Εγω παλι βλεπω διεξαγωγη του αγωνα κεκλησμενων χωρις τιμωρια για κανεναν παρα μονο χρηματικα.back in black έγραψε:Νομίζω ότι δεν οδηγεί πουθενά να προσπαθούμε να ερμηνευσουμε ΚΑΠ, περιστατικά, επεισόδια και τράγια κέρατα.
Το παιχνίδι πάιζεται στα παρασκήνιο και προφανώς απο εκεί θα αναδειχθεί επι της ουσίας ποιός έχει πλέον το πάνω χέρι.
Το πράγμα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, διότι στην μετωπική σύγκρουση χοντρού - Ιβάν υπάρχει και η σημαντική παράμετρος του οικόσιτου αιλουροειδούς που θα προσπαθήσει να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο,
Κατά την εκτίμηση μου θα δωθεί μια ¨Σωλομόντειος" λύση με σκοπό τη διάχυση του αισθήματος δικαιοσύνης (sic!!!), του τύπου -3 στο γαυρο και μηδενισμό, βαρύ πρόστιμο και κεκλεισμένων σε εμάς.
Με μια τέτοιου είδους λύση :
1) Ο γαυρος επι της ουσίας δεν χάνει κάτι ουσιαστικό, αντιθέτως αφενός γλυτώνει το δεδομένο αγωνιστικό ξεφτιλίκι/διασυρμό (απο το αν γινόταν ο αγώνας) αφετέρου προσφέρεται ένα εξαιρετικό άλλοθι στο χοντρό (και) για τα φετινά αγωνιστικά χάλια του γαυρου και συσπειρώνει το κοπάδι γύρω του σαν ασπίδα για όσα έρχονται.
2) Εμείς επίσης δεν χάνουμε κάτι σημαντικό, παρά μόνο οικονομικά, αντιθέτως διατηρούμε τη διαφορά με την κούλα και παίζουμε μαζί τους χωρίς κόσμο, κάτι που στην παρούσα συγκυρία ίσως να είναι και προτιμότερο.
3) Η κούλα κερδίζει το περισσότερο που μπορεί απο την υπόθεση, διότι αφενός ο γαυρος βγαίνει τελείως εκτός και απο τη 2η θέση και επιπλέον της δίνεται η δυνατότητα να μας αντιμετωπίσει σε καλύτερες συνθήκες, χωρίς τον κόσμό μας, προσδοκώντας σε ένα καλό αποτέλσμα απέναντύ μας και ελπίζοντας στο πιο βαττό απο εμάς πρόγραμμα της μέχρι το τέλος.
εκλογες ερχονται..βορας νοτος..ισονομια..νίπτω τας χειρας μου λυση και ολοι λιγο πολυ χαρουμενοι