Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Spiros_S

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δεκανίκια του γάβρου κι αυτοί. Πιστά συνεταιράκια. Τί να πεις...
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

CCCP έγραψε:Εδω οι κουλες εχουν παθει τετοια παρακρουση που πολλοι απο αυτους αρνουντε πεισματικα ακομα και τωρα να παραδεχτουν οτι ο ΠΑΟΚ εχει , οχι ομαδαρα, οχι καλυτερη απο αυτους ομαδα, αλλα απλα το οτι εχει καλη ομαδα.

Και θα σε παραδεχτουν ως πρωταθλητη?
Καλά αυτοί ζουν σε παραλληλο συμπαν. Να φανταστειτε οτι λένε οτι έχουμε παίξει μόνο φιλικά, ότι ο Πανιώνιος χθες άνοιξε ποδια, ότι ο Ιβαν δινει πριμ στους αντιπαλους τους κτλ. Δεν εχω ακουσει/διαβάσει εναν τους που να πει οτι παιζουμε απλα καλό ποδόσφαιρο. Καλά για το ροστερ αφήστε το καλυτερα. Πιστευουν οτι εχουν 7 παικτες στην καλύτερη ενδεκαδα του πρωταθλήματος :roll: :lol: και τα βαζουν με τον Τίγρη που δεν εκανε 2 μεταγραφες της προκοπης το χειμωνα να κλειδώσει τον τιτλο :lol: Το μπατζετ των 2 ομαδων παίζει να μην το έχουν δει ποτε :lol:
Καλά για τον προπονητή δε το συζητανε καν. Μετα τον πεπε ο Χυμενος και οι αλλοι όλοι του πεταματου :lol:

Θελω να τους δω μετά την τσαπου την άλλη Κυριακή ειδικά αν γινει κεκλεισμένων..... (απίθανο το θεωρώ)

ΥΓ ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ειναι καραγαυρος του κερατά. Θα τραβηξει μεχρι cas η υπόθεση να μου το θυμαστε
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Tι να λεμε ρε μαλακα. Να πουμε για το οτι ολη η Ελλαδα ξερει τι παικταρας ειναι ο Ματος αλλα για τις κουλες ειναι σαν να μην υπαρχει και γι αυτους το καλυτερο μπακ ειναι ο Γκαλο? Αναθεμα κι αν εχουν δει ματς του ΠΑΟΚ φετος μερικοι απο αυτους.

Περι φιλικων εδω και καιρο σκεφτωμαι, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του γιατι μονο ετσι μπορει να συμβει φυσικα και τους νικησει καθαρα ο ΠΑΟΚ στην Tουμπα τι θα πουνε? Οτι ανοιξε τα ποδια η ΑΕΚ? :lol:

Να μη σου πω μεχρι και αν αυτη τι στιγμη αν ενα τζινι μου εκανε προταση να χασω το πρωταθλημα αλλα θα ριξω τεσσαρα στην ΑΕΚ σε Τουμπα και σε τελικο κυπελου, γερνω προς το να το δεχόμουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Παρ 02 Μαρ 2018, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ηρακλής της Αθηνας ειναι, οποτε εχουν και τα ανάλογα κόμπλεξ κατωτεροτητας
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Rizla έγραψε:Παίδες μολις διάβασα στην κεντρική το πρωτοσέλιδο της ώρας και ομολογώ οτι σοκαρίστηκα.
Εγώ όχι γιατί το τελευταίο καιρό τα ψιλοπαρακολουθώ.

Η ξαδέρφη είναι πόρνη και τα αρδακια της πιο λιγούρια από όλους. Τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους επί σειρά ετών βιαστές τους , Νικολακο - Γαβαθιώτη - Κώστα Τσέλσυ
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν με καταλαβατε...σοκαριστηκα και εγω με τον ορισμο του Σιδηρόπουλου....
Απλά να μην κατέβει ο αστερας να παίξει...δεν χρειάζεται...θα υποστει σφαγή κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

με στειλατε να διαβασω κι εγω το πρωτοσελιδο τους απο περιεργεια

"Με πεναλτι της πλακας ισοφαρισαν τα τυρια!"
Κουβεντα για το γκολ του μασουντ.
Εμεις αν ειχαμε βαλει τετοιο γκολ θα ειχαμε ηδη απελασει τον σκορερ και θα ειχαμε λαϊκα δικαστηρια στην Αριστοτελους.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αφήστε τους χλεμπονιάρηδες τρόμπες στον κόσμο τους! Θα έχουν να κουβεντιάζουν με τα εγγόνια τους πώς κάποτε η "παράγκα" της βόρειας Ελλάδας τους στέρησε το πιο όμορφο πρωτάθλημα όπως κάποτε ο Δούρος από τον γαύρο του αλέφα.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

CCCP έγραψε:Tι να λεμε ρε μαλακα. Να πουμε για το οτι ολη η Ελλαδα ξερει τι παικταρας ειναι ο Ματος αλλα για τις κουλες ειναι σαν να μην υπαρχει και γι αυτους το καλυτερο μπακ ειναι ο Γκαλο? Αναθεμα κι αν εχουν δει ματς του ΠΑΟΚ φετος μερικοι απο αυτους.

Περι φιλικων εδω και καιρο σκεφτωμαι, αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του γιατι μονο ετσι μπορει να συμβει φυσικα και τους νικησει καθαρα ο ΠΑΟΚ στην Tουμπα τι θα πουνε? Οτι ανοιξε τα ποδια η ΑΕΚ? :lol:

Να μη σου πω μεχρι και αν αυτη τι στιγμη αν ενα τζινι μου εκανε προταση να χασω το πρωταθλημα αλλα θα ριξω τεσσαρα στην ΑΕΚ σε Τουμπα και σε τελικο κυπελου, γερνω προς το να το δεχόμουν.
Τωρα αυτο το "ρε " τι το ήθελες :lol:? Σου εχω δώσει τετοια δικαιωματα?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

CCCP έγραψε:Εδω οι κουλες εχουν παθει τετοια παρακρουση που πολλοι απο αυτους αρνουντε πεισματικα ακομα και τωρα να παραδεχτουν οτι ο ΠΑΟΚ εχει , οχι ομαδαρα, οχι καλυτερη απο αυτους ομαδα, αλλα απλα το οτι εχει καλη ομαδα.

Και θα σε παραδεχτουν ως πρωταθλητη?
Μετά όταν εγώ τους προσφωνώ (πολλά χρόνια τώρα) "ντροπή της Πόλης και κουλίτσα", γίνομαι γραφικός...

:pano: ρε μουνι@...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Όσο και να φτιάχνουν κλίμα στις 11 του μηνός δεν γλιτώνουν και το ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Γαυροι του Βορρα κουλες ε?

Συγχαρητήρια, ειστε και επισημα τα σκουληκια του Νοτου. Καλο κλαμα.
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Διπλό στα δικαστήρια της χαβουζας Π.Α.Ο.Κ. ολε όλε. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Επίσης ότι ο άλλος χαιδευε τα παπάρια του αντιπάλου μούγκα.

Στο παοκμανια θα είχαν κλειδώσει τα μισά τοπικ με επικές μάχες σχετικά με τα δικαιώματα των γκει/μπάι/ασεξουαλ/μετροσεξουαλ στο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ας το ξανάπουμε άλλη μια φορά σήμερα στις 5 όλοι έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, δεν περισσεύει κανείς!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”