Αμα τον επισκεφθηκαν τίποτε φουσκωτοι ....GoMaRoS έγραψε:Μάκης Γκαγκάτσης (γενικός διευθυντής ΠΑΟΚ): Τουλάχιστον ύποπτο το γεγονός. Έκανε τέσσερις ώρες για να κλείσει το φύλλο αγώνα, θα μπορούσε να τα γράψει εκείνη τη στιγμή. Έρχεται μετά από 5 μέρες με συμπληρωματική έκθεση που αντικρούεται με την αρχική. Είναι ύποπτο. Υπό ποιες πιέσεις γράφτηκε η συμπληρωματική? Πώς ζητήθηκε?
16:36
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Το λόγο παίρνει ο κ. Μπίρδας, από πλευράς ΠΑΟΚ και διαβάζει το εδάφιο του ΚΑΠ το οποίο αναφέρει για τις 48 ώρες που είχε η Λίγκα για να καλέσει συμπληρωματικά το διαιτητή. Ζητά να μη ληφθεί υπόψιν η συμπληρωματική έκθεση και αναβολή της σημερινής εκδίκασης.
πως γίνεται να παρουσιάζετε συμπληρωματική αναφορά;;;
Ποιός την αιτήθηκε;;;
Ο Αερτόπουλους γράφει αναφορές κατά παραγγελία;;
Για ποιόν φορέα;;;
ΕΠΟ???
Δικαιοσύνη???
Διότι, δεν νομίζω απλά να ζήτησε ο ολυμπιακός και ο Αρετόπουλος να του την έστειλε???
Οι δικοί μας τι κάνουν;;;;;
Ποιός την αιτήθηκε;;;
Για ποιόν φορέα;;;
ΕΠΟ???
Δικαιοσύνη???
Διότι, δεν νομίζω απλά να ζήτησε ο ολυμπιακός και ο Αρετόπουλος να του την έστειλε???
Ναι ολοι ειμαστε στην τσιτα οποτε ας μιλαμε λιγο καλυτερα ο ενας στον αλλον.sourmenetes έγραψε:Ντιμ χαλαρωσε!!!
Στο οτι ολα τελειωσαν που εγραψες σου απανταει οτι λες οτι να ναι.
Σε ενα δικαστηριο πριν ακομα αρχισει εβγαλες συμπερασμα..επειδη ειπαν για συμπληρωματικη εκθεση.
Ηρεμα...
Μην αρχίζεις πάλι να χαρείς.... απλά καταγραφή κάνω. Είπα ότι δεν είναι υποπτο; ο δικηγόρος μας λεει...οτι είναι έκπληκτος.HOOL4IGAN έγραψε:Δεν είναι ύποπτο καθόλου... gpaokgpaok έγραψε:Αιφνιδιαστηκαμε....ζηταμε αναβολή.
Διπλο στην Τριπολη, τιποτα αλλο.
Ειναι σαπιοι ειναι ο ορισμος της πουστιας, ολοι τους
Ειμαι περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ
Ειναι σαπιοι ειναι ο ορισμος της πουστιας, ολοι τους
Ειμαι περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ
Δηλαδή ξαφνικά ο γιατρός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους γαύρους, είπε πως υπάρχει τραυματισμός? Και φυσικά δεν είναι παρών να το επιβεβαιώσει... τι πουστιά είναι αυτή
- john4serres
Ο αρετοπουλος στηθηκε για να μη βρεθεί σε χαντακιgpap έγραψε:πως γίνεται να παρουσιάζετε συμπληρωματική αναφορά;;;
Ποιός την αιτήθηκε;;;
Για ποιόν φορέα;;;
ΕΠΟ???
Δικαιοσύνη???

οχι ρε δεν ειναι στημενο καθολου ο γαυρος πηρε 2 αναβολες και εμας δν μας δινει 1 οκ
- Josey Wales
Αυτό για τις 48 ώρες προθεσμία για συμπληρωματική του διαιτητή μπορεί να την βγάλει ως μη αποδεκτή;okkas73 έγραψε:Το λόγο παίρνει ο κ. Μπίρδας, από πλευράς ΠΑΟΚ και διαβάζει το εδάφιο του ΚΑΠ το οποίο αναφέρει για τις 48 ώρες που είχε η Λίγκα για να καλέσει συμπληρωματικά το διαιτητή. Ζητά να μη ληφθεί υπόψιν η συμπληρωματική έκθεση και αναβολή της σημερινής εκδίκασης.