Ο γκαρσια δεν ηταν νομιμα στον αγωνιστικο χωρο, τελοςΟχι φιλε μου. Ο κανονισμός αναφερει επι λέξη :
'Εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα
ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο , τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι
χιλιάδες ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση
που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται
κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3)
βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς
θεατές δύο (2) έως τρείς (3) αγωνιστικές.
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Ολο το ζουμι της υποθεσης βρησκεται στο εξης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Δευ 26 Φεβ 2018, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπον μετά απο ενδελεχή αναλυση του Φ. Α. και των (πιθανών) άρθρων που δύνανται να χρησιμοποιηθούν πρέπει να στοιχειοθετηθει η μόνη σχετικά "αναιμακτη" λυση ώστε να παιχθεί ο αγωνας στο ΓΗΠΕΔΟ και ταυτόχρονα να ΜΗΝ δημιουργηθεί ΝΕΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ με πολύ επικινδυνες προεκτασεις στο ποδοσφαιρο, καθοτι ΔΕΝ προλαβαίνουν τωρα να ψηφισουν ΝΕΟ κανονισμό πριν την ολοκληρωση αυτού του πρωταθλήματος κάτι που σημαινει πως με την παραμικρή ριψη κορδελας σε οποιαδήποτε εδρα ο εκαστοτε προπονητης με τη "βοηθεια" καταλληλως τοποθετημενων "οπαδων της αντιπαλης ομαδας" να παρει το παιχνιδι στα χαρτια.
Και για να επανέλθω, η λεγομενη "αναιμακτη" λυση ειναι η εξης: επαναληψη αγωνα απο το λεπτο οπου σταματησε( εν προκειμένω απο την αρχη') λογω της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ανακολουθιας των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ απο τον διαιτητή, ο οποιος εχει - στην προσπαθεια του να κρατησει αποστασεις- προβεί σε σωρεία ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ως προς το τυπικο κομμάτι διεξαγωγης του αγωνα.
1.ΔΕΝ μπορεί να αποδεχθει αλλαγή αξιωματουχων απο τη στιγμη που εχει υπογράφει η λίστα.
2.ΔΕΝ γινεται να μην ξεκινησει ο αγωνας αν δεν ενημερωσει και τις δυο ομαδες πως οφειλουν να βγουν να παιξουν εφοσον η γνωματευση του πιστοποιημενου γιατρου του γηπεδου αναφερει πως δεν τιθεται θεμα τραυματισμου και επειτα να λαβει την αρνηση καποιας απο αυτες ωστε να κλεισει το φ.α. με υπαιτιοτητα της. Ο Αρετοπουλος ΑΠΕΦΥΓΕ ξεκάθαρα να δηλωσει υπαιτιοτητα, πράγμα που ΟΦΕΙΛΕ να κανει.
3.ΔΕΝ αναφερει πουθενά πως εδωσε εντολη στις ομαδες να μεταβουν στα αποδυτήρια πραγμα που υποδηλωνει πως ο ολυμπιακος επραξε αυτοβούλως.
4.Στην προσπαθεια του να αποφυγει ξεκαθαρη θεση εχει δημιουργησει πεδιο ποικιλων ενστασεων που οφειλουμε να προβουμε και στις οποίες ΠΡΟΒΛΈΠΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ με ΝΕΟ διαιτητή
Και για να επανέλθω, η λεγομενη "αναιμακτη" λυση ειναι η εξης: επαναληψη αγωνα απο το λεπτο οπου σταματησε( εν προκειμένω απο την αρχη') λογω της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ανακολουθιας των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ απο τον διαιτητή, ο οποιος εχει - στην προσπαθεια του να κρατησει αποστασεις- προβεί σε σωρεία ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ως προς το τυπικο κομμάτι διεξαγωγης του αγωνα.
1.ΔΕΝ μπορεί να αποδεχθει αλλαγή αξιωματουχων απο τη στιγμη που εχει υπογράφει η λίστα.
2.ΔΕΝ γινεται να μην ξεκινησει ο αγωνας αν δεν ενημερωσει και τις δυο ομαδες πως οφειλουν να βγουν να παιξουν εφοσον η γνωματευση του πιστοποιημενου γιατρου του γηπεδου αναφερει πως δεν τιθεται θεμα τραυματισμου και επειτα να λαβει την αρνηση καποιας απο αυτες ωστε να κλεισει το φ.α. με υπαιτιοτητα της. Ο Αρετοπουλος ΑΠΕΦΥΓΕ ξεκάθαρα να δηλωσει υπαιτιοτητα, πράγμα που ΟΦΕΙΛΕ να κανει.
3.ΔΕΝ αναφερει πουθενά πως εδωσε εντολη στις ομαδες να μεταβουν στα αποδυτήρια πραγμα που υποδηλωνει πως ο ολυμπιακος επραξε αυτοβούλως.
4.Στην προσπαθεια του να αποφυγει ξεκαθαρη θεση εχει δημιουργησει πεδιο ποικιλων ενστασεων που οφειλουμε να προβουμε και στις οποίες ΠΡΟΒΛΈΠΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ με ΝΕΟ διαιτητή
-
έχει απήχηση το forum ;PAOKevolution έγραψε:Ρε γιατρε αστεια λες?
Τι ειναι αυτα που γραφεις?!
Καταλαβαινετε μερικοι τι απηχηση εχει το φορουμ?
Ποιες τιμωριες κατα μας και δε ξερω γω τι αλλο καποιοι ονειρευεστε?!
ε τότε ένας λόγος να γράφονται ρεαλιστικά κι όχι σουρεαλιστικά σενάρια
εγώ ούτε είμαι, ούτε θέλω συνοπαδους πρόβατα
Ναι ρε φίλε αλλά μόνο για τον ΠΑΟΚ? Πάντα?
Δέν το δέχομαι απο κανέναν.
Έχω σιχαθεί το ψέμα και την προπαγάνδα τους.
Έχω σιχαθεί το ψέμα και την προπαγάνδα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Δευ 26 Φεβ 2018, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει λέει βίντεο που δείχνει ξετυλιγμενο το ρολο να χτυπάει στην κουκούλα του Γκαρσία και πουθενά αλλού; που υπαρχει;
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρόβατα είναι οι ρουφιάνοι και οι "σφάξε με υπουργέ μου ν' αγιάσω".elvetos giatros έγραψε:έχει απήχηση το forum ;PAOKevolution έγραψε:Ρε γιατρε αστεια λες?
Τι ειναι αυτα που γραφεις?!
Καταλαβαινετε μερικοι τι απηχηση εχει το φορουμ?
Ποιες τιμωριες κατα μας και δε ξερω γω τι αλλο καποιοι ονειρευεστε?!
ε τότε ένας λόγος να γράφονται ρεαλιστικά κι όχι σουρεαλιστικά σενάρια
εγώ ούτε είμαι, ούτε θέλω συνοπαδους πρόβατα
Ποιος το λεει;eorptol1 έγραψε:Υπάρχει λέει βίντεο που δείχνει ξετυλιγμενο το ρολο να χτυπάει στην κουκούλα του Γκαρσία και πουθενά αλλού; που υπαρχει;
Dim διόρθωσε λίγο τα quotes από το προηγούμενο post, γιατί μπαίνουν δικά σου λόγια στο όνομά μου και με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.
-
ρε μας κυνηγάνε ρε φίλεJairo έγραψε:Ναι ρε φίλε αλλά μόνο για τον ΠΑΟΚ? Πάντα?
αλλάζουμε το ρου της ιστορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο
τι δεν καταλαβαίνεις
εμείς πρέπει να είμαστε τύπος και υπογραμμός
αλλιώς ΔΕΝ
Με το είπε ένας γνωστός μου είναι στο ίντερνετ αλλά θα ρωτήσω που....panta έγραψε:Ποιος το λεει;eorptol1 έγραψε:Υπάρχει λέει βίντεο που δείχνει ξετυλιγμενο το ρολο να χτυπάει στην κουκούλα του Γκαρσία και πουθενά αλλού; που υπαρχει;
Δεν φαίνεται να τον χτυπάει
Το πολύ πολύ η ουρά.... Αυτό που ανέβασε ο dim πρέπει να είναι
Το πολύ πολύ η ουρά.... Αυτό που ανέβασε ο dim πρέπει να είναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 26 Φεβ 2018, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σταμάτα να τρως σανό
2018-02-26 17:17 GMT+02:00 georgios georgiadis <info@sport24radio.gr>:
>
>
> Θέμα: [your-subject]
>
> Σώμα μηνύματος:
>
> πειτε οτι ο γκαρσια δηλωθηκε εκπροθεσμα και αφηστε τα αλλα!πρεπει να τιμωρηθει ο ολυμπιακος γιατι εφυγε χωρίς τη συμφωνη γνωμη γιατρου κ διαιτητή !φοβαστε να το πειτε;
απαντηση του σπορτ24 σε μενα με μειλ......αλητες
2018-02-26 17:17 GMT+02:00 georgios georgiadis <info@sport24radio.gr>:
>
>
> Θέμα: [your-subject]
>
> Σώμα μηνύματος:
>
> πειτε οτι ο γκαρσια δηλωθηκε εκπροθεσμα και αφηστε τα αλλα!πρεπει να τιμωρηθει ο ολυμπιακος γιατι εφυγε χωρίς τη συμφωνη γνωμη γιατρου κ διαιτητή !φοβαστε να το πειτε;
απαντηση του σπορτ24 σε μενα με μειλ......αλητες