Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από Ale »

Tolaros έγραψε:Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα από προχθές, συνεχίζω να θεωρώ ΔΕΔΟΜΈΝΟ το μηδενισμό και -3 του ΠΑΟΚ γιατί στην τελική είναι η πιο εύκολη απόφαση για όλους τους. Τα υπολοιπα σενάρια μου φαίνονται εξαιρετικά ευσεβείς πόθοι. Το πολύ πολύ να φάει καμιά επίπληξη και πρόστιμο ο γάβρος.
Πρωτάθλημα μόνο με 7/7 και το σημαντικότερα είναι ότι μπορούμε.
Ε, τότε κάνε έναν κόπο και διάβασε παραπίσω και τριγύρω, Τόλαρε.
Κατηγορούμενος πλέον είναι ο γαυρόπουστας.

Ακόμη πιο εύκολο από το να μας αδικούν είναι να αυτοθυματοποιούμεθα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Mīngus έγραψε:H διαφορά μας. Γιατί κάποιοι έχουν μπάλες και κάποιοι ταλέντο στην υποκριτική.

[youtube]_mRjg4U8ZQY[/youtube]
Μία σύγκριση με βούρτσες μου ήρθε στο μυαλό.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Mīngus έγραψε:H διαφορά μας. Γιατί κάποιοι έχουν μπάλες και κάποιοι ταλέντο στην υποκριτική.

Και ο επόπτης το κλασικό γλυφτρακι της τάξης...δες φάτσα μόλις πετάει ο Σέρτζιο την πέτρα!
"Κυρία, κυρία ο Κωστάκης μου πετάει χαρτακια" :lol: :lol:
Βαθύ Mαύρο

Δημοσίευση από Βαθύ Mαύρο »

Tolaros έγραψε:Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα από προχθές, συνεχίζω να θεωρώ ΔΕΔΟΜΈΝΟ το μηδενισμό και -3 του ΠΑΟΚ γιατί στην τελική είναι η πιο εύκολη απόφαση για όλους τους. Τα υπολοιπα σενάρια μου φαίνονται εξαιρετικά ευσεβείς πόθοι. Το πολύ πολύ να φάει καμιά επίπληξη και πρόστιμο ο γάβρος.
Τον θεωρείς δεδομένο το μηδενισμό ή το θέλεις τόσο πολύ που δεν μπορείς να το κρύψεις , εεεε ??
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

Το ξερω οτι ολοι εχουμε πολλα να πουμε και οτι εχουμε 100 τοις 100 δικιο ,
αλλα σε τρεις ωρες εχουμε πολυ σημαντικο παιχνιδι .
Πιστευω οτι το topic πρεπει να κλεισει και οπαδοι-παιχτες-προπονητης ,
πρεπει να συγκεντρωθουμε ολοι στη συνεχεια.
Το πρωταθλημα ειναι δικο μας . Συγκεντρωμενοι και ενωμενοι προχωραμε .
Η εξωαγωνιστικη δραση εχει πολυ δρομο ακομη.......

Αυτα απο εναν 45 αρη που εχει δει στο γηπεδο και εχει νιωσει στο πετσι του
ολη τη βρωμια του ποκ και του ολυμπιακου .
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ale έγραψε:
Ε, τότε κάνε έναν κόπο και διάβασε παραπίσω και τριγύρω, Τόλαρε.
Κατηγορούμενος πλέον είναι ο γαυρόπουστας.

Ακόμη πιο εύκολο από το να μας αδικούν είναι να αυτοθυματοποιούμεθα.
Αδερφέ για τον ακατανομαστο μιλάμε, δεν είσαι χθεσινός. Για την ομάδα που πέρσι πλάκωσε αντιπάλους στο ημίχρονο, έκλεισε κάμερες(παράνομο) και δεν κουνήθηκε φύλλο.
Δεν αμφιβάλλω ότι αδικουμαστε, μη μου βάζεις λόγια, το τι θα γίνει γράφω.
Όσο γελοίο θέατρο και αν στήθηκε, είναι πολύ πιο εύκολο για τον αθλητικό δικαστή να ρίξει την κλασσική ποινή, παρά να μπλέξει. Γιατί για μεγάλο μπλέξιμο μιλάμε μετά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ξεχνάς, ότι ο Ιβάν δεν είναι τζον γου, ούτε λίλης.
Τα κόζια είναι αλλιώς πλέον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ενώ δε θα είναι μπλέξιμο το να δημιουργηθεί τέτοιο επικίνδυνο δεδικασμένο για το ποδόσφαιρο εφεξής στο μπανανισταν! Συνειδητοποιούμε πως στα "μεγάλα" ντέρμπι (να μη μιλήσω για άλλα όπου μπορεί κάποιος από τους διεκδικητές του τίτλου, μιας θέσης στην Ευρώπη ή παραμονής στη θαυμαστή σουπερλιγκ να "καίγεται" για νίκη) θα ανοίξει και με τη ... βούλα η κερκόπορτα για να δίνονται ... μεγαλοπρεπείς παραστάσεις;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tolaros επετρεψε μου να διαφωνησω εγω που συνεχιζω να ειμαι εξοργισμενος με την κινηση του ''συνοπαδου'' μας.Πλεον μετα την δημοσιευση των 2 βιντεο υψηλοτερης αναλυσης σιγα σιγα γινεται ξεκαθαρο πως δεν υπηρξε ρηψη αντικειμενου στο κεφαλι του καραγκιοζη και πως εκει πρεπει να εστιασουμε πλεον τις κινησεις μας.Ενα αθλητικο δικαστηριο μπορει να μην κρινει τα τυπικα της υποθεσης οπως ενα ποινικο αλλα δεν μπορει να αρνηθει να κρινει αν υπηρξε ποτε η ρηψη και κατα συνεπεια ο τραυματισμος που απαιτει ο νομος για να επιφερει τιμωρια.Θελω επιπλεον να πιστευω πως η παε εχει τα τεχνικα μεσα για να επεξεργαστει ακομα περισσοτερο την εικονα και το 99% να το κανει 100%.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

paoki19 έγραψε:

Και ο επόπτης το κλασικό γλυφτρακι της τάξης...δες φάτσα μόλις πετάει ο Σέρτζιο την πέτρα!
"Κυρία, κυρία ο Κωστάκης μου πετάει χαρτακια" :lol: :lol:
Η ικανοποίηση στο πρόσωπο του κόρακα για την κόκκινη που δίνει μου γύρισε τα άντερα :twisted:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

tolis01 έγραψε:@gpaok
Ο διαιτητής αν έκανε δεκτή την αλλαγή Γκαρθία, έκανε δεκτή και την ύπαρξη του γιατρού που ο γκέι αρνείται.
Δεν μπορει μονά-ζυγά δικά μας.

ΕΠΙΣΗΜΩΣ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει δεν τραυματίστηκε ο κ. Γκαρσία κ ψεύδεται κ δεν πήγε στο γιατρο του αγώνα όπως ήταν κατωχυρωμένος στο ΦΑ

Καταλαβαίνετε που το πάω φαντάζομαι
gpaok έγραψε:Φιλε για το γιατρο δεν υπαρχει ζητημα. Εκει εχουμε 1000% δικιο. Ρωρα αν φορουσε μπουφαν η μποξερακι ΠΑΟΚ, Αυτο ποσως ενδιαφερει. Απλα δεν ξερω εαν αυτο φτανει.
Πως δε φτάνει; Δεν έγινε ο αγώνας γιατί την κοπανησαν επειδή δεν αποδέχτηκαν αξιωματούχο του αγώνα κανονικά εγγεγραμμένο στο ΦΑ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ale έγραψε:Εγώ θα τρίψω στην μούρη κάποιων, οι οποίοι βάπτισαν τον κατηγορούμενο ως σεσημασμένο, το παρακάτω:

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1402 ... iko-mitroo

Ήθελα να ήταν ο αδερφός σας, ή ο γιος σας ρε.

Εθελόδουλοι, που ζητάτε την φυλάκιση ενός ανθρώπου και θεωρείτε δεδομένη την τιμωρία του ΠΑΟΚ για ένα γαμημένο ρολό χαρτί.
Αυτό αλλάζει τα πάντα. Ας κάννουν μύνηση σε αυτά τα μέσα. Να πω την αλήθεια ότι εγώ τα πίστεψα, και βάσει αυτών ήθελα παραδειγματική τιμωρία του οπαδού, γιατί οδηγεί τα όνειρα 33 ετών στα σκουπίδια. Τώρα βλέπω καθαρό ποινικό μητρώο, πριν 10 χρόνια είχε ξανακάνει την χαζομάρα του ως ανήλικος. Στη φυλακή δεν θα ήθελα τέτοιο άτομο, αλλά τόσο χαζό συνοπαδό μου δε θα τον ήθελα στο γήπεδο. Σημάδεψε τον προπονητή, έτσι απλά, ενώ ήξερε ότι δεν μπορεί να τον πονέσει. Η βλακεία του όμως πόνεσε έναν λαό ολόκληρο. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από την ποινή που τελικά θα πέσει.. Εγώ στη θέση του μπορεί και να αυτοκτονούσα από την κατάθλιψη σε περίπτωση τιμωρίας του ΠΑΟΚ. 33 χρόνια να στείλεις ένα λαό εκατομυρίων στον καιάδα, όσο και άδικη να είναι η απόφαση, δε χωρά σε μια συνείδηση ενός μέσου ατόμου νομίζω.

Πάντως αυτά τα ΜΜΕ διαπράξανε έγκλημα. Πραγματικά πλέον σε αυτή την μαμωχώρα ΟΛΑ πρεπει να τα αμφισβητείς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 28 Φεβ 2018, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ale έγραψε:Ξεχνάς, ότι ο Ιβάν δεν είναι τζον γου, ούτε λίλης.
Τα κόζια είναι αλλιώς πλέον.
τί παει να πει λιλης; Μιλάς γι αυτόν τον τύπο που εχουμε πανω πανω στο paokmania να σηκώνει ευρωπαικό κύπελλο; ντροπή. Μοντς;
Βαθύ Mαύρο

Δημοσίευση από Βαθύ Mαύρο »

Για να καταλάβω, υπάρχουν μέλη που τελούν υπό ιδιαίτερο καθεστώς προστασίας και ασυλίας, και αν κάποιος γράψει ή υπονοήσει κάτι που τάχα θίγει την υπόληψή τους" λογοκρίνεται ???? Αν ήταν ρε φίλε να μπαίνω μέσα εδώ και να διαβάζω τον έναν να λέει ότι φταίμε εμείς που τα κάναμε αυτά την Κυριακή, τον άλλο ότι φταίει το παληκάρι των 26 ετών που πέταξε χαρτί και τον έβγαλαν όλοι οι ρουφιάνοι εγκληματία , τον άλλο ότι είναι σίγουρη η τιμωρία και ο μηδενισμός κλπκλπ, τότε μπαίναμε και αλλού να διαβάζουμε τους γάβρους να λένε ακριβώς τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

[youtube]3BaSCS5Cnsw[/youtube]

Σε αυτό το παιχνίδι ήταν ΤΟ ΙΔΙΟ μ*υνόπανο, ο οποίος τότε είπε στην ομάδα, προεξοφλώντας μάλιστα και την ααπόφαση του δικαστή, "αν δεν βγείτε, έχετε -10".

ΤΟ ΙΔΙΟ Μ*ΥΝΟΠΑΝΟ, που σήμερα και καλά "δεν έχει ευθύνη".

-10 στον πουστόγαυρο και τελειώστε το τσουτσέκι τον γαυρετόπουλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”