Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Μπορείτε να εξηγήσετε και γιατί κάνει κακό;
Επειδή κάποιοι θα πούνε οτι σημάδεψε;
Ρε δε τον πέτυχε ρε!
Επειδή κάποιοι θα πούνε οτι σημάδεψε;
Ρε δε τον πέτυχε ρε!
πως κανει κακο αφου δεν δειχνει να τον χτυπαει στο προσωποNotorious4 έγραψε:Συμφωνό με Joshua αυτό το βίντεο κακό κάνει πάρα καλο
Εγώ άκουσα: "€α€ω τις μάνες σας €αριο€λες, ρε μα@ά&α καραγκιόζη" και φανερά τα χώνει στους γαύρους, αρχικά γενικά και μετά για το θέατρο.elvetos giatros έγραψε:john4serres έγραψε:[youtube]zFkiXiA0JvE[/youtube]Dimg4 έγραψε:https://www.facebook.com/PaokThriskeia/videos/1663023227118041/
KOINOPOIHSTE TO
ωραίος ο τύπος που φωνάζει στον άνθρωπο που πέταξε το ρολο !
αν ακούω σωστά λέει κατά λέξη:
E μαλακα, ε μαλακα, τι κανεις, θα μας κάψεις
- thanos-xanthi
ξεκαθαρα ακουγεται και στο βιντεο
"αρκετα ελβετε γιατρε, κουρασες..."
"αρκετα ελβετε γιατρε, κουρασες..."
+1Dimg4 έγραψε:Μοντς με τον ελβετο τι θα γινει? ολοι ειμαστε στα κοκκινα με την προπαγανδα των ποκεμον και τον εχουμε εδω να μας κανει υπουλο παιχνιδι
sdnaΟ Βασίλης Χαλβατζούλης που επί σειρά ετών διετέλεσε επιστημονικός διευθυντής του Διαβαλκανικού κέντρου Θεσσαλονίκης, ήταν αυτόπτης μάρτυρας της παρουσίας του Όσκαρ Γκαρσία στο ιδιωτικό Νοσοκομείο και προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τις εξετάσεις του Καταλανού τεχνικού οι οποίες όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ήταν όλες τους καθαρές».
Ο καρδιοχειρούργος, Βασίλης Χαλβατζούλης, που επί 15 χρόνια αποτέλεσε τον επιστημονικό διευθυντή του Διαβαλκανικού Κέντρου (σ.σ. το Ιδιωτικό νοσοκομείο όπου διανυκτέρευσε ο προπονητής του Ολυμπιακού), ήταν αυτόπτης μάρτυρας της παρουσίας του Οσκαρ Γκαρσία, όταν ο Ισπανός προπονητής έφτασε εκεί, μίλησε για όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν, κατά την διάρκεια των εξετάσεων του, αλλά και στο γεγονός πως ο Γκαρσία αποχώρησε νωρίς το πρωί από το Νοσοκομείο, υπογράφοντας ο ίδιος το εξιτήριο του παρά το γεγονός πως δεν είχε περάσει το υποχρεωτικό 12ωρο παρακολούθησής του.
Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε σε τηλεφωνική συνέντευξή του "Epsilon TV"...
"Πήγα στο Διαβαλκανικό, ήμουν παρών, εκεί συνάντησα και τον γιατρό του Ολυμπιακού και τον διοικητή ασφαλείας που συνόδευαν τον Όσκαρ Γκαρθία. Τον είδα μέσα στο ακτινολογικό εργαστήριο, έκανε τις εξετάσεις του, την ακτινογραφία προσώπου, σπλαχνικού κρανίου, έκανε την αξονική και εισήχθη μέσα στο νοσοκομείο", είπε αρχικά για να συνεχίσει: "Οι εξετάσεις όλες -και η ακτινογραφία σπλαχνικού κρανίου και η αξονική του- ήταν εντελώς φυσιολογικές. Αλλά επειδή ανέφερε ζάλη και συμπτώματα υποκειμενικά εγκεφαλικής διασείσεως, το νοσοκομείο ήταν υποχρεωμένο να κάνει εισαγωγή στον ασθενή προς παρακολούθηση".
Ο ίδιος στις δηλώσεις του στην κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού, πρόσθεσε πως: "Μίλησα με τους γιατρούς. Μου είπαν ότι εργαστηριακά όλες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν υπήρχε κάτι... Αλλά επειδή ανέφερε ενοχλήματα ζάλης και πόνου, πονοκεφάλου, έγινε προληπτική εισαγωγή "με συμπτώματα εγκεφαλικής διάσεισης”. Οι εξετάσεις του ήταν φυσιολογικές, το κατάλαβε αυτό, ενημερώθηκε ο γιατρός του Ολυμπιακού, δηλαδή σε όποιο εργαστηριακό έλεγχο έγινε μέσα στο νοσοκομείο ήταν όλα αρνητικά. Ακτινογραφία αρνητική, αξονική, δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο τραύμα που να ενοχλεί, που σημαίνει ότι αν ήθελε θα μπορούσε να το υπομείνει".
Στη συνέχεια ο κ. Χαλβατζούλης, είπε: "Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο κύριος Γκαρθία έφυγε το πρωί χωρίς να περάσει το 12ωρο που συνέστησαν οι γιατροί ότι πρέπει να παραμείνει για παρακολούθηση. Έφυγε κατά τις 8.30 το πρωί, υπέγραψε ο ίδιος, είπε "είμαι καλά" και έφυγε... Χωρίς να πάρει εξιτήριο... Δεν πήρε κάτι στο χέρι, είπε "υπογράφω και φεύγω, είμαι καλά". Έφυγε μόνος του. Δεν έκλεισε το 12ωρο μέσα στο νοσοκομείο, έφυγε στις 8.30... το πρωί είχα ενημέρωση ότι υπέγραψε μόνος του, οικειοθελώς, το εξιτήριο και έφυγε".
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το γεγονός πως αν ήταν σε θέση ο Όσκαρ Γκαρθία να επιστρέψει στο γήπεδο, να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο παιχνίδι σύμφωνα με την εικόνα που σχηματίσατε, απάντησε: "Προσωπική μου άποψη είναι, ναι! Όταν, όμως, ο άρρωστος σου λέει ότι έχω ζάλη και θέλω να μείνω, είσαι υποχρεωμένος να τον κρατήσεις. Τα υποκειμενικά ενοχλήματα δεν μπορεί να τα εκτιμήσει ο γιατρός", κατέληξε στις δηλώσεις του.
Δεν είναι εδώ ο χώρος για να πει κάποιος γιατί κάνει κακο και όχι καλο.Το σίγουρο είναι ότι τα βίντεο πρέπει να πηγαίνουν στην ΠΑΕ και αυτή να κρίνει τι να τα κάνει.
- navigator11
Υπό ποιό πρίσμα δηλαδή μπορεί να είναι επιβαρυντικό, ρε συ τζος, αυτό το βίντεο; Τι δείχνει; Τη δολοφονική πρόσκρουση του ρολού στο μπουφάν του παλιάτσου; Και την α λα "καλό" παλιό Σαραβάκο και Καραγκούνη μαζί αντίδραση του γελοίου;
Το λέω ανοιχτά και ξεκάθαρα, μην ασχολείστε με τον ελβετό. Ντιμ, όπως θα θυμάσαι, αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα είχα κάποιες προστριβές μαζί σου. Μπορεί να μου ανέβαζε την πίεση η στάση σου γύρω από κάποια πράγματα αλλά ουδέποτε πέρασε από το νου μου ότι είσαι εγκάθετος. Μην του δίνουμε περαιτέρω σημασία. Αν κρίνεται ότι μπορεί να παραμένει εδώ μέσα και να επιχειρεί να μας πείσει ότι λέγονται και άλλα από αυτά που ακούμε όλοι σε ένα βίντεο, πέραν των όσων έχει ξεσκιστεί να υποστηρίζει από χτες, ας παραμείνει. Αλλά τουλάχιστον μην τον κάνετε quote να διατηρήσουμε κι εμείς που τον έχουμε βάλει στην ignore τα νεύρα μας σε μια νορμάλ κατάσταση.
Το λέω ανοιχτά και ξεκάθαρα, μην ασχολείστε με τον ελβετό. Ντιμ, όπως θα θυμάσαι, αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα είχα κάποιες προστριβές μαζί σου. Μπορεί να μου ανέβαζε την πίεση η στάση σου γύρω από κάποια πράγματα αλλά ουδέποτε πέρασε από το νου μου ότι είσαι εγκάθετος. Μην του δίνουμε περαιτέρω σημασία. Αν κρίνεται ότι μπορεί να παραμένει εδώ μέσα και να επιχειρεί να μας πείσει ότι λέγονται και άλλα από αυτά που ακούμε όλοι σε ένα βίντεο, πέραν των όσων έχει ξεσκιστεί να υποστηρίζει από χτες, ας παραμείνει. Αλλά τουλάχιστον μην τον κάνετε quote να διατηρήσουμε κι εμείς που τον έχουμε βάλει στην ignore τα νεύρα μας σε μια νορμάλ κατάσταση.
- Notorious4
Dimg δεν θέλω να απαντήσω δημόσια άλλα κάποια πράγματα είναι προφανές ασχέτως αν τον χτυπάει η οχι.Dimg4 έγραψε:πως κανει κακο αφου δεν δειχνει να τον χτυπαει στο προσωποNotorious4 έγραψε:Συμφωνό με Joshua αυτό το βίντεο κακό κάνει πάρα καλο
To video παίζει σε όλα τα sites. Οπότε άνευ νοήματος για την καλοσύνη του, στο forum. Θα πάρουμε από αυτό, αυτό που θέλουμε. Η λήψη είναι τέτοια που επιτρέπει στην τεχνολογία να αποκαλύψει με προσέγγιση εκατοστού που χτύπησε και αν υπάρχει απατεώνας, βρυκόλακας, υποκριτής. Αν ναι, πρέπει σε μπουφάν και παντελόνια να πέσανε χτες εκατοντάδες κορδέλες ταμείου. Και για να κάνουμε ταμείο, αν είναι και αυτό πλημμέλημα, ας παραδοθούν τα μισά αδέρφια που έχασαν το μυαλό τους χτες στην Τούμπα, για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όσους τόλμησαν να πετάξουν κορδέλα στο γήπεδο.
ΥΓ Μεγάλος καραγκιόζης. Ο πλέον κατάλληλος προπονητής για τη βοθροομάδα
ΥΓ Μεγάλος καραγκιόζης. Ο πλέον κατάλληλος προπονητής για τη βοθροομάδα
Μυνηση τώρα προσωπική στον Γκαρσία για διακωμωδήση του αθλήματος και μετά ακολουθεί ο γάβρος
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Οκ, το να χαμηλώσεις την ταχύτητα είναι εύκολο στο youtube, να ρίξει ένα τσακάλι ζουμ να ήμαστε 1000% σίγουροι.