Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
για να δουμε τι θα σκεφτουν οι κιτρινες χολερες για να αποφυγουν το διασυρμο στις 11 Μαρτιου
- navigator11
Το ότι θα κατέβουμε στον αγώνα με στόχο να κερδίσουμε! Δεν μπορούν υπό τέτοιες συνθήκες να συμμετέχουν στον αγώνα. Κούλα εναντίον όλων ...
Έτσι, έτσιιιιιιιιιιιιιιιι.....Κάντε όλοι στην μπάντα μωρή γ@μιόόόόόλλλλλλεεεεεςςςςςς...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αυτό. Ξεχάστε την λέξη ισοπαλία γιατί ήττα δεν. Σταματήστε τους υπολογισμούς για το που μας παίρνει να φέρουμε χ.HOOL4IGAN έγραψε:Vieirinha ===> Δεν θα κριθεί στα δικαστήρια το πρωτάθλημα... εμείς έχουμε 7 τελικούς τους οποίους θα κερδίσουμε...
ΠΩ ΡΕ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τρένο μέχρι το τέλος.
Περνάει ο Π.Α.Ο.Κ. ο τοοουυυτ τοοοουυυυτττττττττ...

-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Τετοιο ευκολο περασμα(απο τους 32 μεχρι τον τελικο),νομιζω πρωτη φορα συμβαινει.
Το ΕΧΠΡΕΣ περναει ανενοχλητο πλεον.
Το ΕΧΠΡΕΣ περναει ανενοχλητο πλεον.
Επέστρεψα κ εγω απο την Νέα Σμύρνη. Ειμαι περήφανος για την ομάδα μας. Έπαιξε όσο ήθελε.
Στα αξιοσημείωτα το ματς
- το πόσο γρήγορα ξανακερδίζει την μπάλα η ομάδα (μπράβο Λουτσε)
- το ποσο καλα ξέρει την θέση ο Αζεβεδο
- το οτι έχουμε ακομη 2 προπονητές μεςα στο γηπεδο (Μαουριτσιο-Βιεϊρίνια)
Τα υπολοιπα τα γνωστά.
Μπράβο ΟΜΑΔΑΡΑ μου
Στα αξιοσημείωτα το ματς
- το πόσο γρήγορα ξανακερδίζει την μπάλα η ομάδα (μπράβο Λουτσε)
- το ποσο καλα ξέρει την θέση ο Αζεβεδο
- το οτι έχουμε ακομη 2 προπονητές μεςα στο γηπεδο (Μαουριτσιο-Βιεϊρίνια)
Τα υπολοιπα τα γνωστά.
Μπράβο ΟΜΑΔΑΡΑ μου
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σα δεν ντρεπόμαστε οι αλήτες θα κατέβουμε να τους κόψουμε βαθμούςnavigator11 έγραψε:Το ότι θα κατέβουμε στον αγώνα με στόχο να κερδίσουμε! Δεν μπορούν υπό τέτοιες συνθήκες να συμμετέχουν στον αγώνα. Κούλα εναντίον όλων ...
- V-olakiotis
Καλά τα είπε ο Αντελίνο! Μόνο νίκες μέχρι το τέλος, φέτος γράφουμε ιστορία...
Παραμιλάνε οι πρωκτευουσιάνοι, όταν είναι μεταξύ τους!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Παραμιλάνε οι πρωκτευουσιάνοι, όταν είναι μεταξύ τους!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Παλαιολόγος
να υποχρεωσει ο δικαστης να εμφανιστει αυτην την φορα ο ολυμπιακος στο γηπεδο και να παιξει
Λάθος τόπικ... 
Εδώ μιλάμε για την πούτσ@ που έφαγαν οι πάνθηρες και την τραγουδούσαν κιόλας οι "γενναίοι"...

Εδώ μιλάμε για την πούτσ@ που έφαγαν οι πάνθηρες και την τραγουδούσαν κιόλας οι "γενναίοι"...
Ενημερωτικά Goran οι πάνθηρες κάθισαν μετά τον αγώνα κ τραγούδησαν γιατι είχαν οργανώσει την καταγραφή ενός βίντεο παρουσίασης της κερκίδας τους.goran 64 έγραψε:Λάθος τόπικ...
Εδώ μιλάμε για την πούτσ@ που έφαγαν οι πάνθηρες και την τραγουδούσαν κιόλας οι "γενναίοι"...![]()
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
Ποζεράδες και με την βούλα δηλαδή.northend4 έγραψε:Ενημερωτικά Goran οι πάνθηρες κάθισαν μετά τον αγώνα κ τραγούδησαν γιατι είχαν οργανώσει την καταγραφή ενός βίντεο παρουσίασης της κερκίδας τους.goran 64 έγραψε:Λάθος τόπικ...
Εδώ μιλάμε για την πούτσ@ που έφαγαν οι πάνθηρες και την τραγουδούσαν κιόλας οι "γενναίοι"...![]()
Αν και τους έχω γραμμένους τελείως στα @@πάρια μου τους πάνθηρες, το καναν σήμερα αυτό που λες, μήπως επειδή όταν παίζουν κατά του Π.Α.Ο.Κ. μαζεύονται (μαζί με τους gayρους) πάντα οι περισσότεροι που μπορούν?northend4 έγραψε:Ενημερωτικά Goran οι πάνθηρες κάθισαν μετά τον αγώνα κ τραγούδησαν γιατι είχαν οργανώσει την καταγραφή ενός βίντεο παρουσίασης της κερκίδας τους.goran 64 έγραψε:Λάθος τόπικ...
Σ όλον τον αγώνα δεν σταμάτησαν να βρίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. και την Θεσσαλονίκη τα μουνι@ τα άπλυτα...
Πολύ καλά κάναμε και τους ξεκωλι@σαμε σήμερα και το χαιρόντουσαν, τραγουδιστά κιόλας, οι πισωγλέντηδες!!!!
Υ.Γ. Ρε δεν πα να βγάλουν και χορογραφία να χορεύουν με τούλια και πουέντ την λίμνη των κύκλων, ΟΙ ΛΙΓΟΙ?
ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, που βρίζουν τον Π.Α.Ο.Κ., αντί να βρίζουν τον Πρόεδρο τους, το γ@μωτσιράκι του κρόκου!!!!
++++++++++++++++++++rainmaker έγραψε:Σε ένα ματς που είναι 0-3 στο 75, δεν έχω δει και ακούσει ΠΟΤΕ προκλητικότερη περιγραφή.
Και δεν έχω δει ΠΟΤΕ χειρότερη διαιτησία σε ενώ το ματς έχει τελειώσει!
Καραγκιόζης Τσόχος
μ@λ@κ@ς ρέφερι.
Να περάσει ο επόμενος.
Ανοίχτε την Τριπολιτσά.
Ανοίχτε την Τριπολιτσά.