Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Παιδιά λέει ότι υπέγραψε ότι είναι καλά 8 το πρωί.
Κ υποκειμενικά είχε δηλώσει ότι δεν είμαι καλά το βράδυ και αναγκαστικά έγινε εισαγωγή. Κ ενώ πρέπει για διάσειση ν μείνει μέσα 24 ωρες, μόνος στις 6 ώρες υπέγραψε ν φύγει ενώ δεν του συνισταται
Κ υποκειμενικά είχε δηλώσει ότι δεν είμαι καλά το βράδυ και αναγκαστικά έγινε εισαγωγή. Κ ενώ πρέπει για διάσειση ν μείνει μέσα 24 ωρες, μόνος στις 6 ώρες υπέγραψε ν φύγει ενώ δεν του συνισταται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 26 Φεβ 2018, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ΦΑ , αν συνοδεύεται από γνωμάτευση γιατρού ότι δεν έχει τίποτα , είναι πιο πολύ επιβαρυντικό για το γκει.
Σορυ ,αλλά λέει σε απλά Ελληνικά ότι δε δέχτηκαν να εξεταστούν από το γιατρό έγκαιρα κι έφυγαν από το γήπεδο για να πάνε να εξεταστούν.
Δε ξέρω τι στέκεται νομικά και τι όχι. Αλλά με απλά λόγια λέει ότι σηκώθηκαν κι έφυγαν.
Σορυ ,αλλά λέει σε απλά Ελληνικά ότι δε δέχτηκαν να εξεταστούν από το γιατρό έγκαιρα κι έφυγαν από το γήπεδο για να πάνε να εξεταστούν.
Δε ξέρω τι στέκεται νομικά και τι όχι. Αλλά με απλά λόγια λέει ότι σηκώθηκαν κι έφυγαν.
Παίζουμε κύπελλο, περιμένω την ομάδα με το μαχαίρι στα δόντια να μας στείλουν ένα μήνυμα, είναι ευθύνη τους. Εμείς αδυνατούμε να ελέγξουμε το θυμικό μας, πάνε να μας χαζέψουν και αν δεν το καταφέρουν το επιδιώκουμε μόνοι μας. Ομολογώ, ότι συμφωνώ με αντίθετα πράματα που διαβάζω και λέω κάτι δεν πάει καλά. Καλώς ή κακώς δεν ένιωσα ιδιαίτερη έκπληξη εχθές. Επίσης υπάρχει κάτι μέσα μου, δεν ξέρω ακριβώς τι, που με καθησυχάζει. ίσως επειδή πιστεύω ότι έρχεται κάτι που δεν μπορούν να το σταματήσουν (ίσως ο κούλης βάλει πραγματικά εμπόδια). Οπότε αδέρφια ας πούμε ότι έχουμε διαφορετικές γνώμες, πότε λειτουργεί το συναίσθημα , πότε η λογική , δε βγαίνει άκρη, ειδικά όταν το γυρίζουμε σε άνευ ουσίας μεταξύ μας διαφωνίες, ως υποσυνείδητη εκτόνωση. Έχουμε την τύχη να ηγούνται κάποιοι με ισχύ και κυρίως να μην είναι οι γκιρτζίκηδες εκεί που ήταν. Ας αφήσουμε τα πράματα να εξελιχθούν και περιμένοντας την ομάδα να μας "σπρώξει" ας την σπρώξουμε κι εμείς.
υγ. Είχε κάποιος ότι ο Μιχάλης Τσόχος είναι ΠΑΟΚ;, όντως;
υγ. Είχε κάποιος ότι ο Μιχάλης Τσόχος είναι ΠΑΟΚ;, όντως;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 26 Φεβ 2018, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Meanwhile, οι αεκτσήδες ονειρεύονται -12(ναι καλά ακούσατε. Σε κανένα μισάωρο λογικά θα το πάνε στο -15).
trouman και εγώ για ΠΑΟΚτσή είχα τον Μίχο. Αλλά πρέπει να ΄ναι είτε γαύρος είτε "τίποτα".
trouman και εγώ για ΠΑΟΚτσή είχα τον Μίχο. Αλλά πρέπει να ΄ναι είτε γαύρος είτε "τίποτα".
Μετά την "ξεκάθαρη" τοποθέτηση του κ. Υφυπουργού θεωρώ πως τα νομικά πάνε περίπατο!
Φόρεσε και το κολάρο και όλα κομπλέ... Τώρα ζητάει ανανέωση... Όταν τον διώξει και αυτόν σήμερα, αύριο να δω τι θα μας πει για το θέατρο...teod1980 έγραψε:Παιδιά λέει ότι υπέγραψε ότι είναι καλά 8 το πρωί.
εγώ περιμένω και συγκεκριμένα άρθρα των ¨δικών¨ μας ΜΜΕ, που κάποιες βαριές πένες ακόμα δεν έχουν γράψει τίποτε.back in black έγραψε:Περιμένω με ανυπομονησία την τοποθέτηση του Αρκαδοπόντιου (και) για τη νομική πτυχή του θέματος

Ευελπιστώ θα πάμε σε full επίθεση με πιθανό αποτέλεσμα
- κατοχύρωση σε εμάς 3-0
- τιμωρία γκέι που φύγανε
- και λογικά θα φάμε και εμείς το κατιτίς μας (Ελλάδα είσαι αφού) .
Οι πόρνες ξαδέρφες , που ξημερωνοβραδιάζονται στο παοκμάνια για να παίρνουν μάτι , ας χαρούν.
Το μέγεθος της χαράς τους , δείχνει το πόσα άντερα είχαν να παιχθεί ο τίτλος στο γήπεδο.
Θα τους κοπούν τα γέλια όμως. Απότομα.
Το μέγεθος της χαράς τους , δείχνει το πόσα άντερα είχαν να παιχθεί ο τίτλος στο γήπεδο.
Θα τους κοπούν τα γέλια όμως. Απότομα.
Αυτός ο γαύρος λέει αυτό που θέλει να γίνει... Πέταξε και την σπόντα για ίδιο σκηνικό με αυτό που έγινε στην Λεωφόρο... Βέβαια αναγκάστηκε να πει ότι όλα θα εξαρτηθούν από το Φ.Α.GEOL έγραψε:Μετά την "ξεκάθαρη" τοποθέτηση του κ. Υφυπουργού θεωρώ πως τα νομικά πάνε περίπατο!
Δε νομίζω να έχουμε θέμα με τον Βασιλειάδη. Γενικά, δε νομίζω να εμπλακούν κυβερνητικοί παράγοντες.
Διαβάζω για διόδια κλειστά, μήπως καλύτερα ανοιχτά ανοιχτά τελείως;
Είναι πάνω απ΄όλα όμως δημόσιος λειτουργός ταγμένος στην προάσπιση του Νόμου και του δικαίου.HOOL4IGAN έγραψε:Αυτός ο γαύρος λέει αυτό που θέλει να γίνει... Πέταξε και την σπόντα για ίδιο σκηνικό με αυτό που έγινε στην Λεωφόρο... Βέβαια αναγκάστηκε να πει ότι όλα θα εξαρτηθούν από το Φ.Α.GEOL έγραψε:Μετά την "ξεκάθαρη" τοποθέτηση του κ. Υφυπουργού θεωρώ πως τα νομικά πάνε περίπατο!
εγω βλεπω οτι καραπαπαρας και πορνογερος, ειδικα ο δευτερος, τα εκαναν σκατα. Ηταν χεσμενοι και εψαχναν προφαση να μην γινει το παιχνιδι, εψαχναν μια αφορμη, η πλακα ειναι οτι δεν τσιμπησε κανενας, ουτε καν αυτος που πεταξε το ρολο, γιατι το ρολο το πεταει ανοιχτο. Τωρα αν θα επιμενουν να τους κρατανε στην θεση αφου βλαπτουν την ομαδα τους, ειναι δικο τους θεμα, να τους αφιερωσω μονο ενα τραγουδακι γιατι σιγα σιγα οι μερες τους στο ποδοσφαιρο ειναι μετρημενες
[youtube]dbr6wDlZzCc[/youtube]
καραπαπαρουλα......... γιατι αν ηρθες για μαλλι, αμυαλη, θα φυγεις κου.....θα φυγεις κουρεμενη
[youtube]dbr6wDlZzCc[/youtube]
καραπαπαρουλα......... γιατι αν ηρθες για μαλλι, αμυαλη, θα φυγεις κου.....θα φυγεις κουρεμενη
- navigator11
Τι είναι ακριβώς;GEOL έγραψε:Είναι πάνω απ΄όλα όμως δημόσιος λειτουργός ταγμένος στην προάσπιση του Νόμου και του δικαίου.HOOL4IGAN έγραψε:Αυτός ο γαύρος λέει αυτό που θέλει να γίνει... Πέταξε και την σπόντα για ίδιο σκηνικό με αυτό που έγινε στην Λεωφόρο... Βέβαια αναγκάστηκε να πει ότι όλα θα εξαρτηθούν από το Φ.Α.GEOL έγραψε:Μετά την "ξεκάθαρη" τοποθέτηση του κ. Υφυπουργού θεωρώ πως τα νομικά πάνε περίπατο!
Καθαρά οπαδικη προσωπικη εκτιμηση.
ΘΑ εβρισκαν αφορμή να το κανουν μπουρδελο οπως και να έχει.
Γεγονός. Αυτός ο οποίος πεταξε το ρολό ασχετως αποτελεσματος οφειλει να τιμωρηθει.
Για μενα δε φερει ευθυνη για τη μη διεξαγωγή του αγωνα, αλλα η βλαχομαγκια πρεπει να κοπει μαχαίρι στην ΤΟΥΜΠΑ.
Οπαδικα 80-90 δεν ημασταν ετσι. Σε ολα.
Επι της ουσιας. Τα πράγματα βασει επισημου φυλλου αγωνος ειναι ξεκαθαρα. Δεν αναφερεται Διακοπη αγωνα αλλά μη διεξαγωγη. Η αποφαση αυτη παρθηκε απο τον αρετοπουλο καθοτι ο ολυμπιακος δηλωνει αδυναμια. ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο Διαιτητης κλεινει το φυλλο αγωνα καθως ο ολυμπιακος αρνειται να αγωνιστει. Ταυτοχρονα αναφερει το λογο που ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ο γαυρος σε αντιθεση με τη γνωματευση του γιατρού αγώνα. Τα παραπανω φερουν κατοχυρωση αγωνα υπερ μας και μηδενισμο στον ολυμπιακο. ΔΕΝ προβλεπεται κατα τη γνωμη μου επαναληψη(αν και προσωπικη επιθυμια). Τωρα η αναφορα ριψης αντικειμενου επιφερει ΠΡΟΣΤΙΜΟ και μόνο καθως ΔΕΝ υφισταται διακοπη αγωνα για αυτο τον λογω βαση φυλλου αγωνος. Επιφερει εως ΚΑΙ κεκλεισμενων των θυρων καθοτι θεωρητικα στην εκθεση αναφερεται εσωτερικη αμυχη.
Το θεμα ειναι.
Με το γράμμα του νομου, λεφτα εμεις(και εδρα) και +3 βαθμοι με κατοχυρωση αγωνα υπερ μας.
Για αυτους δεν με ενδιαφερει.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ειναι ΜΕΓΑ σκανδαλο και αν συμβει, αν δεν παμε 10000 ΠΑΟΚτσηδεσ να κλείσουμε τα Τεμπη επ αοριστον (και εγω μαζι, μεχρι τελους, πεταω αυριο απο Ισπανια για τον ΠΑΟΚ και μονο) θα ειναι ΑΚΟΜΗ μεγαλυτερο σκανδαλο(θυμηθειτε τι εκαναν οι Λαρισαιοι!! καποτε και πηραν τον τιτλο που πηγαν να τους αφαιρέσουν.
Παρολαυτα και επιπροσθετα.
Το Φυλλο αγωνα δειχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως ο αρετοπουλος δεχεται την ΠΑΡΑΤΥΠΗ αλλαγη των αξιωματουχων ΑΡΑ ο ίδιος ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ την διεξαγωγη του αγωνα. Και ΑΥΤΟ ειναι ενα αλλο κεφαλαιο. ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ να καταθεσουμε ενσταση και για αυτο, το οποιο ειναι εντελως διαφορετικό και φτανει εως και ΠΟΙΝΙΚΑ δικαστηρια. Ειμαστε σε θεση να καταγγειλουμε απολυτως βασιμα και τον διαιτητη για αυτο.
Εν κατακλειδι. Θα υπαρξει κυκεωνας δικων και ταυτοχρονα κοινωνικων προεκτασεων και ξεσπασματων με πααααααρα πολυ κακες συνεπειες για τη χωρα ολοκληρη.
ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθηθει η πιο "σεηφ" αν και οχι τοσο δικαιη πια λυση της ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ αγωνα και της αναδειξης νικητη στο γηπεδο. Οφειλουν ολες οι πλευρες, ΠΑΕ, πολιτεια, δικαστες, κοινωνια να πιεσουν σε αυτο και επικοινωνιακα η γραμμη να ειναι ελατε ολοι να ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ.
ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ.
ΘΑ εβρισκαν αφορμή να το κανουν μπουρδελο οπως και να έχει.
Γεγονός. Αυτός ο οποίος πεταξε το ρολό ασχετως αποτελεσματος οφειλει να τιμωρηθει.
Για μενα δε φερει ευθυνη για τη μη διεξαγωγή του αγωνα, αλλα η βλαχομαγκια πρεπει να κοπει μαχαίρι στην ΤΟΥΜΠΑ.
Οπαδικα 80-90 δεν ημασταν ετσι. Σε ολα.
Επι της ουσιας. Τα πράγματα βασει επισημου φυλλου αγωνος ειναι ξεκαθαρα. Δεν αναφερεται Διακοπη αγωνα αλλά μη διεξαγωγη. Η αποφαση αυτη παρθηκε απο τον αρετοπουλο καθοτι ο ολυμπιακος δηλωνει αδυναμια. ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο Διαιτητης κλεινει το φυλλο αγωνα καθως ο ολυμπιακος αρνειται να αγωνιστει. Ταυτοχρονα αναφερει το λογο που ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ο γαυρος σε αντιθεση με τη γνωματευση του γιατρού αγώνα. Τα παραπανω φερουν κατοχυρωση αγωνα υπερ μας και μηδενισμο στον ολυμπιακο. ΔΕΝ προβλεπεται κατα τη γνωμη μου επαναληψη(αν και προσωπικη επιθυμια). Τωρα η αναφορα ριψης αντικειμενου επιφερει ΠΡΟΣΤΙΜΟ και μόνο καθως ΔΕΝ υφισταται διακοπη αγωνα για αυτο τον λογω βαση φυλλου αγωνος. Επιφερει εως ΚΑΙ κεκλεισμενων των θυρων καθοτι θεωρητικα στην εκθεση αναφερεται εσωτερικη αμυχη.
Το θεμα ειναι.
Με το γράμμα του νομου, λεφτα εμεις(και εδρα) και +3 βαθμοι με κατοχυρωση αγωνα υπερ μας.
Για αυτους δεν με ενδιαφερει.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ειναι ΜΕΓΑ σκανδαλο και αν συμβει, αν δεν παμε 10000 ΠΑΟΚτσηδεσ να κλείσουμε τα Τεμπη επ αοριστον (και εγω μαζι, μεχρι τελους, πεταω αυριο απο Ισπανια για τον ΠΑΟΚ και μονο) θα ειναι ΑΚΟΜΗ μεγαλυτερο σκανδαλο(θυμηθειτε τι εκαναν οι Λαρισαιοι!! καποτε και πηραν τον τιτλο που πηγαν να τους αφαιρέσουν.
Παρολαυτα και επιπροσθετα.
Το Φυλλο αγωνα δειχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως ο αρετοπουλος δεχεται την ΠΑΡΑΤΥΠΗ αλλαγη των αξιωματουχων ΑΡΑ ο ίδιος ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ την διεξαγωγη του αγωνα. Και ΑΥΤΟ ειναι ενα αλλο κεφαλαιο. ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ να καταθεσουμε ενσταση και για αυτο, το οποιο ειναι εντελως διαφορετικό και φτανει εως και ΠΟΙΝΙΚΑ δικαστηρια. Ειμαστε σε θεση να καταγγειλουμε απολυτως βασιμα και τον διαιτητη για αυτο.
Εν κατακλειδι. Θα υπαρξει κυκεωνας δικων και ταυτοχρονα κοινωνικων προεκτασεων και ξεσπασματων με πααααααρα πολυ κακες συνεπειες για τη χωρα ολοκληρη.
ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθηθει η πιο "σεηφ" αν και οχι τοσο δικαιη πια λυση της ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ αγωνα και της αναδειξης νικητη στο γηπεδο. Οφειλουν ολες οι πλευρες, ΠΑΕ, πολιτεια, δικαστες, κοινωνια να πιεσουν σε αυτο και επικοινωνιακα η γραμμη να ειναι ελατε ολοι να ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ.
ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ.