Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να μας τιμωρησουν.Να μη τη γλιτωσουμε ετσι.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.Τοσα χρονια μας τιμωρουν, τωρα θα χαλασουμε τη παραδοση?Ακου πεταξαν χαρτι .

ΥΓ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ (δις)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπα μπα μπα μπααααα. Το Καληνύχτα ΠΑΟΚ το στείλαμε αδιάβαστο, κυρ καταραμένε μας;
:lol: :lol: :lol:
george188

Δημοσίευση από george188 »

Μεγαλο γέλιο έχουν και οι "ειναι διαφορετικό να είσαι αεκ" που δεν θέλουν τα μάτς στα χαρτιά αλλά είναι είναι με το μέρος της δικαιοσύνης αφου το ρολό χαρτι πρέπει να ζύγιζε 400 κιλά. Όχι οτι δεν τους ξέραμε απλά ξεφτιλίζονται ακόμα μια φορά μαζί με τα ¨αδέρφια¨ που έχουν τους ολυμπιακους
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ΕΚΤΑΚΤΟ .Συμβαινει τωρα.
Μεγαλη επιτυχια της αντιτρομοκρατικης.Βρεθηκε γιαφκα με οπλισμο μεγαλου διαμετρηματος
Συνεληφθη ο ιδιοκτητης.Απ τα ευρηματα προκυπτει οτι ετοιμαζαν λουτρο αιματος.
Στη φωτο που ακολουθει, ο βαρυς οπλισμος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Παιδιά, ήμαρτον, μην φορτώνετε, όταν λέει κάποιος ότι πιστεύει ότι θα τιμωρηθούμε διότι υπάρχει "πάτημα" για να τιμωρηθούμε, δεν σημαίνει ότι το θεωρεί σωστό ή δίκαιο, ότι γαυρίζει, ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου.

Εγώ έγραψα πχ την άποψή μου, θεωρώ κραυγαλέο και ολότελα φαιδρό να τιμωρηθούμε, αλλά πιθανολογώ ότι αυτό θα συμβεί για λόγους θεαθήναι, βιτρίνας και φαίνεσθαι. Δεν γαυρίζω, δεν υποκύπτω σε καμία λογική του παραλόγου, απλώς προβαίνω σε μια educated guess βάσει περιρρέοντος κλίματος και συνυπολογισμού του σε ποια κοινωνία ζούμε.

Ζούμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας υπενθυμίζω, που προσπαθεί πάντα να καλύψει την αληθινή της καφρίλα με φύλα συκής πολιτικής ορθότητας, στην οποία όλοι κλέβουν στο ζύγι, κι έχουμε να κάνουμε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τους ρέκορντμεν του συγκεκριμένου σπορ.

Ματς που να κερδηθεί με μία τεκνικάλιτι δικονομικού - διαδικαστικού χαρακτήρα, εγώ δεν θέλω.
Αν είναι να δικαιωθούμε επειδή ο Γκαρθία προσποιήθηκε τραυματισμό κι επειδή ο ξεφτίλας κωλόγερος πήρε την ομάδα και έφυγε χωρίς την άδεια κανενός, κανένα πρόβλημα, αλλά νίκη λόγω διαπίστευσης και εκπρόθεσμων δηλώσεων στοιχείων και ονομάτων, ας την κρατήσουν για πάρτη τους. Αυτό που μου φαίνεται ότι κάθε ΠΑΟΚτσής πρέπει να έχει στην καρδιά του είναι να επαναληφθεί (ή μάλλον να διεξαχθεί) το ματς και να τους διαλύσουμε.

Γνωρίζει κανείς εν τέλει πότε θα εκδικασθεί η έφεση του δαφνμπουκωμένου για τα επεισόδια με την αεκ και πότε θα εκδικασθεί σε πρώτο βαθμό η δική μας υπόθεση; Έχω πάψει να διαβάζω σάιτς γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι πλέον.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

κι αλλος υποψηφιος για την απονομη
[youtube]0qNeIQpLaCY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

kataramenos5 έγραψε:ΕΚΤΑΚΤΟ .Συμβαινει τωρα.
Μεγαλη επιτυχια της αντιτρομοκρατικης.Βρεθηκε γιαφκα με οπλισμο μεγαλου διαμετρηματος
Συνεληφθη ο ιδιοκτητης.Απ τα ευρηματα προκυπτει οτι ετοιμαζαν λουτρο αιματος.
Στη φωτο που ακολουθει, ο βαρυς οπλισμος.

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Κλαίω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

navigator11 έγραψε:Μπα μπα μπα μπααααα. Το Καληνύχτα ΠΑΟΚ το στείλαμε αδιάβαστο, κυρ καταραμένε μας;
Μερακλωσαμε ,εχουμε κεφια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ο δικαστής δεν εξετάζει μόνο τα γεγονότα, αλλά και την αμέλεια η τον ενδεχόμενο/προφανή δόλο στις ενέργειες που οδήγησαν σε αυτα.
Τι λένε όλοι αυτοί;
Υπάρχει δεδικασμένο με Ίβιτς.
Είναι προφανής δόλος να εκμεταλλευθούν τη νομολογία από ένα τυχαίο περιστατικό.

Η υπόθεση είναι χοντρή, θα πάθουν πλάκα οι χαμουτζήδες!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Μπα μπα μπα μπααααα. Το Καληνύχτα ΠΑΟΚ το στείλαμε αδιάβαστο, κυρ καταραμένε μας;
Μερακλωσαμε ,εχουμε κεφια :mrgreen:
Τι ηπιες πρωι πρωι?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ντι μπι ντι μπι ντάι ντι μπι ντάι
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Λίγο να προσέχουμε τα λόγια μας. Δεν θα σχολιάσω τις μαλακιες για το αν γαυρίζω η όχι... Γιατί θα αρχίσω τα μπινελίκια κ είναι κρίμα.
Εσύ φίλε ντιμ δεν βλέπεις πρόθεση να πεταχτεί το χαρτί ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΣΤΟΝ ΠΆΓΚΟ; δουλευόμαστε κ μεταξύ μας; οκ.

Εγώ αυτό βλέπω... Αυτό λέω. Δεν δώσαμε πάτημα; αλήθεια;; Εντάξει παιδιά, συνεχίστε.
Τι αν θα δικαιωθουμε η όχι άλλο θέμα. Πάτημα δώσαμε όμως...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ντι μπι ντάι και την κουλα πηντάει
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Aureliano Buendia έγραψε:Παιδιά, ήμαρτον, μην φορτώνετε, όταν λέει κάποιος ότι πιστεύει ότι θα τιμωρηθούμε διότι υπάρχει "πάτημα" για να τιμωρηθούμε, δεν σημαίνει ότι το θεωρεί σωστό ή δίκαιο, ότι γαυρίζει, ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου.

Εγώ έγραψα πχ την άποψή μου, θεωρώ κραυγαλέο και ολότελα φαιδρό να τιμωρηθούμε, αλλά πιθανολογώ ότι αυτό θα συμβεί για λόγους θεαθήναι, βιτρίνας και φαίνεσθαι. Δεν γαυρίζω, δεν υποκύπτω σε καμία λογική του παραλόγου, απλώς προβαίνω σε μια educated guess βάσει περιρρέοντος κλίματος και συνυπολογισμού του σε ποια κοινωνία ζούμε.

Ζούμε στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας υπενθυμίζω, που προσπαθεί πάντα να καλύψει την αληθινή της καφρίλα με φύλα συκής πολιτικής ορθότητας, στην οποία όλοι κλέβουν στο ζύγι, κι έχουμε να κάνουμε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τους ρέκορντμεν του συγκεκριμένου σπορ.

Ματς που να κερδηθεί με μία τεκνικάλιτι δικονομικού - διαδικαστικού χαρακτήρα, εγώ δεν θέλω.
Αν είναι να δικαιωθούμε επειδή ο Γκαρθία προσποιήθηκε τραυματισμό κι επειδή ο ξεφτίλας κωλόγερος πήρε την ομάδα και έφυγε χωρίς την άδεια κανενός, κανένα πρόβλημα, αλλά νίκη λόγω διαπίστευσης και εκπρόθεσμων δηλώσεων στοιχείων και ονομάτων, ας την κρατήσουν για πάρτη τους. Αυτό που μου φαίνεται ότι κάθε ΠΑΟΚτσής πρέπει να έχει στην καρδιά του είναι να επαναληφθεί (ή μάλλον να διεξαχθεί) το ματς και να τους διαλύσουμε.

Γνωρίζει κανείς εν τέλει πότε θα εκδικασθεί η έφεση του δαφνμπουκωμένου για τα επεισόδια με την αεκ και πότε θα εκδικασθεί σε πρώτο βαθμό η δική μας υπόθεση; Έχω πάψει να διαβάζω σάιτς γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι πλέον.
Ευτυχώς υπάρχουν κ άλλοι "γαύροι" εδώ μέσα...
+1
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpaok έγραψε:Λίγο να προσέχουμε τα λόγια μας. Δεν θα σχολιάσω τις μαλακιες για το αν γαυρίζω η όχι... Γιατί θα αρχίσω τα μπινελίκια κ είναι κρίμα.
Εσύ φίλε ντιμ δεν βλέπεις πρόθεση να πεταχτεί το χαρτί ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΣΤΟΝ ΠΆΓΚΟ; δουλευόμαστε κ μεταξύ μας; οκ.

Εγώ αυτό βλέπω... Αυτό λέω. Δεν δώσαμε πάτημα; αλήθεια;; Εντάξει παιδιά, συνεχίστε.
Τι αν θα δικαιωθουμε η όχι άλλο θέμα. Πάτημα δώσαμε όμως...
Βρε το ότι είμαστε ΠΑΟΚ πάτημα είναι γιαυτους....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”