Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Το σημαντικο ειναι να δεχθει η Λιγκα το αιτημα.
Μετα θα παραδωσουν μαθηματα οι δικηγοροι μας, ποιους εχουμε αραγε?
Ελπιζω ο ηθοποιος η να τους καταδωσει η να του μαυρισουμε τη καριερα για παντα.
Και επειδη προφανως δεν ειναι εκ γενητης λαμογιο σαν τους αλλους θα τη κανει τη γκαφα
Μετα θα παραδωσουν μαθηματα οι δικηγοροι μας, ποιους εχουμε αραγε?
Ελπιζω ο ηθοποιος η να τους καταδωσει η να του μαυρισουμε τη καριερα για παντα.
Και επειδη προφανως δεν ειναι εκ γενητης λαμογιο σαν τους αλλους θα τη κανει τη γκαφα
Κι εγώ το είδα στο sdna νομίζω, αλλά δεν ξέρω αν η εικόνα ήταν της στιγμής ή αρχείου.Spiros_S έγραψε:Είμαι σίγουρος ότι το είχα δει κάπου. Δεν το βρίσκω τώρα, όμως. Θα ξαναψάαξωDimitris_L4 έγραψε:Παιδια εαν δεχθει η ελληνικη "δικαιοσυνη" να παραστει η κοκκινη θεατρινα σημαινει ενα πραγμα...οτι η παε εχει σιγουρα στα χερια της βιντεο ειτε απο τον αγωνιστικο χωρο ειτε απο τους διαδρομους των αποδυτηριων που τον ξεφτιλιζει....τελος παντων δειχνει οτι κατι εχει..καποιο χαρτι..μπορει καποιος να ψαξει την προχθεσινη προπονηση που ο γκαρσια ειναι χωρις κολαρο??
Τι εικόνα κυκλοφόρησε ρε παιδιά; Από τα αποδυτήρια ή λετε για το βίντεο που δείχνει ότι τελικά η κορδέλα βρήκε στο παλτό και όχι πάνω του;
- Petros1988
Κοίτα να δεις που θα χουν κανένα βίντεο οι δικοί μας που θα χει τίποτα συνομιλίες του γαυρου που θα βγαίνουν τίποτα κάρτα για να φύγουν απτό γήπεδο η κανένα βίντεο με Γκαρσία ναι μπορώ να συνεχίσω αλλά θα φύγουμε νοσοκομείο και θα γελάσει και η παρδαλη κατσίκα μετά. Χάχαχαχα. Άσσους στο μανίκι...!
Γυναικα δικηγορο εχω. Μονο να τον ανεβασεις στην εδρα και να του πεις "Πριν συνεχισουμε και ελθουν νεα στοιχεια στο φως σας δινω μια ευκαιρια να την βγαλετε καθαρη (come clean ειναι η εκφραση που ψαχνω) και να μας πειτε την αληθεια για το τι ακριβως συνεβει. Σας υπενθυμιζω οτι εχετε ορκιστει και οποιοδηποτε ψεμα θα εχει αμεσες συνεπειες στην ιδιωτικη σας ζωη και την καριερα σας" ...Σαν ψαρι θα τρεμει ειτε εχεις περεταιρω στοιχεια ειτε δειξεις το βιντεο που εβγαλε η ΠΑΕ...Το θεμα ειναι εχει τα κακαλα να παει? Αν οχι ειναι παλι επιβαρυντικο για αυτους... Δυσκολα τετοιες κοτες σαν τους γαουρους ριχνουν γροθια στο μαχαιρι...
Λέτε να υπάρχουν κοριοί στην Τούμπα; Ένα drone θα έκανε την δουλειά, ή κάποιος κοριός. Αν και δεν νομίζω ότι υπάρχουν κοριοί, εκτός και αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για είδικές επείγουσες περιπτώσεις (όπως αυτή).
Όσκαρ Γκαρθία για μάρτυρας.
Μετά την βουβή κωμωδία της Κυριακής το φιλοθεαμον κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον νεοφερμένο ηθοποιό σε καινούργιο ρόλο,με διαλόγους αυτήν την φορά.
Το ερώτημα που βασανίζει τους κριτικούς και τους πολυπληθείς θαυμαστές του στην Τρούμπα είναι αν το έμφυτο ταλέντο του φερελπιδος ηθοποιού στα μονόπρακτα επεκτείνεται και σε επίπεδο διαλόγων, όπου το επίπεδο είναι σαφώς πιο απαιτητικό.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο μέχρι πρότινος άσημος ερμηνευτής ρόλων κατάφερε να εισέλθει δυναμικά στο χώρο της μικρής και μεγάλης οθόνης, καθώς ήδη στο διαδίκτυο επίδοξοι μιμητές του έχουν προσπαθήσει να τον αντιγράψουν,με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.
Μετά την βουβή κωμωδία της Κυριακής το φιλοθεαμον κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον νεοφερμένο ηθοποιό σε καινούργιο ρόλο,με διαλόγους αυτήν την φορά.
Το ερώτημα που βασανίζει τους κριτικούς και τους πολυπληθείς θαυμαστές του στην Τρούμπα είναι αν το έμφυτο ταλέντο του φερελπιδος ηθοποιού στα μονόπρακτα επεκτείνεται και σε επίπεδο διαλόγων, όπου το επίπεδο είναι σαφώς πιο απαιτητικό.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο μέχρι πρότινος άσημος ερμηνευτής ρόλων κατάφερε να εισέλθει δυναμικά στο χώρο της μικρής και μεγάλης οθόνης, καθώς ήδη στο διαδίκτυο επίδοξοι μιμητές του έχουν προσπαθήσει να τον αντιγράψουν,με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.
Κοιτάξτε να δείτε που στο τέλος θα βγουν φωτό του Γκαρσία και αντί για αμυχη θα έχει πληγές από ουλίτιδα...
Έφτασαν. Δεν μπορώ να βάλω κείμενο γιατί δεν υπάρχει ακόμη. Οι φωτό όμως αξίζουν τα κλικς
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... hetoyn-ton
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... hetoyn-ton
Ρε γ@μω το σπίτι σας ντεμέκ έφαγε ρόλο στην μάπα και δεν νταουλιαστηκε;και δεν μάτωσε; παρόλα αυτά έπαθε εσωτερική αμυχή; Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε, γελάνε και τα στηθοσκοπια. 5 μέρες περάσανε και τα νεύρα μας γίνονται ακόμα μεγαλύτερα!
Χαχα ρε μ@λ@κες κάθομαι σαν αποχαυνωμενος με ανοιχτό στόμα και προσπαθώ να καταλάβω ΤΙ ΚΟΙΤΑΜΕ.
Υπάρχει κάτι που δεν βλέπω;
Τι κωμωδία είναι αυτή;
Υπάρχει κάτι που δεν βλέπω;
Τι κωμωδία είναι αυτή;
Πρώτα απ' όλα πως γίνεται να είναι στην εσωτερική επιφάνεια και στην εξωτερική να μην υπάρχει ίχνος. Τι να πω ντάξει. Γελάει ο κόσμος.
Αντε ρε που γελατε...Εχετε βγαλει πληγη εσωτερικα στο χειλος;
Εγω 1 μηνα με κολαρο ημουν.
Εγω 1 μηνα με κολαρο ημουν.
- kataramenos5