Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί με τα καραγκιοζιλίκια του γαύρου και τέτοιες πρακτικές (ψεύτικες αναβολές για ασκηθούν πιέσεις εκ των υστέρων ) εμένα δε με βρίσκουν σύμφωνο.
Το -3 δηλ. το έχουμε στο τσεπάκι... Θα ξεφτιλιστούν αν μας ρίξουν πάνω από -3 μέχρι -3 είμαστε οκ και όλα δίκαια...gpap έγραψε:Οι κάτω ονειρεύονται μεγαλήτερη τιμωρία απο ρο -3, γιατί βλέπουν πως δεν χάνεται αλλιώς ο τίτλος.
Ας κάνουμε εμείς το καθήκον μας, ας κερδίσουμε όλους έως το τέλος και ας τολμήσουν να ρίξουν πάνω απο -3.
Θα ξεφτυλιστούν.
Πιστεύει κανείς πως σήμερα θα έχουμε απόφαση?

Εγώ δέν περιμένω τίποτα γιατί δέν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα.Δέν υπήρξε ποτέ για την ακρίβεια.
Υπάρχουν συμφέροντα και εξουσία.Τίποτα άλλο.Ίσως μας την δώσουν την υπόθεση, ίσως όχι.
Πρόσφατο παράδειγμα φρέσκο φρέσκο, ΕΟ Κοριόπολις.Γελάω ακόμα με τις αποφάσεις.Ν00Ρ1, Νοβάρτις...
Απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Υπάρχουν συμφέροντα και εξουσία.Τίποτα άλλο.Ίσως μας την δώσουν την υπόθεση, ίσως όχι.
Πρόσφατο παράδειγμα φρέσκο φρέσκο, ΕΟ Κοριόπολις.Γελάω ακόμα με τις αποφάσεις.Ν00Ρ1, Νοβάρτις...
Απλά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Φέτος δεν πρόλαβα τις υποψηφιότητες. Του χρόνου το έχω στο τσεπάκι.

Και ξέρετε αν τυχόν και δεν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ τότε θα έχουμε "ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά για τον δικέφαλο"! Αυτό το κλίμα δημιουργείται από όλα τα βρωμοσαιτ που έχουν σίγουρη την τιμωρία...HOOL4IGAN έγραψε:Το -3 δηλ. το έχουμε στο τσεπάκι... Θα ξεφτιλιστούν αν μας ρίξουν πάνω από -3 μέχρι -3 είμαστε οκ και όλα δίκαια...gpap έγραψε:Οι κάτω ονειρεύονται μεγαλήτερη τιμωρία απο ρο -3, γιατί βλέπουν πως δεν χάνεται αλλιώς ο τίτλος.
Ας κάνουμε εμείς το καθήκον μας, ας κερδίσουμε όλους έως το τέλος και ας τολμήσουν να ρίξουν πάνω απο -3.
Θα ξεφτυλιστούν.
Πιστεύει κανείς πως σήμερα θα έχουμε απόφαση?
- Petros1988
Ναι και χεστηκαμε για τα σαιτ που ειναι στημενα πως γινεται να το παιρνω στα χαρτια ενω ειμαι πρωτος γελανε οι γλαστρες στο μπαλκονι γαμησε τους ρε που ασχολουμαστε με τους γαυρους τς αεκ τωρα χειροτεροι ειναι βασικα.
Φιλε paoki19 δεν με ενδιαφερει καν τι θα πουνε και ξερεις γιατι?
Γιατι τους εχω παρει χαμπαρι και αυτο το κλιμα το καλλιεργούν ΧΡΩΝΙΑ τωρα. Οι αντιπαοκτσηδες προπαγανδιστες εχουν αρχισει να προετοιμαζουν το εδαφος απο πολυ καιρο πριν περι ευνωουμενου ΠΑΟΚ και χαλιφη Ιβαν, μιας και το καταλαβαν οτι ειναι πιθανον να παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ και θελουν να ειναι σιγουροι οτι δεν θα "παραδεχτουν" τον ΠΑΟΚ ουτε 1% ως δικαιο πρωταθλητη.
Ξερω λοιπον εδω και ΠΑΡΑ πολυ καιρο τι θα πουμε κατι σκουλικια κτλ, και οπως φανηκε πια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, οταν παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα. Γιαυτο λοιπον και ας πουνε οτι θελουν για χαρτια κτλ, σιγα που περιμενω εγω να μου δωσουν συγχαρητιρια.
Γιατι τους εχω παρει χαμπαρι και αυτο το κλιμα το καλλιεργούν ΧΡΩΝΙΑ τωρα. Οι αντιπαοκτσηδες προπαγανδιστες εχουν αρχισει να προετοιμαζουν το εδαφος απο πολυ καιρο πριν περι ευνωουμενου ΠΑΟΚ και χαλιφη Ιβαν, μιας και το καταλαβαν οτι ειναι πιθανον να παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ και θελουν να ειναι σιγουροι οτι δεν θα "παραδεχτουν" τον ΠΑΟΚ ουτε 1% ως δικαιο πρωταθλητη.
Ξερω λοιπον εδω και ΠΑΡΑ πολυ καιρο τι θα πουμε κατι σκουλικια κτλ, και οπως φανηκε πια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, οταν παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα. Γιαυτο λοιπον και ας πουνε οτι θελουν για χαρτια κτλ, σιγα που περιμενω εγω να μου δωσουν συγχαρητιρια.
-
mbison έγραψε:gpap
δεν υπαρχει -3 για εμας, αφου η γνωματευση του γιατρου του αγωνα λεει για αμυχη που ο γκαρθια μπορουσε να εκτελεσει καθηκοντα, δλδ δεν υπαρχει τραυματισμος, όπως του Ιβιτς που του χανε κανει ραμματα.
Η δε γνωματευση της ιατροδικαστου, έγινε επειτα απο διαταγη της ΔΕΑΒ, για το αδικημα του οπαδου (περι αθλητικης βιας). Ειναι ξεχωριστο.
Επιπλεον, στο φ.α. γραφεται οτι η ιατρικη διαγνωση έγινε με καθυστερηση 15 λεπτων με υπαιτιοτητα του γαυρου, αφου κλειδωθηκε στα αποδυτηρια. Εδω υπάρχει ξεκαθαρα δολος.
Και ολα αυτα βεβαια έπειτα απο την παρατυπια του διατητη που δεχθηκε την αλλαγη των αξιωματουχων μετα απο 15 λεπτά, κατι τιο οποίο ξεκαθαρα θα παει με τις οδηγιες της ΟΥΕΦΑ, αφου στον ΚΑΠ δεν αναγραφεται (υπάρχει κενο).
1. Αν θελουν να γλιτωσουν τον διατητη, παραπεμπτοντας τον σε αλλο οργανο, πχ ΚΕΔ, ισως διαταξουν τη διεξαγωγη του αγωνα, με χρηματικο προστιμο για τη ριψη (αν και το αντικειμενο δεν ειναι επικινδυνο, προκαλεσε ομως αμυχη).
2. Αλλιως, τιμωρια διαιτητη που αφησε τον Γκαρθια να μπει στον αγωνιστικο χωρο και τιμωρια στον Γκαρθια.
3. Αν γινει δεκτη η ενσταση μας, τοτε αυτοι φυγανε μονοι τους, αρα -3 γι αυτούς και 3-0 το ματς.
Πιστεύω ότι θα γίνει το πρώτο. επανάληψη και πρόστιμο. Δεν γουστάρει η ελίτ την αλήθεια και απο την άλλη πιέζονται για τη διαφθορά. Κάθε άλλη απόφαση θα είναι μεγάλη νίκη ή της αλήθειας ή της διαφθοράς
Όχι ρε ποιος ασχολειται. Δεν με επηρεάζουν αυτα. Απλά εκτιμώ πως θα γίνουν τα πράγματα και πως θα τα καταπιούν αμάσητα οι χαμουτζηδες. Κουβέντα να γίνεται! 

Εδω οι κουλες εχουν παθει τετοια παρακρουση που πολλοι απο αυτους αρνουντε πεισματικα ακομα και τωρα να παραδεχτουν οτι ο ΠΑΟΚ εχει , οχι ομαδαρα, οχι καλυτερη απο αυτους ομαδα, αλλα απλα το οτι εχει καλη ομαδα.
Και θα σε παραδεχτουν ως πρωταθλητη?
Και θα σε παραδεχτουν ως πρωταθλητη?
- Petros1988
Έχουμε με διαφορά την καλύτερη ομάδα στην ΕΛΛΑΔΑ!Παίζουμε την πιο καλή μπάλα στην Ελλάδα και δεν τρώμε γκολ έυκολα!
- V-olakiotis
Δεν αποδέχονται ότι υπάρχει σοβαρός οικονομικός παράγοντας στον ΠΑΟΚ, ο οποίος βάζει τις βάσεις για σερί πρωταθλημάτων, όχι μόνο για το φετινό.
Τι πιο βολικό να δημιουργήσουν τον μύθο του νέου χαλίφη για να ταυτιστούν τον Ιβάν με τις παράγκες και τα υπόλοιπα αισχη της εικοσαετούς κυριαρχίας του γαβρου.
Το παράδοξο είναι ότι το χανούμι που μετά την άνοδο του από τη γ, έχει πάρει - ως στιγμής - με ψιχουλα και πολύ περισσότερη εύνοια τους ίδιους τίτλους με τον ΠΑΟΚ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τι πιο βολικό να δημιουργήσουν τον μύθο του νέου χαλίφη για να ταυτιστούν τον Ιβάν με τις παράγκες και τα υπόλοιπα αισχη της εικοσαετούς κυριαρχίας του γαβρου.
Το παράδοξο είναι ότι το χανούμι που μετά την άνοδο του από τη γ, έχει πάρει - ως στιγμής - με ψιχουλα και πολύ περισσότερη εύνοια τους ίδιους τίτλους με τον ΠΑΟΚ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Παίδες μολις διάβασα στην κεντρική το πρωτοσέλιδο της ώρας και ομολογώ οτι σοκαρίστηκα.
γιατι σοκαριστικες δν μπορει η ωρα να γραψει που πας με μπακακη και μοραν για πρωταθλημα και γραφει αλλα λογικο δν ειναι?>Rizla έγραψε:Παίδες μολις διάβασα στην κεντρική το πρωτοσέλιδο της ώρας και ομολογώ οτι σοκαρίστηκα.