Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Το τελευταίο βιντεακι με έχει βγάλει από τα ρούχα μου. Για τον τραυματισμό του Γκαρσία έχω πολλά ερωτηματικά αλλά για τον οπαδό έχω πλέον ξεκάθαρη εικόνα.
Εγώ ελπίζω ότι η δικαστής, παρ' ότι φαινομενικά άσχετη έως ειρωνική ή και στημένη, δηλαδή φανερά εναντίον μας σε πρώτη φάση, θα μελετήσει ήρεμα τα δεδομένα και τα επιχειρήματα και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Ας αναμένουμε, χωρίς να μας καταστραφεί το Σ/Κ και από Δευτέρα τα ξαναλέμε. Έχω μία (αβάσιμη) ελπίδα που θα πεθάνει μόνο τη Δευτέρα. Μπορεί όμως και να χαμογελάμε τότε.
Το επιχειρημα για το Λιασο Λουκα κατατεθηκε επισημως με εγγραφα? Πιο τρανταχτη αποδειξη για το αντικανονικο της υποθεσης δεν υπαρχει.
Δικηγόρος δεν είμαι για να μπορώ να έχω γνώμη για την υπερασπιστική αλλά και καταγγελτική γραμμή των δικηγόρων μας. Για τα συμπληρωματικά της Δευτέρας, νομίζω ότι πρέπει η γραμμή να είναι ο ΚΑΠ, που απαγορεύει ανταπόδειξη στο Φ.Α. και καλό θα είναι να μηνύσει η ΠΑΕ τον Αρετόπουλο για την όλη πολιτική του με τα συμπληρωματικά και τις υποδείξεις που έκανε.
Από πλευράς ιατρικής, τραυματισμός Γκαρθία δεν υπάρχει, εσωτερικό θλαστικό τραύμα στην έσω παρειά και στο ούλο δεν μπορεί να προέλθει από εξωτερική επαφή ενός ανοιγμένου ρολού, ενώ και η βλάβη στην αντίθετη πλευρά, από προήλθε ρε Καραπαπά;
Επί των γεγονότων: στο γήπεδο όλα ήταν άψογα, το δεξί μας χέρι έκανε έλεγχο στο αριστερό μας. Εκείνο το ... που βρήκε την ώρα να πετάξει το ρολό, το οποίο, επαναλαμβάνω, δεν χτύπησε τον Γκαρθία, αλλά τους έδωσε το πάτημα; Είχαν παραταχθεί οι ομάδες, θα ξεκινούσε ο αγώνας, οι ρίψεις χαρτιών είχαν τελειώσει. Τι το ήθελε να πετάξει το ρολό εκείνη τη στιγμή, ας το έβαζε στον κ@@@ του! Δευτέρα βράδυ εκτός απροόπτου θα είμαστε στο +4 και με την πολυπόθητη νέα νίκη στην Τρίπολη, η ξαδέλφη θα έπαιζε με τον Πανιώνιο με το σκ@τό μέχρι τον αυχένα. Έχω δει μικρός κλοπή 3 πρωταθλημάτων και άλλων τουλάχιστον 4-5 κυπέλλων από το 1973 μέχρι το 1985 συν αυτό του 2010. Δεν θέλω ούτε να περνάει από τη σκέψη μου πως το ενδεχόμενο των -6 θα μας στοιχίσει τον τίτλο στα χαρτιά, έλεος!
Από πλευράς ιατρικής, τραυματισμός Γκαρθία δεν υπάρχει, εσωτερικό θλαστικό τραύμα στην έσω παρειά και στο ούλο δεν μπορεί να προέλθει από εξωτερική επαφή ενός ανοιγμένου ρολού, ενώ και η βλάβη στην αντίθετη πλευρά, από προήλθε ρε Καραπαπά;
Επί των γεγονότων: στο γήπεδο όλα ήταν άψογα, το δεξί μας χέρι έκανε έλεγχο στο αριστερό μας. Εκείνο το ... που βρήκε την ώρα να πετάξει το ρολό, το οποίο, επαναλαμβάνω, δεν χτύπησε τον Γκαρθία, αλλά τους έδωσε το πάτημα; Είχαν παραταχθεί οι ομάδες, θα ξεκινούσε ο αγώνας, οι ρίψεις χαρτιών είχαν τελειώσει. Τι το ήθελε να πετάξει το ρολό εκείνη τη στιγμή, ας το έβαζε στον κ@@@ του! Δευτέρα βράδυ εκτός απροόπτου θα είμαστε στο +4 και με την πολυπόθητη νέα νίκη στην Τρίπολη, η ξαδέλφη θα έπαιζε με τον Πανιώνιο με το σκ@τό μέχρι τον αυχένα. Έχω δει μικρός κλοπή 3 πρωταθλημάτων και άλλων τουλάχιστον 4-5 κυπέλλων από το 1973 μέχρι το 1985 συν αυτό του 2010. Δεν θέλω ούτε να περνάει από τη σκέψη μου πως το ενδεχόμενο των -6 θα μας στοιχίσει τον τίτλο στα χαρτιά, έλεος!
- Παλαιολόγος
εγω ξαναρωτω καταθετουν στα υπομνηματα το σκεπτικο και παραπομπες σε κανονισμους(τους αναφερουν) ;
ναι ή οχι;
ναι ή οχι;
Ρε παιδια το βιντεο στο γαυροσαιτ γιατι δεν το βαζετε?GI4NNEN4 έγραψε:Το τελευταίο βιντεακι με έχει βγάλει από τα ρούχα μου. Για τον τραυματισμό του Γκαρσία έχω πολλά ερωτηματικά αλλά για τον οπαδό έχω πλέον ξεκάθαρη εικόνα.
Ειναι ο ορισμος της προβοκατσιας.
Στα ακριβα εισητηρια της 2 εχουν ερθει τουλαχ 3 προβοκατορες. Ο ενας πεταει, ο αλλος διπλα του στον οποιο λεει προφανως τον πετυχα και ο 3ος πισω με το κινητο γραφει τη ριψη απο την αρχη με το τελος. Αυτον με το κινητο τουλαχιστοξ δεν μπορεσε η παε να τον συλλαβει και να τον υποβαλει σε μαρτυρια? Ξεκαθαρα βαλτοι ειναι αφου το βιντεοσκοπουν κι ολας.
Η διάθεση του φόρουμ είναι να τον παρουσιάσει ως θύμα και όχι ως προβοκάτορα. Παραμονεύει το μπάν και δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος αλλά όλοι έχουμε δει ποιοι έχουν αναλάβει τη θυματοποιηση του συγκεκριμένου.
οτι ναναι η συμπληρωματικη λαλακια του αρετοβλακα και απ'ότι βλεπω αναφερεται στον αγωνα του ΠΑΟΚ-με καποιον ΟΛΥΜΙΑΚΟ 

To -6 που κολλάει;Γερασίμου έγραψε:..........Δεν θέλω ούτε να περνάει από τη σκέψη μου πως το ενδεχόμενο των -6 θα μας στοιχίσει τον τίτλο στα χαρτιά, έλεος!
- Παλαιολόγος
ε μειον 6 ειναι,αφου αφαιρουνται τρεις και οι τρεις της τουμπας με ολυμπιακο
-
Το οτι ήταν αυστηρή σε κάποια σημεία δεν σημαίνει τίποτα ,προσωπικα δεν εχω εμπιστοσυνη σε καμια δικαιοσυνη ,το αποτέλεσμα στα δικαστηρία μπορεί να απέχει πολυ απο το δίκαιο , απο προσωπικη εμπειρία πριν 7 χρόνια ειχα κάνει ασφαλιστικα μέτρα στην εταιρεία που δουλευα γιατι ειμασταν απληρωτοι δυο μήνες ,οταν εγινε η δική μας ειχαν παει 4 μηνες , τον μαρτυρα της εταιρείας τον είχε ξεφτυλίσει , λογω ασφαλιστικων μπορουσε να βγάλει επι τοπου αποφαση , την εβγαλε ενα μηνα αργοτέρα . Η αποφαση ήταν μνημειο ,δεν ήταν επιτακτικη αναγκη να με πληρωνει η εταιρεία γιατί δεν εμενα μόνος μου.
Τον αρπαξαν αραγε μετα αυτον και τη παρεα του?
Μια το φαξ δεν δουλεψε, μια αυτος ο στημενος, καλα κρασια, η ιστορια επαναλαμβανεται.
Παρολ αυτα ηγια τη δικη λεγαμε οτι δεν γινεται να μην την κερδισουμε. Ειναι τοσες οι παρατυπιες απο τον Αρετο που αν δεν παρουσιαστηκαν στα υπομνηματα με παραπομπες σε αρθρα νομων, αποφασεις (νομολογιες) οπως του Παλε και του Λιασου, θα θεωρησω τρυπημα κ απ αυτους. Μαρτυρα τον γιατρο δεν διαβασα και τον γαυρετο.
Α,και τοσο δυσκολο ειναι να τεκμηριωθει οτι ο Αρετο προστατευει τα συμφεροντα του γαυρου? Φωτογραφιες υπαρχουν, πιστευω να προσκομιστηκαν κ αυτες, οπως θα μπορουσαν να ψαξουν κ παλαιοτερα παιχνιδια του που ευνοησε την ομαδα του σε βαθμο τιμωριας. Αυτα μετρανε, εστω υποστηριζεται η αρχη της αναλογικοτητας.
Μια το φαξ δεν δουλεψε, μια αυτος ο στημενος, καλα κρασια, η ιστορια επαναλαμβανεται.
Παρολ αυτα ηγια τη δικη λεγαμε οτι δεν γινεται να μην την κερδισουμε. Ειναι τοσες οι παρατυπιες απο τον Αρετο που αν δεν παρουσιαστηκαν στα υπομνηματα με παραπομπες σε αρθρα νομων, αποφασεις (νομολογιες) οπως του Παλε και του Λιασου, θα θεωρησω τρυπημα κ απ αυτους. Μαρτυρα τον γιατρο δεν διαβασα και τον γαυρετο.
Α,και τοσο δυσκολο ειναι να τεκμηριωθει οτι ο Αρετο προστατευει τα συμφεροντα του γαυρου? Φωτογραφιες υπαρχουν, πιστευω να προσκομιστηκαν κ αυτες, οπως θα μπορουσαν να ψαξουν κ παλαιοτερα παιχνιδια του που ευνοησε την ομαδα του σε βαθμο τιμωριας. Αυτα μετρανε, εστω υποστηριζεται η αρχη της αναλογικοτητας.
- ΑποστόληςΑ
Είναι άλλο πράγμα το ότι ένας ανεγκέφαλος πέταξε - κάκιστα - ένα ρολό χαρτί προς τον Garcia και σ' αυτό ΟΛΟΙ συμφωνούμε και άλλο το να βγαίνουν ΠΑΟΚτσήδες και να λένε ότι θα φάμε -3 γιατί έτσι λέει η νομοθεσία.
Θα επαναλάβω τα πράγματα.
1. Ο Garcia δεν δηλώθηκε ότι θα είναι στο τημ των αξιωματούχων του Ολυμπιακού, επομένως νομικά αποτελεί τρίτο πρόσωπο που κακώς βρέθηκε εκεί. Αλλαγή στο προπονητικό τημ απαγορεύεται μετά την προθεσμία των 75 λεπτών από την έναρξη του αγώνα.
2. Το χαρτί δεν τραυμάτισε το τρίτο πρόσωπο. Εξωτερικό αίτιο δεν μπορεί να επιφέρει αμυχή μόνο στο εσωτερικό του σώματος. Εφόσον εξωτερικά το πρόσωπό του δεν είχε κανένα τραύμα σημαίνει ότι ΔΕΝ τραυματίστηκε από το χαρτί.
3. Ο Ολυμπιακός αποχώρησε ΑΜΕΣΩΣ χωρίς εντολή του διαιτητή. Αυτό γράφηκε και το φ.α.
4. Δεν επετράπη στον γιατρό του αγώνα να διαγνώσει το τρίτο πρόσωπο, παρά μόνο 15 - 20 λεπτά μετά το συμβάν. Ο γιατρός μετά τη διάγνωση είπε ότι μπορεί το τρίτο πρόσωπο μπορεί να συνεχίσει.
Πέραν των παραγόντων του Ολυμπιακού ΚΟΛΑΣΙΜΗ είναι η συμπεριφορά του διαιτητή Αρετόπουλου. ΑΥΤΟΣ έδωσε πάτημα στον γαύρο να παίξει το παιχνίδι του και όχι ο φίλαθλος που πέταξε το χαρτί.
Και να μην έριχνε ο ηλίθιος το χαρτί προς το τρίτο πρόσωπο, θα έβρισκαν κάτι άλλο κατά τη διάρκεια του αγώνα για να τον διακόψουν.
Θα επαναλάβω τα πράγματα.
1. Ο Garcia δεν δηλώθηκε ότι θα είναι στο τημ των αξιωματούχων του Ολυμπιακού, επομένως νομικά αποτελεί τρίτο πρόσωπο που κακώς βρέθηκε εκεί. Αλλαγή στο προπονητικό τημ απαγορεύεται μετά την προθεσμία των 75 λεπτών από την έναρξη του αγώνα.
2. Το χαρτί δεν τραυμάτισε το τρίτο πρόσωπο. Εξωτερικό αίτιο δεν μπορεί να επιφέρει αμυχή μόνο στο εσωτερικό του σώματος. Εφόσον εξωτερικά το πρόσωπό του δεν είχε κανένα τραύμα σημαίνει ότι ΔΕΝ τραυματίστηκε από το χαρτί.
3. Ο Ολυμπιακός αποχώρησε ΑΜΕΣΩΣ χωρίς εντολή του διαιτητή. Αυτό γράφηκε και το φ.α.
4. Δεν επετράπη στον γιατρό του αγώνα να διαγνώσει το τρίτο πρόσωπο, παρά μόνο 15 - 20 λεπτά μετά το συμβάν. Ο γιατρός μετά τη διάγνωση είπε ότι μπορεί το τρίτο πρόσωπο μπορεί να συνεχίσει.
Πέραν των παραγόντων του Ολυμπιακού ΚΟΛΑΣΙΜΗ είναι η συμπεριφορά του διαιτητή Αρετόπουλου. ΑΥΤΟΣ έδωσε πάτημα στον γαύρο να παίξει το παιχνίδι του και όχι ο φίλαθλος που πέταξε το χαρτί.
Και να μην έριχνε ο ηλίθιος το χαρτί προς το τρίτο πρόσωπο, θα έβρισκαν κάτι άλλο κατά τη διάρκεια του αγώνα για να τον διακόψουν.