια, ο γιατρος του αγωνα ηταν ξεκαθαρος και κανει λογο για ικανοτητα του φερομενου ως προπονητη των σαπιων του πειραιανα συνεχισει τον αγωνα. Ο διαιτητης δηλωνει ρητως οτι διεκοπη το ματς γιατι αποχωρησε η ομαδα των ξεφτιλισμενων του πειραια εχοντας ως αρχισεριφη και τεσλιγκα τους εναν παραφρονα γερακο 80φευγα χρονων που ως αλλος γαμιας της γειτονιας φωναζει "παιρνω την ομαδα και φευγω, γεια σας" χωρις καμια επιπτωση. Με την συμπληρωματικη καταθεση του ιδιου του διαιτητη του αγωνα (σημερα συνταχθηκε), αυτος αναγορευει τον εαυτο του σε γιατρο, μιλαει για διακοπη λογω τραυματισμου μη αξιωματουχου και αλλαζει ξεκαθαρα το ΦΑ. Δεν θα μου κανει ουδεμια εντυπωση εαν στην προκειμενη περιπτωση, ληφθει κανονικα υποψιν της δικαστου η συμπληρωματικη καταθεση, σε πληρη αντιδιαστολη με οτι συνεβει πριν 8 μηνες. Αυτην ειναι η διακιοσυνη στην ελλαδα και φυσικα δεν περιμεναμε την αθλητικη δικαιοσυνη για να το καταλαβουμε. Εχεις τα φραγκα, τα οπλα και τους μπραβους? Κανεις κουμαντο. Ο σαββιδης κατα οπως φαινεται δεν θελει να τα χρησιμοποιησει. Απο την μια καλα κανει γιατι εγω σαπιος δεν θελω να γινω, απο την αλλη ομως οταν σου γαμανε αυτο που αγαπας, οταν με κοπο και ιδρωτα για ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ φορα στα οσα χρονια ζω πας να κατακτησεις ενα γαμημενο πρωταθλημα μιας γαμημενης χωρας και αυτοι ετσιθελικα πανε να στο κλεψουνε, ε ως εδω. Κατι πρεπει να κανεις.
Δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειπωθει, δεν ξερω και με ποιον τροπο μπορει να κρατηθει αυτη η ομαδα σε υψηλα επιπεδα αποδοσης αλλα και αυτος ο λαος χωρις να τα κανει πουτανα ολα.
Δεν μου φταει κανενας νομικος του ΠΑΟΚ που πηγε σε μια δικη "πιασμενη". Μου φταινε ξεκαθαρα αυτοι οι τρυπιοι μαζι με την τρυπια ελληνικη δικαιοσυνη. Δεν μου φταει κανενας που πεταξε ενα ρολο χαρτι μεσα. Μου φταινε αυτοι οι ξεφτιλισμενοι που κατεβηκανε για να μη παιξουνε.
Δεν μπορει κανενας αλλοθρησκος να καταλαβει πως νιωθουμε οχι για ενα γαμωπρωταθλημα. Αλλα για το γεγονος οτι μετα απο οσα χρονια με θυμαμαι εχω ομαδα που γαμει και δερνει και θελω να το παρω εχοντας γαμησει τους παντες και τα παντα στο διαβα μου. Δεν θα μου ελεγε τιποτα ακομα και ενας απιθανος (sic) μηδενισμος του γαβρου και κατοχυρωση του ματς υπερ μου. Ηθελα να τους γαμησω με μαρτυρες ολη την ελλαδα και το εξωτερικο. Για αυτον τον λογο δεν λογαριασα δουλεια μεροκαματα χρηματα για εισιτηρια και κατεβηκα. Γιατι ημουν σιγουρος, οπως και ολοι μας, οπως και ολοι μεσα στην ομαδα, οπως και οι ιδιοι οι σαπιοι του πειραια οτι σε αυτο το ματς θα τους γαμησω οτι εχουν και δεν εχουν. Αλλα δεν ηρθαν να παιξουν. Ηρθαν για να φυγουν. Και οχι μονο γιατι φοβηθηκανε οτι ο ολοι θα φωναξουν πως ο βασιλιας (ο ποιος?) ειναι γυμνος, αλλα και για να γαμησουν οτι αγαπαμε. Αυτο που τοσα χρονια γαμανε. Να το γαμησουν ακομα και τωρα που αυτοι δεν εχουν τιποτα και ξερουν πολυ καλα πως η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα εισαι εσυ. Να σε ξενερωσουνε. Αυτοι ειναι. Αυτα κανουνε τοσα χρονια. Γαμανε οτι αγαπας. Με καθε κοστος. Ακομα και με κοστος να απαξιωθει και το ιδιο πρωταθλημα που και αυτοι συμμετεχουνε. Αρκει να ειναι πρωτοι. Μισουν τους ιδιους τους τους εαυτους.
Για τα δικαστικα τι να πρωτοπω? Δικαστικος δεν ειμαι, αλλα καποια πραγματα κανουνε μπαμ. Περσι στον τελικο του βολου ο παρατηρητης λανθασμενα εγραψε για εκτεταμενα επεισοδια απο τους οπαδους μας εν ωρα 20.44 ενω αυτα, αυταποδεικτα με το βιντεο του ματς ειχαν γινει στις 18.52, πριν ερθουν οι ομαδες. Οταν αυτος ο εγκληματιας διαπιστωσε το λαθος του, ζητησε συγγνωμη και εδωσε συμπληρωματικη καταθεση στην εκδικαση της υποθεσης. Ομως οπως ο ΚΑΠ οριζει, η συμπληρωμτικη καταθεση δεν μπορει να αναιρει το Φ.Α. οποτε δεν ληφθηκε υποψιν και ως εκ τουτου τιμωρηθηκες με αφαιρεση βαθμων και μιση χρονια κεκλεισμενων. Στην δε περιπτωση Ιβιτς και επειδη με ενα απλο γκουγκλαρισμα βρηκα το ΦΑ, επισυναπτεται ξεκαθαρα το πορισμα του γιατρου που λεει για εκδορα και επικληση ζαλαδας απο τον προπονητη οποτε τον παρεπεμψε σε ευφημερευον νοσοκομειο. Στην (ας την πουμε για χαριν οικονομιας συζητησης) αντιστοιχη περιπτωση του Γκαρθια, ο γιατρος του αγωνα ηταν ξεκαθαρος και κανει λογο για ικανοτητα του φερομενου ως προπονητη των σαπιων του πειραιανα συνεχισει τον αγωνα. Ο διαιτητης δηλωνει ρητως οτι διεκοπη το ματς γιατι αποχωρησε η ομαδα των ξεφτιλισμενων του πειραια εχοντας ως αρχισεριφη και τεσλιγκα τους εναν παραφρονα γερακο 80φευγα χρονων που ως αλλος γαμιας της γειτονιας φωναζει "παιρνω την ομαδα και φευγω, γεια σας" χωρις καμια επιπτωση. Με την συμπληρωματικη καταθεση του ιδιου του διαιτητη του αγωνα (σημερα συνταχθηκε), αυτος αναγορευει τον εαυτο του σε γιατρο, μιλαει για διακοπη λογω τραυματισμου μη αξιωματουχου και αλλαζει ξεκαθαρα το ΦΑ. Δεν θα μου κανει ουδεμια εντυπωση εαν στην προκειμενη περιπτωση, ληφθει κανονικα υποψιν της δικαστου η συμπληρωματικη καταθεση, σε πληρη αντιδιαστολη με οτι συνεβει πριν 8 μηνες. Αυτην ειναι η διακιοσυνη στην ελλαδα και φυσικα δεν περιμεναμε την αθλητικη δικαιοσυνη για να το καταλαβουμε. Εχεις τα φραγκα, τα οπλα και τους μπραβους? Κανεις κουμαντο. Ο σαββιδης κατα οπως φαινεται δεν θελει να τα χρησιμοποιησει. Απο την μια καλα κανει γιατι εγω σαπιος δεν θελω να γινω, απο την αλλη ομως οταν σου γαμανε αυτο που αγαπας, οταν με κοπο και ιδρωτα για ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ φορα στα οσα χρονια ζω πας να κατακτησεις ενα γαμημενο πρωταθλημα μιας γαμημενης χωρας και αυτοι ετσιθελικα πανε να στο κλεψουνε, ε ως εδω. Κατι πρεπει να κανεις.
Δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειπωθει, δεν ξερω και με ποιον τροπο μπορει να κρατηθει αυτη η ομαδα σε υψηλα επιπεδα αποδοσης αλλα και αυτος ο λαος χωρις να τα κανει πουτανα ολα.
aspromaura ioannina έγραψε:Προσεγγιζοντας το ζητημα ρεαλιστικα και με μεγαλη λυπη θεωρω πλεον σιγουρη την τιμωρια μας. Οι μπασταρδοι της αθηνας τα μαγειρεψαν μια χαρα και "βγαινουν" δικαιωμενοι βασει φ.α.
Ναι μεν οι συμπληρωματικες αναφορες δεν μπορουν να ανταποδειξουν το Φ.Α. αλλα απο την αλλη μπορουν να χρησιμευσουν ως στοιχεια ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗΣ . Δυστυχως, ο στημενος και κυριως ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ αρετοπουλος φροντισε με την συμπληρωματικη του αναφορα να "ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ" τις "αοριστιες "του.
Τι ειχε αφησει αδιευκρινιστο?Τον χρονο παραδοσης της διορθωμενης λιστας. Τι διευκρινιζει με τη συμπληρωματικη του αναφορα?Τον χρονο παραδοσης της διορθωμενης λιστας. στο φ.α λεει οτι του τη φερανε 15 λεπτά εκπροθεσμα κσι αυτό δεν ειναι διευκρίνηση ειναι αλλαγη
Τεσπα, μπορει να κανω και λαθος και να εκδικαστει η υποθεση βασει του πνευματος του νομου και οχι βασει των γελοιοτητων που προφασιζονται τα νιαμου.
Απο κει και περα εχω απολυτη πιστη στην ομαδα μου οτι μπορει να κανει το απολυτο μεχρι τελους και να μας χαρισει το πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟ πρωταθλημα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου. ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ! 7 νικες μας εμειναν.
- aspromaura ioannina
Ναβι δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα στην ερωτηση σου εχεις απαντησει ηδηnavigator11 έγραψε: Όσον αφορά στην ... εξαφάνιση του -3 του πουστογ@υρου, που με έχει κουράσει απίστευτα ως φοβικά επαναλαμβανόμενο επιχείρημα, πώς ακριβώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Θα υποχρεωθεί σε ... συμπληρωματική έκθεση η αστυνομία, όπου θα ταυτοποιεί τους μπαχαλάκηδες εντός του γαυρογηπέδου ως εξαγριωμένους καυλοΜακεδόνες συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο το μεσημέρι της ίδιας μέρας;
navigator11 έγραψε:στην Σομαλία της ΕΕ...
Σε ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό. Πάντως είμαι βέβαιος ότι έχεις ακούσει και πιο χαζά. Για το που την άκουσα έχω ήδη πει από χθεςψστον Σουρμενετες. Αυτό που αδυνατείς να καταλάβεις μάλλον είναι ότι έχει χοντρυνει το παιχνίδι. Προφανώς δεν γνωρίζω εάν θα γίνει κάτι τέτοιο με απόλυτη βεβαιότητα αλλιώς θα έστελνα μέιλ στην παε. Λες να διεκδικώ και εγώ τα 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας μετά από 9 χρόνια εδώ μέσα;WestBlock4 έγραψε:Με ολο το θαρρος ρε φιλε δε ξερω αυτη τη πληροφορια που την ακουσες αλλα ειναι οτι πιο χαζο εχω ακουσει. Να πανε οπαδοι αλλης ομαδας με διακριτικα σου μπας κ σου κλεψουν κανα πανι να το καταλαβω γιατι γινοντσι συχνα. να πανε για να κανουν επεισοδια ενω εμεις θα λειπουμε ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιαςKap έγραψε: Προσοχή στην Τρίπολη. Υπάρχει πληροφορία ότι θα σταλούν οπαδοί του γαυρου με διακριτικά δικά μας. Ελπίζω να το έχουν ακούσει και στην ΠΑΕ.
- aspromaura ioannina
Μακαρι ρε αδερφε μου να ναι ετσι.okkas73 έγραψε: στο φ.α λεει οτι του τη φερανε 15 λεπτά εκπροθεσμα κσι αυτό δεν ειναι διευκρίνηση ειναι αλλαγη
Συμφωνώ αδελφέPastor_of_Muppets έγραψε:Kap έγραψε: Πληροφοριακά και μόνον η Σκολαρίκη μέχρι το 2015 δίκαζε εργατικές διαφορέςαν θυμάμαι καλά και ο Δημακόπουλος είναι από τους καλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα, αν όχι ο καλύτερος
Το τονίζω κι εγώ από παλιότερα αυτό. Είναι ο προσωπικός του Μαρινάκη που του τον σύστησε ο Κόκκαλης. Ο πιο "χωμένος" σε όλα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δικηγόρο ανάλογου βεληνεκούς αν και είναι ελάχιστοι αυτοί. Πάντως τώρα δεν έχει και είναι ένας από τους λόγους, αλλά όχι και ο μόνος βέβαια, που στις δίκες δεινοπαθεί.
Αν τιμωρηθούμε και δεν κανει δεκτη την ενσταση μας βασει αρθρων 15.9 ΚΑΠ και 51 ΚΑΠ ειναι ξεκάθαρο πλεον οτι εχουμε κακοδικια και πριν τα κανουμε ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ πρεπει να αποτανθουμε στην FIFA/UEFA υπουργείο Τσιπρα Τραμπ και γω δεν ξερω που.
Δε θα μπορεί να σου πει όμως τίποτε κανεις γιατι τα κανεις ΠΟΥΤΑΝΑ. Γιατί με κλέβεις και με κοροιδευεις και απο πανω ρε αλητη. Και δεν ειναι δυνατόν να σου κλεβουν 6 ΔΙΚΟΥΣ σου βαθμους και να λες δεν πειράζει είμαι ΟΜΑΔΑΡΑ και επειδη παιζω στη μπανανια του Μαρινακη θα σπασω όλα τα ρεκόρ παγκοσμιως και θα κανω το 17/17 για να παρω πισω αυτο που μου κλεβεις. Ε ΌΧΙ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΓΚΕΙ
Δε θα μπορεί να σου πει όμως τίποτε κανεις γιατι τα κανεις ΠΟΥΤΑΝΑ. Γιατί με κλέβεις και με κοροιδευεις και απο πανω ρε αλητη. Και δεν ειναι δυνατόν να σου κλεβουν 6 ΔΙΚΟΥΣ σου βαθμους και να λες δεν πειράζει είμαι ΟΜΑΔΑΡΑ και επειδη παιζω στη μπανανια του Μαρινακη θα σπασω όλα τα ρεκόρ παγκοσμιως και θα κανω το 17/17 για να παρω πισω αυτο που μου κλεβεις. Ε ΌΧΙ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΓΚΕΙ
- navigator11
aspromaura ioannina έγραψε:Ναβι δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα στην ερωτηση σου εχεις απαντησει ηδηnavigator11 έγραψε: Όσον αφορά στην ... εξαφάνιση του -3 του πουστογ@υρου, που με έχει κουράσει απίστευτα ως φοβικά επαναλαμβανόμενο επιχείρημα, πώς ακριβώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Θα υποχρεωθεί σε ... συμπληρωματική έκθεση η αστυνομία, όπου θα ταυτοποιεί τους μπαχαλάκηδες εντός του γαυρογηπέδου ως εξαγριωμένους καυλοΜακεδόνες συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο το μεσημέρι της ίδιας μέρας;
navigator11 έγραψε:στην Σομαλία της ΕΕ...
Ναι, Γιαννιώτη φίλε μου. Το θέμα είναι ότι μιλάμε για θεσμικό όργανο, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, που με όσα κατέγραψε στην έκθεσή του ή πώς σκατά λέγεται αυτό που συντάσσει, προξένησε την αφαίρεση από τις πουστρες, χωρίς ασάφειες, αοριστίες και ανάγκη για περαιτέρω ... διευκρινίσεις. Αν δούμε και τη δικαιοσύνη, στην τακτική της μορφή, έστω και αθλητική, να αψηφά στην ουσία τον πλέον ... πιστό συνεργάτη της για τον πουστογ@υρο, οκ. Εγώ δεν το φαντάζομαι. Ενδεχομένως να είμαι μ@λ@κ@ς και να έχω ιδιαίτερα περιορισμένη φαντασία. Αν αυτό που επιχειρείται σε βάρος μας είναι 1 φορά σκανδαλώδες, αν συμβεί να μην αφαιρεθούν τελικά -3 από τα πουστ@ρια σε δεύτερο βαθμό, θα είναι 5 φορές μεγαλύτερο σκάνδαλο. Ας πάρει, λοιπόν, και το βάρος της ευθύνης ο αρμόδιος δικάζων κι όλο το θεσμικό ποδοσφαιρικό και διακυβερνητικό σύστημα.
- sourmenetes
- Moderator
Για τηλεοπτικη δημοσιοτητα μιλας...Kap έγραψε:Σε ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό. Πάντως είμαι βέβαιος ότι έχεις ακούσει και πιο χαζά. Για το που την άκουσα έχω ήδη πει από χθεςψστον Σουρμενετες. Αυτό που αδυνατείς να καταλάβεις μάλλον είναι ότι έχει χοντρυνει το παιχνίδι. Προφανώς δεν γνωρίζω εάν θα γίνει κάτι τέτοιο με απόλυτη βεβαιότητα αλλιώς θα έστελνα μέιλ στην παε. Λες να διεκδικώ και εγώ τα 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητας μετά από 9 χρόνια εδώ μέσα;WestBlock4 έγραψε:Με ολο το θαρρος ρε φιλε δε ξερω αυτη τη πληροφορια που την ακουσες αλλα ειναι οτι πιο χαζο εχω ακουσει. Να πανε οπαδοι αλλης ομαδας με διακριτικα σου μπας κ σου κλεψουν κανα πανι να το καταλαβω γιατι γινοντσι συχνα. να πανε για να κανουν επεισοδια ενω εμεις θα λειπουμε ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιαςKap έγραψε: Προσοχή στην Τρίπολη. Υπάρχει πληροφορία ότι θα σταλούν οπαδοί του γαυρου με διακριτικά δικά μας. Ελπίζω να το έχουν ακούσει και στην ΠΑΕ.

Θελω να κατεβουν πουστρακια με μαυρα κασκολ,να δουμε τη μαμημενη δικαιοσυνη σ αυτην τη χωρα.
- hasio_john
Πολλά ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ αδερφέ!buffalobill4 έγραψε:Δεν μπορω ρε φιλε. Απο το απογευμα μετα το τελος της εκδικασης εχω ανεβασει παλμους. Εχω αρχισει να απογοητευομαι. Αυτοι οι σαπιοι, τα κατακαθια της ελληνικης κοινωνιας, το καταντημα της, η επιτομη της κουτοπονηριας και της πουστιας κανανε παλι το θαυμα τους. Γιατι περι θαυματος προκειται.
Δεν μπορει κανενας αλλοθρησκος να καταλαβει πως νιωθουμε οχι για ενα γαμωπρωταθλημα. ........
Καθόμαστε και κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για το γαμ@χαρτο , ενώ το ΖΟΥΜΙ είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις! Την στιγμή που η ΠΑΟΚΑΡΑ μας πάει τρένο με πανέμορφο ποδόσφαιρο και υποδειγματική συμπεριφορά παιχτών / οπαδών μας, εμφανίστηκε με δόλο η πιο σιχαμένη ομάδα στον πλανήτη και έκανε ακριβώς αυτό που είχε σχεδιάσει από πριν. Σου ξεθάβουν οι ξεφτίλες κάτι σκοτεινά ένστικτα μέσα σου, που ούτε εσύ δεν γνώριζες πως είχες. Πραγματικά δηλαδή, έλεος με τους τιποτένιους!
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Όταν υπάρχει σπείρα, υπάρχουν και οι ευκαιρίες να καλύψεις τις ανορθογραφίες. Τις περισσότερες δηλαδή, γιατί όπως και να το στήσεις, όπως και να το χιλιομετρήσεις δεν στρώνονται όλες οι λακκούβες και ανοίγουν και άλλες. Μικρές, μπορεί όμως και να σε καταπιούν αν βρεθεί κάποιος να σε ρίξει μέσα.aspromaura ioannina έγραψε:Προσεγγιζοντας το ζητημα ρεαλιστικα και με μεγαλη λυπη θεωρω πλεον σιγουρη την τιμωρια μας. Οι μπασταρδοι της αθηνας τα μαγειρεψαν μια χαρα και "βγαινουν" δικαιωμενοι βασει φ.α.
Ναι μεν οι συμπληρωματικες αναφορες δεν μπορουν να ανταποδειξουν το Φ.Α. αλλα απο την αλλη μπορουν να χρησιμευσουν ως στοιχεια ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗΣ . Δυστυχως, ο στημενος και κυριως ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ αρετοπουλος φροντισε με την συμπληρωματικη του αναφορα να "ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ" τις "αοριστιες "του.
Τι ειχε αφησει αδιευκρινιστο?Τον χρονο παραδοσης της διορθωμενης λιστας. Τι διευκρινιζει με τη συμπληρωματικη του αναφορα?Τον χρονο παραδοσης της διορθωμενης λιστας.
Τεσπα, μπορει να κανω και λαθος και να εκδικαστει η υποθεση βασει του πνευματος του νομου και οχι βασει των γελοιοτητων που προφασιζονται τα νιαμου.
Απο κει και περα εχω απολυτη πιστη στην ομαδα μου οτι μπορει να κανει το απολυτο μεχρι τελους και να μας χαρισει το πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟ πρωταθλημα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου. ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ! 7 νικες μας εμειναν.
Δεν μας τα λέει καλά ο παρ Αρείο Αρετόπουλος (η αρετή τον μάρανε). Εφόσον ήταν ιδία πρωτοβουλία η διόρθωση του λάθους, θα έπρεπε να ξέρει (και ξέρει)ότι αναζητάς προς συμπλήρωση τα πιστοποιητικά για να επαληθεύσεις ότι συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις για τους αξιωματούχους που βρίσκονται στη λίστα, Δεν κοιτάς τα πιστοποιητικά άλλων, έτερων που σου δόθηκαν και τρέχεις να αλλάξεις τη λίστα. Αυτά δεν τα λέει ο νόμος, τα λέει η κοινή λογική και αυτό έπρεπε να πράξει κάποιος που δεν ξέρει τι άρωμα έχουν οι κατουρημένες ποδιές.