Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
blackfox

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από blackfox »

back in black έγραψε:Νομίζω ότι δεν οδηγεί πουθενά να προσπαθούμε να ερμηνευσουμε ΚΑΠ, περιστατικά, επεισόδια και τράγια κέρατα.
Το παιχνίδι πάιζεται στα παρασκήνιο και προφανώς απο εκεί θα αναδειχθεί επι της ουσίας ποιός έχει πλέον το πάνω χέρι.
Το πράγμα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, διότι στην μετωπική σύγκρουση χοντρού - Ιβάν υπάρχει και η σημαντική παράμετρος του οικόσιτου αιλουροειδούς που θα προσπαθήσει να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο,
Κατά την εκτίμηση μου θα δωθεί μια ¨Σωλομόντειος" λύση με σκοπό τη διάχυση του αισθήματος δικαιοσύνης (sic!!!), του τύπου -3 στο γαυρο και μηδενισμό, βαρύ πρόστιμο και κεκλεισμένων σε εμάς.
Με μια τέτοιου είδους λύση :
1) Ο γαυρος επι της ουσίας δεν χάνει κάτι ουσιαστικό, αντιθέτως αφενός γλυτώνει το δεδομένο αγωνιστικό ξεφτιλίκι/διασυρμό (απο το αν γινόταν ο αγώνας) αφετέρου προσφέρεται ένα εξαιρετικό άλλοθι στο χοντρό (και) για τα φετινά αγωνιστικά χάλια του γαυρου και συσπειρώνει το κοπάδι γύρω του σαν ασπίδα για όσα έρχονται.
2) Εμείς επίσης δεν χάνουμε κάτι σημαντικό, παρά μόνο οικονομικά, αντιθέτως διατηρούμε τη διαφορά με την κούλα και παίζουμε μαζί τους χωρίς κόσμο, κάτι που στην παρούσα συγκυρία ίσως να είναι και προτιμότερο.
3) Η κούλα κερδίζει το περισσότερο που μπορεί απο την υπόθεση, διότι αφενός ο γαυρος βγαίνει τελείως εκτός και απο τη 2η θέση και επιπλέον της δίνεται η δυνατότητα να μας αντιμετωπίσει σε καλύτερες συνθήκες, χωρίς τον κόσμό μας, προσδοκώντας σε ένα καλό αποτέλσμα απέναντύ μας και ελπίζοντας στο πιο βαττό απο εμάς πρόγραμμα της μέχρι το τέλος.
Εγω παλι βλεπω διεξαγωγη του αγωνα κεκλησμενων χωρις τιμωρια για κανεναν παρα μονο χρηματικα.
εκλογες ερχονται..βορας νοτος..ισονομια..νίπτω τας χειρας μου λυση και ολοι λιγο πολυ χαρουμενοι
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

back in black έγραψε:Νομίζω ότι δεν οδηγεί πουθενά να προσπαθούμε να ερμηνευσουμε ΚΑΠ, περιστατικά, επεισόδια και τράγια κέρατα.
Το παιχνίδι πάιζεται στα παρασκήνιο και προφανώς απο εκεί θα αναδειχθεί επι της ουσίας ποιός έχει πλέον το πάνω χέρι.
Το πράγμα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, διότι στην μετωπική σύγκρουση χοντρού - Ιβάν υπάρχει και η σημαντική παράμετρος του οικόσιτου αιλουροειδούς που θα προσπαθήσει να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο,
Κατά την εκτίμηση μου θα δωθεί μια ¨Σωλομόντειος" λύση με σκοπό τη διάχυση του αισθήματος δικαιοσύνης (sic!!!), του τύπου -3 στο γαυρο και μηδενισμό, βαρύ πρόστιμο και κεκλεισμένων σε εμάς.
Με μια τέτοιου είδους λύση :
1) Ο γαυρος επι της ουσίας δεν χάνει κάτι ουσιαστικό, αντιθέτως αφενός γλυτώνει το δεδομένο αγωνιστικό ξεφτιλίκι/διασυρμό (απο το αν γινόταν ο αγώνας) αφετέρου προσφέρεται ένα εξαιρετικό άλλοθι στο χοντρό (και) για τα φετινά αγωνιστικά χάλια του γαυρου και συσπειρώνει το κοπάδι γύρω του σαν ασπίδα για όσα έρχονται.
2) Εμείς επίσης δεν χάνουμε κάτι σημαντικό, παρά μόνο οικονομικά, αντιθέτως διατηρούμε τη διαφορά με την κούλα και παίζουμε μαζί τους χωρίς κόσμο, κάτι που στην παρούσα συγκυρία ίσως να είναι και προτιμότερο.
3) Η κούλα κερδίζει το περισσότερο που μπορεί απο την υπόθεση, διότι αφενός ο γαυρος βγαίνει τελείως εκτός και απο τη 2η θέση και επιπλέον της δίνεται η δυνατότητα να μας αντιμετωπίσει σε καλύτερες συνθήκες, χωρίς τον κόσμό μας, προσδοκώντας σε ένα καλό αποτέλσμα απέναντύ μας και ελπίζοντας στο πιο βαττό απο εμάς πρόγραμμα της μέχρι το τέλος.
Έτσι είναι. Και φαντάζομαι αυτή την ώρα γίνονται οι αντίστοιχες διαπραγματεύσεις.
Το έγραψα κ πιο πριν πως ΑΝ η ΠΑΕ έχει υλικό ικανό να στείλει το γκέι στα ερασιτεχνικά (που δεν το θέλει γιατί σε βάθος χρόνου κάνεις απίστευτα πολλούς εχθρούς) με άμεση επίπτωση τα πρόβατα θα φάνε το χοντρό ζωντανό για το πως κατέντησε τον ¨θρύλο των γηπέδων¨ τους το κρατάει για να ¨δεχτούν¨ το -3 που θα αποδεικνύει τον ¨πόλεμο του καθεστώτος¨.

Και το ΦΑ όπως είχε γράψει ένας τέως διαιτητής συνοπαδός είναι έτσι γραμμένο που να επιδέχεται πολλές ερμηνείες. ¨με είπαν πως χτυπήθηκαν, αλλά ο γιατρός λέει όλα καλά, αλλά αυτοι λένε πως πονάνε κ φύγανε κ δε γίνεται αγώνας λοιπόν¨. Φέξε μου κ γλύστρισα.
Και πες πως είμαι εγώ Αρετόπουλος, ΠΑΟΚτσής, τι θα έγραφα (από τη στιγμή που χαρτάκι έπεσε ασχέτως αν τώρα ξέρουμε πως δεν τον χτύπησε); 2-3 ώρες έκανε να το στείλει κ ιαν δεν απατώμαι το έκλεισε αφού έμεινε μέσα τη νύχτα ο θεατρίνος. Δε θα μίλσηε με επίσημο ΠΑΟΚ ή γκέι ή ΕΠΟ ή ΚΕΔ ενώ ήταν όλα ρευστά; Μη χέσω.
Ξέρεις πως η ΕΟ δεν αστειεύεται, έχεις παιδιά, γκόμενα, έκανες (πιθανόν) κ τη μαλακία που τον άφησες τον θεατρίνο να κάτσει. Εγώ θα προτιμούσα να φάω κανα αποκλεισμό για κανα μήνα από ορισμούς παρά να με βρουν σε κανα χαντάκι.

Και μην ξεχνιόμαστε, τι αποκλειστικό δουλεύει ο Κόλκας; ;) ;) ;) γιατί ενώ όπου γάμος κ χαρά η Βασίλω πρώτη, εδώ τον κατάπιε η γή!
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

seaman έγραψε: Δεν είμαι ειδικός καμερολόγος, όμως λόγω της υπόθεσης γαύρου - πλατανιά (γηπ. Καραϊσκάκη) μελέτησα προσεχτικά το θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των καμερών στους αγώνες της Super League. Δεν ξεκινάει αγώνας (με ευθύνη της αστυνομίας) αν δεν λειτουργούν οι κάμερες και το σύστημα καταγραφής (γελάμε εδώ με το γαύρο). Στο χώρο επόπτευσης (θεωρείο) πρόσβαση έχει μόνο η αστυνομία και τα μηχανήματα χειρίζονται εκπαιδευμένο προσωπικό της με έξοδα της γηπεδούχου ομάδας. Το υλικό της καταγραφής φυλάσσεται με ευθύνη της αστυνομίας και καταστρέφεται στη συνέχεια αν δεν παρατηρηθεί κάτι μεμπτό στο αφορόν παιχνίδι. Οι κάμερες υποχρεωτικά καλύπτουν τον περιβάλλον του γηπέδου χώρου, την είσοδο στα αποδυτήρια (όχι μέσα φυσικά) και όλο τον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες. Συνεχώς, αδιαλύπτως και με ανάλυση τέτοια που να επιτρέπει (crop) την ανίχνευση και ταυτοποίηση κάθε φυσικού προσώπου που δραστηριοποιείται στο πεδίο λήψης.
Επομένως, η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει το υλικό του αν και που χτυπήθηκε ο, θέλω να πιστεύω, θεατρίνος. Ως εταιρεία έχουμε πολλές φορές πάρει θέση και έχουμε πει ότι τα συστήματα καταγραφής στην Τούμπα δουλεύουν. Οπότε περιμένουμε το ψηφιακό υλικό της αστυνομίας. Ίσως υπάρχει και κάποιο υλικό από κάμερες του PAOKTV, το οποίο θα αξιοποιηθεί για την αποφυγή εκπλήξεων και τη χάραξη της γραμμής πλεύσης.

Εκτιμώ ότι πρέπει να υφίσταται εξαιρετικό ψηφιακό αποδεικτικό υλικό και το στηρίζω στο εξής:

Άμεση σύλληψη του νέου που έριξε το ρολό. Προφανώς ο εντοπισμός και η ταυτοποίησή του έγινε με χρήση της βιντεοσκόπησης.
Ως οργανισμός δεν πουλάμε αδέρφια και επομένως αν δεν υπήρχε σημαντικός λόγος, τουλάχιστον θα περίμεναν να παρέλθει το 24ωρο για το αυτόφορο. Έχω την εντύπωση οτι η ομάδα αν ήθελε μπορούσε να καθυστερήσει αυτή τη διαδικασία (είναι ευθύνη βέβαια της αστυνομίας, φαντάζομαι όμως ότι χρειάζεται και η συνεργασία της ομάδας για να ταυτοποιηθεί τόσο γρήγορα το πρόσωπο).
Η δίκη θα γίνει αύριο και μάλλον αυτή πρέπει να είναι η επιδίωξη του νομικού επιτελείου, να προηγηθεί δηλαδή της εκδίκασης του "αγωνιστικού" σκέλους.
Ο αδερφός κατηγορείται αυτεπάγγελτα και όχι κατ έγκλιση, για ρίψη αντικειμένου και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Θα κληθεί να υπερασπίσει τον εαυτό του και έχει κάθε δικαίωμα να προσκομίσει το "υλικό" και η αστυνομία την ίδια υποχρέωση, ώστε να διαπιστωθεί με βεβαιότητα η ύπαρξη της σωματικής αυτής βλάβης. Αν δεν διαπιστωθεί αυτό και αποδειχτεί ότι το χαρτί χτύπησε στο γιακά, λέω εγώ, του Οσκαρ, για το σκέλος της πρόκλησης σωματικής βλάβης θα αθωωθεί.

και μετά game over για τον πουστόγαυρο, καθώς δεν θα υπάρχει σωματική βλάβη του υποτιθέμενου προπονητή του΄

....
Πολύ καλός ο αδερφός, τα μπολντ μπλε δικά μου.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Τους "κυβερνητικούς κύκλους" εάν τους συμφαίρει πολιτικά (κοινή γνώμη κλπ) ενδεχομένως να βρουν μια αφορμή για να το "χειριστούν" αλλά Θάτσερ.
Ήτοι: Διακοπή οροστική του πρωταθλήματος, καμία συμμετοχή ττην επόμενη χρονιά στα πρωταθλήματα της ΟΥΕΦΑ (Τσάμπιονς Ληγκ και Γιουρόπα) ακόμη και μέσω του κυπέλου και επανέναρξη κανονικά τον Αύγουστο, για τη νέα σαιζόν, με αυστηρούς όρους κλπ
Άποψη εκφράζω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Τρί 27 Φεβ 2018, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εβγακε το κοντρα το σκεπτικο των γκει...ορματε....
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ρε συ Τολη, θεο τον εκανες τον κιοφτε24, σιγα τα αποκλειστικα που δουλευει, ετοιμο φαι περιμενει να το σερβιρει, οπως ολοι τους. Οταν η παε ειναι ετοιμη, θα βγαλει κατι, που θα το παρουν ολοι. Αν και νομιζω τις βομβες θα τις κρατησουν για την εκδικαση. Ακομα δεν εχουμε κληθει σε απολογια και δεν ξερουμε ποιες θα ειναι οι κατηγοριες
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Dimitris_L4 έγραψε:Εβγακε το κοντρα το σκεπτικο των γκει...ορματε....
Σιγα να μην τους δινουμε και κλικ. Αυτος που φανερωνει τα οπλα του πριν την μαχη, απλα φοβαται
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

καλα ρε γμτ, ακομη κ αν ειναι πιστοποιημενος απ'την επο για να διατελεσει ως γιατρος αγωνα,
στο συγκεκριμενο με τους αιποιστημονες δε μπορουσαμε να βαλουμε εναν αλλο?

αν και οι επαγγελματιες ψευτες θα'ταν ικανοι να τον βγαλουν κ αυτον ΠΑΟΚτση λογω συνυφαδας...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Θα τα φορτωσουν ολα στο αρετοπουλο, και θα γινει κανονικα το παιχνιδι με αλλο διαιτητη. Ουτε ο ΠΑΟΚ τιμωρια ουτε ο γαυρος, ετσι οπως τα εγραψε φωναζει σταυρωστε με αλλα μην πειραξετε την ομαδα που αγαπω απο παιδι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

BigBaby έγραψε:Όπου δεν αναφέρει ρητά ένος νόμος οτι μπορεί να υπάρξει αλλαγή και τροποποίηση κάποιου εγγράφου δεν επιτρέπεται.
Το αναφέρει ο κανονισμός την Ουέφα βέβαια ότι δεν επιτρέπεται νέα τροποποίηση.
Η παράνομη είσοδος του Γκαρθία είναι σφάλμα του Διαιτητή που τον άφησε να μπει και του Γκαρθία που μπήκε.
Από την στιγμή όμως που δεν είναι αξιωματούχος του αγώνα ο τραυματισμός του δεν επισύρει ποινές σε μας.
Πχ μπήκε ενας άσχετος στον αγωνιστικό χώρο και του πέταξαν απ την κερκίδα ένα κέρμα και τραυματίστηκε....δεν θα τιμωρηθούμε καθώς δεν ήταν αξιωματούχος αλλά θα τιμωρηθεί η ομάδα για την πλημμελή φύλαξη αν είναι οπαδός.
Δεν έχεις επιλογή να μην υπογράψεις το ΦΑ....θα τελείωνε κατά μας το παιχνίδι σίγουρα.
Όντως, ο κανονισμός της ΟΥΕΦΑ, από όσο θυμάμαι, διαβάζοντας κάποιο άρθρο του σδνα, αυτό προβλέπει. Αν παρουσιάζει κενό επί του συγκεκριμένου θέματος ο ελληνικός, νομίζω ότι τυγχάνει εφαρμογής η πρόβλεψη αυτού της ΟΥΕΦΑ. Το ζήτημα είναι πως, από όσο μπορώ να καταλάβω, τα χαρτιά αυτά το αργότερο μπορούν να προσκομισθούν από τις ομάδες στο εκάστοτε κοράκι 75λ πριν την έναρξη. Δε μου φαίνεται λογικό να απαγορεύεται τυχόν προσκόμισή τους 80, 85 ή 90 λεπτά πριν. Χωρίς ασφαλώς να έχω την παραμικρή ιδέα τι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

H έκθεση της αστυνομίας, ακόμη κι αν δεν είναι επιβαρυντική όπως λένε, γιατί σημειώνει ότι ο τραυματισμός των αστυνομικών έγινε στην Λαμπράκη, είναι 100% ψευδής, για το πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια. Ξεφτίλες.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν άντεξα και χάρισα ένα κλικ στο γαβροΚόντρα..., μιλάμε για υπερασπιστική γραμμή επιστημονικής φαντασίας! Δεν γ@μιέστε όλοι εκεί μέσα ρε λεχρίτες που το παίζετε και ενημερωτικό μέσο! Η υπογραφή του καραπαπάρη έλειπε.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Mīngus έγραψε:H έκθεση της αστυνομίας, ακόμη κι αν δεν είναι επιβαρυντική όπως λένε, γιατί σημειώνει ότι ο τραυματισμός των αστυνομικών έγινε στην Λαμπράκη, είναι 100% ψευδής, για το πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια. Ξεφτίλες.
Τί να γράψουνε δηλαδή;
Ότι λειτούργησαν με το κλασσικό, φασιστικό αντανακλαστικό τους: "όπου βρίσκουμε, βαράμε, γιατί έτσι";
Αν είχαν αξιοπρέπεια, δεν θα ήταν ματατζήδες.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

navigator11 έγραψε:
BigBaby έγραψε:Όπου δεν αναφέρει ρητά ένος νόμος οτι μπορεί να υπάρξει αλλαγή και τροποποίηση κάποιου εγγράφου δεν επιτρέπεται.
Το αναφέρει ο κανονισμός την Ουέφα βέβαια ότι δεν επιτρέπεται νέα τροποποίηση.
Η παράνομη είσοδος του Γκαρθία είναι σφάλμα του Διαιτητή που τον άφησε να μπει και του Γκαρθία που μπήκε.
Από την στιγμή όμως που δεν είναι αξιωματούχος του αγώνα ο τραυματισμός του δεν επισύρει ποινές σε μας.
Πχ μπήκε ενας άσχετος στον αγωνιστικό χώρο και του πέταξαν απ την κερκίδα ένα κέρμα και τραυματίστηκε....δεν θα τιμωρηθούμε καθώς δεν ήταν αξιωματούχος αλλά θα τιμωρηθεί η ομάδα για την πλημμελή φύλαξη αν είναι οπαδός.
Δεν έχεις επιλογή να μην υπογράψεις το ΦΑ....θα τελείωνε κατά μας το παιχνίδι σίγουρα.
Όντως, ο κανονισμός της ΟΥΕΦΑ, από όσο θυμάμαι, διαβάζοντας κάποιο άρθρο του σδνα, αυτό προβλέπει. Αν παρουσιάζει κενό επί του συγκεκριμένου θέματος ο ελληνικός, νομίζω ότι τυγχάνει εφαρμογής η πρόβλεψη αυτού της ΟΥΕΦΑ. Το ζήτημα είναι πως, από όσο μπορώ να καταλάβω, τα χαρτιά αυτά το αργότερο μπορούν να προσκομισθούν από τις ομάδες στο εκάστοτε κοράκι 75λ πριν την έναρξη. Δε μου φαίνεται λογικό να απαγορεύεται τυχόν προσκόμισή τους 80, 85 ή 90 λεπτά πριν. Χωρίς ασφαλώς να έχω την παραμικρή ιδέα τι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο Καραπαπάρας είπε πως ο νόμος αυτός για τα 75΄ είναι νόμος από το Champions League. Ξέρετε τι παίζει με αυτούς τους νόμους; Είναι ίδιοι για όλες τις διοργανώσεις;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

το κοντρα κραταει σταση χειροτερη και απο τον γαυρο.τζιαρ
εγω ολα αυτα του σδνα δεν τα πολυπιστευω γιατι καπως ετσι μας ειχαν γεμισει προσδοκιες και περσι με τον ξυλοδαρμο πλατανια και δεν εγινε τιποτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”