ΑΥΤΟKaminia 4 έγραψε:Καλα να περασετε ρε τυχερακηδες .Φατε πιειτε και φωναξτε και για μας.Να ειστε καλα ολοι.Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα.![]()
Π.Α.Ο.Κ. με μανία (PAOKmania)che4 έγραψε:Τεταρτη 28 Φλεβάρη στις 18:00 (CET), στο μοναχο σε μερος που μπορειτε να μαθετε στο παοκμανια τσατ
Παν-PAOKmania-κή Πανστρατιά Μελών και Φίλων!!!! Βαυαριας
........... ........
........ .......
....
Αναμένεται αθρόα προσέλευση μελών, ως τωρα ειμαστε δυο (che4,alekakius), αν γινουμε τρεις θα μιλαμε για διαδηλωση![]()
![]()
![]()
ελατε να δουμε παρεα το ματσακι κυπελλου με το νιονιο να απολαυσουμε ΠΑΟΚΑΡΑ αφου μας στερησε την απολαυση αυτη την κυριακη ο θιασος του θρηνου...![]()
![]()
Υ.Γ. ευχαριστω πολυ το φιλο goran64 για τη φορμα που επεξεργαστηκα γιατι που να κανω εγω τετοια καλλιτεχνια
Άιντε μπακαλούμ...Παρασκευή 2 Μάρτη στις 16:30, μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά στην Κεντρική Πύλη του Υπουργείου, για να ενώσουμε-διατρανώσουμε την φωνή μας υπέρ της δικαιοσύνης για τον Π.Α.Ο.Κ. και κατά της αδικίας και των σάπιων του "δικαιοσυστήματος"!!!!
Παν-PAOKmania-κή Πανστρατιά Μελών και Φίλων!!!!
...........
........
........
.......
....
Αναμένεται αθρόα προσέλευση μελών (), όλοι στον αγώνα για το δίκαιο του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ !!!!
![]()
che4 έγραψε:Τεταρτη 28 Φλεβάρη στις 18:00 (CET), στο μοναχο σε μερος που μπορειτε να μαθετε στο παοκμανια τσατ
Παν-PAOKmania-κή Πανστρατιά Μελών και Φίλων!!!! Βαυαριας
........... ........
........ .......
....
Αναμένεται αθρόα προσέλευση μελών, ως τωρα ειμαστε δυο (che4,alekakius), αν γινουμε τρεις θα μιλαμε για διαδηλωση![]()
![]()
![]()
ελατε να δουμε παρεα το ματσακι κυπελλου με το νιονιο να απολαυσουμε ΠΑΟΚΑΡΑ αφου μας στερησε την απολαυση αυτη την κυριακη ο θιασος του θρηνου...![]()
![]()
Υ.Γ. ευχαριστω πολυ το φιλο goran64 για τη φορμα που επεξεργαστηκα γιατι που να κανω εγω τετοια καλλιτεχνια
Πατε δε πατε στη συναντηση μελων μια βολτα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ .goran 64 έγραψε:Επειδή οι συναντήσεις μελών πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνονται μόνο για τις ρετσίνες και τα χαχαχούχα...
Άιντε μπακαλούμ...Παρασκευή 2 Μάρτη στις 16:30, μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά στην Κεντρική Πύλη του Υπουργείου, για να ενώσουμε-διατρανώσουμε την φωνή μας υπέρ της δικαιοσύνης για τον Π.Α.Ο.Κ. και κατά της αδικίας και των σάπιων του "δικαιοσυστήματος"!!!!
Παν-PAOKmania-κή Πανστρατιά Μελών και Φίλων!!!!
...........
........
........
.......
....
Αναμένεται αθρόα προσέλευση μελών (), όλοι στον αγώνα για το δίκαιο του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ !!!!
![]()
Π.Α.Ο.Κ. είναι ο λαός του...Επιβεβαιώστε το σήμερα!!!!goran 64 έγραψε:Επειδή οι συναντήσεις μελών πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνονται μόνο για τις ρετσίνες και τα χαχαχούχα...
Άιντε να σας δω και να σας χαρώ λεβέντες μου....Σ Η Μ Ε Ρ Α στις 16:30, μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά στην Κεντρική Πύλη του Υπουργείου, για να ενώσουμε-διατρανώσουμε την φωνή μας υπέρ της δικαιοσύνης για τον Π.Α.Ο.Κ. και κατά της αδικίας και των σάπιων του "δικαιοσυστήματος"!!!!
Παν-PAOKmania-κή Πανστρατιά Μελών και Φίλων!!
.........
........
........
.......
..
Αναμένεται αθρόα προσέλευση μελών (), όλοι στον αγώνα για το δίκαιο του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ.!!!!
ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ...ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΤΡΑΝΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.!!!!![]()
Δυστυχώς γέμισε ο τόπος με "κυρ Παντελήδες", που "τους δείχνουν το φεγγάρι κι αυτοί κοιτάνε το δάχτυλο"...
Δυστυχώς η λαμογιά μα κι η αδιαφορία έχουν περάσει στο DNA του Έλληνα, γιατί έτσι ήθελαν κάποιοι να γίνει...
Γ@μώ την κοινωνία μου μέσα που ζούμε, γ@μώ και όλες τις μοντερνιές που μας κάνουν πλέον ντεμέκ ξύπνιους...
Γ@μώ το καπιταλιστικό σύστημα των εφοπλιστών του μπυραιά και το διαχρονικό όπλο τους, την προπαγάνδα...
Γ@μώ τους γκάγκστερ που κυβερνάνε το χαβουζοβοθρολιμανίσιο προτεκτοράτο των γιδιών και των προβάτων...
Γ@μώ όλους όσους βιάζουν την λογική μου δεκαετίες τώρα και με κουνάνε και το δάχτυλο άμα αντιδράσω...
Γ@μώ τα μέτρα τρμοκρατίας και καταστολής που περνάνε, χρόνια τώρα, σαν ασήμαντα μέσα στα μούτρα μας...
Γ@μώ την απομόνωση που έχουν επιβάλει σε όλους μας, έχοντας μεγαλώσει μέχρι και τις οθόνες των κινητών...
Γ@μώ αυτό το "ε κι άμα βγεις να φωνάξεις στον δρόμο τι θα αλλάξει?-εγώ θα σώσω την Ελλάδα?", όπου λέγεται!
Γ@μώ την virtual reality που "ζούμε", όντες νεκροί και μόνοι, πίσω απ αυτές τις γ@μημένες "γιγαντοοθόνες"...
Γ@μώ τις fake επαναστάσεις που είμαστε όλοι έτοιμοι να ξεκινήσουμε, αλλά μόνο 500 είναι έξω απ το Υ.Μ.-Θ.!!!!
Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι λόγια ρε, είναι έργα, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!