Ibrahima Bakayoko

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Για να μην τρελλαθούμε κιόλας, τέτοια σίγουρα γίνονται παντού.
Νομίζω πάντως ότι ανάμεσα στ'άλλα ένας προπονητής οφείλει να μπορεί να παίρνει το 100% απ' όλους τους παίκτες του,εκτός βέβαια κι αν έχει να κάνει με κανένα ψυχοπαθή.
Και ο Μπάκα όταν ερχόταν το καλοκαίρι νομίζω όλοι ξέραμ(ν)ε ότι έχει κάποιες ιδιορρυθμίες....
Και εγώ τουλάχιστον προτιμώ έναν παίκτη που θα διαμαρτύρεται γιατί δεν παίζει-γιατί αυτό για μένα δείχνει εγωισμό- από κάποιον άλλο που θα κάνει άνω-κάτω την ομάδα γιατί άργησε να γυρίσει από άδεια ή καθυστερεί στην προπόνηση.
Θα μπορούσε βέβαια και αυτός να μιλήσει τετ-α-τετ με τον Σάντος και όχι να κάνει παιδικού τύπου μαγκίτσες.Αλλά οι παίκτες είναι και λίγο παιδιά ειδικά όταν προέρχονται από Αφρική μεριά.....
Και δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με παίκτες σαν τον Ηλιάδη και τον Μπιζέρα....
Νομίζω ότι ο Μπάκα βάζει λίγο αλατάκι στον φετινό ΠΑΟΚ ενώ μας έχει βοηθήσει όσο ίσως λίγοι φανταζόμασταν το καλοκαίρι όταν ανακοινώθηκε,συγκριτικά και με τα λεφτά που παίρνει και το μονοετές συμβόλαιο που έχει, που του προσθέτει και ένα άγχος παραπάνω.Και νομίζω ότι ο καθένας μας στη δουλειά του θέλει μία επιβράβευση, πράγμα που ο Μπάκα για μένα δεν την είχε.
Πιθανώς ο Σάντος δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος απ' αυτόν στο τακτικό κομμάτι αλλά η άποψη μου είναι ότι στον φετινό ΠΑΟΚ της πειθαρχίας του Σάντος θα μπορούσαν να υπάρχουν και 1-2 παίκτες που να κάνουν και κάτι απρόβλεπτο.
Προφανώς γι' αυτόν δεν ήταν και ότι πιό ευχάριστο να παίζει ο Αναστασάκος αντί γι 'αυτόν και ήταν θέμα χρόνου να γίνει ότι έγινε.Και προφανώς παρόλες τις συγνώμες, τα χνώτα του δεν ταιριάζουν με αυτά του Σάντος.Ας ελπίσουμε να κάνουν και οι 2 υπομονή για το καλό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ,γιατί νομίζω ότι ο μαυρούλης μπορεί να βοηθήσει πολύ......
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

πωπω τη είμαστε ρε.....
και μια κλανιά να ξεφύγει απο τον Δαρλα στην προπόνηση θα γεμίσουμε καμια 10 σελιδες το αν έπρεπε να κρατηθεί η απλα ειναι ανθωπινα αυτα...

Νταξ πανω στα νευρα τα ειπαν λιγο με τον Σαντος τελος.
ουτε θα μένει εκτως αποστολής ουτε τιποτα πιστεύω είδη τα βρήκαν.

αιντε.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Παιδιά όταν θέλετε να γράψετε κατεβατά, να πατάτε και κανά enter (παράγραφος) για να τα διαβάζουμε πιο εύκολα!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Και μπράβο και στο μαυρούκο που κατάλαβε οτι εδώ δεν είμαστε ΤΥΡΙΑ να κάνει ότι θέλει και έσκυψε το κεφάλι και ζήτησε συγνώμη.
Έλα τελειωσε έχουμε σκώληκα τωρα λεωωωωωωω!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ετσι μπραβο
tiapakos

Δημοσίευση από tiapakos »

τι τα εχετε βαλει ολοι με το μπακαγιοκο κ υπαρχει τοσο ενταση κ ειδικα απο τη στιγμη που ο ιδιος καταλαβε το λαθος του κ εχει ζητησει συγνωμη.αυτα συμβαινουν παντου κ θα μπορουσε να ειχε γινει με οποιονδηποτε αλλο ποδοσφαιριστη.κ για ποια κακη συμπεριφορα μιλατε επειδη δυσαναχτετισε κ δεν εκανε τις ασκησεις με ζηλο?ο ιδιος ανθρωπος τους ελεγε σαρδελες περσυ(ασχετα που δεν ηταν ο μπακαγιοκο)το καλο ειναι οτι αυτο εχει να κανει κ με τον μεγαλο ανταγωνισμο που δημιουργητε για την εντεκαδα,ο μπακα αισθανεται αδικιμενος κ απο εκει ξεκινησε ολο κ στην τελικη εγω πιστευω πως αδικητε πολυ απο τον σαντος κ ουτε ειναι λιγες οι φορες που τον ξελασπωσε κ εμας μαζι..εκανε λαθος κ ζητησε συγνωμη.τα υπολοιπα ηταν θεμα της διοικησης η οποια το χειριστηκε με τον καλυτερο τροπο.αντε ξεκολληστε λιγο ολοι,γραφετε ενα τοπικ κ ολοι απο πισω συμφωνειτε,δεν μπορω καταλαβω με τι λογικη σκεφτεστε πολλοι εδω μεσα.δεν εχετε δικια σας αποψη?απλα συμφωνειτε κ το συνεχιζεται?γιατι αυτο γινετε παντα.Π.Α.Ο.Κ ΡΕ Κ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

καλα τα λεει ο κολκας ,
το περιεργο θα ηταν αν δεν ειχαμε καθολου πειθαρχικα παραπτωματα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τουλάχιστον ο Μπάκα, κατάλαβε το λάθος του κι έσπευσε γρήγορα να ανασκευάσει και να ζητήσει συγνώμη, γνωρίζοντας ότι η ομάδα, δεν είναι για τέτοια αυτή την εποχή!!!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ενταξι μαγκες εκτονωθηκατε?????Παλι τα καταφεραν οι "γνωστοι για την εντιμοτητα τους" δημοσιογραφοι....

Και μετα περιμενετε να δειτε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη....Σαν δεν ντρεπομαστε ολοι μας....Μεσα σε μια μερα χασαμε το στοχο.Μπα , δεν παει με τιποτα μπροστα αυτος ο τοπος τελικα.
teodore

Δημοσίευση από teodore »

[quote="tsif"]Μπορεί η Μπαρτσελόνα να πετάει από νίκη σε νίκη, αλλά τα νεύρα δε λένε να φύγουν από την Καταλωνία.Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Γιόζεπ Γκουαρντιόλα έδιωξε από την προπόνηση τον Καμερουνέζο επιθετικό επειδή δεν ακολούθησε τις οδηγίες του.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός δεν εκτελούσε με ιδιαίτερο ζήλο τις ασκήσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός να του κάνει παρατηρήσεις. Ο 27χρονος φορ αντέδρασε και ο 38χρονος κόουτς τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Aιντε ΠΑΟΚΑΡΑ. Εσύ μπροστά και η Μπάρτσα ακολουθεί.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

http://www.gazzetta.gr/content/view/22688/2/
ΠΡΟΞΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

logios έγραψε:http://www.gazzetta.gr/content/view/22688/2/
ΠΡΟΞΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Ρε ο Μαυρος ειναι Παοκι. Ενταξει δεν επρεπε να αντιμιλησει αλλα σαν να μου φαινεται οτι εχω ακουσει και απειρες συζητησεις περι αλλαγων κλπ. Θα καρφωσει τα σκουληκια και ολα καλα
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Τα πράγματα είναι απλά. Εκτός αποστολής την Κυριακή, στην αποστολή στο κύπελλο, αλλαγή στο 67', σπόντα, γκόλ, 1-4. Αυτά.

ΥΓ. Άκου εκεί προκαταβολή.... Μπάκα να ξέρεις οτι μπορεί και να είσαι ο πρώτος που το ζεί αυτό το πράγμα!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Κάθομαι και αναρωτιέμαι.Αύριο εκτός 18οχτάδας...αποκτήθηκε και ο SORLEN που μπορεί να παίξει πίσω από τον musli...Έφαγε και την κίτρινη κάρτα από την διοίκηση για το περιστατικό με τον santos...μήπως όλα αυτά είναι η αρχή του τέλους στην καριέρα του μπακαgoal στον ΠΑΟΚ?Λέω μήπως όλα αυτά οδηγούν προς τα εκεί!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Παραδειγματισμός φίλε..
Δεν κάνει ο καθένας του κεφαλιού του!!

Ο Σορλέν δε νομίζω ότι παίζει στη θέση του Μπάκα..
Αν και νομίζω ότι στο ματς με τη ρούλα, φάνηκε ότι θα μπορούσε να σταθεί, ακόμα και στη βασική 11άδα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”