Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
το μαντριγαλ κάτι απο Ζωσιμάδες είναι... πολύ χάλι....
καταπονούνται καλά τα χανούμια...
καταπονούνται καλά τα χανούμια...
- john4serres
Ειναι λιγο ταγάρια οι λαρισαίοι στις τελικές
αλλά το ματς (καλώς) έχει πολυ ενταση και "ξύλο"
αλλά το ματς (καλώς) έχει πολυ ενταση και "ξύλο"
Tωρα το ανοιξα, τρωει ξυλο η κουλα? Δεν με νοιαζει το σκορ, να φανε κλοτσια και ξυλο θελω.
Ναι θέλουν χαλί για να παίξουν κάτι ποιοτικοί παίκτες τύπου Μοράν, Αιντάρεβιτς και λοιποί...
Άρχισαν να ξεγυμνώνονται...

Άρχισαν να ξεγυμνώνονται...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Πέμ 01 Μαρ 2018, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Notorious4
Καλά έχει να κάνει η ξαδέρφη ακόμα πολλές γκέλες.......μόνο με αυτοκτονία χάνετε το νταμπλ φέτος.
- hasio_john
Όντως, μια χαρά που το ματς είναι κλωτσοσκούφι!
Άσε τους να σακατευτούν λιγάκι, μια χαρά όλα ...
Ρε σεις, κάπου διάβασα πως ο γκέι ζήτησε αναβολή για το -3 τους με την κούλα και σαν αποτέλεσμα θα παίξουν σε άδειο γήπεδο με την ζέλα. Το επιδίωξε για κάποιο λόγο ή απλά έτυχε?
Άσε τους να σακατευτούν λιγάκι, μια χαρά όλα ...

Ρε σεις, κάπου διάβασα πως ο γκέι ζήτησε αναβολή για το -3 τους με την κούλα και σαν αποτέλεσμα θα παίξουν σε άδειο γήπεδο με την ζέλα. Το επιδίωξε για κάποιο λόγο ή απλά έτυχε?
Για τον ουδέτερο θεατή που γουστάρει το ποδόσφαιρο για τους τσαμπουκάδες και τα νεύρα, μια χαρά είναι το ματσάκι. Είναι και ο διαιτητής χειρότερος κι από το τερέν... γτπ 

Έως τώρα πάει κατ' ευχήν. Ο Κούγιας όντως το χτυπάει.
Για την μαυροφόρα θα διαφωωνήσω με τους περισσότερους και θα πω πως είναι καλούτσικη, ελπίζω να σκληρύνει το ματς στο β'.
Θέλω άλλη μία μανούρα Ναζλίδη - Βράνιες και συνεπαγόμενη δεύτερη κίτρινη - κόκκινη στον βαψομαλλιά.
Επίσης, θέλω γκολ Κούγια μέχρι το 50', ώστε ο κλαψομούνης να αναγκαστεί να βάλει Αραούχο.
Για την μαυροφόρα θα διαφωωνήσω με τους περισσότερους και θα πω πως είναι καλούτσικη, ελπίζω να σκληρύνει το ματς στο β'.
Θέλω άλλη μία μανούρα Ναζλίδη - Βράνιες και συνεπαγόμενη δεύτερη κίτρινη - κόκκινη στον βαψομαλλιά.
Επίσης, θέλω γκολ Κούγια μέχρι το 50', ώστε ο κλαψομούνης να αναγκαστεί να βάλει Αραούχο.
- hasio_john
Τα φρύδια του φταίνε Γιάννενα, δεν μπορεί να δει καλά μπροστά...
Κοροιδευετε αλλα ειναι ντροπη να εχει μπει μεσα η Λαρισα με σκοπο να νικησει. Εγω παντως προτινω να σηκωθουν να φυγουν οι της ΑΕΚ διοτι αυτο το πραγμα ειναι απολυτως αηδιαστικο και κατακριτεο.
Νομίζω είναι εκτός αποστολής.Ale έγραψε:
- hasio_john
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην ανάπαυλα του αγώνα με την ΑΕΚ. Σε αυτή ανέφερε: "Ζήτω η εξυγίανση! Ο πιο καθαρός ημιτελικός της Ελλάδος... Δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξει τίποτα. Η λέξη ντροπή είναι πολύ λίγη γι αυτό που ζούμε".
ας ακουστει επιτελους κατι και για την κουλα.ολο πισω απο αλλους κρυβεται