Δυστυχως φιλε, το παλιο συστημα ζει κ βασιλεύει. Απλά φετος υπάρχει ο έλεγχος κ ο Περειρα. Του χρονου θα το ελέγχει οποίος εχει μαζι του τον Γραμμένο....Dimitris_L4 έγραψε:Αυριο οι αποφασεις...αντε μια μερα ακομη..εγω προσωπικα οσο και υπερ μας να ειναι ολο αυτο δε νοιωθω σιγουρια..αυριο θα φανει εαν το παλιο συστημα κανει ακομα νταλαβερια και ζει..
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Κι εγώ, όσο και αν η λογική μου λέει ότι με όσα έχουν βγει δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί ο γκέυ και να μην βγούμε κερδισμένοι, ένα άγχος το έχω.
- PAOK_Antarctica
- Dimitris_L4
Λογικά αύριο θα γίνουν οι κλήσεις του αθλητικού δικαστή και την Παρασκευή η εκδίκαση.
Η ένσταση που καταθέσαμε ξέρει κανείς πότε θα εκδικαστεί?
Η ένσταση που καταθέσαμε ξέρει κανείς πότε θα εκδικαστεί?
- giwrgos04dex
ισχυει οτι σε περιπτωση επαναληψης αγωνα αυτος πρεπει να γινει σε 2 εβδομαδες ? ή μπορει να οριστει οποτεδηποτε υπαρχει κενο..
ψιλοάσχετο-σχετικό. τα άρθρα απ'το inpaok πού τα βρίσκετε και τα βάζετε στη σελίδα; Εγώ δυο μέρες δεν μπορω να μπω στο συγκεκριμένο σάιτ...
Το πάθαινα κι εγώ κάποτε με το inpaok. Καθάρισε ιστορικό και cookies και θα είσαι εντάξει λογικά
Όντως.Hermann έγραψε:Με το μλκσμένο τον Μιραλλάς δε θα γίνει κάτι; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
Μεγάλο μνόπανο.
εχθές ήμουν εκνευρισμένος διότι κάποιοι θεώρησαν τις ερωτήσεις μου κακοπροαίρετες.
Σήμερα, επανέρχομαι για να μάθω αν μπορούμε να βρούμε σε κάποια πηγή την γνωμάτευση του ιατρού του αγώνα
που επισύναχε ο αρετόπουλος στο φύλλο αγώνα.
ΥΣ αν δεν θέλετ να γίνετε μπάχαλο εδώ μέσα, ανοίξτε τα pm, ώστε να επικοινωνούμε επί προσωπικού με κάποιους και να λύνονται αθόρυβα οι όποιες παραξηγήσεις.
Σήμερα, επανέρχομαι για να μάθω αν μπορούμε να βρούμε σε κάποια πηγή την γνωμάτευση του ιατρού του αγώνα
που επισύναχε ο αρετόπουλος στο φύλλο αγώνα.
ΥΣ αν δεν θέλετ να γίνετε μπάχαλο εδώ μέσα, ανοίξτε τα pm, ώστε να επικοινωνούμε επί προσωπικού με κάποιους και να λύνονται αθόρυβα οι όποιες παραξηγήσεις.
ερωτηση.αυριο περιμένουμε κληση εναντίον μας ή εναντίον του γαυρου;
-
Λογικά και βάση Φ.Α. Του γαύρου. Αλλά σε αυτήν την μπανανία που ζούμε δεν υπάρχει λογική...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk