Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολ του Σάχωφ ήταν όντως off-side;
Ηταν το γαμημένο ένα παπούτσι προεξείχε...κρίμα γιατι πίστευα με το που μπήκε οτι θα σκοραρει.
+++++++rainmaker έγραψε:Σε ένα ματς που είναι 0-3 στο 75, δεν έχω δει και ακούσει ΠΟΤΕ προκλητικότερη περιγραφή.
Και δεν έχω δει ΠΟΤΕ χειρότερη διαιτησία σε ενώ το ματς έχει τελειώσει!
Καραγκιόζης Τσόχος
μ@λ@κ@ς ρέφερι.
Όλα κρίνονται στο χορτάρι και εκεί δεν μπορεί να μας αντιμετωπίσει κανείς... Το ήξεραν οι γαύροι, το ξέρουν ΟΛΟΙ!!!
Υ.Γ. Εφόσον ήταν φάουλ και όχι πέναλτι δεν έχει καμία σημασία η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή... RESPECT!!!

Υ.Γ. Εφόσον ήταν φάουλ και όχι πέναλτι δεν έχει καμία σημασία η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή... RESPECT!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Τετ 28 Φεβ 2018, 21:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το γκολ τους ήταν χερι; εμένα ετσι μου φάνηκε.
- NIKOS_PAOK04
ΠΑΟΚΑΡΑ
ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΞΤΡΑ όταν οι άλλοι παίζουν κάτι που μοιάζει με μπάλα ο ΠΑΟΚ κάνει την μπάλα τέχνη. Όταν μιλούσαμε για την πιο ποιοτική ομάδα στην Ελλάδα αυτό ακριβώς εννοούσαμε ΜΠΑΛΑΡΑ
Τέτοιο πρώτο ημίχρονο μόνο από ομάδες τύπου Λίβερπουλ μπορείς να δεις ροή ροή ροή συνδιασμοί τρανζισιον όλα ένα κέντημα ΑΖΑΒΕΔΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ είναι μπακ και θέλει ο μπακάκης ο κουτρής και ο χατζησαφί να τους πάρουμε στα σοβαρά όταν έχω στα πιτ τον ΜΑΤΟΣ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ(με το νταμπλ)
ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΞΤΡΑ όταν οι άλλοι παίζουν κάτι που μοιάζει με μπάλα ο ΠΑΟΚ κάνει την μπάλα τέχνη. Όταν μιλούσαμε για την πιο ποιοτική ομάδα στην Ελλάδα αυτό ακριβώς εννοούσαμε ΜΠΑΛΑΡΑ
Τέτοιο πρώτο ημίχρονο μόνο από ομάδες τύπου Λίβερπουλ μπορείς να δεις ροή ροή ροή συνδιασμοί τρανζισιον όλα ένα κέντημα ΑΖΑΒΕΔΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ είναι μπακ και θέλει ο μπακάκης ο κουτρής και ο χατζησαφί να τους πάρουμε στα σοβαρά όταν έχω στα πιτ τον ΜΑΤΟΣ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ(με το νταμπλ)
- Παλαιολόγος
σε μια πολυ ωραια βραδια,με ωραιες επιθεσεις ο ΠΑΟΚ
δεν μου αρεσε ο διαιτητης(μια ανησυχια για το μελλον υπαρχει εδω)
και επισης δεν μου αρεσε που δν σταματουσαμε τις επιθεσεις μπροστα στην περιοχη προτου αυτες γινουν επικινδυνες
κατα τα αλλα ολα πριμα
παντως βλεπω η προπαγανδ ακαι ο ντορος (ηδη απο περσι)αρχιζουν και επηρεαζουν πολυ κοσμο
ειναι κατι το απιστευτο αυτο που γινεται
σαν να φταιει ο ΠΑΟΚ για τα δεινα του ποδοσφαιρου,θα το πιστεψουν σε λιγο!
δεν μου αρεσε ο διαιτητης(μια ανησυχια για το μελλον υπαρχει εδω)
και επισης δεν μου αρεσε που δν σταματουσαμε τις επιθεσεις μπροστα στην περιοχη προτου αυτες γινουν επικινδυνες
κατα τα αλλα ολα πριμα
παντως βλεπω η προπαγανδ ακαι ο ντορος (ηδη απο περσι)αρχιζουν και επηρεαζουν πολυ κοσμο
ειναι κατι το απιστευτο αυτο που γινεται
σαν να φταιει ο ΠΑΟΚ για τα δεινα του ποδοσφαιρου,θα το πιστεψουν σε λιγο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 28 Φεβ 2018, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολ του Σάχωφ ήταν όντως off-side;
καθαρο γκολ
καλομάθαμε μάγκες
πάμε τελικό και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι
πάμε τελικό και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι
- Παλαιολόγος
παρεμπιπτοντως ο εποπτης πρεπει να ειναι τρομερα τσακαλος για να πιασει τοσο οριακο οφσαιντ στο γκολ του σακχοφ(αν ηταν)(η απλα να σκεφτεται και λιγο μεσα ειναι δωστο μην φας μπουλινγκ)
τετοιον τσακαλο θελαμε και στο ματς ατρομητου αεκ
αλλα φευ
τετοιον τσακαλο θελαμε και στο ματς ατρομητου αεκ
αλλα φευ
Κανονικο ηταν. Ειναι απο τις φασεις με γρηγορο το πεταγμα του επιθετικου που ειναι στην ιδια ευθεια και ο εποπτης την παταει,συμφωνα με τον κανονισμο αυτα ειναι υπερ του επιθετικου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολ του Σάχωφ ήταν όντως off-side;
- paoki_sweden
PAOKARA like in training. Pame arrostiaaaaaa nowone like us!
- navigator11
Να περάσει με το καλό κι η ξ-αεκ-ωλι@ρα μπας κι απολαύσουν οι φλωροπαδοί τους καμιά σοβαρή ομάδα να πηγαίνει ΟΝΤΩΣ για να τους κόψει τον πάτο, όχι απλά βαθμούς. Χυμέεενεεεεε, ακούθθθθθθθ;;;;
Πιο μπροστα του χανουμιου με ατρομητο, οφσαιντ ο χαλιφης ΠΑΟΚ. Τι δεν καταλαβαινουμε?psc1998 έγραψε:Κανονικο ηταν. Ειναι απο τις φασεις με γρηγορο το πεταγμα του επιθετικου που ειναι στην ιδια ευθεια και ο εποπτης την παταει,συμφωνα με τον κανονισμο αυτα ειναι υπερ του επιθετικου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολ του Σάχωφ ήταν όντως off-side;