Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Αν οχι 6 Μαιου, 6 Ιουλιου θα λεγα για πανηγυρισμους,αφου καπου εκει θα δικασει το cas.
Ελπιζω κ σε δικηγορο κορυφη, τυπου Ραιολα αντιστοιχου.
Συνεχιζω βεβαια κ πιστευω οτι με νικη επι της κουλας περναμε παλι πρωτοι. Και θα διατηρηθουμε πρωτοι μεχρι το τελος. Ολα τα λεφτα το ματς στη λεοφωρο, οπου εκει θα μας την εχουν στημενοι και οι 3.
Ελπιζω κ σε δικηγορο κορυφη, τυπου Ραιολα αντιστοιχου.
Συνεχιζω βεβαια κ πιστευω οτι με νικη επι της κουλας περναμε παλι πρωτοι. Και θα διατηρηθουμε πρωτοι μεχρι το τελος. Ολα τα λεφτα το ματς στη λεοφωρο, οπου εκει θα μας την εχουν στημενοι και οι 3.
Τι πάλι;ΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε πάλι!Mīngus έγραψε:Θεωρώ δεδομένο τον μηδενισμό και το -3 μετά την συμπληρωματική κατάθεση. Όπως έγραψε κάποιος, είναι σίγουρο ότι έχει υπαγορευτεί από δικηγόρο. Παίρνει όλα τα ερωτηματικά του φ.α. και τα βγάζει υπέρ του γαύρου.
Ο γαύρος αυτές τι τακτικές τις έχει μαστεράρει. Δεν παίζεται, απλά. Έχει ένα ολόκληρο σύστημα και ξέρει να το χρησιμοποιεί.
Το παιχνίδι χάθηκε στον ορισμό του Αρετόπουλου.
- Pastor_of_Muppets
Τόσες μέρες δε μιλάω, γιατί 240 σελίδες είναι ουσιαστικά οργή και πόθοι.
Και δικαιολογημένα. Αλλά παιδιά όταν κάποιοι λένε θα φάμε την καμπάνα δεν είναι αλλόθρησκοι. Τσιλάρετε λίγο.
Ρεαλιστές είναι γιατί ξέρουν ότι ζούμε σε ένα μπουρδέλο. Τόσο απλό.
Σιγά το σκάνδαλο αν φάμε -3 για ρίψη αντικειμένου. Τον Πλατανιά τον θυμάστε;
Τι έγινε θυμάστε ή έχουμε τόσο κοντή μνήμη;
Αυτό ήταν σκάνδαλο.
Όσοι λένε ότι θα φάμε -3, δε σημαίνει ότι το θέλουν, δε σημαίνει ότι είναι δίκαιο, σημαίνει όμως ότι προβλέπεται βάσει νόμου και πως έδωσες το πάτημα, ακόμα και αν είναι ένα θέατρο του παραλόγου η όλη κατάσταση.
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι απόφαση θα βγει. Φοβάμαι το -3 αλλά και αισιοδοξώ για επανάληψη, όμως άποψη δε θα εκφέρω.
Ήρθα να γράψω για τους 5 (πέντε) δικηγόρους μας όμως. ΠΕΝΤΕ...!
Και πενήντα να πας, αν είναι του μετρίου θα βρεθεί ένας Δημακόπουλος και θα σε κοροιδεύει στα μούτρα.
Θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ, αλλά για όσους δε γνωρίζουν περί του συγκεκριμένου δικηγόρου, κάνω παράθεση από 1 Ιουνίου 2017:
Αυτά είναι γραμμένα για παλαιότερες δίκες. Σήμερα όμως φάνηκε ξανά το ίδιο πράγμα.
Να περνάνε οι θέσεις του γαύρου σε αυτά τα μικρά που όμως θα κάνουν τη διαφορά.
Τη συμπληρωματική έκθεση τη λάβαμε τελευταία στιγμή εμείς. Αυτοί όχι.
Ένα βίντεο που ήθελε να δώσει ο ΠΑΟΚ δεν το δέχτηκε η δικαστής ως αποδεικτικό από ότι διάβασα.
Και πάμε τώρα στο σημαντικό.
Βρε σκερμετζέδες, με το να στηρίζετε την αγόρευση και τα επιχειρήματα σας στον τραυματισμό ή μη, δέχεστε ως μείζον θέμα τη ρίψη αντικειμένου, ενώ θα έπρεπε να αναγάγετε ως επίκεντρο της δίκης ότι ο Γκαρθία δεν υπήρχε καν.
Σοβαρός δικηγόρος σήμερα θα είχε κάνει πουτάνα τη δίκη τελείως!
Μέχρι εξαίρεση της δικαστού θα είχε αιτηθεί λόγω μεροληπτικής στάσης με τη συμπληρωματική δήλωση και την απόρριψη της αναβολής. Έτσι για να γουστάρουμε.
Όχι για να πετύχει εξαίρεση, αλλά για να το πάει στα άκρα ώστε να κερδίσει τη μέση!
Προσωπική μου άποψη, πέραν ότι δεν ανέφεραν καθόλου περι Διαβαλκανικού, ασθενοφόρου κλπ, η αγόρευση του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε κεντρικό πυλώνα αυτό:
¨Βάσει ευρωπαικών κανονισμών δεν προβλέπεται καμία αλλαγή στη θέση του προπονητή μετά την παράδοση της λίστας και ο ευρωπαικός κανονισμός συμπληρώνει τα κενά του ελληνικού. ΣΥΝΕΠΩΣ, προπονητής του γάβρου, είναι ο κύριος Κόντης!
Τραυματισμός αξιωματούχου δεν υπήρξε και εμείς ως ΠΑΟΚ κατεβήκαμε να παίξουμε τον αγώνα κανονικά.
Δε μας αφορά αν ευθύνεται ο διαιτητής, ή ο γάβρος για τη μη τέλεση του αγώνα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την νίκη στα χαρτιά ως ηθική αποζημίωση του φίλαθλου κοινού μας και διότι εμείς δεν είχαμε κανένα λόγο να πάμε δικαστικά για την τέλεση του αγώνα. Όποιος ευθύνεται μεταξύ γάβρου ή/και διαιτητή να τιμωρηθεί αναλόγως."
Και άντε γεια!
Επαναλαμβάνω δεν ξέρω τι απόφαση θα βγει, αλλά ακόμα και θετικότατη για μας να είναι (που αμφιβάλλω), μετά σε παίρνει στην έφεση ο Σκουτέρης και στη γυρίζει όλη όπως γουστάρει.
Παραθέτω για τους μη γνωρίζοντες:
Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Ξέρω όμως ότι από μια χαζομάρα του δευτερολέπτου ως ΠΑΟΚ έχασες να διασύρεις το γάβρο στο χόρτο, κινδυνεύεις να χάσεις πρωτάθλημα, θα ζοριστείς ίσως να το πάρεις αν και μπορείς και αν δικαιωθείς θα σου λένε τα αλλόθρησκα τρολ ότι είσαι και ευνοημένος και το πήρες στα χαρτιά και ο Ίβιτς πέρυσι έτσι κλπ κλπ, ενώ έχουν από παντου αβάντες.
Το σενάριο -3 εμείς, αφαίρεση του -3 του γάβρου με κούλα μας φέρνει νομίζω ισόβαθμους με γάβρο.
Με 7 στα 7 αν κάνει και ο γάβρος 7 στα 7 το παίρνει.
Στην επιτροπή εφέσεων είναι τα δύσκολα.
Προσωπικά έτσι και πάρουμε πρωτάθλημα με 5-6 αγωνιστικές μόνο ανοιχτή Τούμπα αν φάμε 3 κεκλεισμένων π.χ, -3 βαθμούς και τόσο καθαρή εύνοια της μουλωχτής κούλας και του πεναλτιακού γάβρου θέλω μετά να κυκλοφορώ στο δρόμο με τα αρχίδια έξω και να τα δείχνω με περηφάνεια, γιατί πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα θα είναι νομίζω ρεκόρ παγκόσμιο.
Προτιμώ όμως ακόμα παραπάνω 3 βαθμούς με γάβρο στα χαρτιά, άλλους -3 ο γάβρος για το λόγο ότι αυτοί το θέλησαν και θα τους δείξεις ότι αυτά τέλος!
Τώρα θα προσκυνάτε!
Και δικαιολογημένα. Αλλά παιδιά όταν κάποιοι λένε θα φάμε την καμπάνα δεν είναι αλλόθρησκοι. Τσιλάρετε λίγο.
Ρεαλιστές είναι γιατί ξέρουν ότι ζούμε σε ένα μπουρδέλο. Τόσο απλό.
Σιγά το σκάνδαλο αν φάμε -3 για ρίψη αντικειμένου. Τον Πλατανιά τον θυμάστε;
Τι έγινε θυμάστε ή έχουμε τόσο κοντή μνήμη;
Αυτό ήταν σκάνδαλο.
Όσοι λένε ότι θα φάμε -3, δε σημαίνει ότι το θέλουν, δε σημαίνει ότι είναι δίκαιο, σημαίνει όμως ότι προβλέπεται βάσει νόμου και πως έδωσες το πάτημα, ακόμα και αν είναι ένα θέατρο του παραλόγου η όλη κατάσταση.
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι απόφαση θα βγει. Φοβάμαι το -3 αλλά και αισιοδοξώ για επανάληψη, όμως άποψη δε θα εκφέρω.
Ήρθα να γράψω για τους 5 (πέντε) δικηγόρους μας όμως. ΠΕΝΤΕ...!
Και πενήντα να πας, αν είναι του μετρίου θα βρεθεί ένας Δημακόπουλος και θα σε κοροιδεύει στα μούτρα.
Θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ, αλλά για όσους δε γνωρίζουν περί του συγκεκριμένου δικηγόρου, κάνω παράθεση από 1 Ιουνίου 2017:
Pastor_of_Muppets έγραψε:Περί δικηγόρων. Τα ενδεχόμενα.
1. Αν είναι όλα στημένα, προφανώς και ο Μαρινάκης δε θα κουβαλούσε το Δημακόπουλο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά αντί του Λίβα που έχει η ΠΑΕ τους, που είναι επιπέδου Μπίρδα.
2. Αν είναι στημένος ο δικαστής, ο Δημακόπουλος το ξέρει. Αν είναι πουλημένος, ο Δημακόπουλος θα είναι αυτός που θα τον πληρώσει κιόλας. Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει τα πάντα για αυτούς, αυτός είναι.
3. Αν δεν είναι στημένος όμως;
Τότε εσύ κατέβηκες με μια συμπαθητική υπεράσπιση και ο άλλος κατέβηκε με τον κορυφαίο.
Σε κάθε περίπτωση κερδισμένος δε βγαίνεις. Χαμένος μόνο. Οπότε ποιός ο λόγος να μην έχεις ότι καλύτερο υπάρχει;
Ο Μαρινάκης έχει. Εσύ ως ΠΑΟΚ όχι. Ποιός την άκουσε από τις αποφάσεις;
Για να το ποδοσφαιροποιήσω, είναι σαν να λες ας μείνω με Κλάους αφού όλα στημένα είναι. Τι να τον κάνω τον Πρίγιοβιτς, αφού θα μου τη φέρουν...
Επαναλαμβάνω. Μπορεί οι αποφάσεις να ήταν ακριβώς οι ίδιες ακόμα κι αν είχες εσύ Δημακόπουλο και αυτοί Μπίρδα.
Ειδικά αν η επιρροή είναι από αλλού.
Δεν έχει να λέει. Οφείλεις να μην πηγαίνεις ξεβράκωτος στα αγγούρια. Γιατί όταν υπάρχουν τέτοια επεισόδια και όλα τα ΜΜΕ και η διαπλοκή είναι εναντίον σου, τα αγγούρια σε περιμένουν σκληρά!
Για να μην παρεξηγηθώ:
Εννοείται θεωρώ σκανδαλώδεις τις αποφάσεις. Και όχι τόσο τα δικά μας που τα ήθελε ο κώλος μας, όσο το χάδι και στις 2 δίκες του γάβρου.
Δε θα κρίνω όμως από τι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.
Μπορεί να είναι διαπλοκή πολιτική, μπορεί να τα τσεπώνουν οι δικαστές και να βγάζουν ότι απόφαση τους πουν, μπορεί να είναι γάβροι, μπορεί να είναι μ@λ@κες. Δεν ξέρω. Μακάρι να μάθαινα.
Αλλά αν το επιχείρημα του Μπίρδα στην παρέμβαση του ΠΑΟΚ για το ΟΣΦΠ-Πλατανιάς είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά που είπε, είναι σαν να ζητάς μόνος σου να σε παίρνουν στο ψιλό.
Ένας μεγαλοδικηγόρος δεν κοστίζει τίποτα μπροστά σε ότι κοστίζουν κάθε βδομάδα τα πρόστιμα που τρώμε για συνθήματα και καπνογόνα, χωρίς καν επεισόδια.
Αυτά είναι γραμμένα για παλαιότερες δίκες. Σήμερα όμως φάνηκε ξανά το ίδιο πράγμα.
Να περνάνε οι θέσεις του γαύρου σε αυτά τα μικρά που όμως θα κάνουν τη διαφορά.
Τη συμπληρωματική έκθεση τη λάβαμε τελευταία στιγμή εμείς. Αυτοί όχι.
Ένα βίντεο που ήθελε να δώσει ο ΠΑΟΚ δεν το δέχτηκε η δικαστής ως αποδεικτικό από ότι διάβασα.
Και πάμε τώρα στο σημαντικό.
Βρε σκερμετζέδες, με το να στηρίζετε την αγόρευση και τα επιχειρήματα σας στον τραυματισμό ή μη, δέχεστε ως μείζον θέμα τη ρίψη αντικειμένου, ενώ θα έπρεπε να αναγάγετε ως επίκεντρο της δίκης ότι ο Γκαρθία δεν υπήρχε καν.
Σοβαρός δικηγόρος σήμερα θα είχε κάνει πουτάνα τη δίκη τελείως!
Μέχρι εξαίρεση της δικαστού θα είχε αιτηθεί λόγω μεροληπτικής στάσης με τη συμπληρωματική δήλωση και την απόρριψη της αναβολής. Έτσι για να γουστάρουμε.
Όχι για να πετύχει εξαίρεση, αλλά για να το πάει στα άκρα ώστε να κερδίσει τη μέση!
Προσωπική μου άποψη, πέραν ότι δεν ανέφεραν καθόλου περι Διαβαλκανικού, ασθενοφόρου κλπ, η αγόρευση του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε κεντρικό πυλώνα αυτό:
¨Βάσει ευρωπαικών κανονισμών δεν προβλέπεται καμία αλλαγή στη θέση του προπονητή μετά την παράδοση της λίστας και ο ευρωπαικός κανονισμός συμπληρώνει τα κενά του ελληνικού. ΣΥΝΕΠΩΣ, προπονητής του γάβρου, είναι ο κύριος Κόντης!
Τραυματισμός αξιωματούχου δεν υπήρξε και εμείς ως ΠΑΟΚ κατεβήκαμε να παίξουμε τον αγώνα κανονικά.
Δε μας αφορά αν ευθύνεται ο διαιτητής, ή ο γάβρος για τη μη τέλεση του αγώνα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την νίκη στα χαρτιά ως ηθική αποζημίωση του φίλαθλου κοινού μας και διότι εμείς δεν είχαμε κανένα λόγο να πάμε δικαστικά για την τέλεση του αγώνα. Όποιος ευθύνεται μεταξύ γάβρου ή/και διαιτητή να τιμωρηθεί αναλόγως."
Και άντε γεια!
Επαναλαμβάνω δεν ξέρω τι απόφαση θα βγει, αλλά ακόμα και θετικότατη για μας να είναι (που αμφιβάλλω), μετά σε παίρνει στην έφεση ο Σκουτέρης και στη γυρίζει όλη όπως γουστάρει.
Παραθέτω για τους μη γνωρίζοντες:
Το SDNA αποφάσισε να ερευνήσει τα έργα και τις ημέρες του κ. Σκουτέρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αναλύσει την κατάσταση ώστε να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…
Θα αναφέρουμε περιληπτικά μόνο τις πιο σημαντικές από τις αποφάσεις της Επιτροπής του, μήπως κι έτσι αναδειχθεί ο «σκοτεινός ρόλος» που ολοένα και περισσότεροι στο ελληνικό ποδόσφαιρο λένε πλέον ότι παίζει.
Η Επιτροπή Εφέσεων ήταν εκείνη που διατήρησε την σκανδαλώδη ποινή των 4 αγωνιστικών στον Μπεργκ, αγνοώντας επιδεικτικά το φύλλο αγώνα του ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Μια απόφαση που όφειλε να διορθώσει αφού ήταν πασιφανές πως ήταν λανθασμένη καθώς βασίστηκε σε χρήση βίντεο που απαγορεύεται βάσει κανονισμού να κάνει η Επιτροπή.
Ο ίδιος ο κ. Σκουτέρης, σε μια πρωτοφανή στα χρονικά κίνηση, ήταν παρών στο Διαιτητικό Δικαστήριο όπου εκδικαζόταν η προσφυγή του Παναθηναϊκού για την ίδια υπόθεση! Ήταν εκεί ως… θεατής, με την παρουσία του να προκαλεί εντύπωση και πολλά ερωτηματικά.
Η Επιτροπή Εφέσεων ήταν εκείνη μου μόλις χθες μείωσε την ποινή του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Πλατανιά, από 3 αγωνιστικές σε… μηδέν!
Το θαύμα του Σκουτέρη: Έκανε... 2 τις 8 αγωνιστικές του Ολυμπιακού!
Η Επιτροπή Εφέσεων ήταν εκείνη που μείωσε την ποινή του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» από 4 αγωνιστικές σε μία! Έτσι, για τους αγώνες με Πλατανιά και με ΑΕΚ για το Κύπελλο εντός και εκτός έδρας, οι 8 αγωνιστικές που είχε τιμωρηθεί συνολικά ο Ολυμπιακός, έγιναν… 2!
Την ίδια ώρα που... τάραξε στη νομιμότητα ΠΑΟΚ (έμειναν 7 οι αγωνιστικές), ΑΕΚ (έμειναν 3) και Παναθηναϊκό (αφαίρεση βαθμών, τιμωρία Μπεργκ κ.α) η Επιτροπή που προΐσταται ο Σκουτέρης αλλοιώνει το επόμενο πρωτάθλημα και τους όρους διεξαγωγής του πριν ακόμα αυτό αρχίσει, καταργώντας κάθε έννοια ισονομίας!
Θαυμάστε τώρα ορισμένες συμπτώσεις: Η Επιτροπή Εφέσεων ήταν εκείνη που μείωσε την ποινή του Φρανσουά Μοντέστο από 15 μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, σε… 4 μήνες (τους καλοκαιρινούς!).
Η Επιτροπή Εφέσεων ήταν εκείνη που μείωσε την ποινή του Σεμπά από 3 αγωνιστικές σε 2, καθώς βάφτισε… «απόπειρα βιαιοπραγίας» την τρικλοποδιά στον Αραούχο!
Ο,τι απόφαση έπαιρναν συνάδελφοι του, τακτικοί δικαστές τις πετούσε στα σκουπίδια. Αρκεί να αφορούσαν τον Ολυμπιακό. Στις υπόλοιπες αποφάσεις που αφορούσαν τους ανταγωνιστές των πρωταθλητών, παρέμενε αταλάντευτος και τις διατηρούσε.
Παράλληλα, η Επιτροπή Εφέσεων έριξε 20.000 ευρώ πρόστιμο στον Μελισσανίδη για μια δήλωσή του στα… μπουζούκια, για τον Δελφάκη που θα σφυρίζει στα τρένα, και άλλα τόσα χρήματα τον Ιούνιο του 2016 για μια ανακοίνωση που είχε βγάλει η ΑΕΚ κατά της ΕΠΟ τον… Αύγουστο του 2015! Η ΑΕΚ τότε είχε αθωωθεί πρωτοδίκως, αλλά είχε ασκήσει έφεση ο κύριος Μπαξεβάνης…
Τα παραπάνω, είναι όσα πολύ πρόχειρα θυμόμαστε από τις σκανδαλώδεις αποφάσεις του οργάνου που προεδρεύει ο Δημήτρης Σκουτέρης.
Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Ξέρω όμως ότι από μια χαζομάρα του δευτερολέπτου ως ΠΑΟΚ έχασες να διασύρεις το γάβρο στο χόρτο, κινδυνεύεις να χάσεις πρωτάθλημα, θα ζοριστείς ίσως να το πάρεις αν και μπορείς και αν δικαιωθείς θα σου λένε τα αλλόθρησκα τρολ ότι είσαι και ευνοημένος και το πήρες στα χαρτιά και ο Ίβιτς πέρυσι έτσι κλπ κλπ, ενώ έχουν από παντου αβάντες.
Το σενάριο -3 εμείς, αφαίρεση του -3 του γάβρου με κούλα μας φέρνει νομίζω ισόβαθμους με γάβρο.
Με 7 στα 7 αν κάνει και ο γάβρος 7 στα 7 το παίρνει.
Στην επιτροπή εφέσεων είναι τα δύσκολα.
Προσωπικά έτσι και πάρουμε πρωτάθλημα με 5-6 αγωνιστικές μόνο ανοιχτή Τούμπα αν φάμε 3 κεκλεισμένων π.χ, -3 βαθμούς και τόσο καθαρή εύνοια της μουλωχτής κούλας και του πεναλτιακού γάβρου θέλω μετά να κυκλοφορώ στο δρόμο με τα αρχίδια έξω και να τα δείχνω με περηφάνεια, γιατί πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα θα είναι νομίζω ρεκόρ παγκόσμιο.
Προτιμώ όμως ακόμα παραπάνω 3 βαθμούς με γάβρο στα χαρτιά, άλλους -3 ο γάβρος για το λόγο ότι αυτοί το θέλησαν και θα τους δείξεις ότι αυτά τέλος!
Τώρα θα προσκυνάτε!
- navigator11
Οι κανόνες είναι κανόνες. Αν δεν τους αναγνωρίζουν, δε συμμερίζονται την ερμηνεία και εφαρμογή τους ή ο,τι άλλο στην Σομαλία της ΕΕ, σε άλλα δικαιοδοτικά όργανα στην αλλοδαπή πιθανώς να το βλέπουν αλλιώς το ... εργάκι. Το θέμα είναι ότι, γνώμη μου, ούτε συλλαλητήρια, ούτε Μαλγαρα ούτε κάτι ανάλογο μπορεί να βοηθήσει όσο το να πορώσουμε μέχρις ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ την ομάδα για τις νίκες. Εκτιμώ ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορούμε αυτήν τη δεδομένη στιγμή να παρέχουμε στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι κι ο Στέλιος κι ο Αντελίνο κι ο Μάτος και άλλα παιδιά θα έχουν ήδη κάνει ακόμα και τον Μουλέν να καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από το μπαίνω μέσα, φτύνω το γάλα της μάνας μου, κερδάω και το επόμενο δευτερόλεπτο της λήξης του κάθε αγώνα περιμένω με λύσσα πότε θα έρθει η μέρα για να επαναλάβω τα ίδια στον επόμενο. Αυτό το συναίσθημα οφείλει να γίνει διάχυτο στον αέρα κάθε τετραγωνικού μέτρου σε αυτήν την κωλοπόλη από όλους μας. Ξέρουν και οι ίδιοι οι παίχτες κι όλοι εμείς ότι είμαστε μακράν οι καλύτεροι. Θα ζήσουμε εβδομάδες ... ισοπέδωσης. Ο ΠΑΟΚ να συγκεντρώσει τους βαθμούς που καθαρά αγωνιστικά μπορεί και ταμείο στο τέλος, ακόμα κι αν αυτό επικυρωθεί δικαστικά. Εγώ προδικάζω να πω ότι δε θα απαιτηθεί κάτι τέτοιο.
Όσον αφορά στην ... εξαφάνιση του -3 του πουστογ@υρου, που με έχει κουράσει απίστευτα ως φοβικά επαναλαμβανόμενο επιχείρημα, πώς ακριβώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Θα υποχρεωθεί σε ... συμπληρωματική έκθεση η αστυνομία, όπου θα ταυτοποιεί τους μπαχαλάκηδες εντός του γαυρογηπέδου ως εξαγριωμένους καυλοΜακεδόνες συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο το μεσημέρι της ίδιας μέρας;
Όσον αφορά στην ... εξαφάνιση του -3 του πουστογ@υρου, που με έχει κουράσει απίστευτα ως φοβικά επαναλαμβανόμενο επιχείρημα, πώς ακριβώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Θα υποχρεωθεί σε ... συμπληρωματική έκθεση η αστυνομία, όπου θα ταυτοποιεί τους μπαχαλάκηδες εντός του γαυρογηπέδου ως εξαγριωμένους καυλοΜακεδόνες συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο το μεσημέρι της ίδιας μέρας;
Δεν υπαρχει δεδικασμενο για την συμπληρωματικη εκθεση; Αν ειναι διαφορετικη απο την αρχικη λαμβανεται υποψην μονο η αρχικη. Βαση αυτου δεν τιμωρηθηκαμε για τον τελικο κυπελου; Οπου ο παρατηρητης διορθωνε το λαθος του στην ωρα, και δεν το δεχτηκε το δικαστηριο;; ο δικηγορος του γαυρου, που την εστειλε στον αρετοπουλο, τα εχει αλλαξει ολα! Πως απο την παε δεν ηξερε κανεις για την συμπληρωματικη εκθεση, και ηξερε πριν καν ξεκινησει η διαδικασια ο γκεμπελισκος και ενημερωνε τα μμε;; αν η δικαστης ειχε ζητησει εκθεση, ηταν για αυτην, οχι για τις ομαδες, γι'αυτο και δεν την κοινοποιησε στην παε ΠΑΟΚ ετσι; ο γαυρος πως την ειχε; τους πηρε τηλ το αρετοπουλο και την εβγαλαν παρεα. Αλλα παλι φαουλ κανανε, αφου τα αλλαξαν ολα τοσο πολυ, στην ουσια το μονο που καταφεραν ειναι να τελειωσει η καριερα του αρετοπουλου στην διαιτησια. Μενει να δουμε μονο ποιο ποστο θα παρει στην παε γαυρος
- Παλαιολόγος
πριν αρχιζετε να οργιζεστε για τον χαμενο τιτλο
ρωτηστε εναν παλιο ποδοσφαιριστη ή φιλαθλο της γενιας του 70 να σας πει πως εγινε αυτο το κατορθωμα εκεινη η ομαδαρα να καταληξει με μολις ενα πρωταθλημα και δυο κυπελα(!)
βασικα αυτα τα εχουν πει ακομα και παλαιμαχοι της ΑΕΚ
το λοιπον οι παλιοι ειναι σκληραγωγημενοι,εχουν μπει καιρο τωρα σε μια κατασταση αγιορειτη ασκητη,σπηλιτη,ακρας νηφαλιοτητας.τα εχουν δει ολα και δεν σκιαζονται ,ουτε θυμωνουν,ουτε βριζουν.
απλα καλμα και προχωρουμε
γιατι ετσι μαθανε απο μικροι
νομιζω ειναι η σωστη αντιμετωπιση.ψυχραιμια λοιπον
εγω δεν στεκομαι στο τι εγινε και τι δεν εγινε,οσοι εχουν διασωσει κριση και αντικειμενικοτητα βλεπουν πολυ καλα τι εγινε απο την κυριακη και μετα
αυτα ειναι και καπως αναμενομενα,εκτος και αν δεν βλεπεις ή δεν ακους τι γινεται ολη την σεζον!
οπως αναμενομενο ειναι βασει στατιστικης να βρεθει και καποιος στους χιλιαδες,που ποιος ξερει τι θα κουβαλαει μεσα του και θα δωσει την (ηλιθια παντως)αφορμη
αυτο εμενα που καπως με νευριαζει ειναι πως δεν μπορω να βλεπω μπασκετ τωρα παο-οσφπ και να ειναι το μισο γηπεδο ντυμενο με διχτυ αποπανω μεχρι κατω
και εσυ να εχεις πισω σου την ιστορια με ιβιτς,να ερχονται ντερμπι και δη ο ολυμπιακος και να αφηνεις το προυπαρχον χαμηλο καγκελακι μπροστα απο φυσουνα,παγκους κ.λπ κ.λπ
αυτα ΔΕΝ γινονται.αφελεστατη αντιμετωπιση
και δεν τα λεω εκ υστερων,ξερετε καλα οτι τα εγραφα απο τα play offs περσι αμεσως μετα το περιστατικο.
αυτο εμενα με νευριαζει.δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,δεν ηταν πιο σωστα.απαγορευεται να δινεις τοσα λεφτα για επενδυσεις και μεταγραφες και να μην προστατευεις την επενδυση και να την αφηνεις στις νουθεσιες αι στα λογια δηλαδη ερμαιο της στατιστικης που ειναι αμειλικτη (30 χιλιαδες ατομα ειναι μεσα και σε ποδοσφαιρικο αγωνα,οχι σε εκκλησια!ελεος δηλ ενας δεν θα βρεθει να δωσει τηνα φορμη;προσοχη δεν τον κατηγορω τον ανθρωπο,αν και δεν θα τον εβαζα ξανα σε γηπεδο αφου λενε οτι εχει παρελθον,μην το προσωποποιουμε ομως,επισης μην μας διαφευγει πως μιλαμε για ΑΦΟΡΜΗ,οχι για πραγματικο γεγονος.)
πιστευω αν πατησουμε πανω στις παρατυπιες που γιναν υπαρχουν υπαρκτες ελπιδες
αν υπαρχουν στα ελληνικα δικαστηρια μελλει να φαει
ρωτηστε εναν παλιο ποδοσφαιριστη ή φιλαθλο της γενιας του 70 να σας πει πως εγινε αυτο το κατορθωμα εκεινη η ομαδαρα να καταληξει με μολις ενα πρωταθλημα και δυο κυπελα(!)
το λοιπον οι παλιοι ειναι σκληραγωγημενοι,εχουν μπει καιρο τωρα σε μια κατασταση αγιορειτη ασκητη,σπηλιτη,ακρας νηφαλιοτητας.τα εχουν δει ολα και δεν σκιαζονται ,ουτε θυμωνουν,ουτε βριζουν.
εγω δεν στεκομαι στο τι εγινε και τι δεν εγινε,οσοι εχουν διασωσει κριση και αντικειμενικοτητα βλεπουν πολυ καλα τι εγινε απο την κυριακη και μετα
αυτα ειναι και καπως αναμενομενα,εκτος και αν δεν βλεπεις ή δεν ακους τι γινεται ολη την σεζον!
οπως αναμενομενο ειναι βασει στατιστικης να βρεθει και καποιος στους χιλιαδες,που ποιος ξερει τι θα κουβαλαει μεσα του και θα δωσει την (ηλιθια παντως)αφορμη
αυτο εμενα που καπως με νευριαζει ειναι πως δεν μπορω να βλεπω μπασκετ τωρα παο-οσφπ και να ειναι το μισο γηπεδο ντυμενο με διχτυ αποπανω μεχρι κατω
και εσυ να εχεις πισω σου την ιστορια με ιβιτς,να ερχονται ντερμπι και δη ο ολυμπιακος και να αφηνεις το προυπαρχον χαμηλο καγκελακι μπροστα απο φυσουνα,παγκους κ.λπ κ.λπ
και δεν τα λεω εκ υστερων,ξερετε καλα οτι τα εγραφα απο τα play offs περσι αμεσως μετα το περιστατικο.
αυτο εμενα με νευριαζει.δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,δεν ηταν πιο σωστα.απαγορευεται να δινεις τοσα λεφτα για επενδυσεις και μεταγραφες και να μην προστατευεις την επενδυση και να την αφηνεις στις νουθεσιες αι στα λογια δηλαδη ερμαιο της στατιστικης που ειναι αμειλικτη (30 χιλιαδες ατομα ειναι μεσα και σε ποδοσφαιρικο αγωνα,οχι σε εκκλησια!ελεος δηλ ενας δεν θα βρεθει να δωσει τηνα φορμη;προσοχη δεν τον κατηγορω τον ανθρωπο,αν και δεν θα τον εβαζα ξανα σε γηπεδο αφου λενε οτι εχει παρελθον,μην το προσωποποιουμε ομως,επισης μην μας διαφευγει πως μιλαμε για ΑΦΟΡΜΗ,οχι για πραγματικο γεγονος.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 02 Μαρ 2018, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ψήνομαι να γράψω πολλά για την υπερασπιστική μας γραμμή αλλά δεν έχει νόημα τώρα. Θα δούμε και τα υπομνήματα. Πάντως αν ισχύουν ότι ειπώθηκαν μόνο αυτά που γράφτηκαν υπήρξαν παραλείψεις.
Τέλος πάντων. Στα τέτοια μας. Θα κάνω το 7 στα 7 και ας βάλουν στον πάτο τους το -3 ακόμα και εάν μας το ρίξουν. Δεν το θεωρώ βέβαιο. Υπάρχουν κενά σημεία στο κατηγορητήριο.
Προσοχή στην Τρίπολη. Υπάρχει πληροφορία ότι θα σταλούν οπαδοί του γαυρου με διακριτικά δικά μας. Ελπίζω να το έχουν ακούσει και στην ΠΑΕ.
Πληροφοριακά και μόνον η Σκολαρίκη μέχρι το 2015 δίκαζε εργατικές διαφορέςαν θυμάμαι καλά και ο Δημακόπουλος είναι από τους καλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα, αν όχι ο καλύτερος
Τέλος πάντων. Στα τέτοια μας. Θα κάνω το 7 στα 7 και ας βάλουν στον πάτο τους το -3 ακόμα και εάν μας το ρίξουν. Δεν το θεωρώ βέβαιο. Υπάρχουν κενά σημεία στο κατηγορητήριο.
Προσοχή στην Τρίπολη. Υπάρχει πληροφορία ότι θα σταλούν οπαδοί του γαυρου με διακριτικά δικά μας. Ελπίζω να το έχουν ακούσει και στην ΠΑΕ.
Πληροφοριακά και μόνον η Σκολαρίκη μέχρι το 2015 δίκαζε εργατικές διαφορέςαν θυμάμαι καλά και ο Δημακόπουλος είναι από τους καλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα, αν όχι ο καλύτερος
Εν τω μεταξύ, σε όλο το κουρνιαχτό ατόμων που ήταν εκεί 2 δεν φορουσαν κουκουλα στη βροχη. Ο Καραπαπαπας και ο Ψευτης.
-
μας κόψουν ,δεν μας κόψουν βαθμούς πιστεύω πρέπει να στέψουμε την ομάδα πρωταθλήτρια και στ @@ μας τα κάλπικα πρωταθλήματα των άλλων

Πέστα αδελφέ, +1926.Παλαιολόγος έγραψε:πριν αρχιζετε να οργιζεστε για τον χαμενο τιτλο
αυτο εμενα με νευριαζει.δεν ειναι πυρηνικη φυσικη,δεν ηταν πιο σωστα.απαγορευεται να δινεις τοσα λεφτα για επενδυσεις και μεταγραφες και να μην προστατευεις την επενδυση και να την αφηνεις στις νουθεσιες αι στα λογια δηλαδη ερμαιο της στατιστικης που ειναι αμειλικτη (30 χιλιαδες ατομα ειναι μεσα και σε ποδοσφαιρικο αγωνα,οχι σε εκκλησια!ελεος δηλ ενας δεν θα βρεθει να δωσει τηνα φορμη;προσοχη δεν τον κατηγορω τον ανθρωπο,αν και δεν θα τον εβαζαν ξανα σε γηπεδο αφου λενε οτι εχει παρελθον,μην το προσωποιουμε ομως,επισης μην μας διαφευγει πως μιλαμε για ΑΦΟΡΜΗ,οχι για πραγματικο γεγονος.)
Τώρα το καταλαβαίνω.. να βλέπεις τη φωτογραφία με τον Κούδα κ τον κατακαημένο τον Καψή κ να αναρωτιέσαι ¨μα μόνο 1 πρωτάθλημα;¨Παλαιολόγος έγραψε:πριν αρχιζετε να οργιζεστε για τον χαμενο τιτλο
Και αυτά που μέιναν ως σφαγές πλέον να είναι τα έτσιθέλω ακυρωμένα γκολ και όχι τα 80-20 σφυρίγματα..
Και το χειρότερο; Τότε δεν υπήρχε τηλεόραση κ λέγανε τους παπούδες και πατεράδες μας γραφικους.
Τώρα σε λένε πως τα είδες λάθος...
Ο αρετοπουλος συνέταξε την εκθεση του μαζι με καποιο δικηγόρο του γαυρου. Προσπαθησαν σοβαρά να κανουν το άσπρο μαυρο με νομικους ορους και να μας τη φέρουν. ΌΜΩΣ υπάρχει στον ΚΑΠ το άρθρο 15.9 που λέει ξεκάθαρα οτι αν το ιδιο προσωπο αλλα λέει στο φυλλο αγώνα και άλλα μετα ισχυει οτι είπε στο φυλλο αγωνα (υπενθυμίζω οτι δεν δεχθηκαν περσι την εκθεση του παρατηρητή που διορθωνε το λάθος στην ωρα και φαγαμε 7).Στο αρχικό φυλλο αγωνα λεει ξεκάθαρα οτι ο Γκαρθία δηλωθηκε 15 λεπτά εκπρόθεσμα. ΤΕΛΟΣ δεν μπορει να το αγνοησει ουτε ο Τακης Τσουκαλας αν τον βαλεις να δικασει, ποσο μαλλον τακτικη δικαστης. Στο cas θα ξεβρακωθουνε
Οσον αφορα τη διακοπή του αγώνα υπαρχει αυτος ο κανονισμος FIFA/ΕΠΟ που επικαλείται ο γαυρετοπουλος
https://www.google.gr/url?sa=t&source=w ... TeQMr6pXAL
Σελ 47
Εξωτερική Παρέμβαση
σταματά τον αγώνα, τον διακόπτει προσωρινά, ή οριστικά τον αγώνα για
κάθε παράβαση των Κανόνων του Παιχνιδιού ή λόγω εξωτερικών
επεμβάσεων π.χ. αν:
ο φωτισμός είναι ανεπαρκής
ένας θεατής ρίξει ένα αντικείμενο, το οποίο χτυπήσει έναν
αξιωματούχο αγώνα, έναν παίκτη ή έναν αξιωματούχο ομάδας, τότε ο
διαιτητής μπορεί ν’ αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί ή να το
σταματήσει, να το διακόψει προσωρινά ή οριστικά ανάλογα με την
σοβαρότητα του περιστατικού
Εχει παραλειψει βέβαια ο γαυρετοπουλος στην εκθεση το σημείο κλειδι αναλογα με τη σοβαρότητα του περιστατικου
Αυτος ο κανονισμος καταργει ουσιαστικα τον γιατρό αγώνα γιατι δε διευκρινιζει ποιος κρινει τη σοβαροτητα και αφηνει το διαιτητή να κρινει ποσο σοβαρό ειναι το περιστατικο ειδικα αν η κοτα λεει πεθαινω (οποτε σου λεει ο διαιτητής δεν παιρνω ευθυνη) ...
Οπότε στα υπολοιπα ματς του γαυρου εντος ΙΒΑΝ στειλε αυτοφωρακηδες να πετανε σερβιετες και στηνε εναν αξιωματουχο ομαδας να δαγκωνει το χειλος του και να λεει οτι ζαλιζεται και δεν αισθανεται καλά
ΥΓ 1)ξέρεις τι ειναι να εισαι ο χοντρος να το έχεις στησει τελεια από ολες τις μπαντες, να εχεις σκασει και χοντρό χαρτζηλικι στον αυτοφωρακια (που και Παοκτσακι να ειναι, που αμφιβαλλω, για Χ ευρώ που δεν εχει ξαναδει στη ζωη του κανει τα παντα και ασε τους αλλους να τσακωνονται στο paokmania) και τους φιλους του με τις καμερες και να σου τα σκατωνει αυτος που εδωσε λάθος λιστα

2) Αρετοπουλε για καθε ευρω που πηρες να σου κοβεται μια ωρα, μουνοπανο που εχεις μαυρισει τις ψυχες μας
Οσον αφορα τη διακοπή του αγώνα υπαρχει αυτος ο κανονισμος FIFA/ΕΠΟ που επικαλείται ο γαυρετοπουλος
https://www.google.gr/url?sa=t&source=w ... TeQMr6pXAL
Σελ 47
Εξωτερική Παρέμβαση
σταματά τον αγώνα, τον διακόπτει προσωρινά, ή οριστικά τον αγώνα για
κάθε παράβαση των Κανόνων του Παιχνιδιού ή λόγω εξωτερικών
επεμβάσεων π.χ. αν:
ο φωτισμός είναι ανεπαρκής
ένας θεατής ρίξει ένα αντικείμενο, το οποίο χτυπήσει έναν
αξιωματούχο αγώνα, έναν παίκτη ή έναν αξιωματούχο ομάδας, τότε ο
διαιτητής μπορεί ν’ αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί ή να το
σταματήσει, να το διακόψει προσωρινά ή οριστικά ανάλογα με την
σοβαρότητα του περιστατικού
Εχει παραλειψει βέβαια ο γαυρετοπουλος στην εκθεση το σημείο κλειδι αναλογα με τη σοβαρότητα του περιστατικου
Αυτος ο κανονισμος καταργει ουσιαστικα τον γιατρό αγώνα γιατι δε διευκρινιζει ποιος κρινει τη σοβαροτητα και αφηνει το διαιτητή να κρινει ποσο σοβαρό ειναι το περιστατικο ειδικα αν η κοτα λεει πεθαινω (οποτε σου λεει ο διαιτητής δεν παιρνω ευθυνη) ...
Οπότε στα υπολοιπα ματς του γαυρου εντος ΙΒΑΝ στειλε αυτοφωρακηδες να πετανε σερβιετες και στηνε εναν αξιωματουχο ομαδας να δαγκωνει το χειλος του και να λεει οτι ζαλιζεται και δεν αισθανεται καλά
ΥΓ 1)ξέρεις τι ειναι να εισαι ο χοντρος να το έχεις στησει τελεια από ολες τις μπαντες, να εχεις σκασει και χοντρό χαρτζηλικι στον αυτοφωρακια (που και Παοκτσακι να ειναι, που αμφιβαλλω, για Χ ευρώ που δεν εχει ξαναδει στη ζωη του κανει τα παντα και ασε τους αλλους να τσακωνονται στο paokmania) και τους φιλους του με τις καμερες και να σου τα σκατωνει αυτος που εδωσε λάθος λιστα

2) Αρετοπουλε για καθε ευρω που πηρες να σου κοβεται μια ωρα, μουνοπανο που εχεις μαυρισει τις ψυχες μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Σάβ 03 Μαρ 2018, 07:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Pastor_of_Muppets
Kap έγραψε: Πληροφοριακά και μόνον η Σκολαρίκη μέχρι το 2015 δίκαζε εργατικές διαφορέςαν θυμάμαι καλά και ο Δημακόπουλος είναι από τους καλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα, αν όχι ο καλύτερος
Το τονίζω κι εγώ από παλιότερα αυτό. Είναι ο προσωπικός του Μαρινάκη που του τον σύστησε ο Κόκκαλης. Ο πιο "χωμένος" σε όλα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δικηγόρο ανάλογου βεληνεκούς αν και είναι ελάχιστοι αυτοί. Πάντως τώρα δεν έχει και είναι ένας από τους λόγους, αλλά όχι και ο μόνος βέβαια, που στις δίκες δεινοπαθεί.
- aspromaura ioannina
Προσεγγιζοντας το ζητημα ρεαλιστικα και με μεγαλη λυπη θεωρω πλεον σιγουρη την τιμωρια μας. Οι μπασταρδοι της αθηνας τα μαγειρεψαν μια χαρα και "βγαινουν" δικαιωμενοι βασει φ.α.
Ναι μεν οι συμπληρωματικες αναφορες δεν μπορουν να ανταποδειξουν το Φ.Α. αλλα απο την αλλη μπορουν να χρησιμευσουν ως στοιχεια ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗΣ . Δυστυχως, ο στημενος και κυριως ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ αρετοπουλος φροντισε με την συμπληρωματικη του αναφορα να "ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ" τις "αοριστιες "του.
Τι ειχε αφησει αδιευκρινιστο?Τον χρονο παραδοσης της διορθωμενης λιστας. Τι διευκρινιζει με τη συμπληρωματικη του αναφορα?Τον χρονο παραδοσης της διορθωμενης λιστας.
Τεσπα, μπορει να κανω και λαθος και να εκδικαστει η υποθεση βασει του πνευματος του νομου και οχι βασει των γελοιοτητων που προφασιζονται τα νιαμου.
Απο κει και περα εχω απολυτη πιστη στην ομαδα μου οτι μπορει να κανει το απολυτο μεχρι τελους και να μας χαρισει το πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟ πρωταθλημα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου. ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ! 7 νικες μας εμειναν.
Ναι μεν οι συμπληρωματικες αναφορες δεν μπορουν να ανταποδειξουν το Φ.Α. αλλα απο την αλλη μπορουν να χρησιμευσουν ως στοιχεια ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗΣ . Δυστυχως, ο στημενος και κυριως ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ αρετοπουλος φροντισε με την συμπληρωματικη του αναφορα να "ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ" τις "αοριστιες "του.
Τι ειχε αφησει αδιευκρινιστο?Τον χρονο παραδοσης της διορθωμενης λιστας. Τι διευκρινιζει με τη συμπληρωματικη του αναφορα?Τον χρονο παραδοσης της διορθωμενης λιστας.
Τεσπα, μπορει να κανω και λαθος και να εκδικαστει η υποθεση βασει του πνευματος του νομου και οχι βασει των γελοιοτητων που προφασιζονται τα νιαμου.
Απο κει και περα εχω απολυτη πιστη στην ομαδα μου οτι μπορει να κανει το απολυτο μεχρι τελους και να μας χαρισει το πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟ πρωταθλημα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου. ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ! 7 νικες μας εμειναν.
Mπραβο ρε Παστορα, ετσι ακριβως ηταν. Δεν υπήρχε ξεκάθαρη γραμμη, δεν αναφερθηκε κανονισμος της ουεφα με παραδειγματα για τη λιστα αλλα κ για τη συμπληρωματικη του φ.α. Τα εννομα συμφέροντα που παραγονται.
Αναλωθηκαν στο αν τραυματιστηκε η οχι. Μονο ο γιατρος του αγωνα μπορουσε να το επιβεβαιωσει, αλλα πουν'τος?
Ειπανε οτι αυτοτραυματιστηκε αλλα χωρις αποδειξεις. Ουτε παιδακι τετοια επιχειρηματολογια
Αναλωθηκαν στο αν τραυματιστηκε η οχι. Μονο ο γιατρος του αγωνα μπορουσε να το επιβεβαιωσει, αλλα πουν'τος?
Ειπανε οτι αυτοτραυματιστηκε αλλα χωρις αποδειξεις. Ουτε παιδακι τετοια επιχειρηματολογια