Το προτιμώ από το 3-0 άνευ!
το γράφω ρε παλίκαρε, πως προφανώς και δεν ισχύει, διότι ειπώθηκε πολλές φορές πως ο τραυματισμός έγινε τ 15λεπτο.burbu έγραψε:Πως αντιφάσκει όταν λέει ότι ο τραυματισμός που εμφανίστηκε δεν έγινε στο γήπεδο αλλά στα αποδυτήρια που βλέπεις αντίφαση?
Ακριβώς... Δεν έχω τίποτα απολύτως με εσένα δεν σε γνωρίζω άλλωστε έτσι...; Ο καθένας μπορεί να έχει και έχει την γνώμη του ... όπως δεν γνωρίζω και τον gpap βέβαια αλλά τουλάχιστον στα 31 μου έμαθα επιτέλους τι κάνει τσίου τσίου στα κεραμίδια... Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσής αλλά είναι τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ που το γουστάρει αυτό που κάνει και ΝΑΙ το κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ... Κάνει ΜΠΑΜ... Δεν χρειάζεται να το πω εγώ...gpaok έγραψε:Έχω μια ερώτηση για εσένα....γι αυτό μου την έπεσες έτσι χθες;;;;με μπέρδεψες με τον gpap;;HOOL4IGAN έγραψε:Μ'αρέσει που προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τον gpap... ΠΟΥΛΕΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!
τελος μετα περι αντιφασεων...μακης έγραψε:"Εχει έρθει σε επαφή το ρολό με σημείο του σώματός του, αλλά έξω στον αγωνιστικό χώρο, δεν τραυματίστηκε"
σωστοτατος ο Σικ! Αλλα το να τρελαινεσαι με την παρωδια αυτη αλλα και τη μπανανια που ζουμε, δν ειναι μυξοκλαμα..PAOK_Antarctica έγραψε:+700 τριςSick Bastard έγραψε: Ο ΠΑΟΚ πάντα, μα πάντα από παλιά, πορεύεται με τους ρομαντικούς, μ αυτούς που πάνε ευθεία και το κυριότερο, μ αυτούς που πάνε ευθεία, ξέροντας ότι η ευθεία βγάζει σε αδιέξοδο. Απλά ελπίζουν και πιστεύουν στη δύναμή τους, ότι θα ρίξουν τον τοίχο που τους κλείνει το δρόμο.
κάθεστε και μυξοκλαίγεστε να πούμε, αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ.
+1joshua έγραψε:Εγω παντως αν πετυχαινα τον ''συνοπαδο'' μου που εκανε την λαλακια το πιο πιθανο ειναι να κατεληγα στην φυλακη...
Sick Bastard έγραψε:Λοιπόν, μερικοί, ευτυχώς όχι πολλοί, είστε ή τρύπιοι/τρυπημένοι ή παντελώς ηλίθιοι ή και τα δύο.
Δεν έχετε καταλάβει τι σας γίνεται.
Ο ΠΑΟΚ, που μερικοί δεν τον έχετε δει ποτε να σηκώνει πρωτάθλημα στο πιο αγαπημένο σας/μας άθλημα, πάει να πάρει το πιο σπαθένιο πρωτάθλημα των τελευταίων 25, χωρίς υπερβολή, χρόνων και κάποιοι έχετε το θράσος να ποστάρετε για μίνιμουμ -3, να μην γεμίζει ο κόσμος με ψευδαισθήσεις, με το τι χάλια νομικό τμήμα έχουμε και πάει λέγοντας μαλακίες.
Λοιπόν, αν έχετε χεστεί απάνω σας επειδή ο ΠΑΟΚ μπορεί να χάσει ένα ακόμα πρωτάθλημα από καθαρή πουστιά, γαμημένων κατακαθιών, σας προτείνω να μην γράφετε τίποτα για μερικές μέρες, να πάτε στο Άγιο Όρος, στο Θιβέτ,
δεν ξέρω που, αλλά μαλακiες, άλλες, φτάνει.
Αφήστε έμας, τους αιώνιους αφελείς, τους αιώνιους ρομαντικούς, να ζούμε στο συννεφάκι μας και απλά κάντε μας τη χάρη. Σας το ζητάω όσο πιο πολύ ευγενικά μπορώ. Ο ΠΑΟΚ πάντα, μα πάντα από παλιά, πορεύεται με τους ρομαντικούς, μ αυτούς που πάνε ευθεία και το κυριότερο, μ αυτούς που πάνε ευθεία, ξέροντας ότι η ευθεία βγάζει σε αδιέξοδο. Απλά ελπίζουν και πιστεύουν στη δύναμή τους, ότι θα ρίξουν τον τοίχο που τους κλείνει το δρόμο.
ρε μάγκα, το κάνεις προσωπικό άνευ λόγου.HOOL4IGAN έγραψε:... όπως δεν γνωρίζω και τον gpap βέβαια αλλά τουλάχιστον στα 31 μου έμαθα επιτέλους τι κάνει τσίου τσίου στα κεραμίδια... Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσής αλλά είναι τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ που το γουστάρει αυτό που κάνει και ΝΑΙ το κάνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ... Κάνει ΜΠΑΜ... Δεν χρειάζεται να το πω εγώ...
η μονη αντίφαση είναι ότι ο αρετοπουλος έχει βγάλει 2 φιλα αγώνα τα οποια το ένα ακυρώνει το άλλο...gpap έγραψε:το γράφω ρε παλίκαρε, πως προφανώς και δεν ισχύει, διότι ειπώθηκε πολλές φορές πως ο τραυματισμός έγινε τ 15λεπτο.burbu έγραψε:Πως αντιφάσκει όταν λέει ότι ο τραυματισμός που εμφανίστηκε δεν έγινε στο γήπεδο αλλά στα αποδυτήρια που βλέπεις αντίφαση?
Απλά προσπαθώ να εξηγήσω τι σημαίνει αντίφαση σε μια κατάθεση.
Το πρόβλημα δεν ήταν οι 30000 ήταν ο ένας.PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ πάλι δεν πιστεύω πως θα έχουμε θέμα με τον κόσμο με τις Κούλες.
Όπως με τον γκέι 30.000 μπήκαν και βγήκαν κύριοι, έτσι θα γίνει και τώρα. Έχουμε δείξει τρομερή ωριμότητα σαν κόσμος, ας μας δώσουμε λίγο κρέντιτ.
okkas73 έγραψε:Λοιπόν:
1)Το φύλλο αγώνα θα ανατραπεί στο CAS, πρέπει να τελειώσουμε το πρωταθλημα με οσους βαθμούς χρειάζεται.
2)Η Σκολαρικη θα φανεί τι ρολο βαράει στο σκεπτικό της απόφασης αλλά μοιαζει καραστημενη
3)Μην ελπίζετε στην επιτροπη εφεσεων της ΕΠΟ εκει ειναι καραστημενος γαυρος και φάνηκε περυσι
4)Ο αρετοπουλος πήρε ενα καλο εφάπαξ από τον χοντρό. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ και το κοβω εδω....
5) Δεν θέλει ακραίες αντιδράσεις και επεισοδια τωρα, αυτος ειναι ο στοχος τους. Η αποφαση θα βγει Τρίτη ωστε να παίξουμε με κόσμο με ΑΕΚ. Οι γαυροι θελουν νικη μας κατα κυριον και να τα κανουμε πουτανα κατα δευτερο λογο. Δεν ξέρω πως θα τιθασευσει την οργη του κόσμου η ΠΑΕ. Μονη μου ελπίδα να διακόψει ο Βασιλειάδης το πρωταθλημα πριν την Κυριακή. Αν αθωωθει ο γαυρος και παρει τους 3 ποντους πισω θα γινει της πουτανας και τοτε νομιζω πρέπει να αποχωρησουμε από το πρωταθλημα και να παμε σε διεθνείς φορεις. Ηταν πολυ καλοστημενο το σχεδιο.
6) Μετά το σημερινό βίντεο που ολως τυχαιως κραταγαν οι γαυροι ως τωρα όπως και από την αναβολη της δικης του, ειναι ηλίου φαεινοτερο οτι ο τύπος που πεταξε το ρολο και αυτοι που τον τραβαγανε ηταν πληρωμενοι και μέρος του ολου σχεδιου. Μιλαμε για αριστα στημενη προβοκατσια.
Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί οριστικά η απόφαση της Δικαιοσύνης για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα. Το SDNA βρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης και καταγράφει το χρονικό της.
Κάποια πράγματα αξίζουν να συζητηθούν περισσότερο.okkas73 έγραψε: 6) Μετά το σημερινό βίντεο που ολως τυχαιως κραταγαν οι γαυροι ως τωρα όπως και από την αναβολη της δικης του, ειναι ηλίου φαεινοτερο οτι ο τύπος που πεταξε το ρολο και αυτοι που τον τραβαγανε ηταν πληρωμενοι και μέρος του ολου σχεδιου. Μιλαμε για αριστα στημενη προβοκατσια.