Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Τζάμπα τρωγόμαστε για ένα απλούστατο ζήτημα.
Έχει χαθεί το νόημα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αποστείρωση. Μιλάμε για ένα γαμημένο ρολό χαρτιού. Στην Αγγλία να γινόταν αυτό, ο προπονητής που θα το έτρωγε, το πολύ να γελούσε ειρωνικά.
Αν η δικαιοσύνη θέλει να εξαντλήσει την αυστηρότητά της σε κάτι τόσο γελοίο, το ξαναλέω ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα μισά ντέρμπι από δω και στο εξής, δύσκολα θα ξεκινάνε. Τινάζεις ταυτόχρονα κι ένα πρωτάθλημα, που μέχρι στιγμής, παρά τα όποια λάθη των διαιτητών, είναι το πλέον νορμάλ των τελευταίων πολλών χρόνων και δημιουργείς τελικά το αίσθημα της οργής σε μια πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου, προκαλώντας βίαιες αντιδράσεις από κει που δε θα υπήρχαν. Για ένα ανοιγμένο ρολό ταμειακής μηχανής...
Έχει χαθεί το νόημα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αποστείρωση. Μιλάμε για ένα γαμημένο ρολό χαρτιού. Στην Αγγλία να γινόταν αυτό, ο προπονητής που θα το έτρωγε, το πολύ να γελούσε ειρωνικά.
Αν η δικαιοσύνη θέλει να εξαντλήσει την αυστηρότητά της σε κάτι τόσο γελοίο, το ξαναλέω ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα μισά ντέρμπι από δω και στο εξής, δύσκολα θα ξεκινάνε. Τινάζεις ταυτόχρονα κι ένα πρωτάθλημα, που μέχρι στιγμής, παρά τα όποια λάθη των διαιτητών, είναι το πλέον νορμάλ των τελευταίων πολλών χρόνων και δημιουργείς τελικά το αίσθημα της οργής σε μια πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου, προκαλώντας βίαιες αντιδράσεις από κει που δε θα υπήρχαν. Για ένα ανοιγμένο ρολό ταμειακής μηχανής...
Και ήρεμοι είμαστε και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ είμαστε...
Γλίτωσαν το διασυρμό αυτό είναι το ΤΣΟΥΞΙΜΟ μου!!!

Γλίτωσαν το διασυρμό αυτό είναι το ΤΣΟΥΞΙΜΟ μου!!!
-
Mīngus έγραψε:Τζάμπα τρωγόμαστε για ένα απλούστατο ζήτημα.
Αν η δικαιοσύνη θέλει να εξαντλήσει την αυστηρότητά της σε κάτι τόσο γελοίο, το ξαναλέω ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα μισά ντέρμπι από δω και στο εξής, δύσκολα θα ξεκινάνε. Τινάζεις ταυτόχρονα κι ένα πρωτάθλημα, που μέχρι στιγμής, παρά τα όποια λάθη των διαιτητών, είναι το πλέον νορμάλ των τελευταίων πολλών χρόνων και δημιουργείς τελικά το αίσθημα της οργής σε μια πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου, προκαλώντας βίαιες
αντιδράσεις από κει που δε θα υπήρχαν. Για ένα ανοιγμένο ρολό ταμειακής μηχανής...
Με εναν πυρσο στο τηγάνι του χρόνου να φύγουμε για αναπνευστικά προβληματα... Εκει θα μας καταντησουν
Το κακό είναι ότι θα ίδια λέγαμε και πέρσι... Κλείνουμε τις κάμερες, στέλνουμε στο νοσοκομείο αυτούς που δεν γουστάρουμε και όλα καλά...Mīngus έγραψε:Τζάμπα τρωγόμαστε για ένα απλούστατο ζήτημα.
- PAOK_Antarctica
Εγώ θα τρίψω στην μούρη κάποιων, οι οποίοι βάπτισαν τον κατηγορούμενο ως σεσημασμένο, το παρακάτω:
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1402 ... iko-mitroo
Ήθελα να ήταν ο αδερφός σας, ή ο γιος σας ρε.
Εθελόδουλοι, που ζητάτε την φυλάκιση ενός ανθρώπου και θεωρείτε δεδομένη την τιμωρία του ΠΑΟΚ για ένα γαμημένο ρολό χαρτί.
Εθελόδουλοι, που ζητάτε την φυλάκιση ενός ανθρώπου και θεωρείτε δεδομένη την τιμωρία του ΠΑΟΚ για ένα γαμημένο ρολό χαρτί.
- milhouse777
και θα συμπληρωσω πως ως αποτελεσμα θα ειναι η απομακρυνση του κοσμου απο τα γηπεδα, και θα σταματησει να ασχολειται...με λιγα λογια αν τιμωρηθουμε θα προκειται για την δολοφονια του αθληματος στην Ελλαδα.Mīngus έγραψε:Τζάμπα τρωγόμαστε για ένα απλούστατο ζήτημα.
ως εκ τουτου η τιμωρια του γαυρου ειναι μονοδρομος για να μην διακωμωδηθει το αθλημα (ακομα παραπανω)...
- navigator11
Το να υπάρχουν μπηχτές για "κυνήγι" μη ... ευθειασμένων, ωσάν δήθεν τον ευθειασμένο αυχένα του π@υστ@ ισπανου, απόψεων με των πολλών στο συγκεκριμένο νήμα έχει το ενδιαφέρον του. Ειδικά, όταν, αν θυμάμαι καλά, κάνανε λόγο κάποιες εξ αυτών για σκάνδαλο σε περίπτωση μη αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα μας! Αν, άθελά μου, τα θυμάμαι λανθασμένα, ζήτω προκαταβολικά συγνώμη. Ωστόσο δε νομίζω τόσο να μη θυμάμαι ...
Επίσης, συντάσσομαι με τον ale σε αυτό που αναφέρει. Οκ, εκνευρισμός τεράστιος διακατείχε όλους μας την Κυριακή το βράδυ. Στα κάγκελα ήμαστε. Αλλά το τι μίσος και κακοβουλία βγήκε έναντι ενός ανθρώπου, που έκανε αυτό που έκανε (ατυχώς - αφελώς θέλετε; να το δεχτώ, βλακωδέστατα θέλετε; να το δεχτώ, επί προθέσει όμως ξεκάθαρα δεν το δέχομαι, χωρίς να έχει η (μη) πρόθεση καμια σημασία, βέβαια, για την όλη φάση), μου έκανε εντύπωση, οφείλω να ομολογήσω. Έχοντας πολλές φορές εναντιωθεί σε συμπεριφορές, κυρίως, οργανωμένων για διάφορες "μαγκιές" εν ώρα αγώνων κι όντας εξαιρετικά επιφυλακτικός ως προς την "υποχρέωση" συμπαράστασης σε "αδέρφια" μας, ... έτσι επειδή. Είναι αλητεία αυτό το θέατρο σκιών, που έχει αναγάγει σε ... επικίνδυνο κακοποιό τον εν λόγω άνθρωπο. Εγκληματικά άθλιο και αλήτικο! Με τον πουστογ@υροπροπονητή, λέει, να παρίσταται ως πολιτική αγωγή! Διανοείστε ρε το μέγεθος της πουστιάς και του θράσους; Το χωράει, γαμώ την καταδίκη μου, το μυαλό σας; Ο άνανδρος, για να εξυπηρετήσει και να στηρίξει το αρρωστημένο σχέδιο του μπουρδέλου της τρούμπας, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής! Σε βάρος αυτού που του πέταξε ανοιχτό ρολό ταμειακής και τον βρήκε στο μπουφάν!
Επίσης, συντάσσομαι με τον ale σε αυτό που αναφέρει. Οκ, εκνευρισμός τεράστιος διακατείχε όλους μας την Κυριακή το βράδυ. Στα κάγκελα ήμαστε. Αλλά το τι μίσος και κακοβουλία βγήκε έναντι ενός ανθρώπου, που έκανε αυτό που έκανε (ατυχώς - αφελώς θέλετε; να το δεχτώ, βλακωδέστατα θέλετε; να το δεχτώ, επί προθέσει όμως ξεκάθαρα δεν το δέχομαι, χωρίς να έχει η (μη) πρόθεση καμια σημασία, βέβαια, για την όλη φάση), μου έκανε εντύπωση, οφείλω να ομολογήσω. Έχοντας πολλές φορές εναντιωθεί σε συμπεριφορές, κυρίως, οργανωμένων για διάφορες "μαγκιές" εν ώρα αγώνων κι όντας εξαιρετικά επιφυλακτικός ως προς την "υποχρέωση" συμπαράστασης σε "αδέρφια" μας, ... έτσι επειδή. Είναι αλητεία αυτό το θέατρο σκιών, που έχει αναγάγει σε ... επικίνδυνο κακοποιό τον εν λόγω άνθρωπο. Εγκληματικά άθλιο και αλήτικο! Με τον πουστογ@υροπροπονητή, λέει, να παρίσταται ως πολιτική αγωγή! Διανοείστε ρε το μέγεθος της πουστιάς και του θράσους; Το χωράει, γαμώ την καταδίκη μου, το μυαλό σας; Ο άνανδρος, για να εξυπηρετήσει και να στηρίξει το αρρωστημένο σχέδιο του μπουρδέλου της τρούμπας, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής! Σε βάρος αυτού που του πέταξε ανοιχτό ρολό ταμειακής και τον βρήκε στο μπουφάν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 28 Φεβ 2018, 15:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ale έγραψε:Εγώ θα τρίψω στην μούρη κάποιων, οι οποίοι βάπτισαν τον κατηγορούμενο ως σεσημασμένο, το παρακάτω:
Δεν θα μπορουσα να το θεσω καλυτερα.
Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα από προχθές, συνεχίζω να θεωρώ ΔΕΔΟΜΈΝΟ το μηδενισμό και -3 του ΠΑΟΚ γιατί στην τελική είναι η πιο εύκολη απόφαση για όλους τους. Τα υπολοιπα σενάρια μου φαίνονται εξαιρετικά ευσεβείς πόθοι. Το πολύ πολύ να φάει καμιά επίπληξη και πρόστιμο ο γάβρος.
Πρωτάθλημα μόνο με 7/7 και το σημαντικότερα είναι ότι μπορούμε.
Πρωτάθλημα μόνο με 7/7 και το σημαντικότερα είναι ότι μπορούμε.
+ 1926...Ale έγραψε:Εγώ θα τρίψω στην μούρη κάποιων, οι οποίοι βάπτισαν τον κατηγορούμενο ως σεσημασμένο, το παρακάτω:
Θέλατε να ήταν ο αδερφός σας, ή ο γιος σας ρε?![]()
Εθελόδουλοι, που ζητάτε την φυλάκιση ενός ανθρώπου και θεωρείτε δεδομένη την τιμωρία του ΠΑΟΚ...
για ένα γαμημένο ρολό χαρτί.

Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή!!!!
Υπογραφή: Θ4...

H διαφορά μας. Γιατί κάποιοι έχουν μπάλες και κάποιοι ταλέντο στην υποκριτική.
[youtube]_mRjg4U8ZQY[/youtube]
[youtube]_mRjg4U8ZQY[/youtube]