οντως ποιος;πολυ στημενο το σημερινο........trouman έγραψε:Ποιος εδώ μέσα είπε ότι ξέρει αυτόν που το πέταξε;
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Αν είσαι ΑΔΕΡΦΟΣ επαναλαμβάνω αν είσαι δεν το ξέρω, όπως δεν ξέρεις και εσύ για εμένα, γίνονται άπειρες συναντήσεις μελών του PAOKMANIA έλα να τα πούμε από κοντά και ας διαφωνούμε. Ξέρεις με πόσους διαφωνώ και πόσοι διαφωνούν μαζί μου;;; ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!!! Από εδώ μέσα για εμένα είσαιgpap έγραψε:ρε μάγκα, το κάνεις προσωπικό άνευ λόγου.HOOL4IGAN έγραψε:... όπως δεν γνωρίζω και τον gpap βέβαια αλλά τουλάχιστον στα 31 μου έμαθα επιτέλους τι κάνει τσίου τσίου στα κεραμίδια... Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσής αλλά είναι τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ που το γουστάρει αυτό που κάνει και ΝΑΙ το κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ... Κάνει ΜΠΑΜ... Δεν χρειάζεται να το πω εγώ...
Το να μην δέχεσαι την άποψή μου, δεν σημαίνει πως πρέπει να την λοιδωρείς.
Διότι με το ίδιο σκεπτικό, θα πω και εγώ πως όσοι έλεγαν μετά μανίας πως ''η νίκη είναι δική μας'',
ήταν στημένοι που προσπαθούσαν να θωλώσουν τα νερά, για να περάσουν οι ημέρες και εμείς να μένουμε ήρεμοι
και εφησυχασμένοι πως όλα πάνε ρολόι.
Από την πρώτη στιγμή διερωτήθηκα που θα βασιστεί η όποια διεκδίκησή μας.
Πίστεψα και εγώ πως έχουμε το πάνω χέρι, χωρίς όμως να μπορώ να το τεκμηριώσω λογικά, βάση των όσων γνωρίζω.
Αλλά ούτε χλεύασα τους υπεραισιόδοξους, ούτε αρπάχτηκα με όσους βιάστηκαν να λοιδωρήσουν.
Συζήτηση γίνεται και υπάρχουν διαφωνίες.
Τεσπα, τώρα δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε.
Έχεις την άποψή σου.
Αλλά δεν μπορείς να βρίζεις ή να χλευάζεις την άλλη άποψη.
Διότι αυτό δεν ενισχύει την δική σου.
Το κλείνω εδώ από την πλευρά μου.
Πλέον σχολιάζω αγωνιστικά και βλέπουμε Δευτέρα-Τρίτη.

- ΑποστόληςΑ
+∞Sick Bastard έγραψε:Λοιπόν, μερικοί, ευτυχώς όχι πολλοί, είστε ή τρύπιοι/τρυπημένοι ή παντελώς ηλίθιοι ή και τα δύο.
Δεν έχετε καταλάβει τι σας γίνεται.
Ο ΠΑΟΚ, που μερικοί δεν τον έχετε δει ποτε να σηκώνει πρωτάθλημα στο πιο αγαπημένο σας/μας άθλημα, πάει να πάρει το πιο σπαθένιο πρωτάθλημα των τελευταίων 25, χωρίς υπερβολή, χρόνων και κάποιοι έχετε το θράσος να ποστάρετε για μίνιμουμ -3, να μην γεμίζει ο κόσμος με ψευδαισθήσεις, με το τι χάλια νομικό τμήμα έχουμε και πάει λέγοντας μαλακίες.
Λοιπόν, αν έχετε χεστεί απάνω σας επειδή ο ΠΑΟΚ μπορεί να χάσει ένα ακόμα πρωτάθλημα από καθαρή πουστιά, γαμημένων κατακαθιών, σας προτείνω να μην γράφετε τίποτα για μερικές μέρες, να πάτε στο Άγιο Όρος, στο Θιβέτ,
δεν ξέρω που, αλλά μαλακiες, άλλες, φτάνει.
Αφήστε έμας, τους αιώνιους αφελείς, τους αιώνιους ρομαντικούς, να ζούμε στο συννεφάκι μας και απλά κάντε μας τη χάρη. Σας το ζητάω όσο πιο πολύ ευγενικά μπορώ. Ο ΠΑΟΚ πάντα, μα πάντα από παλιά, πορεύεται με τους ρομαντικούς, μ αυτούς που πάνε ευθεία και το κυριότερο, μ αυτούς που πάνε ευθεία, ξέροντας ότι η ευθεία βγάζει σε αδιέξοδο. Απλά ελπίζουν και πιστεύουν στη δύναμή τους, ότι θα ρίξουν τον τοίχο που τους κλείνει το δρόμο.
Απαγορευεται να παμε σε πολιτικα δικαστηρια.nothu έγραψε:Σε πολιτικα δικασηρια δεν μπορουμε να παμε;
Δεν ειπανε για το μη δημοσιο νοσοκομειο και το βαν αντι του ασθενοφορου.
Αυτο δεν θα ηταν ενα πολυ καλο επιχειρημα?
Αν ειναι δυνατον!!!!!
Επισης οτι το διαβαλκανικο ειναι χορηγος τους!!!!
Αυτο δεν θα ηταν ενα πολυ καλο επιχειρημα?
Αν ειναι δυνατον!!!!!
Επισης οτι το διαβαλκανικο ειναι χορηγος τους!!!!
Πέρυσι, ίδια εποχή χοντρικά, ίδια υπόθεση χοντρικά, με ίδια δικαστή, στην ίδια δικαστική αίθουσα.Maniaq@Deepwood έγραψε:έχω μια απορία και ευκαιρίας δοθείσης να ρωτήσω αν ποτέ τα τελευταία 25 -30 χρόνια έχουμε κερδίσει καμιά υπόθεση,αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.
Οι νομικοί μας τότε την πείσανε πως ένα κουτί μπύρας που πετάχτηκε από την κερκίδα, χτύπησε τον προπονητή μας, ο οποίος αποχώρησε διότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί και ως εκ τούτου το παιχνίδι διακόπηκε με υπαιτιότητα του Παναθηναικού.
Ένα χρόνο μετά, οι ίδιοι νομικοί, στην ίδια αίθουσα, αλλά από την άλλη πλευρά, προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο αντίπαλος προπονητής δεν έπρεπε να είναι εκεί, ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι τραυματίστηκε από το ρολό κι ότι θα μπορούσε να μείνει και να γίνει το παιχνίδι.
Καταλαβαίνεις την αντίφαση έτσι;
Υπήρχε πρόθεση πέρυσι να χτυπήσει ο οπαδός του Παναθηναικού τον Ίβιτς;
Υπήρχε πρόθεση προχθές να χτυπήσει ο οπαδός του ΠΑΟΚ τον Γκαρθία;
Ναι.
Πέρυσι, όντως ο Ίβιτς δεν ήταν σε κατάσταση τέτοια όπου αν ήθελε μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι;
Φέτος, όντως ο Γκαρσία δεν ήταν σε κατάσταση τέτοια όπου αν ήθελε μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι;
Ναι.
Όλα τα άλλα είναι δικηγορίστικα και σαν οπαδός τα ακούω βερεσέ. Όχι μπερδεύτηκε ο Ολυμπιακός και δήλωσε λάθος προπονητή. Βλακείες. Αν σας ρωτούσαν πριν το παιχνίδι ποιος είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα υπήρχε έστω ένας που θα έλεγε ο Κόντης; Βγήκε ο διαιτητής ποτέ στον αγωνιστικό χώρο να πει να συνεχιστεί το παιχνίδι και δεν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός; Όχι. Ακόμα και το να φέρνεις γιατρούς να λένε ότι το να σε χτυπήσει ένα ρολό στο κεφάλι δεν μπορεί να σου σκίσει το χείλος από μέσα, είναι αστείο.
Τι περιμένατε; Πετάχτηκε κάτι από την κερκίδα μας, πέτυχε τον Γκαρθία, τέλος.
Την έχουμε φάει εδώ και μέρες την τιμωρία, όχι σήμερα.
Ήταν υποδειγματική η παρουσία των φιλάθλων λένε κάποιοι. Και τους ρωτάω, τότε πως βρέθηκε ένα ρολό να πετυχαίνει τον Γκαρθία και να τους δίνει τέτοιο πάτημα. Κάπου πήρε και το μάτι μου ότι ο τύπος πανηγύριζε που τον πέτυχε. Ελπίζω πλέον να κατάλαβε το λάθος του και να τιμωρηθεί. Όχι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Γκαρθία. Αλλά για το ότι ίσως να έχει στερήσει ένα όνειρο από 1.000.000 ανθρώπους και ακόμα πιο πολύ από 22 ποδοσφαιριστές που αγάπησαν και παλεύουνε για το σήμα αυτής της ομάδας.
Όσο για τον Ολυμπιακό. Ναι, διακωμωδεί το άθλημα. Ναι, ο Γκαρθία μπορούσε να συνεχίσει. Ναι, ήρθαν για να φύγουν γιατί μας φοβούνται. Ναι, αποχώρησαν πρώτοι-πρώτοι πριν τους διαιτητές. Ναι, ναι, ναι... Αλλά γι' αυτούς τα ξέραμε τόσα χρόνια, τι σας εκπλήσει; Με τα ψεύτικα πέναλτυ δεν διακωμοδούσαν το άθλημα; Με τα παραρτήματα τους; Με τους παράγοντες τους; Αυτά τα ήξερα. Αυτοί με κάνανε να σιχαίνομαι το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από εμάς απογοητεύτηκα που για ακόμη μια φορά δεν σταθήκαμε στο ύψος μας.
Κρίμα. Ας ελπίσουμε πως ο Βιειρίνια και η παρέα του, θα πουν τον τελευταίο λόγο. Γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν σίγουρα πιο πολύ από εμάς.
αυτο ναι, εχει νοημα!gpaok έγραψε:Προφανώς το αποτύπωσαν λάθος. Ο Λίνας φωνάζει ότι ΕΊΝΑΙ παλιό.simba έγραψε:αυτο το καταλαβε κανεις? μιλανε για το αλλο σπυρακι στην αλλη πλευρα?Ερώτηση από πλευράς Ολυμπιακού, για το δεύτερο χτύπημα που φαίνεται στη φωτογραφία του Γκαρθία και αν είναι παλιό.
"Δεν είναι παλιό" απαντάει ο κ. Τσούγγας, με τον κ. Λίβα να... φωνάζει ότι δεν είναι παλιό
οτι τι δλδ?
Ο Τδουγγας είπε ότι πολύ απλά...δαγκωθηκε ο μ@λ@κ@ς σε ΔΎΟ σημεία. Έλα όμως που το αντικείμενο ήταν Ενα....
mbison οχι ρε, κλαιν, αυτα ειναι πιο πολυ επικοινωνικα..ή εστω καποιες παραμετροι που μαζι με τις υπολοιπες παρατυπιες, δειχνουν την ολη μεθοδευση απο πλευρας τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 02 Μαρ 2018, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κόκκινη σημαίνει αποβολή.HOOL4IGAN έγραψε:
Αν είσαι ΑΔΕΡΦΟΣ επαναλαμβάνω αν είσαι δεν το ξέρω, όπως δεν ξέρεις και εσύ για εμένα, γίνονται άπειρες συναντήσεις μελών του PAOKMANIA έλα να τα πούμε από κοντά και ας διαφωνούμε. Ξέρεις με πόσους διαφωνώ και πόσοι διαφωνούν μαζί μου;;; ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!!! Από εδώ μέσα για εμένα είσαικαι όχι επειδή όπως λες διαφωνώ μαζί σου... Είσαι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!!! Δεν σ φαίνεται περίεργο ότι πολλοί από εδώ μέσα σ την έπεσαν;;; Έχουν κάτι συγκεκριμένο με εσένα ή απλά στην πέφτουν επειδή διαφωνούν μαζί σου;
τα λέμε.
Παρά το ότι κοντεύω να σκάσω , εξακολουθώ να πιστεύω:
ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2017-2018
κρατώ κυρίως αυτό που είδαν τα μάτια μου στη Νέα Σμύρνη
ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2017-2018
κρατώ κυρίως αυτό που είδαν τα μάτια μου στη Νέα Σμύρνη
Paoki94 έγραψε:Πέρυσι, ίδια εποχή χοντρικά, ίδια υπόθεση χοντρικά, με ίδια δικαστή, στην ίδια δικαστική αίθουσα.Maniaq@Deepwood έγραψε:έχω μια απορία και ευκαιρίας δοθείσης να ρωτήσω αν ποτέ τα τελευταία 25 -30 χρόνια έχουμε κερδίσει καμιά υπόθεση,αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.
Οι νομικοί μας τότε την πείσανε πως ένα κουτί μπύρας που πετάχτηκε από την κερκίδα, χτύπησε τον προπονητή μας, ο οποίος αποχώρησε διότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί και ως εκ τούτου το παιχνίδι διακόπηκε με υπαιτιότητα του Παναθηναικού.
Ένα χρόνο μετά, οι ίδιοι νομικοί, στην ίδια αίθουσα, αλλά από την άλλη πλευρά, προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο αντίπαλος προπονητής δεν έπρεπε να είναι εκεί, ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι τραυματίστηκε από το ρολό κι ότι θα μπορούσε να μείνει και να γίνει το παιχνίδι.
Ναι.
Πέρυσι, όντως ο Ίβιτς δεν ήταν σε κατάσταση τέτοια όπου αν ήθελε μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι;
Φέτος, όντως ο Γκαρσία δεν ήταν σε κατάσταση τέτοια όπου αν ήθελε μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι;
Ναι.
Όλα τα άλλα είναι δικηγορίστικα και σαν οπαδός τα ακούω βερεσέ. Όχι μπερδεύτηκε ο Ολυμπιακός και δήλωσε λάθος προπονητή. Βλακείες. Αν σας ρωτούσαν πριν το παιχνίδι ποιος είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα υπήρχε έστω ένας που θα έλεγε ο Κόντης; Βγήκε ο διαιτητής ποτέ στον αγωνιστικό χώρο να πει να συνεχιστεί το παιχνίδι και δεν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός; Όχι. Ακόμα και το να φέρνεις γιατρούς να λένε ότι το να σε χτυπήσει ένα ρολό στο κεφάλι δεν μπορεί να σου σκίσει το χείλος από μέσα, είναι αστείο.
Ήταν υποδειγματική η παρουσία των φιλάθλων λένε κάποιοι. Και τους ρωτάω, τότε πως βρέθηκε ένα ρολό να πετυχαίνει τον Γκαρθία και να τους δίνει τέτοιο πάτημα. Κάπου πήρε και το μάτι μου ότι ο τύπος πανηγύριζε που τον πέτυχε. Ελπίζω πλέον να κατάλαβε το λάθος του και να τιμωρηθεί. Όχι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Γκαρθία. Αλλά για το ότι ίσως να έχει στερήσει ένα όνειρο από 1.000.000 ανθρώπους και ακόμα πιο πολύ από 22 ποδοσφαιριστές που αγάπησαν και παλεύουνε για το σήμα αυτής της ομάδας.
Όσο για τον Ολυμπιακό. Ναι, διακωμωδεί το άθλημα. Ναι, ο Γκαρθία μπορούσε να συνεχίσει. Ναι, ήρθαν για να φύγουν γιατί μας φοβούνται. Ναι, αποχώρησαν πρώτοι-πρώτοι πριν τους διαιτητές. Ναι, ναι, ναι... Αλλά γι' αυτούς τα ξέραμε τόσα χρόνια, τι σας εκπλήσει; Με τα ψεύτικα πέναλτυ δεν διακωμοδούσαν το άθλημα; Με τα παραρτήματα τους; Με τους παράγοντες τους; Αυτά τα ήξερα. Αυτοί με κάνανε να σιχαίνομαι το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κρίμα. Ας ελπίσουμε πως ο Βιειρίνια και η παρέα του, θα πουν τον τελευταίο λόγο. Γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν σίγουρα πιο πολύ από εμάς.
Δειχει προθεση ομως για επιθυμητα αποτελεσματα.
Επισης η μη χρηση ασθενοφορου απορριπτει το επιχειρημα του για ζαλαδες
Επισης η μη χρηση ασθενοφορου απορριπτει το επιχειρημα του για ζαλαδες
Σας παρακαλώ μοντς βγάλτε αυτόν τον ηττοπαθή gpap. Δεν έχω πει ασχημη κουβέντα για κανέναν αλλά δεν μπορώ να διαβάζω άλλο αυτόν όταν τα νεύρα μου ειναι τσατάλιαSick Bastard έγραψε:Λοιπόν, μερικοί, ευτυχώς όχι πολλοί, είστε ή τρύπιοι/τρυπημένοι ή παντελώς ηλίθιοι ή και τα δύο.
Ο ΠΑΟΚ, που μερικοί δεν τον έχετε δει ποτε να σηκώνει πρωτάθλημα στο πιο αγαπημένο σας/μας άθλημα, πάει να πάρει το πιο σπαθένιο πρωτάθλημα των τελευταίων 25, χωρίς υπερβολή, χρόνων και κάποιοι έχετε το θράσος να ποστάρετε για μίνιμουμ -3, να μην γεμίζει ο κόσμος με ψευδαισθήσεις, με το τι χάλια νομικό τμήμα έχουμε και πάει λέγοντας μαλακίες.
Λοιπόν, αν έχετε χεστεί απάνω σας επειδή ο ΠΑΟΚ μπορεί να χάσει ένα ακόμα πρωτάθλημα από καθαρή πουστιά, γαμημένων κατακαθιών, σας προτείνω να μην γράφετε τίποτα για μερικές μέρες, να πάτε στο Άγιο Όρος, στο Θιβέτ,
Αφήστε έμας, τους αιώνιους αφελείς, τους αιώνιους ρομαντικούς, να ζούμε στο συννεφάκι μας και απλά κάντε μας τη χάρη. Σας το ζητάω όσο πιο πολύ ευγενικά μπορώ. Ο ΠΑΟΚ πάντα, μα πάντα από παλιά, πορεύεται με τους ρομαντικούς, μ αυτούς που πάνε ευθεία και το κυριότερο, μ αυτούς που πάνε ευθεία, ξέροντας ότι η ευθεία βγάζει σε αδιέξοδο. Απλά ελπίζουν και πιστεύουν στη δύναμή τους, ότι θα ρίξουν τον τοίχο που τους κλείνει το δρόμο.
Αναλόγως... Μπορεί να παρέμβει και εισαγγελέας... ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!gpap έγραψε:κόκκινη σημαίνει αποβολή.HOOL4IGAN έγραψε:
Αν είσαι ΑΔΕΡΦΟΣ επαναλαμβάνω αν είσαι δεν το ξέρω, όπως δεν ξέρεις και εσύ για εμένα, γίνονται άπειρες συναντήσεις μελών του PAOKMANIA έλα να τα πούμε από κοντά και ας διαφωνούμε. Ξέρεις με πόσους διαφωνώ και πόσοι διαφωνούν μαζί μου;;; ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!!! Από εδώ μέσα για εμένα είσαικαι όχι επειδή όπως λες διαφωνώ μαζί σου... Είσαι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!!! Δεν σ φαίνεται περίεργο ότι πολλοί από εδώ μέσα σ την έπεσαν;;; Έχουν κάτι συγκεκριμένο με εσένα ή απλά στην πέφτουν επειδή διαφωνούν μαζί σου;
τα λέμε.
Sick Bastard έγραψε:Λοιπόν, μερικοί, ευτυχώς όχι πολλοί, είστε ή τρύπιοι/τρυπημένοι ή παντελώς ηλίθιοι ή και τα δύο.
- navigator11
Paoki94 έγραψε:Πέρυσι, ίδια εποχή χοντρικά, ίδια υπόθεση χοντρικά, με ίδια δικαστή, στην ίδια δικαστική αίθουσα.Maniaq@Deepwood έγραψε:έχω μια απορία και ευκαιρίας δοθείσης να ρωτήσω αν ποτέ τα τελευταία 25 -30 χρόνια έχουμε κερδίσει καμιά υπόθεση,αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.
Ναι.
Ναι.
Ενώ εσύ που εξισώνεις τις 2 περιπτώσεις Ίβιτς και του κακέκτυπου της Κοτοπουλη από την Ισπανία, υποστηρίζοντας ότι ο άλλος, έχοντας "τραυματιστεί" στο μπουφάν του, δεν ήταν σε θέση να κάτσει στον πάγκο του πουστογ@υρου στέκεσαι στο ύψος που επιβάλλει μια δίκαιη προσέγγιση των δυο γεγονότων. Μάλιστα ...
Κι επειδή, οκ, μάλλον κάπου δεν αντιλήφθηκα πλήρως πώς το έγραψες για τον γκαρσια, εύχομαι στη θέση του Ίβιτς να μη βρεθείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 02 Μαρ 2018, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.