Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από john4serres »

Φέρτε ξανά τις κόκκινες τάνες στην Τούμπα. :twisted:
Το προτιμώ από το 3-0 άνευ!
gpap

Δημοσίευση από gpap »

burbu έγραψε:Πως αντιφάσκει όταν λέει ότι ο τραυματισμός που εμφανίστηκε δεν έγινε στο γήπεδο αλλά στα αποδυτήρια που βλέπεις αντίφαση?
το γράφω ρε παλίκαρε, πως προφανώς και δεν ισχύει, διότι ειπώθηκε πολλές φορές πως ο τραυματισμός έγινε τ 15λεπτο.
Απλά προσπαθώ να εξηγήσω τι σημαίνει αντίφαση σε μια κατάθεση.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όταν λέει ο μάρτυρας ότι άκουσε να λένε στον Γκαρσία να κάτσει κάτω και ρωτάει η ίδια η δικαστής μήπως του το είπαν επειδή χτύπησε το κεφάλι τι να περιμένεις ; Δικαίωση ; Αστεία πράγματα .

Ας επικεντρωθούμε στο 7/7 και ότι είναι να γίνει θα γίνει . Όταν έχουμε τέτοια ομάδα το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψουμε κι εμείς μαζί μ αυτούς ότι γίνεται .

Απ' ότι καταλαβαίνω με ΑΕΚ θα είναι μάλλον το τελευταίο παιχνίδι με κόσμο για φέτος . Ελπίζω να μην βρεθεί άλλος μ@λ@κας , συγνωμη "αδερφός" ήθελα να πω , να μας κάνει περισσότερη ζημιά δίνοντας τους το δικαίωμα για νέες περιπέτειες.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

gpaok έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:Μ'αρέσει που προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τον gpap... ΠΟΥΛΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!
Έχω μια ερώτηση για εσένα....γι αυτό μου την έπεσες έτσι χθες;;;;με μπέρδεψες με τον gpap;;
Ακριβώς... Δεν έχω τίποτα απολύτως με εσένα δεν σε γνωρίζω άλλωστε έτσι...; Ο καθένας μπορεί να έχει και έχει την γνώμη του ... όπως δεν γνωρίζω και τον gpap βέβαια αλλά τουλάχιστον στα 31 μου έμαθα επιτέλους τι κάνει τσίου τσίου στα κεραμίδια... Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσής αλλά είναι τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ που το γουστάρει αυτό που κάνει και ΝΑΙ το κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ... Κάνει ΜΠΑΜ... Δεν χρειάζεται να το πω εγώ...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

μακης έγραψε:"Εχει έρθει σε επαφή το ρολό με σημείο του σώματός του, αλλά έξω στον αγωνιστικό χώρο, δεν τραυματίστηκε"
τελος μετα περι αντιφασεων...

PAOK_Antarctica έγραψε:
Sick Bastard έγραψε: Ο ΠΑΟΚ πάντα, μα πάντα από παλιά, πορεύεται με τους ρομαντικούς, μ αυτούς που πάνε ευθεία και το κυριότερο, μ αυτούς που πάνε ευθεία, ξέροντας ότι η ευθεία βγάζει σε αδιέξοδο. Απλά ελπίζουν και πιστεύουν στη δύναμή τους, ότι θα ρίξουν τον τοίχο που τους κλείνει το δρόμο.
+700 τρις
κάθεστε και μυξοκλαίγεστε να πούμε, αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ.
σωστοτατος ο Σικ! Αλλα το να τρελαινεσαι με την παρωδια αυτη αλλα και τη μπανανια που ζουμε, δν ειναι μυξοκλαμα..
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

παντως ετσι πως τα λεει το παοκ24 εγω ειμαι καλυμμενος τα λεει ολα δν αφησε τπτ αναπαντητο απλα το σδνα δν τα ελεγε ολα αλλα κανει μπαμ οτι ειναι στημενη η δικαστης δν χρειαζεται κατι αλλο.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Λοιπόν:
1)Το φύλλο αγώνα θα ανατραπεί στο CAS, πρέπει να τελειώσουμε το πρωταθλημα με οσους βαθμούς χρειάζεται.
2)Η Σκολαρικη θα φανεί τι ρολο βαράει στο σκεπτικό της απόφασης αλλά μοιαζει καραστημενη
3)Μην ελπίζετε στην επιτροπη εφεσεων της ΕΠΟ εκει ειναι καραστημενος γαυρος και φάνηκε περυσι
4)Ο αρετοπουλος πήρε ενα καλο εφάπαξ από τον χοντρό. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ και το κοβω εδω....
5) Δεν θέλει ακραίες αντιδράσεις και επεισοδια τωρα, αυτος ειναι ο στοχος τους. Η αποφαση θα βγει Τρίτη ωστε να παίξουμε με κόσμο με ΑΕΚ. Οι γαυροι θελουν νικη μας κατα κυριον και να τα κανουμε πουτανα κατα δευτερο λογο. Δεν ξέρω πως θα τιθασευσει την οργη του κόσμου η ΠΑΕ. Μονη μου ελπίδα να διακόψει ο Βασιλειάδης το πρωταθλημα πριν την Κυριακή. Αν αθωωθει ο γαυρος και παρει τους 3 ποντους πισω θα γινει της πουτανας και τοτε νομιζω πρέπει να αποχωρησουμε από το πρωταθλημα και να παμε σε διεθνείς φορεις. Ηταν πολυ καλοστημενο το σχεδιο.
6) Μετά το σημερινό βίντεο που ολως τυχαιως κραταγαν οι γαυροι ως τωρα όπως και από την αναβολη της δικης του, ειναι ηλίου φαεινοτερο οτι ο τύπος που πεταξε το ρολο και αυτοι που τον τραβαγανε ηταν πληρωμενοι και μέρος του ολου σχεδιου. Μιλαμε για αριστα στημενη προβοκατσια. Και ας ειναι μεγαλύτερος ΠΑΟΚΤσης και απο τον Ιβαν, τα φράγκα πρεπει να ηταν πάρα πολλά για τον ιδιο, τι να λέμε τωρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Παρ 02 Μαρ 2018, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

joshua έγραψε:Εγω παντως αν πετυχαινα τον ''συνοπαδο'' μου που εκανε την λαλακια το πιο πιθανο ειναι να κατεληγα στην φυλακη...
+1
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Sick Bastard έγραψε:Λοιπόν, μερικοί, ευτυχώς όχι πολλοί, είστε ή τρύπιοι/τρυπημένοι ή παντελώς ηλίθιοι ή και τα δύο.
Δεν έχετε καταλάβει τι σας γίνεται.

Ο ΠΑΟΚ, που μερικοί δεν τον έχετε δει ποτε να σηκώνει πρωτάθλημα στο πιο αγαπημένο σας/μας άθλημα, πάει να πάρει το πιο σπαθένιο πρωτάθλημα των τελευταίων 25, χωρίς υπερβολή, χρόνων και κάποιοι έχετε το θράσος να ποστάρετε για μίνιμουμ -3, να μην γεμίζει ο κόσμος με ψευδαισθήσεις, με το τι χάλια νομικό τμήμα έχουμε και πάει λέγοντας μαλακίες.

Λοιπόν, αν έχετε χεστεί απάνω σας επειδή ο ΠΑΟΚ μπορεί να χάσει ένα ακόμα πρωτάθλημα από καθαρή πουστιά, γαμημένων κατακαθιών, σας προτείνω να μην γράφετε τίποτα για μερικές μέρες, να πάτε στο Άγιο Όρος, στο Θιβέτ,
δεν ξέρω που, αλλά μαλακiες, άλλες, φτάνει.
Αφήστε έμας, τους αιώνιους αφελείς, τους αιώνιους ρομαντικούς, να ζούμε στο συννεφάκι μας και απλά κάντε μας τη χάρη. Σας το ζητάω όσο πιο πολύ ευγενικά μπορώ. Ο ΠΑΟΚ πάντα, μα πάντα από παλιά, πορεύεται με τους ρομαντικούς, μ αυτούς που πάνε ευθεία και το κυριότερο, μ αυτούς που πάνε ευθεία, ξέροντας ότι η ευθεία βγάζει σε αδιέξοδο. Απλά ελπίζουν και πιστεύουν στη δύναμή τους, ότι θα ρίξουν τον τοίχο που τους κλείνει το δρόμο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εγώ πάλι δεν πιστεύω πως θα έχουμε θέμα με τον κόσμο με τις Κούλες.
Όπως με τον γκέι 30.000 μπήκαν και βγήκαν κύριοι, έτσι θα γίνει και τώρα. Έχουμε δείξει τρομερή ωριμότητα σαν κόσμος, ας μας δώσουμε λίγο κρέντιτ.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

HOOL4IGAN έγραψε:... όπως δεν γνωρίζω και τον gpap βέβαια αλλά τουλάχιστον στα 31 μου έμαθα επιτέλους τι κάνει τσίου τσίου στα κεραμίδια... Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσής αλλά είναι τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ που το γουστάρει αυτό που κάνει και ΝΑΙ το κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ... Κάνει ΜΠΑΜ... Δεν χρειάζεται να το πω εγώ...
ρε μάγκα, το κάνεις προσωπικό άνευ λόγου.
Το να μην δέχεσαι την άποψή μου, δεν σημαίνει πως πρέπει να την λοιδωρείς.
Διότι με το ίδιο σκεπτικό, θα πω και εγώ πως όσοι έλεγαν μετά μανίας πως ''η νίκη είναι δική μας'',
ήταν στημένοι που προσπαθούσαν να θωλώσουν τα νερά, για να περάσουν οι ημέρες και εμείς να μένουμε ήρεμοι
και εφησυχασμένοι πως όλα πάνε ρολόι.

Από την πρώτη στιγμή διερωτήθηκα που θα βασιστεί η όποια διεκδίκησή μας.
Πίστεψα και εγώ πως έχουμε το πάνω χέρι, χωρίς όμως να μπορώ να το τεκμηριώσω λογικά, βάση των όσων γνωρίζω.
Αλλά ούτε χλεύασα τους υπεραισιόδοξους, ούτε αρπάχτηκα με όσους βιάστηκαν να λοιδωρήσουν.

Συζήτηση γίνεται και υπάρχουν διαφωνίες.

Τεσπα, τώρα δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε.
Έχεις την άποψή σου.

Αλλά δεν μπορείς να βρίζεις ή να χλευάζεις την άλλη άποψη.
Διότι αυτό δεν ενισχύει την δική σου.

Το κλείνω εδώ από την πλευρά μου.
Πλέον σχολιάζω αγωνιστικά και βλέπουμε Δευτέρα-Τρίτη.
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

gpap έγραψε:
burbu έγραψε:Πως αντιφάσκει όταν λέει ότι ο τραυματισμός που εμφανίστηκε δεν έγινε στο γήπεδο αλλά στα αποδυτήρια που βλέπεις αντίφαση?
το γράφω ρε παλίκαρε, πως προφανώς και δεν ισχύει, διότι ειπώθηκε πολλές φορές πως ο τραυματισμός έγινε τ 15λεπτο.
Απλά προσπαθώ να εξηγήσω τι σημαίνει αντίφαση σε μια κατάθεση.
η μονη αντίφαση είναι ότι ο αρετοπουλος έχει βγάλει 2 φιλα αγώνα τα οποια το ένα ακυρώνει το άλλο... :lol:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ πάλι δεν πιστεύω πως θα έχουμε θέμα με τον κόσμο με τις Κούλες.
Όπως με τον γκέι 30.000 μπήκαν και βγήκαν κύριοι, έτσι θα γίνει και τώρα. Έχουμε δείξει τρομερή ωριμότητα σαν κόσμος, ας μας δώσουμε λίγο κρέντιτ.
Το πρόβλημα δεν ήταν οι 30000 ήταν ο ένας.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

okkas73 έγραψε:Λοιπόν:
1)Το φύλλο αγώνα θα ανατραπεί στο CAS, πρέπει να τελειώσουμε το πρωταθλημα με οσους βαθμούς χρειάζεται.
2)Η Σκολαρικη θα φανεί τι ρολο βαράει στο σκεπτικό της απόφασης αλλά μοιαζει καραστημενη
3)Μην ελπίζετε στην επιτροπη εφεσεων της ΕΠΟ εκει ειναι καραστημενος γαυρος και φάνηκε περυσι
4)Ο αρετοπουλος πήρε ενα καλο εφάπαξ από τον χοντρό. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ και το κοβω εδω....
5) Δεν θέλει ακραίες αντιδράσεις και επεισοδια τωρα, αυτος ειναι ο στοχος τους. Η αποφαση θα βγει Τρίτη ωστε να παίξουμε με κόσμο με ΑΕΚ. Οι γαυροι θελουν νικη μας κατα κυριον και να τα κανουμε πουτανα κατα δευτερο λογο. Δεν ξέρω πως θα τιθασευσει την οργη του κόσμου η ΠΑΕ. Μονη μου ελπίδα να διακόψει ο Βασιλειάδης το πρωταθλημα πριν την Κυριακή. Αν αθωωθει ο γαυρος και παρει τους 3 ποντους πισω θα γινει της πουτανας και τοτε νομιζω πρέπει να αποχωρησουμε από το πρωταθλημα και να παμε σε διεθνείς φορεις. Ηταν πολυ καλοστημενο το σχεδιο.
6) Μετά το σημερινό βίντεο που ολως τυχαιως κραταγαν οι γαυροι ως τωρα όπως και από την αναβολη της δικης του, ειναι ηλίου φαεινοτερο οτι ο τύπος που πεταξε το ρολο και αυτοι που τον τραβαγανε ηταν πληρωμενοι και μέρος του ολου σχεδιου. Μιλαμε για αριστα στημενη προβοκατσια.
Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί οριστικά η απόφαση της Δικαιοσύνης για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα. Το SDNA βρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης και καταγράφει το χρονικό της.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

okkas73 έγραψε: 6) Μετά το σημερινό βίντεο που ολως τυχαιως κραταγαν οι γαυροι ως τωρα όπως και από την αναβολη της δικης του, ειναι ηλίου φαεινοτερο οτι ο τύπος που πεταξε το ρολο και αυτοι που τον τραβαγανε ηταν πληρωμενοι και μέρος του ολου σχεδιου. Μιλαμε για αριστα στημενη προβοκατσια.
Κάποια πράγματα αξίζουν να συζητηθούν περισσότερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”