Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Δε δείχνει κατι καινουριο, παρα μονο τον αινσταιν που το πεταει.
Ηθελα να ξερω, ποιος προσκυνημενος εδωσε το βιδεο στα μπ@σταρδα του χοντρου..δν ξερω, πολυ προβοκατσια μυριζει (δν ψάχνουν τπτ κλησεις?)
Αλλα και να θελεις να τον πετυχεις, με χαρτι που ξετυλιγεται στην πορεια και τοσο αερα, δε γινεται ρε γμτο..ποση καταρα πια
Ηθελα να ξερω, ποιος προσκυνημενος εδωσε το βιδεο στα μπ@σταρδα του χοντρου..δν ξερω, πολυ προβοκατσια μυριζει (δν ψάχνουν τπτ κλησεις?)
Αλλα και να θελεις να τον πετυχεις, με χαρτι που ξετυλιγεται στην πορεια και τοσο αερα, δε γινεται ρε γμτο..ποση καταρα πια
Θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιο πουλημένο τομάρι το κυκλοφόρησε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή κάποιος τράβαγε κι έκανε ζουμ τη στιγμή που ο μ@λακας πέταξε το ρολό xartioy;
Φοβερο σουτ του Βιερινια, λιγο εξω απο το δοκαρι, παμε ΠΑΟΚ γερα!!! 

- Παλαιολόγος
εντωμεταξυ και η δικη μας η ΠΑΕ περα βρεχει ρε παιδακι μου!simba έγραψε:Δε δείχνει κατι καινουριο, παρα μονο τον αινσταιν που το πεταει.
λες και μονο εγω σκεφτηκα πως μετα τα οσα εγιναν με ιβιτς για να μην εχουμε μπερδεματα παρε τα μετρα σου
με ενα πλεξιγκλας περιμετρικα,σε φυσουνα,παγκους και στα πεταλα τωρα απλα περιμενες την απονομη,ουτε δικαστηρια ουτε τιποτα
κοβεις τις αφορμες και τα σκηνικα ΜΑΧΑΙΡΙ
ποση ευφυια δηλαδη απαιτουσε να το σκεφτει καποιος;
ΥΣ να περιμενε να πετυχει καποιον και ποιον; δυσκολα απο εκει
αλλα παρολαυτα υπηρχαν πιθανοτητες ,αφου το πετας στο μπουγιο και με το κλιμα που ειχε ηδη διαμορφωθει απλα μια αφορμη χρειαζοταν
περα για περα βλακωδης κινηση
αλλα τα ειπαμε στατιστικη ειναι,τα ειχα γραψει παλια,με νουθεσιες δεν μπορεις να τιθασευσεις 30 χιλιαδες
στατιστικη ειναι καποιον δεν θα του κοβει πολυ,αλλος θα ειναι οξυθυμος θα εχει ψυχολογικα κ.λπ
στατιστικη
γι αυτο λεμε παρε τα μετρα σου
τωρα ,τωρα δικαστηρια να αποδειξεις πως δεν εισαι ελεφαντας
παλι καλα δηλ που καναν τοσες παρατυπιες και εχουμε ελπιδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 02 Μαρ 2018, 16:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ρε σεις τώρα ειλικρινά έχω αρχίσει να αμφιβαλλω για την όραση μου.
Τι σκατα δείχνει αυτό το υποτιθέμενο σοκαριστικό βίντεο;έναν άνθρωπο να πετάει το χαρτι;
Ε προφανώς δεν το έστειλε ο θεός κάποιος το πεταξε.
Τι μαλακίες γράφουν;
Βίντεο σοκ;;;
Τελετουργικό;;;
Κλειστό χαρτί;
Μα καλά πόσο καμενος εγκέφαλος πρέπει να είναι κανείς για να πιστεύει κάτι που ακριβώς από πάνω στο βίντεο βλέπει ότι είναι ψέματα;
Τι σκατα δείχνει αυτό το υποτιθέμενο σοκαριστικό βίντεο;έναν άνθρωπο να πετάει το χαρτι;
Ε προφανώς δεν το έστειλε ο θεός κάποιος το πεταξε.
Τι μαλακίες γράφουν;
Βίντεο σοκ;;;
Τελετουργικό;;;
Κλειστό χαρτί;
Μα καλά πόσο καμενος εγκέφαλος πρέπει να είναι κανείς για να πιστεύει κάτι που ακριβώς από πάνω στο βίντεο βλέπει ότι είναι ψέματα;
Μεχρι και σε αυτο το ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ βιντεο,φαινεται οτι δεν τον βρισκει στο προσωπο..simba έγραψε:Δε δείχνει κατι καινουριο, παρα μονο τον αινσταιν που το πεταει.
- Παλαιολόγος
τπτ δεν δειχνει,ενας τυπος πεταει ενα ρολο,το οποιο ανοιγει
λες και δεν το ξεραμε
η μαλλον δειχνει
πως λογικα το στειλε και οπου παει,σιγα μην περιμενε θα πετυχει συγκεκριμενοα τομο ετσι οπως φευγεικαι απο τοσο μακρυα
λες και δεν το ξεραμε
η μαλλον δειχνει
πως λογικα το στειλε και οπου παει,σιγα μην περιμενε θα πετυχει συγκεκριμενοα τομο ετσι οπως φευγεικαι απο τοσο μακρυα
Συμφωνα με ενημερωση του Κωστα Καραπαπα στους δημοσιογράφους: Ο αθλητικός δικαστής ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, η οποία εστάλη και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται στην έκθεση ότι έγιναν ολα νομοτυπα σε ότι αφορά το φύλλο αγώνα και ο γιατρός του αγώνα τον διαβεβαιωσε οτι υπάρχει τραυματισμός του Γκαρθία και γιαυτό διέκοψε τον αγώνα.
16:07
Κωστακη πως ξερεις τι περιεχει η συθμπληρωματικη εκθεση του αρετοπουλο πριν καν αρχισει η διαδικασια;;;;
16:07
Κωστακη πως ξερεις τι περιεχει η συθμπληρωματικη εκθεση του αρετοπουλο πριν καν αρχισει η διαδικασια;;;;
Ισως να κανουν λογο για το θέμα προθεσης και καλα..
Ομως δε δικαζεται η προθεση, παρα μονο ο υποτιθεμενος τραυματισμος, οι εξωφθαλμες παρατυπίες που τον συνοδευουν, η αντικανονικη παρουσια του και συνολικα η παρανομη διακοπη.
Θελω να πιστευω, γιατι αυτο ειναι το λογικό.
Ομως δε δικαζεται η προθεση, παρα μονο ο υποτιθεμενος τραυματισμος, οι εξωφθαλμες παρατυπίες που τον συνοδευουν, η αντικανονικη παρουσια του και συνολικα η παρανομη διακοπη.
Θελω να πιστευω, γιατι αυτο ειναι το λογικό.
Δεν είναι ότι δείχνει κάτι τρομερό αλλά όλοι ξέρουμε ότι η εικόνα έχει δύναμη και επηρεάζει