Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Ale »

Κόψε την χορηγία, πάρε τους δανεικούς πίσω, φέρε τα τηλεοπτικά στο ΠΑΟΚτν, μην ξαναστείλεις διεθνείς.

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ!!!
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Γαμησε τους Ιβαν
Τελείωσε τους όπως θέλεις
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Ale έγραψε:Κόψε την χορηγία, πάρε τους δανεικούς πίσω, φέρε τα τηλεοπτικά στο ΠΑΟΚτν, μην ξαναστείλεις διεθνείς.

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ!!!
Αυτό Ακριβώς!!!!!!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΥΣ.
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Απλά ότι και να αποφασίσεις είμαστε μαζί σου αλλά όχι ποια με το σταυρό στο χέρι αν δεν παίξεις όπως αυτοί δεν θα γίνει τίποτα δυστυχώς και 10 πρίγιοβιτς να φερεις στην Ελλάδα δεν περεπνεις τίποτα αλλαου παίζονται τα παιχνίδια εκεί να παίξεις. Φτάνει τα καλά παιδιά τα έφαγε η καλοσύνη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο...
Έγινε πλέον, αν δεν το χεις καταλάβει ακόμα (δεν το νομίζω για να μην απογοητευτώ), "ο θάνατος σου η ζωή μου"...
Δεν στέκει πια λογικά αυτό που δήλωσες Πρωτοχρονιάτικα: "Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω όλη μου την δύναμη"...
Τέλειωσε τους, γιατί, αν δεν το κάνεις, αυτοί θα καταφέρουν θα σε διώξουν απ την χώρα των προγόνων σου!!!!

:pano:

Επίσης βρες κατάλληλους ανθρώπους να αναδιοργανώσουν απ τα θεμέλια το οπαδικό-συνδεσμιακό κίνημα μας...
Αυτό που ζήσαμε σήμερα οι 500 νοματαίοι έξω απ το Υπουργείο της Βόρειας κόχης ενός χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου, όχι μόνο δεν είναι συγκέντρωση συνδέσμων Π.Α.Ο.Κ., αλλά είναι μέγιστη ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας!!!!

:nairepaok:
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Αν έχουμε επιτέλους την ΕΠΟ όχι var και οτιδήποτε άλλο μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα στείλε διαιτητές να μην πάρουν ούτε Χ η Κούλα ούτε η ε.ο. τελείωσε τους όπως τους αξίζει
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

goran 64 έγραψε:Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο...
Έγινε πλέον, αν δεν το χεις καταλάβει ακόμα (δεν το νομίζω για να μην απογοητευτώ), "ο θάνατος σου η ζωή μου"...
Δεν στέκει πια λογικά αυτό που δήλωσες Πρωτοχρονιάτικα: "Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω όλη μου την δύναμη"...
Τέλειωσε τους, γιατί, αν δεν το κάνεις, αυτοί θα καταφέρουν θα σε διώξουν απ την χώρα των προγόνων σου!!!!

:pano:

Επίσης βρες κατάλληλους ανθρώπους να αναδιοργανώσουν απ τα θεμέλια το οπαδικό-συνδεσμιακό κίνημα μας...
Αυτό που ζήσαμε σήμερα οι 500 νοματαίοι έξω απ το Υπουργείο της Βόρειας κόχης ενός χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου, όχι μόνο δεν είναι συγκέντρωση συνδέσμων Π.Α.Ο.Κ., αλλά είναι μέγιστη ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας!!!!

:nairepaok:

Τι ακριβώς ζήσατε Goran?
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Το καλοκαιρι του 2015 πηρες την αποφαση να τους τελειωσεις, τον Μαρτιο του 2016 σου δωσανε την αφορμη και τοτε ειπες ¨Ο επομενος προεδρος της ΕΠΟ θα ειναι απ τη Θεσσαλονικη¨

Το ειπες και το εκανες και ας σου πηρε εναμιση χρονο και ενα χαμενο πρωταθλημα στα χαρτια (το περσινο)

Την Κυριακη σου δωσανε και παλι μια αφορμη για να μιλησεις, και ειπες απλα ¨ Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος "

Θα χασουμε αλλο ενα (?) αλλα ξερω οτι στο τελος θα γελασουμε. Μαζι σου στη μεγαλη εικονα, ανοιχτα.

Κανεις απο εμας δεν ξερει τι πρεπει να κανεις καλυτερα απο ΕΣΕΝΑ.

Και για οσους εχουν ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ, να σας θυμισω την πρωτη του ατακα

"Οποιος νομιζει οτι μπορει να τα βαλει με τον ΠΑΟΚ, καλυτερα ας ριξει μια ματια στο βιογραφικο μου¨

Ελπιζω να καταλαβες οτι δεν σε σεβεται κανεις, ελπιζω να καταλαβες οτι ηρθε η ωρα να αρχισουν ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ζήσαμε, μετά από ανακοίνωση των συνδέσμων του Π.Α.Ο.Κ., μια συγκέντρωση 500 νοματαίων-γραφικών, εκ των οποίων τα 2/3 και ίσως παραπάνω, ήταν +50άρηδες και μάλιστα όχι οργανωμένοι συνδεσμίτες, σαν του λόγου μου!!

Δεν είναι αρκετό αυτό για να καταδείξει το πού έχει καταντήσει το οπαδικό-συνδεσμιακό κίνημα του Π.Α.Ο.Κ.?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Rorschach έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Δε το ξερατε?Δε το περιμενατε τι θα κανουν?
Γιατι δε ζητησατε απαλλαγη του γαβρετοπουλου?ΓΙΑΤΙ?
που κολλαει ο διαιτητης ρε φιλε
Τωρα κολλαει? :evil: :evil:

από Phoenixgrg » Κυρ Φεβ 25, 2018 9:11 pm
Rizla έγραψε:
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ @@
Μακάρι αλλά ξέρουμε όλοι ότι στο παρασκήνιο ο γαύρος ακόμα δεν παίζεται εδώ έφαγε μείον τρία μια φορά στην ιστορία και δεν το πιστεύουμε ακόμα και λέμε μάλλον θα τους του ξαναδώσουν τώρα οι δικαστές της υποθέσεις όχι απλά θα είναι στημένοι αλλά ο καθένας θα πάρει μια μεζονέτα πριν πάρει την απόφαση
Παρτε το επιτελους αποφαση ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ τον παπατζη δε θα τον νικησεις ποτε.Μπορει να σ αφηνει να το νομιζεις αλλα στο τελος παλι αυτος θα νικησει γιατι πολυ απλα ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όλο το κακό έγινε από το ότι δεχθήκαμε τον παλιόπουστ@ τον γαυρετόπουλο. Έπρεπε να χει σταματήσει να σφυράει γενικώς ο συγκεκριμένος.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

goran 64 έγραψε:Ζήσαμε, μετά από ανακοίνωση των συνδέσμων του Π.Α.Ο.Κ., μια συγκέντρωση 500 νοματαίων-γραφικών, εκ των οποίων τα 2/3 και ίσως παραπάνω, ήταν +50άρηδες και μάλιστα όχι οργανωμένοι συνδεσμίτες, σαν του λόγου μου!!

Δεν είναι αρκετό αυτό για να καταδείξει το πού έχει καταντήσει το οπαδικό-συνδεσμιακό κίνημα του Π.Α.Ο.Κ.?
Καλά την παρακμή του οπαδικού κινήματος την βλέπουμε και κάθε Κυριακή στη Τούμπα δεν ειναι κάτι καινουργιο.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

goran 64 έγραψε:Ζήσαμε, μετά από ανακοίνωση των συνδέσμων του Π.Α.Ο.Κ., μια συγκέντρωση 500 νοματαίων-γραφικών, εκ των οποίων τα 2/3 και ίσως παραπάνω, ήταν +50άρηδες και μάλιστα όχι οργανωμένοι συνδεσμίτες, σαν του λόγου μου!!

Λίγος ο κόσμος σήμερα, τι να πω, τουλάχιστον έγινε πορεία και είχε παλμό. Πανηγυρτζής λαός είμαστε . Μεγαλύτερη αξία για μένα έχει να κατέβει κανείς σε αυτήν την πορεία από το να πάει σε ένα ματς στο γήπεδο (μιλώντας για τους Θεσσαλονικείς). Πάντως αγαπητέ γκοραν 50άρηδες+ είχε αλλά το συντριπτικό ποσοστό ήταν οργανωμένοι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αν παιζαμε κανενα ντερμπι θα γεμιζαν 30.000 το γηπεδο ΚΑΙ οι κατοικουντες εντος πολης.

Αν ηταν μικρο ματς,θα υπηρχαν οι γνωστοι(μαζι με την επαρχια),που πανε εως 15.000 .

Και στην ΠΟΡΕΙΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ουτε 500.

ΙΒΑΝ παρτο πανω σου
theo-drama έγραψε:ΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΥΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”