Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από tzelas »

psychologos έγραψε:
rainmaker έγραψε:Κάποιος με μεγέθυνση μπορεί να δείξει που χτυπά η άκρη της κορδέλας;;
και slow motion
Όποιος ξέρει από προοπτική και βάθος στην φωτογραφία καταλαβαίνει ότι στη φωτογραφία η σερμπαντίνα καταλήγει πίσω από το πρόσωπο του και όχι πάνω σε αυτό:
Εικόνα

και για να καταλάβεις την προπαγάνδα, το 10 του γαβρινάκη την δημοσιεύει αντεστραμένη την φωτογραφία ώστε να φαίνεται διαφορετική η προοπτική προς το πρόσωπο και όχι πίσω από αυτό :twisted:
Εικόνα
gpap

Δημοσίευση από gpap »

πραγματικά αναζητώ τον λόγο για τον οποίο κάποιος θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί στην όλη υπόθεση
και αδυνατώ να το κατανοήσω.
Ίσως να είμαι εκνευρισμένος και θολωμένος, ίσως να έχω τόσο απογοητευτεί με την αδυναμία της ομάδος
τα προηγούμενα χρόνια να διεκδικεί το δίκαιό της,
ίσως κάτι πραγματικά δεν γνωρίζω,

αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ΜΜΕ να με πουλήσει φρούδες ελπίδες.

Αν μπορεί κάποιος αδελφός, λογικά και νομικά να μου πει που ΣΚ@ΤΑ θα βασιστούμε για να διεκδικήσουμε δικαίωση,
χωρίς να αναφέρεται στις παπαριές που λένε από εχθές οι δημοσιοκάφροι της πόλης για να πουλάνε παοκτσηδηλίκι,

θα ήθελα πραγματικά να το κάνει.

Αλλά επιχειρήματα του στυλ ''δεν σημάδεψε'' ή ''το να ρίχνεις ρολό ταμειακής δεν θεωρείται αντικείμενο'' ή ''ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα'' ή ''δεν ήθελε να τον πετύχει'' ή ''τον χτύπησε στο μπουφάν'' πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα σταθούν σε ένα δικαστήριο.

Κάποιοι φωνάζουν να μην γράφουμε τέτοια μηνύματα.
Κάποιος άλλος έγραψε πως ο γαύρος θα πάρει αυτά τα μηνύματα στο δικαστήριο (!!!)
Τι σκ@τά, εγώ είμαι ηλίθιος και δεν μπορώ να καταλάβω κάτι;;;;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε φίλε έχεις γράψει το ίδιο μήνυμα 4-5 φορές και το λέω εγώ αυτό,έχει σημασία.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βεβαίως και δίνεις πάτημα σε αντιπάλους με το να γράφεις τέτοιες βλακείες

ΤΟ ίδιο πράγμα είναι πέτρες, μπύρες και ρετσίνες με ΚΟΡΔΕΛΑ?

Μας κοροιδεύετε ρε; Τι σκατά πίνετε;

Έχεις βίντεο μες τα μούτρα που δείχνει οτι δεν τον πετυχαίνει η κορδέλα κι εσύ λες οτι ο οπαδός το έκανε από πρόθεση;

ΠΟΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ;

Αφού δεν έγινε κάτι!

Δηλαδή τι σκατά δεν καταλαβαίνω;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ναι...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

οσο εσεις σκοτωνεστε για το αν πρεπει να γινουμε εκκλησια η αν ο γαυρος ειναι πουστης, οι αλλοι βαζουν γκολ οφσαιντ και περνανε απο το περιστερι.

καλο βραδυ. και του χρονου.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Θελετε νομικα? Μάλιστα. Παρε το απλουστερο υων τεκμηριωμενων νομικων επιχειρηματων.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΉΣ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

η ΠΑΕ δεν πρεπει να δινει εισιτηρια και διαρκειας σε ατομα με βεβαρυμενο παρελθον,που ηταν μπλεγμενοι σε επεισοδια.
επισης το λεω απο περσυ ηδη μετα το ματς με ιβιτς,οπου ανοιχτηκε δρομος διχως γυρισμο. η ΠΑΕ επρεπε ναπαρει μετρα για να μην βρει κατι αναλογο μπροστα της.

απο εκει και περα το βιντεο δειχνει προθεση(δεν καταλαβαινω που τον πετυχαινει,αλλα καταλαβαινω πως ο τυπος ηθελε να τον βρει)
προφανως μιλαμε για ταινια,ρολο μεν,ανοιχτο δε,ουτε για κουτι μπυρας,ουτε τπτ,οποτε ακομα και αν υποτεθει πως τον πετυχε στο προσωπο(τι γκαντεμια!) ποσο πια να τραυματιστηκε;
το θεμα ειναι πως διδεται η αφορμη και η ενεργεια ειναι απαραδεκτη.

σωστα εγραψε ενα φιλος πριν,πρεπει να σηκωνονται διχτυα πισω απο τους παγκους,την φυσουνα
εγω λεω περιμετρικα στο γηπεδο πλεξιγκλας.θα το εκανα ακομα και αν υπηρχαν αντιδρασεις.
δεν ειναι τωρα σοβαρα πραγματα αυτα να παλευουμε στα δικαστηρια αυτο που δικαιουμαστε στους αγωνιστικους χωρους,δεν γινεται ενας να φερνει βολτα ολοκληρη ομαδα,ολον τον κοσμο.
εγραφα και πριν μερες,ειναι θεμα στατιστικης,καποιος εχει προσωπικα προβληματα,αλλος ειναι ετσι.στατιστικη.δεν ελεγχονται 30 χιλ τοσο απλα με νουθεσιες.
το θεμα ειναι να μην δοθει αφορμη,να μην ανοιξει συζητηση αν και ποσο χτυπηθηκε,θεατρο κ.λπ
να μην γινει τπτ

απο εκει και περα στο δικαστηριο πιστευω δεν νομιζω πως μπορει ο ολυμπιακος να στηριξει νικη στα χαρτια.δεν βγαινει απο οσα διαβασα τιποτα τετοιο.το πιθανοτερο θα χασει το ματς στα χαρτια ή αν προβλεπεται θα επαναληφθει.

σε οτι αφορα εμας.θα παλεψουμε για να μην φαμε μειον 3 για τον τραυματισμο και τα επεισοδια εξω ,αυτο βλεπω το πολυ πολυ,το ματς δεν νομιζω να το χασουμε στα χαρτια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 26 Φεβ 2018, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Εγώ ο πιο πονηρός να πω κάτι άλλο; Ο καραπαπάς αγκαλιάζει τον γκαρθια και του λέει κάτι. Μετά προχωράει φανερά περιμένωντας να συμβεί κάτι αφήνοντας μια μικρή απόσταση. Συγγνώμη αλλά αυτό φαίνεται από το βίντεο.

Ότι πετυχαίνει μπουφάν και όχι πρόσωπο είναι καταφανέστατο.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Και επειδη μας ζαλισατε μερικοι.. Δωρο απο τον Αιγυπτιο ή προοιμιο θειας δικης
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Το καρφωσε!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Συγνώμη, ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ δεν τον βρίσκει το χαρτί ρεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ουάρντα! 1-1

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Sick Bastard έγραψε:Συγνώμη, ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ δεν τον βρίσκει το χαρτί ρεεεεεεεεεεεεεε

δεν το εχω βαλει καρε καρε,στο γρηγορο δεν καταλαβαινω
mbison

Δημοσίευση από mbison »

gpap έγραψε:πραγματικά αναζητώ τον λόγο για τον οποίο κάποιος θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί στην όλη υπόθεση
και αδυνατώ να το κατανοήσω.
Ίσως να είμαι εκνευρισμένος και θολωμένος, ίσως να έχω τόσο απογοητευτεί με την αδυναμία της ομάδος
τα προηγούμενα χρόνια να διεκδικεί το δίκαιό της,
ίσως κάτι πραγματικά δεν γνωρίζω,

αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ΜΜΕ να με πουλήσει φρούδες ελπίδες.

Αν μπορεί κάποιος αδελφός, λογικά και νομικά να μου πει που ΣΚ@ΤΑ θα βασιστούμε για να διεκδικήσουμε δικαίωση,
χωρίς να αναφέρεται στις παπαριές που λένε από εχθές οι δημοσιοκάφροι της πόλης για να πουλάνε παοκτσηδηλίκι,

θα ήθελα πραγματικά να το κάνει.

Αλλά επιχειρήματα του στυλ ''δεν σημάδεψε'' ή ''το να ρίχνεις ρολό ταμειακής δεν θεωρείται αντικείμενο'' ή ''ο διαιτητής δεν διέκοψε τον αγώνα'' ή ''δεν ήθελε να τον πετύχει'' ή ''τον χτύπησε στο μπουφάν'' πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα σταθούν σε ένα δικαστήριο.

Κάποιοι φωνάζουν να μην γράφουμε τέτοια μηνύματα.
Κάποιος άλλος έγραψε πως ο γαύρος θα πάρει αυτά τα μηνύματα στο δικαστήριο (!!!)
Τι σκ@τά, εγώ είμαι ηλίθιος και δεν μπορώ να καταλάβω κάτι;;;;;
Διαβασε το φυλλο αγωνα. Αν δεν εχεις κριτικη σκεψη επικοινωνησε παλι.
«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μας προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης. Κατά την διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα και των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με πληροφορίες των εκπροσώπων της ομάδας του, δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο (ρολό ταμειακής μηχανής) το οποίο ρίχτηκε από την κερκίδα. Αμέσως αυτός αποχώρησε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας του και τους εκπροσώπους της. Άμεσα αποχώρησε και η υπόλοιπη φιλοξενούμενη ομάδα στα αποδυτήρια. Στην συνέχεια αποχωρήσαμε κι εμείς στα αποδυτήριά μας. Ζητήθηκε η εξέταση του κ. Όσκαρ Γκαρσιία από τον ιατρό του αγώνα για να ελεγχθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση διότι δεν επιτρεπόταν στον ιατρό του αγώνα η είσοδος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από περίπου 15' λεπτά όταν και ο ιατρός του αγώνα συνοδευόμενος από τον β' παρατηρητή της διοργανώτριας, κ. Α.Αλεξανδρή και τον 4ο διαιτητή εισήχθη στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου και έγινε η εξέταση, παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων, καθώς και του παρατηρητή της διοργανώτριας. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε προφορικώς και γραπτώς για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Η γνωμάτευσή του επισυνάπτεται στην έκθεση του παρατηρητή της διοργανώτριας. Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μας ενημέρωσε ότι ο κ.Όσκαρ Γκαρσία δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις επειδή δεν αισθανόταν καλά, συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας κ.Θέο Χρήστο και ότι ως εκ τούτου η ομάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του ιατρού και του προπονητή της. Κατόπιν των ανωτέρο δεν κατέστη δυνατή η τέλεση του αγώνα. Καμία άλλη παρατήρηση».
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”