Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
berry

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από berry »

Κ στα αποδυτηρια κ στο διαβαλκανικο υποτιθεται τον εξετασαν γιατροι. Αρα οι φωτο στη μια ειναι ο γιατρος του γαυρου κ στην αλλη του διαβαλκανικου. Κανεις δε φοραει γαντια.
Υ.γ. Πριστ....ωραιος!!!!
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Εγω πιστευω οτι και στις 2 περιπτωσεις ειναι ο κωστακης ο τσελσυ..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ωπα, να τα και ισπανικα απ'τον παπα :opaokara: Se me puso la piel de gallina!
Tα θυμασαι ρε θηριο απ'τα καραβια?

Τι μεταφραση, για τους αλλους?

Υ.Γ.
να ξες, το deschacerse de+καποιον, σημ. ξεφορτωνομαι, σκοτωνω, απολυω
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί έχασα επεισόδια.
Ποια εννοεί "κυρια" ο ΚΚ;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Λοιπόν μετά από όλα αυτά που έχουμε διαβάσει έχει ενδιαφέρον για το πώς θα πάει η απολογία αύριο:

1. Πρώτα θα εξεταστεί η ένσταση για νομιμότητα του Γκαρσία στον αγωνιστικό χώρο. Με το γράμμα του νόμου όλα τελειώνουν εδώ και η δικαστής κλείνει την υπόθεση και μάλλον ορίζει επανάληψη. Αν απορρίψει την ένστασή μας παμε παρακάτω ...

2. Θα εξεταστεί ο τραυματισμός του Γκαρθία, έγινε ή όχι; Αν όχι, τότε υπάρχει αθώωση για ΠΑΟΚ και δεν ξέρω τι θα γίνει με Γκαρθία και γαύρο, προφανώς τιμωρία. Εδώ θα επικαλεστούμε βίντεο, τις παραπάνω φωτογραφίες που είδαμε, ειδικούς που θα πούν ότι αυτό είναι αδύνατο να προκληθεί, τα 15 λεπτά, και ό,τι αλλο έχουμε διαθέσιμο.

3. Αν ο τραυματισμός γίνει αποδεκτός ώς αυθεντικός από την δικαστή, τότε πάμε για την σοβαρότητα του τραυματισμού που συνιστά αναβολή αγώνα. Εδώ θα επικαλεστούμε τον γιατρό που είπε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και α γαύρος θα πεί ότι ο Γκαρθία ένιωθε ζαλάδες και έπρεπε να τον πάνε στο νοσοκομείο. Επίσης θα επικαλεστούμε το ότι οι γαύροι φυγαν μόνοι τους χωρίς το ΟΚ του διαιτητή κλπ. Φυσικά σ αυτό το σημείο δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για σοβαρό τραυματισμό Γκαρθία και η υπόθεση πραγματικά κολλάει. Αν η δικαστίνα φτάσει ως εδώ, το θεωρώ δύσκολο έως αδύνατο να αποδεχτεί σοβαρό τραυματισμό με ευθύνη ΠΑΟΚ. Δεν φαίνεται πουθενά αυτό, σε κανένα ΦΑ, παρατηρητές, γιατρο, βίντεο κλπ. Αρα:

4.1 Η δικαστής αποφασίζει ελαφρό τραυματισμό αλλά που δεν απαιτεί αναβολή αγώνα. Τιμωρεί τον ΠΑΟΚ με προστιμο και δεν ξέρω τι κάνει με τον αγώνα και τον γαύρο, λογικά θα τους τιμωρήσει με γιατί έφυγαν.

4.2 Η δικαστής θεωρεί σοβαρό τον τραυματισμό και ορθή την αποχώρηση κυρ Σάββα, και τιμωρεί τον ΠΑΟΚ.

Νομίζω αυτή είναι η σειρά, και την αναλύω γιατί αφού δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο 4.2, θέλω να δώ πού θα σταματήσει η διαδικασία και ποιά θα είναι η τιμωρία. Στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όλα θα είχαν τελειώσει στο 1.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

την ιατροδικαστινα μαλλον
κυρκυρ έγραψε: Κανένας τραυματισμός, από κανένα ρολό, που καμία λήψη δεν δείχνει να πέφτει σ´εκείνο το σημείο.
Μόνο θλίψη για έναν άνθρωπο, που αντί να φέρει ποδοσφαιρικό πολιτισμό από την γενέτειρά του, έγινε υποχείριο ενός συλλόγου που τον βάζει να δαγκώνει τα χείλη του.
Βρείτε όποιον τρόπο θέλετε να βιάσετε την κοινή λογική και την εικόνα, όπως συνηθίσατε να κάνετε. Ανοίξτε ομπρέλα, έπιασε ψιλόβροχο, δεν σας φτύνουν! Ο «βασιλιάς είναι γυμνός»...
Αύριο στις 16:00 αποδείξτε μας πως το τηλεκατευθυνόμενο ρολό έφτασε εκεί. Φέρτε και την κυρία που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες να μας πει και τη δική της άποψη.
Φέρτε ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ ελάτε, γιατί δεν λειτουργεί και το Δελφινάριο!
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Οκ θενξ!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
ΩΡΑ 17:00
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Όλοι εκεί, δεν περισσεύει κανείς.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

''ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΡΤΕΜΗ ΓΚΑΡΘΙΑ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....''
''Υπαρχω και δεν υπαρχω...ειμαι και δεν ειμαι...'' ''ΠΩΩΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ..ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΠΟΝΑΕΙ..ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ ΓΚΑΡΘΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΙΚΑ..ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..''

Εικόνα
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

simba έγραψε:την ιατροδικαστινα μαλλον
κυρκυρ έγραψε: Κανένας τραυματισμός, από κανένα ρολό, που καμία λήψη δεν δείχνει να πέφτει σ´εκείνο το σημείο.
Μόνο θλίψη για έναν άνθρωπο, που αντί να φέρει ποδοσφαιρικό πολιτισμό από την γενέτειρά του, έγινε υποχείριο ενός συλλόγου που τον βάζει να δαγκώνει τα χείλη του.
Βρείτε όποιον τρόπο θέλετε να βιάσετε την κοινή λογική και την εικόνα, όπως συνηθίσατε να κάνετε. Ανοίξτε ομπρέλα, έπιασε ψιλόβροχο, δεν σας φτύνουν! Ο «βασιλιάς είναι γυμνός»...
Αύριο στις 16:00 αποδείξτε μας πως το τηλεκατευθυνόμενο ρολό έφτασε εκεί. Φέρτε και την κυρία που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες να μας πει και τη δική της άποψη.
Φέρτε ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ ελάτε, γιατί δεν λειτουργεί και το Δελφινάριο!

Αφου το χέρι είναι του Καραπ@ππάρα και λογικά αυτός τραβάει τις φωτογραφίες, αυτόν αποκαλεί "κυρία" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

john4serres έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
ΩΡΑ 17:00
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Όλοι εκεί, δεν περισσεύει κανείς.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

υπαρχουν 2 κυριες..Αυτη στα αποδυτηρια και αυτη (ιατροδικ) στο νοσοκομειο.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ενταξει εχει παθει ζημια ο ανθρωπος και πιστευω οτι ο γαυρος εχει και κρυφά χαρτιά που θα τα ανοίξει στο δικαστήριο και θα μας τα τρίψει στη μούρη. Γιατι με τετοιο σοκ χτυπήματος αποκλείεται να μην εχει πετάξει και αιμορροΐδα και τοτε να δω πως θα τα μαζέψουμε.
Παντως περα απο την πλακα εγω πιστευω οτι θα τιμωρηθούμε μαλλον αλλο το βασικο ειναι αυτο που ειπε ο Βιεϊρίνια. Το πρωταθλημα περναει πλεον απο τα δικα μας χερια αποκλειστικά. Ας ειναι καλα το μελαχροινακι που τους πότισε φαρμάκι.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Στα αποδυτήρια έχει και πολλές "κυρίες".
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

ελπιζω να του κανανε τεστ παπ γιατι δεν θελουμε να κολλησουμε τιποτα αν ξανα παιχθει το ματς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”