Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ?....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Τρί 27 Φεβ 2018, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ούτε οι ομάδες έχουν κληθεί ακόμη. Θα φανει τι θα γίνει και με αυτό το @,εγώ τον θέλω πάντως να έρθει αν γίνει το ματςHermann έγραψε:Εγώ επιμένω πάντως: Με τον Μιραλλάς τι έγινε; Πότε θα μάθουμε αν κλήθηκε για απολογία;
+++++++thanos-xanthi έγραψε:το βιντεο της ΠΑΕ σιγουρα κατι εχει
σιγα μη διαρρευσει προτου παει στα δικαστηρια
αν βγει τωρα στο paoktv στην ουσια δειχνεις τα φυλλα σου στον αντιπαλο και προσαρμοζει την υπερασπιστικη γραμμη
ας τους ερθει μια και καλη μαζι με την καταδικαστικη γι αυτους ποινη
Λοιπόν για να μη μπερδεύουμε τα πραγματα:
Ο Ιατρός του αγώνα ρωτήθηκε απο τον 4ο διαιτητή οχι ΑΝ τραυματιστηκε, (γιατι οντως τραυματιστηκε με σκισιμο στο βλεννογονου του ανω εσω αριστερού χειλους, ΠΡΟΦΑΝΩΣ από το μπουκέτο του Καραπαπα στο 20λεπτο που προσπαθούσαν να τον κρατησουν για να τη φαει

Από τη στιγμή που είπε οτι μπορεί να συνεχίσει δε στοιχειοθετείται λόγος διακοπής του αγωνα (που συνεπάγεται - 3 και 2 έως 4 κεκλεισμένων και - 2 στο επονενο πρωτάθλημα) εξαιτίας της ρίψης εις βάρος μας, παρά μόνο προστιμο. Ο άλλος μετα δε πα να λέει οτι του ηρθε περίοδος και δεν αισθάνεται καλα, ΕΦΥΓΕ για το νοσοκομείο ΜΟΝΟΣ του!!!
Πέρυσι ο γιατρός του αγώνα εγραψε ότι ο Ιβιτς διεκομισθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο και ο Κομινης έκλεισε το φύλλο αγώνα με διακοπη συνέπεια της ριξης του αντικειμενου.
Ο Αρετοπουλος το έκλεισε επειδη σηκωθηκαν και εφυγαν ΜΟΝΟΙ τους ο προπονητής και ο γιατρος του γαυρου!!!
Αν βρεθεί δικαστής να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ ακυρώνει το θεσμό του Ιατρου Αγώνα και μετα οποιος θέλει λεει οτι δεν αισθανεται καλά με το παραμικρό και σηκωνεται και φευγει!!!
ΥΓ θελω ρε φουστη να ειχαμε παρανομα κάμερα (απο αυτες τις ψειρες) στα αποδυτήρια τους και να βγει το μπουκέτο του Καραπαπα στη φόρα και ας φάμε και - 50
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Τρί 27 Φεβ 2018, 21:43, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
με επιφυλαξη, λογω του @ που τα λεειμπουρουχας έγραψε:Για το αν πρέπει να υπογράφουν οι αρχηγοί το Φύλλο Αγώνα: «Πλέον αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, να το υπογράψουν δηλαδή οι αρχηγοί. Συμπληρώνεται και στέλνεται ηλεκτρονικά. Δεν ισχύει αυτό που ίσχυε παλαιότερα. Κανονικά θα έπρεπε να βγαίνει εκείνη την ώρα αντίγραφο, αλλά αυτό πλέον δεν συμβαίνει. Θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή οι ομάδες να ενημερώνονται για να ξέρουν τι γίνεται και όχι να περιμένουν την επόμενη μέρα, όταν θα τους αποσταλεί»
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ακριβώς αυτό που λέει ο Θάνος. Το θέμα είναι να τους σκίσουμε εκεί που πρέπει δηλαδή στο δικαστήριο,όχι πιο πριν
Όχι βέβαια. Θέλω ταπείνωση, δε μου φτάνει απλή τιμωρία. Αυτός ο ξεφτιλισμένος πρέπει να τιμωρηθεί βαριάΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ούτε οι ομάδες έχουν κληθεί ακόμη. Θα φανει τι θα γίνει και με αυτό το @,εγώ τον θέλω πάντως να έρθει αν γίνει το ματςHermann έγραψε:Εγώ επιμένω πάντως: Με τον Μιραλλάς τι έγινε; Πότε θα μάθουμε αν κλήθηκε για απολογία;
- Sick Bastard
Μα καλά είναι δυνατόν να συναινέσει κάποιος σ αυτό;
Δεν θα τελείωναν ποτέ τα πρωταθλήματα έτσι
Δεν θα τελείωναν ποτέ τα πρωταθλήματα έτσι
το μόνο που με προβληματίζει είναι το γεγονός πως, ο Σημαιοφορίδης-παλιός ποδοσφαιριστής και νυν δικηγόρος, είπεπως δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. αυτόν τον βγάζει το μετρόπολις όταν είναι να πέσει κατηγορίες ο Ηρακλής, και λεει πάντα οτι δεν υπαρχει καμία περίπτωση να πέσει η ομάδα , δεν στέκει νομικά..τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι.. 

- back in black
Νομίζω ότι δεν οδηγεί πουθενά να προσπαθούμε να ερμηνευσουμε ΚΑΠ, περιστατικά, επεισόδια και τράγια κέρατα.
Το παιχνίδι πάιζεται στα παρασκήνιο και προφανώς απο εκεί θα αναδειχθεί επι της ουσίας ποιός έχει πλέον το πάνω χέρι.
Το πράγμα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, διότι στην μετωπική σύγκρουση χοντρού - Ιβάν υπάρχει και η σημαντική παράμετρος του οικόσιτου αιλουροειδούς που θα προσπαθήσει να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο,
Κατά την εκτίμηση μου θα δωθεί μια ¨Σωλομόντειος" λύση με σκοπό τη διάχυση του αισθήματος δικαιοσύνης (sic!!!), του τύπου -3 στο γαυρο και μηδενισμό, βαρύ πρόστιμο και κεκλεισμένων σε εμάς.
Με μια τέτοιου είδους λύση :
1) Ο γαυρος επι της ουσίας δεν χάνει κάτι ουσιαστικό, αντιθέτως αφενός γλυτώνει το δεδομένο αγωνιστικό ξεφτιλίκι/διασυρμό (απο το αν γινόταν ο αγώνας) αφετέρου προσφέρεται ένα εξαιρετικό άλλοθι στο χοντρό (και) για τα φετινά αγωνιστικά χάλια του γαυρου και συσπειρώνει το κοπάδι γύρω του σαν ασπίδα για όσα έρχονται.
2) Εμείς επίσης δεν χάνουμε κάτι σημαντικό, παρά μόνο οικονομικά, αντιθέτως διατηρούμε τη διαφορά με την κούλα και παίζουμε μαζί τους χωρίς κόσμο, κάτι που στην παρούσα συγκυρία ίσως να είναι και προτιμότερο.
3) Η κούλα κερδίζει το περισσότερο που μπορεί απο την υπόθεση, διότι αφενός ο γαυρος βγαίνει τελείως εκτός και απο τη 2η θέση και επιπλέον της δίνεται η δυνατότητα να μας αντιμετωπίσει σε καλύτερες συνθήκες, χωρίς τον κόσμό μας, προσδοκώντας σε ένα καλό αποτέλσμα απέναντύ μας και ελπίζοντας στο πιο βαττό απο εμάς πρόγραμμα της μέχρι το τέλος.
Το παιχνίδι πάιζεται στα παρασκήνιο και προφανώς απο εκεί θα αναδειχθεί επι της ουσίας ποιός έχει πλέον το πάνω χέρι.
Το πράγμα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, διότι στην μετωπική σύγκρουση χοντρού - Ιβάν υπάρχει και η σημαντική παράμετρος του οικόσιτου αιλουροειδούς που θα προσπαθήσει να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο,
Κατά την εκτίμηση μου θα δωθεί μια ¨Σωλομόντειος" λύση με σκοπό τη διάχυση του αισθήματος δικαιοσύνης (sic!!!), του τύπου -3 στο γαυρο και μηδενισμό, βαρύ πρόστιμο και κεκλεισμένων σε εμάς.
Με μια τέτοιου είδους λύση :
1) Ο γαυρος επι της ουσίας δεν χάνει κάτι ουσιαστικό, αντιθέτως αφενός γλυτώνει το δεδομένο αγωνιστικό ξεφτιλίκι/διασυρμό (απο το αν γινόταν ο αγώνας) αφετέρου προσφέρεται ένα εξαιρετικό άλλοθι στο χοντρό (και) για τα φετινά αγωνιστικά χάλια του γαυρου και συσπειρώνει το κοπάδι γύρω του σαν ασπίδα για όσα έρχονται.
2) Εμείς επίσης δεν χάνουμε κάτι σημαντικό, παρά μόνο οικονομικά, αντιθέτως διατηρούμε τη διαφορά με την κούλα και παίζουμε μαζί τους χωρίς κόσμο, κάτι που στην παρούσα συγκυρία ίσως να είναι και προτιμότερο.
3) Η κούλα κερδίζει το περισσότερο που μπορεί απο την υπόθεση, διότι αφενός ο γαυρος βγαίνει τελείως εκτός και απο τη 2η θέση και επιπλέον της δίνεται η δυνατότητα να μας αντιμετωπίσει σε καλύτερες συνθήκες, χωρίς τον κόσμό μας, προσδοκώντας σε ένα καλό αποτέλσμα απέναντύ μας και ελπίζοντας στο πιο βαττό απο εμάς πρόγραμμα της μέχρι το τέλος.
Μπακ ιν μπλακ, για εκεί το βλέπω κι εγώ, χωρίς να με φαίνεται εντελώς άδικο.
Ας μας δώσουν το τρίποντο, που πήγαν να μας στερήσουν με τα καραγκιοζιλίκια, και ας κόψουν τον λαιμό τους.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κοίτα να δεις που ένας υποδειγματικός κόσμος θα στερηθεί το δικαίωμα να δει την ομάδα του και πάλι επειδή αυτοί ακολουθούν πρακτικές "Μάρθα Βούρτση"
thanos-xanthi έγραψε:το βιντεο της ΠΑΕ σιγουρα κατι εχει
σιγα μη διαρρευσει προτου παει στα δικαστηρια
αν βγει τωρα στο paoktv στην ουσια δειχνεις τα φυλλα σου στον αντιπαλο και προσαρμοζει την υπερασπιστικη γραμμη
ας τους ερθει μια και καλη μαζι με την καταδικαστικη γι αυτους ποινη
Δεν είμαι ειδικός καμερολόγος, όμως λόγω της υπόθεσης γαύρου - πλατανιά (γηπ. Καραϊσκάκη) μελέτησα προσεχτικά το θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των καμερών στους αγώνες της Super League. Δεν ξεκινάει αγώνας (με ευθύνη της αστυνομίας) αν δεν λειτουργούν οι κάμερες και το σύστημα καταγραφής (γελάμε εδώ με το γαύρο). Στο χώρο επόπτευσης (θεωρείο) πρόσβαση έχει μόνο η αστυνομία και τα μηχανήματα χειρίζονται εκπαιδευμένο προσωπικό της με έξοδα της γηπεδούχου ομάδας. Το υλικό της καταγραφής φυλάσσεται με ευθύνη της αστυνομίας και καταστρέφεται στη συνέχεια αν δεν παρατηρηθεί κάτι μεμπτό στο αφορόν παιχνίδι. Οι κάμερες υποχρεωτικά καλύπτουν τον περιβάλλον του γηπέδου χώρου, την είσοδο στα αποδυτήρια (όχι μέσα φυσικά) και όλο τον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες. Συνεχώς, αδιαλύπτως και με ανάλυση τέτοια που να επιτρέπει (crop) την ανίχνευση και ταυτοποίηση κάθε φυσικού προσώπου που δραστηριοποιείται στο πεδίο λήψης.
Επομένως, η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να παρουσιάσει το υλικό του αν και που χτυπήθηκε ο, θέλω να πιστεύω, θεατρίνος. Ως εταιρεία έχουμε πολλές φορές πάρει θέση και έχουμε πει ότι τα συστήματα καταγραφής στην Τούμπα δουλεύουν. Οπότε περιμένουμε το ψηφιακό υλικό της αστυνομίας. Ίσως υπάρχει και κάποιο υλικό από κάμερες του PAOKTV, το οποίο θα αξιοποιηθεί για την αποφυγή εκπλήξεων και τη χάραξη της γραμμής πλεύσης.
Εκτιμώ ότι πρέπει να υφίσταται εξαιρετικό ψηφιακό αποδεικτικό υλικό και το στηρίζω στο εξής:
Άμεση σύλληψη του νέου που έριξε το ρολό. Προφανώς ο εντοπισμός και η ταυτοποίησή του έγινε με χρήση της βιντεοσκόπησης. Ως οργανισμός δεν πουλάμε αδέρφια και επομένως αν δεν υπήρχε σημαντικός λόγος, τουλάχιστον θα περίμεναν να παρέλθει το 24ωρο για το αυτόφορο. Έχω την εντύπωση οτι η ομάδα αν ήθελε μπορούσε να καθυστερήσει αυτή τη διαδικασία (είναι ευθύνη βέβαια της αστυνομίας, φαντάζομαι όμως ότι χρειάζεται και η συνεργασία της ομάδας για να ταυτοποιηθεί τόσο γρήγορα το πρόσωπο). Η δίκη θα γίνει αύριο και μάλλον αυτή πρέπει να είναι η επιδίωξη του νομικού επιτελείου, να προηγηθεί δηλαδή της εκδίκασης του "αγωνιστικού" σκέλους.
Ο αδερφός κατηγορείται αυτεπάγγελτα και όχι κατ έγκλιση, για ρίψη αντικειμένου και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Θα κληθεί να υπερασπίσει τον εαυτό του και έχει κάθε δικαίωμα να προσκομίσει το "υλικό" και η αστυνομία την ίδια υποχρέωση, ώστε να διαπιστωθεί με βεβαιότητα η ύπαρξη της σωματικής αυτής βλάβης. Αν δεν διαπιστωθεί αυτό και αποδειχτεί ότι το χαρτί χτύπησε στο γιακά, λέω εγώ, του Οσκαρ, για το σκέλος της πρόκλησης σωματικής βλάβης θα αθωωθεί.
και μετά game over για τον πουστόγαυρο, καθώς δεν θα υπάρχει σωματική βλάβη του υποτιθέμενου προπονητή του΄
Υγ δεν είναι καθόλου φλου η περιγραφή για το χρονικό σημείο διόρθωσης της λίστας αξιοματούχων. Έγινε σαφώς εκπρόθεσμα, καθώς και 10 λίστες να πηγαίνανε στο διαιτητή εμπρόθεσμα, δεν θα έκανε καμία αναφορά σε αυτές παρά μόνο σε αυτή βάσει της οποίας συνέταξε και το Φ.Α.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 27 Φεβ 2018, 22:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.