Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
zizu10

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από zizu10 »

Ο επί 15 χρόνια επιστημονικός διευθυντής του Διαβαλκανικού Κέντρου και νυν διευθυντής Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Ιασώ Θεσσαλίας υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού «Ε», πως όλες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού ήταν αρνητικές και έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απορία του για την αποχώρηση του από το νοσοκομείο χωρίς να υπάρχει εξιτήριο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο γιατρός Βασίλης Χαλβατζούλης:

«Πήγα στο Διαβαλκανικό, ήμουν παρών, εκεί συνάντησα και τον γιατρό του Ολυμπιακού και τον διοικητή ασφαλείας που συνόδευαν τον Όσκαρ Γκαρθία. Τον είδα μέσα στο ακτινολογικό εργαστήριο, έκανε τις εξετάσεις του, την ακτινογραφία προσώπου, σπλαχνικού κρανίου, έκανε την αξονική και εισήχθη μέσα στο νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις όλες -και η ακτινογραφία σπλαχνικού κρανίου και η αξονική του- ήταν εντελώς φυσιολογικές. Αλλά επειδή ανέφερε ζάλη και συμπτώματα υποκειμενικά εγκεφαλικής διασείσεως, το νοσοκομείο ήταν υποχρεωμένο να κάνει εισαγωγή στον ασθενή προς παρακολούθηση.

Μίλησα με τους γιατρούς. Μου είπαν ότι εργαστηριακά όλες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν υπήρχε κάτι... Αλλά επειδή ανέφερε ενοχλήματα ζάλης και πόνου, πονοκεφάλου, έγινε προληπτική εισαγωγή "με συμπτώματα εγκεφαλικής διάσεισης.

Οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές, το κατάλαβε αυτό, ενημερώθηκε ο γιατρός του Ολυμπιακού, δηλαδή σε όποιο εργαστηριακό έλεγχο έγινε μέσα στο νοσοκομείο ήταν όλα αρνητικά. Ακτινογραφία αρνητική, αξονική, δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο τραύμα που να ενοχλεί, που σημαίνει ότι αν ήθελε θα μπορούσε να το υπομείνει.

Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο κύριος Γκαρθία έφυγε το πρωί χωρίς να περάσει το 12ωρο που συνέστησαν οι γιατροί ότι πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση. Έφυγε κατά τις 8.30 το πρωί, υπέγραψε ο ίδιος, είπε "είμαι καλά" και έφυγε... Χωρίς να πάρει εξιτήριο... Δεν πήρε κάτι στο χέρι, είπε "υπογράφω και φεύγω, είμαι καλά". Έφυγε μόνος του. Δεν έκλεισε το 12ωρο μέσα στο νοσοκομείο, έφυγε στις 8.30... το πρωί είχα ενημέρωση ότι υπέγραψε μόνος του, οικειοθελώς, το εξιτήριο και έφυγε».

Σε ερώτηση για τον αν ήταν σε θέση ο Όσκαρ Γκαρθία να επιστρέψει στο γήπεδο και να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι, ο κ.Χαλβατζούλης απάντησε:

«Προσωπική μου άποψη είναι, ναι! Όταν, όμως, ο άρρωστος σου λέει ότι έχω ζάλη και θέλω να μείνω, είσαι υποχρεωμένος να τον κρατήσεις. Τα υποκειμενικά ενοχλήματα δεν μπορεί να τα εκτιμήσει ο γιατρός».
gpap

Δημοσίευση από gpap »

mbison έγραψε: 1. o διαιτητης δεν γραφει οτι διακοπηκε ο αγωνας, αλλα οτι ο εκπροσωπος του ολ, ειπε οτι δεν μπορουν να συμμετεχουν στον αγωνα 2 στελεχη τους.
2. Τιθεται ενα ζητημα αν ανηκει στους αξιωματουχους ο Γκαρθια. Αν δεν ανηκει, ακομα και να αποδειχθει σωματικη βλαβη, δεν συνεπαγεται τιμωρια με μηδενισμο κ αφαιρεση βαθμων, παρα μονο προστιμο για τη ριψη του αντικειμενου.
3. Η γνωματευση του γιατρου του αγωνα ειναι ξεκαθαρη, οτι μπορουσε να ασκησει τα καθηκοντα του. Οι περαιτερω εξετασεις στο νοσοκομειο δεν εδειξαν κατι αλλο.
4. Στην αντεπιθεση, αν δεν μας αρκει η επαναληψη του αγωνα, μπορουμε να διεκδικησουμε το ματς στα χαρτια και την τιμωρια του γαυρου, διοτι δεν αγωνιστηκε (οπως μας τιμωρησαν εμας που δεν κατεβηκαμε προπερυσι).
Από τα 4 επιχειρήματα που θέτεις, θεωρώ πως το 3ο είναι το πιο ουσιώδες.
Οπότε, έχουμε δημοσιευμένη την γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα;
Και αν ναι, μπορούμε να την συγκρίνουμε με την γνωμάτευση των ιατρών του Διαβαλκανικού;

Και εν τέλει, στη δικαιοσύνη, αυτό πόσο ρόλο μπορεί να παίξει;
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Μήπως βλέπουν ότι βρωμάει η δουλειά και οι γιατροί αρχίζουν να προφυλάσουν τον εαυτό τους;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πήρε αναβολή και το αυτόφορο σήμερα. Προφανώς κατά την εκδίκαση, θα υπάρξουν και όλα τα ψηφιακά πειστήρια της απάτης, που πλέον είναι πολλά και πληθύνονται, Αν αθωωθεί ο ρίψας για τη (μη) βλάβη όπως φαίνεται και την φάει μόνο για τη ρήψη αντικειμένου (έστω χαρτιού), ανοίγει ο δρόμος για μεγάλες αγωγές και φυσικά το παιχνίδι δεν χάνεται με τίποτα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Δηλαδή συγνώμη θα γράφουν για πολύ ώρα τις μαλακίες τους οι στημένοι εδώ μέσα?
Δηλαδή τόσο πια αγαθοί είμαστε
ΞΥΠΝΗΣΤΕ
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

.Μονος του θα το παρει το πρωταθλημα!!!....

Ο Ουαρντα!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μετα και απο τα 2 τελευταια βιντεο, εγω ειδα οσα ηθελα να δω και το μονο που εχω να πω ειναι πως αν η πλειοψηφεια των συνοπαδων μου δεν αντιλαμβανεται το μεγεθος της μαλακιας που διαπρατει αυτος ο καραγκιοζης που πεταξε το ρολο,ανεξαρτητα του τι επακολουθησε,εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να αποσυρθω στο καβουκι μου,σε εναν κοσμο που προφανως μοιραζομαι με λιγους και εκει να προσπαθησω να βρω δυναμη να ξεπερασω την στενοχωρια μου.Το τελευταιο που θα ευχηθω ειναι αν υπαρχει Θεος, να βοηθησει αυτη την ομαδα να κανει το 7 στα 7 στην συνεχεια, συμπληρωνοντας πανω απο 10 παιχνιδια κεκλεισμενων των θυρων, να κατακτησει το πιο αρχιδατο πρωταθλημα της ιστοριας και εγω εκει στο καβουκι μου με δακρυα στα ματια να σιγοτραγουδω, μεγαλε ΠΑΟΚ η πληγη σου ειναι μετρημενοι στα δακτυλα μαλακες οπαδοι σου.Τα λεμε παλικαρια!!!

Υ.Γ ΨΟΦΟ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ,ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:Δηλαδή συγνώμη θα γράφουν για πολύ ώρα τις μαλακίες τους οι στημένοι εδώ μέσα?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ
ΑΥΤΟ
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

desperando έγραψε:Δηλαδή συγνώμη θα γράφουν για πολύ ώρα τις μαλακίες τους οι στημένοι εδώ μέσα?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ
!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο,τι κι αν θεωρούμε εμείς πως συνέβη, ο,τι κι αν εικάζουμε ότι στέκεται ή δε στέκεται νομικά κοκ, η μάχη που θα δοθεί θα είναι σκληρή. Και όχι ... βελούδινη. Η κατάληξή της θα δείξει πολλά προς όλες τις εμπλεκόμενες κατευθύνσεις. Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ έχει στόχους να διεκδικήσει. Τα αναφέραμε όλα, προσπαθήσαμε να εκτονώσουμε την έντασή μας, γράφοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα από πλευράς οπτικής και αξιολόγησης προτεραιοτήτων για την παε ΠΑΟΚ του σήμερα και του μέλλοντος. Η πρότασή μου είναι να κλειδωθεί εντός μέρας το εν λόγω νήμα.

Να χαιρετήσω τον ντεσπε! Άσε τις μαλακίες και μπαίνε κανονικά! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έχω την πεποίθηση ότι θα ξαναέρθουν τα κόκκινα μουν@κι@
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Το δικαστηριο μπορει να φορτωσει πολλες παρατυπιες στο αρετοπουλο, οπως πχ αυθαιρετα αλλαξε την λιστα με τον Γκαρσια, κατι που δεν επιτρεπεται, και του επετρεψε να ηταν στον παγκο, να το πουμε αλλιως, βρισκοταν μη νομιμα στον αγωνιστικο χωρο. Ο πορνογερος παιρνω την ομαδα και φευγω καληνυχτα, εκανε ΤΗΝ μαλακια, γι'αυτο και δεν τον ειδατε χθες να κανει πουθενα καμια δηλωση, αλλιως θα ηταν λαλιστατος. Το αρετοπουλο δεν επρεπε να φυγει απο τον αγωνιστικο χωρο, παρα να στειλει τον 4ο να δει τι συμβαινει. Παμε παρακατω; αφου του εδωσε ο γιατρος του αγωνα την γνωματευση του, και προφορικη αλλα και γραπτη, επρεπε να τους πει αν δεν βγειτε -3, οπως καποτε ειχε πει σε εμας σε ενα παιχνιδι παρωδια στο τηγανι, το ξεχασατε; Τα ριχνει στον γαυρο αλλα ο τροπος που τα γραφει δηλωνει οτι ειναι ετοιμος να το παρει επανω του το θεμα για να σωθει η ομαδα του. Που σε αυτη την περιπτωση εχουμε παιχνιδι και το αρετοπουλο σπιτακι του
gpap

Δημοσίευση από gpap »

έστω και χωρίς κόσμο, τον γαύρο πρέπει να τον ξεφτυλίσουμε εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ;

Αντιθέτως, στοιχειοθετείται από πολλές παρατυπίες και μαλακίες του gay η άρνηση συμμετοχής στον αγώνα και η διακωμώδηση του αθλήματος. -3 στον gay και 3-0 υπέρ μας στα χαρτιά. ΤΕΛΟΣ.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

μακάρι.
Πραγματικά θα ήταν το πιο ιδανικό σενάριο.

ΥΣ την γνωμάτευση του ιατρού του αγώνα, την έχουμε κάπου να την διαβάσουμε;
Αναφέρει γραπτώς πως ο ''τραυματίας'' είναι σε θέση να συνεχίσει τον αγώνα;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Δευ 26 Φεβ 2018, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”