Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Εντάξει μετά από αυτό το βίντεο που φαίνεται στο 0:30 το ρολό να φτάνει ξεψυχισμένο προς την μεριά τους είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί να τον τραυμάτισε και ίσως ούτε καν τον βρήκε. Είτε ξεψυχισμενό ρολό τον είτε κομφετί έπεφτε κοντά του το ίδιο θα έκαναν. Πρέπει να τον δείχνουμε και να ζητάμε τον μηδενισμό του γκευ και -3 για άρνηση να παίξει και ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ του αθλήματος με όλα τα χθεσινά τραγελαφικά που έκαναν και να μην επιτρέψουμε να δημιουργηθεί προηγούμενο γιατί όταν πάμε καραισκάκη θα πέφτουμε κεραυνοβολημένοι κάτω από κάποιο κέρμα που θα το δείχνουμε, βγάζοντας το από την τσέπη μας, και αντε να αποδείξουν ότι δεν μας χτύπησε αυτό αφού είναι πολύ μικρό για να το πιάσει κάμερα.
[youtube]eax1odlrH24[/youtube]
[youtube]eax1odlrH24[/youtube]
Αυτο με τις καμερες ειναι μεγαλη μου απορια απο χτες και ταυτοχρονα η μονη μου ελπιδα.Θεωρω απιθανο η παε να μην εχει στα χερια της καποιο πιο κατατοπιστικο βιντεο.
+ 1926...mpafos4 έγραψε:Οταν βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος,τρελαινομαι!
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ,"ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ",GAYΡΟΥ!
Οποιαδηποτε αλλη συζητηη στην παρουσα φαση με οσα συμβαινουν απο χθες,για μενα ειναι πλεον ΥΠΟΠΤΗ!!
Εδω πανω σε σχεση με τους...."επιστημονες",ειμαστε ΓΙΔΙΑ!
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!
Οτι λοιπον γραφετε κυριοι,να ξερετε πως μπορει να το δειτε γραμμενο οπουδηποτε και ο νοων νοειτω!
Εστειλε ενας ΒΛΑΚΑΣ μια επιστολη στη zougla.....πρωτοσελιδο την εκαναν!!
ΧΘΕΣ,Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ!!
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!!Η ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Για να μην τα λέμε τζάμπα και βερεσέ, τα χει τραγουδήσει κι ο αείμνηστος Νίκος Ξυλούρης, αλλά πού?
[youtube]hU4h3pMNXfA[/youtube]

Υ.Γ. Προσοχή...Δεν λέω να προστατευθεί, παρά μόνο με κάθε νόμιμη υπεράσπιση στο δικαστήριο, ο συνοπαδός...
Υ.Γ. 2...Μπορούσε να τύχει στον καθένα από εμάς με ένα ρολλό χαρτιού...Τι θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση του?
ΑΔΕΡΦΕ prist ένα συγκεκριμένο μισοανοιγμένο ρολό πέτυχε τον αδήλωτο προπονητή τους, όχι ένα ρολό υπήρχε στο γήπεδο... Κούτες ολόκληρες με τέτοια υπήρχαν... Εντάξει είπαμε...
Ρε Γρηγόρη και εγώ θα μπορούσα να πετύχω κανέναν τι είμαι εγώ;;; Θέλω το κακό του ΠΑΟΚ; Εδώ ακούστηκε ότι σε ολόκληρο το γήπεδο υπήρχε μόνο το συγκεκριμένο ρολό που πέτυχε τον αδήλωτο προπονητή τους... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;goran 64 έγραψε:+ 1926...mpafos4 έγραψε:Οταν βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος,τρελαινομαι!
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ,"ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ",GAYΡΟΥ!
Οποιαδηποτε αλλη συζητηη στην παρουσα φαση με οσα συμβαινουν απο χθες,για μενα ειναι πλεον ΥΠΟΠΤΗ!!
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!
Οτι λοιπον γραφετε κυριοι,να ξερετε πως μπορει να το δειτε γραμμενο οπουδηποτε και ο νοων νοειτω!
![]()
Για να μην τα λέμε τζάμπα και βερεσέ, τα χει τραγουδήσει κι ο αείμνηστος Νίκος Ξυλούρης, αλλά πού?
Υ.Γ. Προσοχή...Δεν λέω να προστατευθεί, παρά μόνο με κάθε νόμιμη υπεράσπιση στο δικαστήριο, ο συνοπαδός...
Υ.Γ. 2...Μπορούσε να τύχει στον καθένα από εμάς με ένα ρολλό χαρτιού...Τι θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση του?
Αν έχει τέτοιο ιστορικό ας μη πατήσει ποτέ ξανά στο γήπεδο δεν με ενδιαφέρει μιλάμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για χθες και για το συγκεκριμένο γεγονός...
ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.
ΑΝΤΙΟ ΓΑΥΡΟΙ.
«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μας προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... yllo-agona
ΑΝΤΙΟ ΓΑΥΡΟΙ.
«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μας προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... yllo-agona
- navigator11
Απορία άσχετη. Εκείνος ο ταραμας ο ραδιοάρβυλος ο 40 χρόνια ΠΑΟΚτσής έκανε καμία δημόσια τοποθέτηση για τα χτεσινά; Αν δεν τιμωρηθούμε, σπάσει ρε αδερφέ ο διαολος το ποδάρι του, θα νιώθει ντροπή για το ότι το ''χαλιφάτο" δε θα έχει καθήσει να ξανατρυπηθεί για 1788η φορά;
Ας ξυπνάμε! Επανάληψη του αγώνα δεν πρέπει να ζητηθεί. Ο αγώνας δε διεξήχθη κι υπαίτιος υπήρξε ένας και μόνον ένας! Αυτό που επισημαίνει ο μπαφ. Και για το πού θα πρέπει να εστιάσουμε σαν ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον μας και ως προς τα υπόλοιπα που θίγει.goran 64 έγραψε:+ 1926...mpafos4 έγραψε:Οταν βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος,τρελαινομαι!
![]()
το φυλλο αγωνα που εγραψε το αρετοπουλο
«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μας προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης. Κατά την διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα και των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με πληροφορίες των εκπροσώπων της ομάδας του, δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο (ρολό ταμειακής μηχανής) το οποίο ρίχτηκε από την κερκίδα. Αμέσως αυτός αποχώρησε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας του και τους εκπροσώπους της. Άμεσα αποχώρησε και η υπόλοιπη φιλοξενούμενη ομάδα στα αποδυτήρια. Στην συνέχεια αποχωρήσαμε κι εμείς στα αποδυτήριά μας. Ζητήθηκε η εξέταση του κ. Όσκαρ Γκαρσιία από τον ιατρό του αγώνα για να ελεγχθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση διότι δεν επιτρεπόταν στον ιατρό του αγώνα η είσοδος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από περίπου 15' λεπτά όταν και ο ιατρός του αγώνα συνοδευόμενος από τον β' παρατηρητή της διοργανώτριας, κ. Α.Αλεξανδρή και τον 4ο διαιτητή εισήχθη στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου και έγινε η εξέταση, παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων, καθώς και του παρατηρητή της διοργανώτριας. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε προφορικώς και γραπτώς για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Η γνωμάτευσή του επισυνάπτεται στην έκθεση του παρατηρητή της διοργανώτριας. Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μας ενημέρωσε ότι ο κ.Όσκαρ Γκαρσία δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις επειδή δεν αισθανόταν καλά, συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας κ.Θέο Χρήστο και ότι ως εκ τούτου η ομάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του ιατρού και του προπονητή της. Κατόπιν των ανωτέρο δεν κατέστη δυνατή η τέλεση του αγώνα. Καμία άλλη παρατήρηση».
«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μας προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης. Κατά την διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα και των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με πληροφορίες των εκπροσώπων της ομάδας του, δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο (ρολό ταμειακής μηχανής) το οποίο ρίχτηκε από την κερκίδα. Αμέσως αυτός αποχώρησε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας του και τους εκπροσώπους της. Άμεσα αποχώρησε και η υπόλοιπη φιλοξενούμενη ομάδα στα αποδυτήρια. Στην συνέχεια αποχωρήσαμε κι εμείς στα αποδυτήριά μας. Ζητήθηκε η εξέταση του κ. Όσκαρ Γκαρσιία από τον ιατρό του αγώνα για να ελεγχθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση διότι δεν επιτρεπόταν στον ιατρό του αγώνα η είσοδος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από περίπου 15' λεπτά όταν και ο ιατρός του αγώνα συνοδευόμενος από τον β' παρατηρητή της διοργανώτριας, κ. Α.Αλεξανδρή και τον 4ο διαιτητή εισήχθη στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου και έγινε η εξέταση, παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων, καθώς και του παρατηρητή της διοργανώτριας. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε προφορικώς και γραπτώς για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Η γνωμάτευσή του επισυνάπτεται στην έκθεση του παρατηρητή της διοργανώτριας. Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μας ενημέρωσε ότι ο κ.Όσκαρ Γκαρσία δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις επειδή δεν αισθανόταν καλά, συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας κ.Θέο Χρήστο και ότι ως εκ τούτου η ομάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του ιατρού και του προπονητή της. Κατόπιν των ανωτέρο δεν κατέστη δυνατή η τέλεση του αγώνα. Καμία άλλη παρατήρηση».
ηλιθιοι κοτοπουλογαυροι...αντι να μιλαμε σήμερα για γκολ φασεις κτλ καθόμαστε και ασχολούμαστε με νομικες παπαριες
30.000 κοσμος χθες στην ΤΟΥΜΠΑ.DimitrisS έγραψε:Ρε παπα ασε στην ακρη αυτα που βγηκαν αρχικα απο σαιτς των αθηνων.
ΧΘΕΣ χαρτια, ρολα, κορδελες ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ 10-12 ΕΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΙΛΗΚΕΣ 70 ΕΤΩΝ!
Προσπαθουμε να χρεωσουμε προθεση σε καποιον που πεταει ενα ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΧΑΡΤΙΟΥ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ, οτι τι;
ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ;
Ολοι ειχανε στα χερια τους ενα πακετο χαρτακια,29.999 τα πεταξαν συντονισμενα,
ενας @$#%#@$ πεταξε το ρολο στοχευοντας τα χαψια την ωρα που πηγαινανε στον παγκο τους.
Τι δεν καταλαβαινεις?
Τα χαψια ηρθαν χεσμενοι και ψαχνανε αφορμη νη μη γινει-διακοπει το ματς.
Αφορμη βρηκανε απο τον συγκεκριμενο @$#%^#@%.
Κατανοητο?
Αν ζουσα σε αλλη χωρα,δεν ετρεχε τιποτε,αλλά με τοσα που εχω βιωσει δεν εχω εμπιστοσυνη
οτι ολα θα εξεταστουν και θα κριθουν αμεροληπτα.
Εχω χασει 5 χρονια ευρωπαικα ματς επειδη καποιοι μπερδεμενοι,ή καποιοι βαλτοι εναντιον του
τοτε προεδρου,δεν "αντεξαν" οτι ο Γουεά μας εριξε δυο τεμαχια στο σπιτι μας.
Ποιοος?
Ο Γουεά που σοδομισε ολη την Ευρωπη.
Εχω στερηθει τιτλους,χαρες,την ηρεμια μου απο διαιτητικα και πασης φυσεως εγκληματα
εις βαρος της Π.Α.Ο.Κ.αρας μας.
Δεν ανεχομαι να στερηθω τα ιδια απο την μαλακια,προβοκατσια ενος που κρατησε το ρολο για να το πεταξει
σ΄αυτους που ηρθαν ψαχνοντας αφορμη να μη γινει το παιχνιδι.
Το τελευταιο ματς που ειδα παρεα με τον πατερα μου και τη μανα μου
ηταν αυτο της φιεστας το ΄85.
Και οι δυο εχουν αποβιωσει.
Τις κορες μου τις εχω κανει Π.Α.Ο.Κ.τσακια και φιλοδοξω να παω σε μια φιεστα παρεα μαζι τους.
Δεν ανεχομαι να μου το στερησει αυτο,κανενας μ@λ@κ@ς.
Εχω αυτο το δικαιωμα?
Η μηπως θα πρεπει να υπερασπιζομαι εσαεί τον καθε.........
Εκπρόθεσμα δήλωσαν τον προπονητή τους... Ο Καραπαπάρας δεν υπάρχει πουθενά αλλά βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο... Για τον Μιραλάς δεν γράφει ΤΙΠΟΤΑ!!! Στην τελική μας λέει ότι αυτοί έφυγαν γιατί δεν αισθανόταν καλά ο προπονητής τους...
Εντάξει έχουμε άπειρα πατήματα δυστυχώς για κάποιους...
Ρε παπα δεν στο στερησε αυτος! Αυτο ειναι το θεμα. Πεφτουμε στην παγιδα τους.
Το κοβω γιατι εχω κουραστει παργματικα απο χθες.
Ας πιστευει ο καθενας οτι θελει.
Το κοβω γιατι εχω κουραστει παργματικα απο χθες.
Ας πιστευει ο καθενας οτι θελει.
Βρε παιδιά γιατί να γράφει στο φύλλο για κάρτα που είδε και έδωσε στον παίκτη; Εδώ πρέπει η ΠΑΕ να μεριμνήσει για να τιμωρηθεί το σίχαμα.HOOL4IGAN έγραψε:Εκπρόθεσμα δήλωσαν τον προπονητή τους... Ο Καραπαπάρας δεν υπάρχει πουθενά αλλά βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο... Για τον Μιραλάς δεν γράφει ΤΙΠΟΤΑ!!! Στην τελική μας λέει ότι αυτοί έφυγαν γιατί δεν αισθανόταν καλά ο προπονητής τους...
εγω καταλαβα οτι τον Γκαρσια του ειπανε θα κανεις θεατρο, ειπε ναι, μετα του ειπαν κατσε να φας μια, αλλα δεν ηθελε, γι'αυτο το 15λεπτο, μεχρι να τον κανουν να καθησει να την φαει. Τοτε του εσκασαν μια μπουνια στα δοντια για να γινει πιο πιστευτος και να του βρουν κατι στις εξετασεις. Απο ενα ρολο χαρτι δεν γινεται να παθεις οτι γραφει το διαβαλκανικο στην ανακοινωση του, ουτε να φορας την αλλη ημερα κολλαρο. Γαυρικες-πουστικες μεθοδοι, που χρονια τωρα βλεπουμε
και απο αυτα που εγραψε το αρετοπουλο, προβλημα θα εχει και ο ιδιος
και απο αυτα που εγραψε το αρετοπουλο, προβλημα θα εχει και ο ιδιος