Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
μέγας αλητάκος ο χιμενετ , περίμενε να του ανοίξουν τα πόδια ? ο κλεφτοκοτάς που έπρεπε να φάει 2 κόκκινες και έβαλε ofside γκολ ...ακομα και ετσι ανικανος
Μα ποσο καραγκιόζης αυτος ο τυπος με εχει εκνευρίσει ο πουστης
Δεν είχε καλή διαιτησία αλλά ότι έκανε το έκανε επαγγελματικά... Έχει ένα όνομα ο Σιδηρόπουλος όπως και να το κάνουμε... Δεν θα ξεφτιλιστεί τελείως αλλά από την άλλη επειδή όταν θέλει όντως είναι καλός διαιτητής σήμερα προσωπικά δεν μ άρεσε καθόλου... Ότι ήθελε έβλεπε...skalon έγραψε:Αρχικά, δε νομίζω ότι ο Σιδηρόπουλος έσπρωχνε την κούλα.
Ότι προσπαθούσε να μην την αδικήσει για να μην έχει να τον κατηγορήσει για τίποτα, αυτό ναι.
Το οφσάιτ είναι τόσο οριακό... ενώ η φάση είναι του επόπτη, όχι του διαιτητή.
Στην κόκκινη πάλι έχει πλάτη στον Ουάρντα - έπρεπε να το δει ο επόπτης που είχε τη φάση στο πιάτο.
Τις υπόλοιπες όμως καρτούλες τις έδειξε κανονικά στην κούλα, ενώ σε μερικές φάσεις (όπως το τάκλιν από πίσω του Χ''Ισαία στο 0-0) που θα μπορούσε να σπρώξει δεν το έκανε.
Ερώτηση: Εμένα μόνο μου φάνηκε ότι Ρισβάνης και Γιαννιώτης έκαναν ότι μπορούσαν για να χάσουν?
Ευτυχώς υπήρχε ο μέγας ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑΣ, ο οποίος έπαιζε για 3, και φυσικά οι ΟΥΑΡΝΤΑ και ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ!
Προσωπικά θεωρώ ότι ο ΟΥΑΡΝΤΑ αξίζει θέση στον ΠΑΟΚ ακόμα και τιμής ένεκεν!
Ας μην κάνει προπονήσεις, ας μην παίζει, ας κάνει ότι θέλει, απλά γιατί μας έδωσε στο πιάτο το φετινό πρωτάθλημα, πρέπει να γυρίσει και να παίξει στον ΠΑΟΚ!
Σωστό το σχόλιό σου βέβαια αλλά είμαστε και ΠΑΟΚ και εγώ πλέον γουστάρω Ουάρντα αλλά είναι τόσο καλός για να έρθει και να κάνει τις @αλακίες του εκεί λίγο θα διαφωνήσω... Πρέπει να ωριμάσει λίγο στο μυαλό... Στο χορτάρι το έχει το παιδί είναι φανερό...
- The_Stalker
Ισόβιο επίτιμο μέλος της Θ4 ο γαμίκος, ανεξαρτήτως συμβολαίου, δανεισμού, πώλησης.
- AlexanderAthens
σχολιασα για το γαυρο και οχι για την κουλα γιατι αν δειτε το προγραμμα του γαυρου δεν ξερω ποσους βαθμους μπορει να χασει μεχρι το τελος σε αντιθεση με το αλλο το ψεμα που εχει να ανεβει και Τουμπα
Άρε Dimg αν παιζόταν ο αγώνας μας χθες τώρα εδώ μέσα θα γινόταν της ΤΑΝΑΣ!!!Dimg4 έγραψε:Ειναι στα ποδια μας ετσι κι αλλιως. Και -3 να φαμε παμε στο -2 απο την κουλαHOOL4IGAN έγραψε:Με μπέρδεψες τώρα... Άσε την βαθμολογία του γαύρου της Κούλας να βλέπεις...AlexanderAthens έγραψε:στην βαθμολογια της superleague ο γαυρος που εχει 46 ειναι με το -3 απο την κουλα ή χωρις;; γιατι εαν ειναι χωρις και οντως το φαει,το πρωταθλημα και με τιμωρια μας ακομα ειναι στα ποδια μας
- john4serres
Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα λεβέντες.
Η ομάδα μας θα γίνει ο εφιάλτης τους.
Η ομάδα μας θα γίνει ο εφιάλτης τους.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όχι ρε μεγάλε Χιμένεθ θα στο χαρίσουν το πρωτάθλημα και δεν θα χαίρονται αν παίρνουν κάτι. Θα πρέπει να κάθονται να χάνουν μαζί σου. Μπαγλαμά.
Ευτυχώς που το καλοκαίρι πήρε άδεια από τη σημαία!
Ευτυχώς που στο δρόμο για την Αραβία σταμάτησε για μερικές βουτιές στη Μύκονο!
Ευτυχώς που όταν μύρισε τον αέρα της Πορτογαλίας του ανέβηκε η λίμπιντο!
Τότε ανεβάζεμε πιέσεις και κατεβάζαμε χριστοπαναγίες.
Που να ξέραμε όμως τι είχε μέσα στην αφάνα του ο τεράστιος αιγύπτιος!
Αυτός σκεφτόταν πριν από εμάς για εμάς.
Ήξερε τι έπρεπε να κάνει για να μας δώσει το πρωτάθλημα, και το ΕΚΑΝΕ!
ΜΠΡΑΒΟ αγόρι μου!!!
(άσχετα αν και εγώ σε έβριζα το καλοκαίρι - ελπίζω να με συγχωρήσεις)
Ευτυχώς που στο δρόμο για την Αραβία σταμάτησε για μερικές βουτιές στη Μύκονο!
Ευτυχώς που όταν μύρισε τον αέρα της Πορτογαλίας του ανέβηκε η λίμπιντο!
Τότε ανεβάζεμε πιέσεις και κατεβάζαμε χριστοπαναγίες.
Που να ξέραμε όμως τι είχε μέσα στην αφάνα του ο τεράστιος αιγύπτιος!
Αυτός σκεφτόταν πριν από εμάς για εμάς.
Ήξερε τι έπρεπε να κάνει για να μας δώσει το πρωτάθλημα, και το ΕΚΑΝΕ!
ΜΠΡΑΒΟ αγόρι μου!!!
(άσχετα αν και εγώ σε έβριζα το καλοκαίρι - ελπίζω να με συγχωρήσεις)
Βρε στον επόμενο αγώνα έτοιμος είναι να μιλήσει και για τον χαλίφη Ιβάν... Είναι καθυστερημένος πως να το κάνουμε...
Άρε Dimg αν παιζόταν ο αγώνας μας χθες τώρα εδώ μέσα θα γινόταν της ΤΑΝΑΣ!!![/quote]Dimg4 έγραψε:Ειναι στα ποδια μας ετσι κι αλλιως. Και -3 να φαμε παμε στο -2 απο την κουλαHOOL4IGAN έγραψε:Με μπέρδεψες τώρα... Άσε την βαθμολογία του γαύρου της Κούλας να βλέπεις...AlexanderAthens έγραψε:στην βαθμολογια της superleague ο γαυρος που εχει 46 ειναι με το -3 απο την κουλα ή χωρις;; γιατι εαν ειναι χωρις και οντως το φαει,το πρωταθλημα και με τιμωρια μας ακομα ειναι στα ποδια μας
Δεν πειραζει, θα παρουμε το ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΝΤΑΜΠΛ
Έτσι τον θέλω τον χυμένο.
Αχάριστο, μιρλιάρη και ματζίρη.
Κλάσεις ανώτερος ο Λουτς σε αυτόν τον τομέα, κρατάει την ψυχραιμία του και διατηρεί την ομάδα άθικτη από κάρτες και κόπωση.
Το πρωτάθλημα είναι στα χέρια μας.
Αχάριστο, μιρλιάρη και ματζίρη.
Κλάσεις ανώτερος ο Λουτς σε αυτόν τον τομέα, κρατάει την ψυχραιμία του και διατηρεί την ομάδα άθικτη από κάρτες και κόπωση.
Το πρωτάθλημα είναι στα χέρια μας.
- PAOK_Antarctica
Ρε κάποιοι σας τα λέγαμε και εσείς κλαψομουνιάζατε. Το φετινό πρωτάθλημα είναι του ΠΑΟΚ, πάρτε το πρέφα.
Κι όμως αν μπείτε σε φόρουμ των συγγενών του σκουλικιου, θα δάκρυσετε πραγματικά. Η καλύτερη ομάδα του γαλαξία με τον γκάλο, τον μπακάκη και τον Λαμπρόπουλο αδικείται κατάφορα και κυνηγιεται από όλους. Τους κλέβουν βαθμούς συνέχεια ενώ ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνιμος ευνοημένος. Τελικά η χρόνια περιήγηση στα χωράφια δημιουργεί παρόμοια συμπτώματα. Τίποτα δεν θα μου δώσει μεγαλύτερη χαρά από το να δω αυτόν τον σκατομουρη τον προπονητή τους να κλαίει στο τέλος της σεζόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Δευ 26 Φεβ 2018, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aspromaura ioannina
Το κερατο μου! Θα ημασταν στο +4 σημερα!
Και παλι ομως ειναι στο χερι ΜΑΣ!Πιστεψτε το αδερφια και ειδικα εσεις οι παιχτες!
7 νικες θελουμε!!!7 μονο για να το σηκωσουμε μετα απο 33 χρονια!
Και σε 5-6 εβδομαδες..
Και παλι ομως ειναι στο χερι ΜΑΣ!Πιστεψτε το αδερφια και ειδικα εσεις οι παιχτες!
7 νικες θελουμε!!!7 μονο για να το σηκωσουμε μετα απο 33 χρονια!
Και σε 5-6 εβδομαδες..