Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Η δικαιλογια λοιπον του ξεχασμένου απο το χάρο κυρ Σαββα για το φυλλο με τους αξιωματουχους αγωνα ειναι "ε ας το λεγατε νωριτερα"
Και επισης παραδεχεται οτι εφυγαν χωρις το ΟΚ του διαιτητη, ουτε του γιατρού.
Οποιαδηποτε αλλη αποφαση εκτος του 3-0 ή επαναληψης του αγωνα θα είναι το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!
Και επισης παραδεχεται οτι εφυγαν χωρις το ΟΚ του διαιτητη, ουτε του γιατρού.
Οποιαδηποτε αλλη αποφαση εκτος του 3-0 ή επαναληψης του αγωνα θα είναι το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!
Έχω φάει όλο μου το ρεπό μπροστά στον υπολογιστή.
Θέλω να τον κλείσω, αλλά δεν ξεκολλάει το μυαλό από την κατάσταση.
Δεν περνάνε και οι ώρες μέχρι να βγουν τα κατηγορητήρια και οι αποφάσεις.
Έχω καλό προαίσθημα.
Έχω καλό προαίσθημα.
- ΑποστόληςΑ
Ρε παλικάρι γιατί παραθέτεις τις μακακίες του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ; Και καλά αυτός μπορεί να έχει το λόγο και τα λέει. Το δικό σου το μυαλό δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά;mbison έγραψε:Eνας πρωην αθλητικος δικαστης μιλησε στο μετροκολις μετα τις 4,ονοματι Μινης η κατι τετοιο κ ειπε, απο τη στιγμη που υπηρξε τραυματισμος, μικρος η μεγαλος δεν εχει σημασια, τελος. Θα επιβληθουν αυτα που προβλεπει το αρθρο.
Νομιζω πρεπει να δωσουμε ιδιαιτερη βαρυτητα στο οτι δεν επρεπε να ηταν μεσα ως αξιωματουχος.
Τα πράγματα έχουν γραφεί πολλές φορές:
1. Ο Garcia δεν είχε νόμιμο δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Το εκπρόθεσμο χαρτί που έδωσε στον Αρετόπουλο για αντικατάσταση δεν ισχύει και δεν έπρεπε να το κάνει δεκτό ο γαύρος διαιτητής (1ο φάουλ).
2. Δεν υπήρξε τραυματισμός του παράνομα εισελθόντος προπονητή.
3. Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν δικαιούτο να αποχωρήσει εξ αιτίας του (ψευτο)τραυματισμού του παράνομα εισελθόντα Garcia. Αποχωρεί μια ομάδα μόνον μετά από εντολή διαιτητή.
4. Ο διαιτητής όφειλε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Ακόμη και εάν ο Garcia είχε δηλωθεί κανονικά, εφόσον η γνωμάτευση του γιατρού είναι ότι μπορεί να συνεχίσει έπρεπε να ξεκινήσει ο αγώνας (2ο φάουλ).
Κοινώς: Μηδενισμός του Ολυμπιακού στον αγώνα αυτόν, -3 βαθμοι και τιμωρία του διαιτητή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 27 Φεβ 2018, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
okkas73 έγραψε:Off topic: Γιατι δεν μπορώ να δω pm?? :"Δεν είστε εξουσιοδοτημένος να διαβάσετε προσωπικά μηνύματα."

Αυτό με την επανάληψη του αγώνα μην το λέτε γιατί δεν προβλέπεται στον ΚΑΠ.
Για συγκεκριμένους λόγους....γιατι θα μπορούσε ο καθένας να δημιουργήσει θεμιτα
ένα μπάχαλο μαζί με τον διαιτητή και να πετυχαίνει επανάληψη του αγώνα ίσως με
καλύτερες συνθήκες.
Για συγκεκριμένους λόγους....γιατι θα μπορούσε ο καθένας να δημιουργήσει θεμιτα
ένα μπάχαλο μαζί με τον διαιτητή και να πετυχαίνει επανάληψη του αγώνα ίσως με
καλύτερες συνθήκες.
Καλα οταν λεει προβλεπόμενη ωρα δεν μπορει να ειναι ακριβως 75 πριν την έναρξη. Μπορει να ηταν ακομη και 90 πριν την έναρξη. Οταν εχεις διορία μεχρι μια χρονική στιγμη δεν πας συνηθως πριν έκπνευσει η διορία αλλα λιγο νωρίτερα.
Εγω πιστευω οτι γενικα δε μπορουμε να στηριχτούμε σ αυτο το επιχείρημα που ακουγεται αν τελικα δόθηκε καινούργια λίστα και τη δέχτηκε ο διαιτητης. Ποτε δεν ξερεις βεβαια αλλα δε βλεπω πολλες ελπιδες σ αυτο.
Επισης αφου η κωλογρια η επιςημη ιατροδικαστής λεει οτι υπαρχει τραυματισμος ακομη και βιντεο να παμε δε νομιζω να γινει δεκτό.
Η γνωμάτευση ομως του γιατρού ειναι σημαντική για μας οπως και το οτι δε δέχτηκαν να εξεταστεί αμέσως ο Δημήτρης Χορν. Επισης οτι γενικα δεν ακολούθησαν καμια διαδικασία που προβλέπεται αλλα φύγανε χωρις να ρωτήσουν κανενα.
Αυτο που λεει ο παρατηρητής του αγωνα αν ειναι ετσι οπως ακούγονται εναι επισης θετικά για μας.
Γενικα δυσκολο να βγάλεις συμπέρασμα γιατι η καθε πλευρα λεει αυτο που τη συμφέρει.
Θα δουμε τι θα γινει αλλα για μενα το σημαντικο ειναι οτι το κάρφωσε ο ουαρντα και πλεον το πρωταθλημα ειναι στο χερι μας.
Εγω πιστευω οτι γενικα δε μπορουμε να στηριχτούμε σ αυτο το επιχείρημα που ακουγεται αν τελικα δόθηκε καινούργια λίστα και τη δέχτηκε ο διαιτητης. Ποτε δεν ξερεις βεβαια αλλα δε βλεπω πολλες ελπιδες σ αυτο.
Επισης αφου η κωλογρια η επιςημη ιατροδικαστής λεει οτι υπαρχει τραυματισμος ακομη και βιντεο να παμε δε νομιζω να γινει δεκτό.
Η γνωμάτευση ομως του γιατρού ειναι σημαντική για μας οπως και το οτι δε δέχτηκαν να εξεταστεί αμέσως ο Δημήτρης Χορν. Επισης οτι γενικα δεν ακολούθησαν καμια διαδικασία που προβλέπεται αλλα φύγανε χωρις να ρωτήσουν κανενα.
Αυτο που λεει ο παρατηρητής του αγωνα αν ειναι ετσι οπως ακούγονται εναι επισης θετικά για μας.
Γενικα δυσκολο να βγάλεις συμπέρασμα γιατι η καθε πλευρα λεει αυτο που τη συμφέρει.
Θα δουμε τι θα γινει αλλα για μενα το σημαντικο ειναι οτι το κάρφωσε ο ουαρντα και πλεον το πρωταθλημα ειναι στο χερι μας.
- desperando
- Επικοινωνία:
Bigbaby αυτό που ποσταρεις αναφέρει τι πρέπει να επισυναπτει επί του φ.α και πότε.
Αυτό που δεν αναφέρει είναι τι γίνεται οταν ο άρχων του αγώνα δέχεται μια τροποποίηση εκπροθεσμα
Ποιος τιμωρείται ο άρχων του αγώνα, η ομάδα ή και οι δύο?
Από κει και πέρα για μένα δεν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να υπογράψει κανένα φ.α που αναφέρει έστω και τον παραμικρό τραυματισμό.
Σε περίπτωση τιμωρίας της ομάδας θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.
Θα πετάει κάποιος την μπάλα απ την εξέδρα θα ακουμπάει κάποιον θα το παίζει νεκρός και θα παίρνει η ομάδα του το τρίποντο και ο αντίπαλος το -3
Ο δικαστής που θα βγάλει μια τέτοια απόφαση θα είναι εγκληματιας
Αυτό που δεν αναφέρει είναι τι γίνεται οταν ο άρχων του αγώνα δέχεται μια τροποποίηση εκπροθεσμα
Ποιος τιμωρείται ο άρχων του αγώνα, η ομάδα ή και οι δύο?
Από κει και πέρα για μένα δεν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να υπογράψει κανένα φ.α που αναφέρει έστω και τον παραμικρό τραυματισμό.
Σε περίπτωση τιμωρίας της ομάδας θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.
Θα πετάει κάποιος την μπάλα απ την εξέδρα θα ακουμπάει κάποιον θα το παίζει νεκρός και θα παίρνει η ομάδα του το τρίποντο και ο αντίπαλος το -3
Ο δικαστής που θα βγάλει μια τέτοια απόφαση θα είναι εγκληματιας
Τα πραγματα είναι απλά..
Ναι το δεχόμαστε (ας πούμε) οτι υπηρχε το ρολο έκανε αμυχη στο χείλος.. (αν ειναι δυνατον).
Ωραία λοιπον πρόστιμο και κεκλεισμένων ως ορίζει ο κανονισμός.
Ως εδώ καλά.
Από εδω και μετά ξεκινάει το ΓΙΑΤΙ δεν εγινε ο αγωνας.
Υπαρχει μια ομαδα που δεν τήρησε κανένα πρωτοκολλο και σηκωθηκε και εφυγε έτσι απλά.
Αυτό εγινε και τπτ παραπανω.
Αν αποδείξουν οτι το χτυπημα ήταν τόσο όσο ζαλαδες κλπ, απορώ πως αφου η γνωματευση της καριόλας, ήταν από μη προβλεπόμενο νοσοκομείο, και ενώ εκεινη τη στιγμη ο προπονητης τους ο αδηλωτος επρεπε να ειναι στο γηπεδο, όπως και η ομαδα.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ.
Ναι το δεχόμαστε (ας πούμε) οτι υπηρχε το ρολο έκανε αμυχη στο χείλος.. (αν ειναι δυνατον).
Ως εδώ καλά.
Από εδω και μετά ξεκινάει το ΓΙΑΤΙ δεν εγινε ο αγωνας.
Υπαρχει μια ομαδα που δεν τήρησε κανένα πρωτοκολλο και σηκωθηκε και εφυγε έτσι απλά.
Αυτό εγινε και τπτ παραπανω.
Αν αποδείξουν οτι το χτυπημα ήταν τόσο όσο ζαλαδες κλπ, απορώ πως αφου η γνωματευση της καριόλας, ήταν από μη προβλεπόμενο νοσοκομείο, και ενώ εκεινη τη στιγμη ο προπονητης τους ο αδηλωτος επρεπε να ειναι στο γηπεδο, όπως και η ομαδα.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ.
- ΑποστόληςΑ
Τι λες παλικάρι μου;Parolos έγραψε:Τα πραγματα είναι απλά..
1. Κανένα πρόστιμο παρά μόνο στον ίδιο που μπήκε παράνομα στον αγωνιστικό χώρο
2. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ αμυχή στο χείλος δεν προέρχεται από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ αίτιο.
- Dimitris_L4
Επισης η ΠΑΕ να κυνηγησει την τιμωρια του αρετοπουλου που δεχτηκε τετοιο πραγμα...
Νομικά, 3-0 υπέρ μας, -3 στον γκέη και 3-4 κεκλεισμένων για αυτούς.
Ηθικά, φέρτε τους πίσω να παιχθεί το παιχνίδι, να φτύσουν το γάλα που βύζαξαν.
Ηθικά, φέρτε τους πίσω να παιχθεί το παιχνίδι, να φτύσουν το γάλα που βύζαξαν.
σε πιστευω το ίδιο έχω πάθειAle έγραψε:Έχω φάει όλο μου το ρεπό μπροστά στον υπολογιστή.
Έχω καλό προαίσθημα.

Αιωνόβιε φίλε Αποστολη λέω "αντε κι αν εγινε ετσι".. δλδ σε περιπτωση που πει ο δικαστης οτι εγινε απο το ρολο εσκεμμενα κλπ.. ΑΝ..ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι λες παλικάρι μου;Parolos έγραψε:Τα πραγματα είναι απλά..
1. Κανένα πρόστιμο παρά μόνο στον ίδιο που μπήκε παράνομα στον αγωνιστικό χώρο
2. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ αμυχή στο χείλος δεν προέρχεται από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ αίτιο.
- ΑποστόληςΑ
Ναι ρε πάρολε, αλλά αν αρχίσουμε τα ΑΝ θα φτιάξουμε 144.358.971 σενάρια επιστημονικής φαντασίας.