Ibrahima Bakayoko
- PABLO GARCIA2
Για να μην τρελλαθούμε κιόλας, τέτοια σίγουρα γίνονται παντού.
Νομίζω πάντως ότι ανάμεσα στ'άλλα ένας προπονητής οφείλει να μπορεί να παίρνει το 100% απ' όλους τους παίκτες του,εκτός βέβαια κι αν έχει να κάνει με κανένα ψυχοπαθή.
Και ο Μπάκα όταν ερχόταν το καλοκαίρι νομίζω όλοι ξέραμ(ν)ε ότι έχει κάποιες ιδιορρυθμίες....
Και εγώ τουλάχιστον προτιμώ έναν παίκτη που θα διαμαρτύρεται γιατί δεν παίζει-γιατί αυτό για μένα δείχνει εγωισμό- από κάποιον άλλο που θα κάνει άνω-κάτω την ομάδα γιατί άργησε να γυρίσει από άδεια ή καθυστερεί στην προπόνηση.
Θα μπορούσε βέβαια και αυτός να μιλήσει τετ-α-τετ με τον Σάντος και όχι να κάνει παιδικού τύπου μαγκίτσες.Αλλά οι παίκτες είναι και λίγο παιδιά ειδικά όταν προέρχονται από Αφρική μεριά.....
Και δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με παίκτες σαν τον Ηλιάδη και τον Μπιζέρα....
Νομίζω ότι ο Μπάκα βάζει λίγο αλατάκι στον φετινό ΠΑΟΚ ενώ μας έχει βοηθήσει όσο ίσως λίγοι φανταζόμασταν το καλοκαίρι όταν ανακοινώθηκε,συγκριτικά και με τα λεφτά που παίρνει και το μονοετές συμβόλαιο που έχει, που του προσθέτει και ένα άγχος παραπάνω.Και νομίζω ότι ο καθένας μας στη δουλειά του θέλει μία επιβράβευση, πράγμα που ο Μπάκα για μένα δεν την είχε.
Πιθανώς ο Σάντος δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος απ' αυτόν στο τακτικό κομμάτι αλλά η άποψη μου είναι ότι στον φετινό ΠΑΟΚ της πειθαρχίας του Σάντος θα μπορούσαν να υπάρχουν και 1-2 παίκτες που να κάνουν και κάτι απρόβλεπτο.
Προφανώς γι' αυτόν δεν ήταν και ότι πιό ευχάριστο να παίζει ο Αναστασάκος αντί γι 'αυτόν και ήταν θέμα χρόνου να γίνει ότι έγινε.Και προφανώς παρόλες τις συγνώμες, τα χνώτα του δεν ταιριάζουν με αυτά του Σάντος.Ας ελπίσουμε να κάνουν και οι 2 υπομονή για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ,γιατί νομίζω ότι ο μαυρούλης μπορεί να βοηθήσει πολύ......
Νομίζω πάντως ότι ανάμεσα στ'άλλα ένας προπονητής οφείλει να μπορεί να παίρνει το 100% απ' όλους τους παίκτες του,εκτός βέβαια κι αν έχει να κάνει με κανένα ψυχοπαθή.
Και ο Μπάκα όταν ερχόταν το καλοκαίρι νομίζω όλοι ξέραμ(ν)ε ότι έχει κάποιες ιδιορρυθμίες....
Και εγώ τουλάχιστον προτιμώ έναν παίκτη που θα διαμαρτύρεται γιατί δεν παίζει-γιατί αυτό για μένα δείχνει εγωισμό- από κάποιον άλλο που θα κάνει άνω-κάτω την ομάδα γιατί άργησε να γυρίσει από άδεια ή καθυστερεί στην προπόνηση.
Θα μπορούσε βέβαια και αυτός να μιλήσει τετ-α-τετ με τον Σάντος και όχι να κάνει παιδικού τύπου μαγκίτσες.Αλλά οι παίκτες είναι και λίγο παιδιά ειδικά όταν προέρχονται από Αφρική μεριά.....
Και δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με παίκτες σαν τον Ηλιάδη και τον Μπιζέρα....
Νομίζω ότι ο Μπάκα βάζει λίγο αλατάκι στον φετινό ΠΑΟΚ ενώ μας έχει βοηθήσει όσο ίσως λίγοι φανταζόμασταν το καλοκαίρι όταν ανακοινώθηκε,συγκριτικά και με τα λεφτά που παίρνει και το μονοετές συμβόλαιο που έχει, που του προσθέτει και ένα άγχος παραπάνω.Και νομίζω ότι ο καθένας μας στη δουλειά του θέλει μία επιβράβευση, πράγμα που ο Μπάκα για μένα δεν την είχε.
Πιθανώς ο Σάντος δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος απ' αυτόν στο τακτικό κομμάτι αλλά η άποψη μου είναι ότι στον φετινό ΠΑΟΚ της πειθαρχίας του Σάντος θα μπορούσαν να υπάρχουν και 1-2 παίκτες που να κάνουν και κάτι απρόβλεπτο.
Προφανώς γι' αυτόν δεν ήταν και ότι πιό ευχάριστο να παίζει ο Αναστασάκος αντί γι 'αυτόν και ήταν θέμα χρόνου να γίνει ότι έγινε.Και προφανώς παρόλες τις συγνώμες, τα χνώτα του δεν ταιριάζουν με αυτά του Σάντος.Ας ελπίσουμε να κάνουν και οι 2 υπομονή για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ,γιατί νομίζω ότι ο μαυρούλης μπορεί να βοηθήσει πολύ......
τι τα εχετε βαλει ολοι με το μπακαγιοκο κ υπαρχει τοσο ενταση κ ειδικα απο τη στιγμη που ο ιδιος καταλαβε το λαθος του κ εχει ζητησει συγνωμη.αυτα συμβαινουν παντου κ θα μπορουσε να ειχε γινει με οποιονδηποτε αλλο ποδοσφαιριστη.κ για ποια κακη συμπεριφορα μιλατε επειδη δυσαναχτετισε κ δεν εκανε τις ασκησεις με ζηλο?ο ιδιος ανθρωπος τους ελεγε σαρδελες περσυ(ασχετα που δεν ηταν ο μπακαγιοκο)το καλο ειναι οτι αυτο εχει να κανει κ με τον μεγαλο ανταγωνισμο που δημιουργητε για την εντεκαδα,ο μπακα αισθανεται αδικιμενος κ απο εκει ξεκινησε ολο κ στην τελικη εγω πιστευω πως αδικητε πολυ απο τον σαντος κ ουτε ειναι λιγες οι φορες που τον ξελασπωσε κ εμας μαζι..εκανε λαθος κ ζητησε συγνωμη.τα υπολοιπα ηταν θεμα της διοικησης η οποια το χειριστηκε με τον καλυτερο τροπο.αντε ξεκολληστε λιγο ολοι,γραφετε ενα τοπικ κ ολοι απο πισω συμφωνειτε,δεν μπορω καταλαβω με τι λογικη σκεφτεστε πολλοι εδω μεσα.δεν εχετε δικια σας αποψη?απλα συμφωνειτε κ το συνεχιζεται?γιατι αυτο γινετε παντα.Π.Α.Ο.Κ ΡΕ Κ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Isaak the Greek
[quote="tsif"]Μπορεί η Μπαρτσελόνα να πετάει από νίκη σε νίκη, αλλά τα νεύρα δε λένε να φύγουν από την Καταλωνία.Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Γιόζεπ Γκουαρντιόλα έδιωξε από την προπόνηση τον Καμερουνέζο επιθετικό επειδή δεν ακολούθησε τις οδηγίες του.
Ο Καμερουνέζος επιθετικός δεν εκτελούσε με ιδιαίτερο ζήλο τις ασκήσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός να του κάνει παρατηρήσεις. Ο 27χρονος φορ αντέδρασε και ο 38χρονος κόουτς τον έστειλε στα αποδυτήρια.
Aιντε ΠΑΟΚΑΡΑ. Εσύ μπροστά και η Μπάρτσα ακολουθεί.
Ο Καμερουνέζος επιθετικός δεν εκτελούσε με ιδιαίτερο ζήλο τις ασκήσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός να του κάνει παρατηρήσεις. Ο 27χρονος φορ αντέδρασε και ο 38χρονος κόουτς τον έστειλε στα αποδυτήρια.
Aιντε ΠΑΟΚΑΡΑ. Εσύ μπροστά και η Μπάρτσα ακολουθεί.
http://www.gazzetta.gr/content/view/22688/2/
ΠΡΟΞΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
Ρε ο Μαυρος ειναι Παοκι. Ενταξει δεν επρεπε να αντιμιλησει αλλα σαν να μου φαινεται οτι εχω ακουσει και απειρες συζητησεις περι αλλαγων κλπ. Θα καρφωσει τα σκουληκια και ολα καλαlogios έγραψε:http://www.gazzetta.gr/content/view/22688/2/
Thx, Admin Team
Κάθομαι και αναρωτιέμαι.Αύριο εκτός 18οχτάδας...αποκτήθηκε και ο SORLEN που μπορεί να παίξει πίσω από τον musli...Έφαγε και την κίτρινη κάρτα από την διοίκηση για το περιστατικό με τον santos...μήπως όλα αυτά είναι η αρχή του τέλους στην καριέρα του μπακαgoal στον ΠΑΟΚ?Λέω μήπως όλα αυτά οδηγούν προς τα εκεί!!!!