Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Καλά, εννοείται πως παίζει να στήσουν και τα... ούρα.
Μπροστά στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν μία χαρά ξεχνούν "κόντρες" και ξερωγώ.
Μπροστά στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν μία χαρά ξεχνούν "κόντρες" και ξερωγώ.
Δημήτρη, ξέρεις πόσες σκηνοθετημένες, με μπουκέτα και αίματα, "κόντρες" μπορώ να σε βρω στο σινεμά?

Ιδού το πρωταρχικό ζητούμενο...Αν κι έτσι ακόμα μπορεί να μπερδέψουν τα φιαλίδια με τίποτα άλλα περαστικών...paoki19 έγραψε:Με αίμα και όχι με ούρα, όπως είπε και ένας φίλος γιατρός εδώ μέσα!
να μια σε σκηνοθεσια Φρανσις Φορντ Κοπολα
[youtube]0qNeIQpLaCY[/youtube]
[youtube]0qNeIQpLaCY[/youtube]
- navigator11
Να ρε συ Γρηγόρη αλλά....... Το ίδιο θα πράξει και ο Π. Α. Ο. Κ Οπότε είτε τους βρουν είτε όχι εμάς λίγο μας απασχολεί γιατί πολύ απλά θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν πράξει την λαϊκή ρήση ο φόβος φυλάει τα έρμα μετά ας πάρουν όσες πορτοκαλαδες θέλουν.
Να σου θυμίσω δε ότι ο κοντοπουτανος είναι ναι μεν χανουμι αλλά και ορκισμένος εχθρός του μαφιοζου.
Οπότε .......
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σου θυμίσω δε ότι ο κοντοπουτανος είναι ναι μεν χανουμι αλλά και ορκισμένος εχθρός του μαφιοζου.
Οπότε .......
Βρε Αλέκο μου, αυτοί οι γ@μωαλλαξοκωλιάρηδες, αυτοί οι ντολμέδες (που θα λεγε κι η γιαγιά μου η Εριφύλη η σχωρεμένη, η Πολίτισσα, πετυχαίνοντας διάνα για την περίπτωση τους) δεν είναι σε τίποτε άλλο "αντί" παρά μονάχα στην αφιλοκέρδεια, όπως είναι ανέκαθεν και πάντα "υπέρ" σε οτιδήποτε τους αποφέρει χρήμα ή προσωπικό κέρδος!
Αυτοί οι τύποι φίλε, μέχρι τις μάνες, τις γυναίκες, τις αδερφές και τις κόρες τους βγάζουν στην βίζιτ@ για κονόμα...
Ποιον απ όλους τους λοιπόν να εμπιστευτώ ότι δεν κάνει κάτι με δόλο και με σκοπιμότητα, αφού ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ?
Εδώ το συνάφι τους κατέστρεψε ολόκληρη την χώρα μας, μπροστά στο "ποδοσφαιράκι" θα κωλώσουνε ξέρω γω?
Γι αυτό το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι να τους γράφω στις @ρχιδάρες μου, έχοντας πάντα τον νου μου όμως!!!

Αυτοί οι τύποι φίλε, μέχρι τις μάνες, τις γυναίκες, τις αδερφές και τις κόρες τους βγάζουν στην βίζιτ@ για κονόμα...
Ποιον απ όλους τους λοιπόν να εμπιστευτώ ότι δεν κάνει κάτι με δόλο και με σκοπιμότητα, αφού ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ?
Εδώ το συνάφι τους κατέστρεψε ολόκληρη την χώρα μας, μπροστά στο "ποδοσφαιράκι" θα κωλώσουνε ξέρω γω?

Γι αυτό το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι να τους γράφω στις @ρχιδάρες μου, έχοντας πάντα τον νου μου όμως!!!

Χαχαχαχχ απιστευτε
Χωρίς Λιβάγια η ΑΕΚ με βάζελο, προτίμησε να τον έχει με τον Πανιώνιο... για όσους νομίζουν πως θα το χτυπήσει το ματς ο βάζελος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sal την Τετ 28 Φεβ 2018, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το οτι θα απουσιασει ο Λιβαγια με τον γλιτσα σημαινει οτι η χανουμ δεν θα χτυπησει το παιχνιδι
και οχι ο γλίτσας. :ugeek:
και οχι ο γλίτσας. :ugeek:
- Dimitris_L4
Εγω ειμαι σιγουρπς οτι ο βαζελος θα το χτυπησει το παιχνιδι λογω ουζουνιδη...τον βοηθησαμε με παιχτες αλλα και οικονομικα με κουρμπελη μολεδο ασχετως εαν ο καραφλος γλιτσας τα εκανε μουνι...
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIIIν
Μακαρι να κανει Μανούρες ο κουγιας να γινει καμια φασαρία
Μην έχετε αυταπάτες παιδιά όπως η ΑΕΚ δεν χτύπησε το παιχνίδι στα play-off με το offside του Ζιλμπέρτο Σίλβα, έτσι και ο βάζελος δεν θα χτυπήσει αυτό το παιχνίδι
Ο βαζελος θα χτυπησει το ματς με την κουλα για να ξεχρεωσειντον αποκλεισμο απ την ευρωπη. Εχει βλεψεις για 5η θεση
- john4serres
Και γω πιστεύω ο βαζελος θέλει να ξεχρεωσει φέτος τον αποκλεισμό.