Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από simba »

Να στειλουμε την κορακακη! Ή τον τσοχλα?
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Χαίρομαι που τους κάνουν κι άλλο ρεζίλι οι παίκτες μας. Λίγο εγωισμό δεν έχετε ρε κόκκινες πουτ@νες;; Ελάτε ρε κοταρες να σας τον ακουμπήσουμε θα σας αρέσει.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

simba έγραψε:Να στειλουμε την κορακακη! Ή τον τσοχλα?
Τον Απόλλωνα, ναι!!

Λίγα για την Αννούλα, παλιοτόμαρο... :twisted:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:lol:
Για καλυτερο στοχο το'πα :mrgreen:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ένα παιδάκι σήμερα γελαγε μέσα στο γηπεδο ,τι το χτυπάγανε, τι τον κοροιδευε ο Σιδηρόπουλος ,τι είχε ενα πιστολι στο κροταφο πριν μια εβδομάδα , σημερα πέταγε μέσα στο γηπεδο ,υπηρξε αποπειρα κατά παίκτη του ΠΑΟΚ ρε και θα ασχολιόμαστε με ενα ρολο που πήγε πάνω σε ενα μπουφαν .

Πραγματικά ημουνα θυμωμένος στην πρώτη μιση ώρα που δωσαμε πάτημα σε αυτην την σκατομαδα ... αλλα ποιο πάτημα ρε μαγκες ,εχετε φαει αντικειμενο στο χείλος ,ενα μικρο κτυπημα στο χείλος ,καμια μπουνια καμια μπαλια ,το χείλος μόλις κτυπηθεί πρήζετε και ειναι εμφανες ,απο τον φόβο του δάγκωσε το χείλος του και καθόμαστε και τους ακούμε όλους .

Υ.Γ 1Προστασία στον Ουάρντα ,μετα το σημερινο κινδυνεύει η ζωή του ,το χαμογελό του θα το βρουν εριστικό ,και το γκολ μαχαιριά

Υ.Γ2 Τρείς βαθμοί σε μας οτι άλλο ειναι σκάνδαλο.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ale έγραψε:Πότε παίζει η κούλα εντός, να πάμε με ρολό ταμειακής; :twisted:
Μόνο κωλόχαρτα!!!
και μωρομάντηλα για τον χυμένο!

Και όταν ξαναπαίξουμε με ΕΟ, χρησιμοποιημένα κωλόχαρτα!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Κάτσε τώρα που άρχισα να ηρεμώ κάπως, 24 ώρες μετά, να σας πω κι εγώ τις σκέψεις μου..τί σκατά διαιτητής είμαι; :mrgreen: το 90% της όποιας απόφασης , βασίζεται στο φύλλο αγώνα. ΔΕν παν-πάμε να βαράμε τον κώλο μας κάτω..έτσι είναι ντε φάκτο. Θα είναι αφελής ο οποιοσδήποτε αν νομίζει πως το φύλλο αγώνα τον συνέταξε ο διαιτητής μόνος του , δίχως να επικοινωνήσει με την προιστάμενη αρχή.Όπου προιστάμενη αρχή βλέπε ΚΕΔ-ΕΠΟ.το φύλλο αγώνα λοιπόν είναι γραμμένο ''πούστικα''. Αυτό σημαίνει οτι έχει βγάλει την ουρά του εντελώς απ έξω ο Αρετόπουλος , και καλά έκανε, έτσι θα έκανα κι εγώ. Τί μας λεει λοιπόν ο διαιτητής; '' ενημερώθηκα απ'τον Ολυμπιακό οτι τραυματίστηκε ο Γκαρσίας. Άρα ζήτησα απ'τον ιατρό αγώνα να τον εξετάσει. Η γνωμάτευση επισυνάπτεται. ;) Ο ΟΛυμπιακός με ενημέρωσε οτι ζαλίζεται ο Γκαρσίας και έφυγαν στο διαβαλκανικό. Ως εκ τούτου δεν μπόρεσα να κάνω το παιχνίδι. Ουδεμία άλλη παρατήρηση! Και γαμώ τα φύλλα αγώνα είναι! μνημείο! Ούτε εγώ , που ήμουν παμπόνηρος όταν έπαιζα, δεν θα το έγραφα έτσι! Όταν διακόπτεται παιχνίδι λόγω τραυματισμού , αυτό αναγράφεται ρητά στο φ.α. Θα έγραφα δηλαδή: '' Διέκοψα οριστικά τον αγώνα , διότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να συνεχίσει''. Δεν γραφει φυσικά ''ζήτησα στις ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει ο αγώνας αλλα ο Ολυμπιακός αρνήθηκε.. ΑΥτό θα ήταν πολύ καλό για μας... Τώρα τί σημαίνουν αυτά επι του πρακτέου; Οτί ήδη έχει αποφασιστεί απο χθες το βράδυ , ο αγώνας να ξαναγίνει. Γι αυτό αργησε να κλείσει το φύλλο, και αυτό φωτογραφίζει. Δεν μπορεί να γίνει οτιδήποτε αλλο...ουτε δική μας τιμωρία , ούτε του γάβρου.Αυτές είναι ''πουστιές'' παραγοντίστικες και τις έχω φάει στη μάπα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε κάτι ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.

Μέσα σε μια βδομάδα θεατρινισμοί στην Τούμπα και προκλήσεις πριν ξεκινήσει το ματς, επίθεση στον Ουάρντα ΚΑΙ ψιλοεύνοια για να φύγει αλώβητη η κούλα από περιστέρι.

Ρε κάτι ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Υπομονή κ θα δούμε παιδιά
Το σίγουρο είναι ότι το ΠΟΚ είναι εδώ, σα να μην πέρασε μια μέρα από ότι ζήσαν οι παλιοι
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Χωρικός έγραψε:Κάτσε τώρα που άρχισα να ηρεμώ κάπως, 24 ώρες μετά, να σας πω κι εγώ τις σκέψεις μου..τί σκατά διαιτητής είμαι; :mrgreen: το 90% της όποιας απόφασης , βασίζεται στο φύλλο αγώνα. ΔΕν παν-πάμε να βαράμε τον κώλο μας κάτω..έτσι είναι ντε φάκτο. Θα είναι αφελής ο οποιοσδήποτε αν νομίζει πως το φύλλο αγώνα τον συνέταξε ο διαιτητής μόνος του , δίχως να επικοινωνήσει με την προιστάμενη αρχή.Όπου προιστάμενη αρχή βλέπε ΚΕΔ-ΕΠΟ.το φύλλο αγώνα λοιπόν είναι γραμμένο ''πούστικα''. Αυτό σημαίνει οτι έχει βγάλει την ουρά του εντελώς απ έξω ο Αρετόπουλος , και καλά έκανε, έτσι θα έκανα κι εγώ. Τί μας λεει λοιπόν ο διαιτητής; '' ενημερώθηκα απ'τον Ολυμπιακό οτι τραυματίστηκε ο Γκαρσίας. Άρα ζήτησα απ'τον ιατρό αγώνα να τον εξετάσει. Η γνωμάτευση επισυνάπτεται. ;) Ο ΟΛυμπιακός με ενημέρωσε οτι ζαλίζεται ο Γκαρσίας και έφυγαν στο διαβαλκανικό. Ως εκ τούτου δεν μπόρεσα να κάνω το παιχνίδι. Ουδεμία άλλη παρατήρηση! Και γαμώ τα φύλλα αγώνα είναι! μνημείο! Ούτε εγώ , που ήμουν παμπόνηρος όταν έπαιζα, δεν θα το έγραφα έτσι! Όταν διακόπτεται παιχνίδι λόγω τραυματισμού , αυτό αναγράφεται ρητά στο φ.α. Θα έγραφα δηλαδή: '' Διέκοψα οριστικά τον αγώνα , διότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να συνεχίσει''. Δεν γραφει φυσικά ''ζήτησα στις ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει ο αγώνας αλλα ο Ολυμπιακός αρνήθηκε.. ΑΥτό θα ήταν πολύ καλό για μας... Τώρα τί σημαίνουν αυτά επι του πρακτέου; Οτί ήδη έχει αποφασιστεί απο χθες το βράδυ , ο αγώνας να ξαναγίνει. Γι αυτό αργησε να κλείσει το φύλλο, και αυτό φωτογραφίζει. Δεν μπορεί να γίνει οτιδήποτε αλλο...ουτε δική μας τιμωρία , ούτε του γάβρου.Αυτές είναι ''πουστιές'' παραγοντίστικες και τις έχω φάει στη μάπα
Μακάρι να ξαναγίνει το ματς ότι και να γίνει στο γηπεδο τους έχουμε και το ξέρουν και οι πετρες.μου αρέσει το σενάριο σου. Η αληθεια θα ήθελα να το περνάμε εμείς στα χαρτιά μόνο και μόνο για την αδικία που πήγαν να κάνουν
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Simba, ακόμα ρε μανάνρι μου;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

δυστύχως, με αυτά που γράφει το φ.α δεν γίνεται να το πάρουμε στα χαρτιά. Αλλα ούτε και να το πάρει ο γάβρος γίνεται. Οποιοσδήποτε γνωρίζει τα βασικά απο ενώσεις ποδοσφαίρου το ίδιο θα σου πει...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι ψαχνεται μωρε ειλικρινα.Σαραντα χρονια και τα ιδια ζουμε.Τα ιδια κι απαραλλαχτα.Δυο μετρα δυο σταθμα.
Ακουστε το στρατηγο τι λεει.Απο τοτε..

Στο 1:47
[youtube]d1qfVze9Iew[/youtube]
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Χωρικε, πολλα θα κριθουν απ'το τι γραφει η γνωματευση του γιατρου του αγωνα και αν αναφερει την προσωπικη του κριση (θεωρω δυσκολο λογω φοβου απο ε.ο.). Επισης, δε θεωρεις οτι για ενα (δικαιο) δικαστηριο ειναι πολυ σημαντικο το οτι κρυφτηκαν για 15 λεπτα στα αποδυτηρια, εμποδιζοντας το γιατρο να μπει, αντι να ζητησουν αμεσα για βοηθεια βασει αυτων που επικαλειτο η λουγκρα?

Sick, τι ακομα ρε αδερφε?
maceio

Δημοσίευση από maceio »

οι γαυροι-κουνελακια πλεον θα ισχυριστουν και ισως δυστυχως και ο αθλητικος δικαστης οτι τραυματιστηκε απο ριψη αντικειμενου ανεξαρτητως την βαρυτητα της σωματικης βλαβης - δηλ θα ισχυριστουν την δυνητικη πιθανοτητα ενος σοβαρου τραυματισμου που ευτυχως τελικα δεν επηλθε απο τυχη ! ''δηλ τι θα θελατε να χασει το ματι του για να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ ?" τους φανταζομαι να λενε !
Απο την αλλη μεσα στον πανικο τους αδιαμφισβητητα εφυγαν αυθαιρετα χωρις την εγκριση του ιατρου του αγωνα ,για τον οποιο θα ισχυριστουν οτι ειναι γιατρος των ακαδημιων του ΠΑΟΚ ,αλλα και χωρις την εγκριση του διαιτητη ,ο οποιος το επαιξε Ποντιος Πιλατος ,λες και ηταν θεατης της αναμετρησης !
Επισης , παρατυπια εγινε και με την επιλογη ιδωτικης κλινικης οπου ουσιαστικα καναν παραγγελια τις εξετασεις και την εισαγωγη ,γεγονος που θα ληφθει υποψιν απο τον αθλητικο δικαστη
Αρα λοιπον τι θα εχει μεγαλυτερη σημασια στην εκδικαση ,η προθεση της ριψης και ο πιθανος τραυματισμος που θα μπορουσε να προκαλεσει ή το αποτελεσμα αυτης που εμφανεστατα δεν ηταν σοβαρο? οι δικαστες δεν κατεβηκαν απο τον Αρη ,αλλα δυστυχως δεν θα δικασουν τις παρατυπιες του διαιητητη που ανεχτηκε την εξοδο του Μεσολογγιου ,καθως υποθετω οτι λογω ιατρικου περιεχομενου θα υποστηριξει αδυναμια κρισης !του στυλ "εγω δεν ειμαι γιατρος ''
και στο Βολο η αστυνομια δεν εφταιγε ? εμεις την πληρωσαμε με 7 αγων
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”