Αυτόgiapas έγραψε:Μεγάλη μούρη η δικαστίνα. Είναι σαν να λέει στον Αρετόπουλο ότι διέκοψες το ματς αλλά δε γράφεις γιατί το διέκοψες.
Είτε γιατί αποδέχθηκες το τραυματισμό του γκεουλα , άρα διεκόπη το παιχνίδι λόγω τραυματισμού προπονητή.
Είτε γιατί δεν τον αποδέχθηκες , άρα το ματς δεν έγινε επειδή δε κατέβηκε ο γαύρος να παίξει.
Δε θα πάρω εγώ απόφαση , η καταγραφή στο ΦΑ θα οδηγήσει στη ποινή και στο φταίχτη.
Δεν υπάρχει μέση οδός και για μένα καλώς ζήτησε συμπληρωματική. Εξαρχής έπρεπε ο Αρετόπουλος να το γράψει ξεκάθαρα. Να γράψει αυτό που έγινε όμως έπρεπε , όχι αυτά που του υπαγόρευσε αυτός που θα του δώσει το τελευταίο του εφαπαξ
Το γιατί δε το μάθαμε έγκαιρα ώστε να προετοιμαστούμε ή γιατί ο Αρετόπουλος "πήρε θέση" και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά λεπτομέρειες.
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Αυτό.desperando έγραψε: Μα με βάση το φίλο αγών που στην ουσία έχει τεράστια κενα και δεν λέει τίποτα έρχεται αυτή η συμπληρωματική και διευκρινίζει όλα τα ανοιχτά σημεία όπως θέλει ο γαβρος.
οσοι ελπιζετε σε κατι το ξερετε βαθια μεσα σας οτι ΟΛΑ ΗΤΑΝ ..ΕΙΝΑΙ ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ
ΙΒΑΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ
ΙΒΑΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ
- BlackBlockAttack
Αυτή είναι η Ελλάδα
η χώρα της πουστιάς
Αυτή είναι η πατρίδα
πατρίδα συ γλυκιά
Πατρίδα μου εσύ
εγώ πεθαίνω για σένα
Τα χρόνια που ζω εγώ τα χαρίζω σε σένα
Ας μη μου δώσεις τίποτα
εγώ στα δίνω όλα
Ας μη μου δώσεις τίποτα
εγώ στα δίνω όλα
Γιατί είσαι όμορφη... γλυκιά μου... Ελλάδα...
[youtube]CAsL0ItC7IE[/youtube]
η χώρα της πουστιάς
Αυτή είναι η πατρίδα
πατρίδα συ γλυκιά
Πατρίδα μου εσύ
εγώ πεθαίνω για σένα
Ας μη μου δώσεις τίποτα
εγώ στα δίνω όλα
Ας μη μου δώσεις τίποτα
εγώ στα δίνω όλα
- navigator11
Το μάντεψαν. Βάσει ... αιπιστειμωνοικον οιωνών.HOOL4IGAN έγραψε:Δεν γνώριζε ο Ολυμπιακός;;; Αυτοί ήξεραν και τι έγραφε... Ενημέρωναν τους δημοσιογράφους για το τι έγραφε προτού το πάρει η δικαστής...
Το πρωταθλημα θα το φέρει μόνο ο Ιβάν με το 7/7. Όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.
Καλά στην εφεσεων της ΕΠΟ ο δικαστής πέρυσι εκανε τις 4 αγωνιστικες του γαυρου 1, τις 3.. καμία και τις 7 δικές μας 7HOOL4IGAN έγραψε:Σε πρώτη φάση θα τιμωρηθούμε αυτό πλέον είναι δεδομένο - στημένο... Το όλο θέμα έχει πολύ ζουμί ακόμα... Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι ότι θα παίξουμε κεκλεισμένων με Κούλα... Μέχρι το CAS έχουμε πολύ δρόμο...

Ο εφέτης που έχει ξαναθωώσει τον gay θα του δώσει τους 3 βαθμούς - αλήθεια πότε τους έκοψε η λίγδα;;- και θα ισοβαθμίσει με ΠΑΟΚ, 7/7 και οι δύο και παίρνει ο gay το πρωκτάθλημα!

μετα απ'αυτα, γινεται να εκδικαστει η υποθεση χωρις να κληθει ο γαυρετοπουστας και ο γιατρος?
ακουστηκε τπτ γι'αυτο?
ακουστηκε τπτ γι'αυτο?
Μαλιστα, και τωρα θα μας βαλουν να σπασουμε ολη την θασσαλονικη, και θα διακοψουν το πρωταθλημα, απλα τα πραγματα
αν φάμε περισσότερους από -3, δύσκολο φίλε.shogoon έγραψε:Το πρωταθλημα θα το φέρει μόνο ο Ιβάν με το 7/7. Όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.
Η κούλα σπρώχνεται πολύ, και δεν βλέπω να χάνει άλλους βαθμούς.
Με το -3, τους έχουμε.
Με περισσότερους βαθμούς αφαίρεση, δεν έχουμε ελπίδα ή καλύτερα, δεν περνάει μόνο από το δικό μας χέρι.
και φυσικα,BlackBlockAttack έγραψε:Αυτή είναι η Ελλάδα
η χώρα της πουστιάς
Αυτή είναι η πατρίδα
πατρίδα συ γλυκιά
Πατρίδα μου εσύ
εγώ πεθαίνω για σένα
Ας μη μου δώσεις τίποτα
εγώ στα δίνω όλα
Ας μη μου δώσεις τίποτα
εγώ στα δίνω όλα
[youtube]EjBZJJM20h8[/youtube]
Execute the law time’s so short
execute the state execute the things you hate
Violence for them who shoot you dead
get you to the right get a gun ‘n’ hold it tight
The slimy warns, the right way
someday I'm gonna pay
someday I'm gonna pay
I'm gonna pay
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 02 Μαρ 2018, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δωσουν το -3 πισω στο γαυρο νταξει δν χρειαζεται να ξανα ασχοληθουμε νμζω.
Ποιους -3 και περισσότερους ρε; Πάμε καλά;;; Ξαφνικά έγινε δεδομένο ότι θα φάμε -3 και παρακαλάμε μη φάμε περισσότερους;;; ΑΠΟ ΤΙ;;;;;