Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

joshua έγραψε:
CCCP έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω παντως με οσα διαβαζω εκει που καταληγω ως πιο πιθανο σεναριο νομικα, ειναι η πιθανοτητα να τιμωρηθουμε με αφαιρεση βαθμων απο την στιγμη που καταγραφεται τραυματισμος στο φυλο αγωνα,εστω και αυτη η αμιχη,αλλα ταυτοχρονα να τιμωρηθει ο γαυρος με μηδενισμο στο παιχνιδι γιατι αποχωρησε χωρις εντολη διαιτητη η γιατρου.
Για να τιμωρηθουμε με -3 πρεπει να βγει οτι ο αγωνας δεν εγινε με υπαιτιότητα μας. Δεν γινεται να τιμωριθει ο γαυρος οτι δεν κατέβηκε και να τιμωρηθουμε ΚΑΙ εμεις για μη τελεση αγωνα.

Το -3 ειναι για τη διακοπη του αγωνα οχι για το τραυματισμο.

Φυσικα σε χωρα μπανανια your guess is as good as mine για το τι πραγματικα θα γινει. Εγω που δεν εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιωσηνη λεω οτι θα βγει αποφαση οτι να ναι και μετα θα τρεχουμε στα δικαστηρια μεσα στο καλοκαιρι...

Να μη κανω και προβλεψη οτι θα το παρουμε αλλα θα βγουνε και θα πουνε οτι το πηραμε στα χαρτια. (σιγα βεβαια που περιμενουμε και απο κανεναν να μας συγχαρει)
Το -3 δεν αφορα διακοπη αγωνα αλλα τραυματισμο αξιωματουχου.Καπως ετσι ο γαυρος εφαγε -3 για τραυματισμο αστυνομικου ενω δεν μηδενιστηκε για τον αγωνα με την κουλα.Τωρα αν καταφερουμε και δεχτει ο δικαστης πως ο Γκαρσια δεν ηταν δηλωμενος τοτε προφανως και γλυτωνουμε και το -3.
Ρε ΑΔΕΡΦΕ ο γιατρός του αγώνα γράφτηκε και στο Φ.Α. έλεγε στην ιατρική γνωμάτευση ότι μπορεί να συνεχίσει... Αυτοί έφυγαν... Τι να γλιτώσω;;; Ποιον τραυματισμό...;
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

DimitrisS έγραψε: Ρε πλακα κανετε; Να μην ξαναπατησουν στο γηπεδο λεω εγω 30.000 που πεταξαν χαρτια χθες!

Ο κλοουν ΚΙΝΕΙΤΑΙ προς τον παγκο του και ο ανθρωπος πεταει, οπως εκαναν χιλιαδες κοσμου χθες, μπροστα του το ρολο χαρτι και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ (;) τον κλοουν!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ !! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;;

ΓΑΥΡΟΙ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Eντάξει κάποιοι πέρσι μας λέγανε να μην πανηγυρίσουμε το κύπελλο για το κουτάκι.

Στο βόλλει φθάσαμε προχθές να έρχεται ο αντίπαλος παίκτης του Φοίνικα Σύρου, γεννημένος στην Κατερίνη, να μας δείχνει τ'αρχιδ*α του και να βρίζει τα σπίτια των οπαδών που κάθονται πίσω απο τον πάγκο και στο τέλος να τους λέμε και ευχαριστώ, ενώ πανηγυρίζανε έξαλλα τη νίκη τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Δευ 26 Φεβ 2018, 13:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε σουρμε τον τραυματισμο,εστω αυτη την αμιχη, τον επιβεβαιωνει ο γιατρος του αγωνα,απλα δεν τον θεωρει λογο για να μην διεξαχθει το παιχνιδι και καπως ετσι γεννιεται το σεναριο που εγραψα και επιμενω πως ειναι το πιο πιθανο ,εκτος και το τονιζω αυτο, αν οπως και πρεπει ο δικαστης δεν δεχθει την εκπροθεσμη δηλωση του Γκαρσια,καθως θα δινει και την αισθηση μιας μεσης λυσης.Ακομα και αν το παιχνιδι συνεχιζοταν και εληγε κανονικα θα βρισκαμε μπροστα μας διωξη που δεν θα ειχε σχεση με το παιχνιδι αλλα μονο με την κριση του τραυματισμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 26 Φεβ 2018, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ότι ο τραυματισμός του "κυρίου" Oscar Garcia δεν ήταν κανονικός, αλλά ψευτοτρραυματισμός, θα αποδειχθεί στην μήνυση που θα καταθέσει η ΠΑΕ προς τον προπονητή των γάυρων για απάτη!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι ή παιρνουν αυτα που πουλαει το αφεντικο τους.

Διαρρεει ο ΠΑΟΚ το επισημο εγγραφο, με υπογραφες και ολα, που δειχνει οτι δεν υπαρχει πουθενα Γκαρσια και αυτοι μοιραζουν μια αλλοιωμενη φωτογραφια που μπορει να ειναι απο οποιοδηποτε παιχνιδι ή και απο το.....το word του καραπαπαρα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

αφου δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νυχτα , κοιμήθηκα το πρωί και ξύπνησα πριν λίγο... και διαβάζω οτι αρχικά δηλωμένος ήταν ο Κοντης προπονητής. Γιατί άραγε; Ήταν πιο ...δεκτικός , πιό εκπαιδευμένος να τραυματιστεί; και μετά επεισαν -εκπαίδευσαν και τον Γκαρσία;
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

HOOL4IGAN έγραψε:
Αιτωλος έγραψε:Σόρρυ παιδιά αλλά εγω δεν είδα 30000 να σημαδεύουν τους γαύρους.1 είδα
Δίπλα του ήσουν;;; Να μάθουμε παραπάνω πληροφορίες θέλω δεν ειρωνεύομαι μην παρεξηγηθώ...
Απλά δεν μου αρέσει να χώνω το κεφάλι μου στην αμμο
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Καπετάνιος έγραψε:Πανοπουλος:

«Μια ιδέα θα ήτανε να «παιχτεί» το Πρωτάθλημα στη “μπιρίμπα” ή στο “πόκερ”.
Έτσι, δεν θα ταλαιπωρούσαμε χιλιάδες κόσμου, αλλά λίγους και εκλεκτούς.
ΥΓ: Δυνητικά, θα μπορούσε να «παιχτεί» στα “ζάρια”» , αναφέρει στη ανακοίνωσή της...
Γιατί μας ποστάρεις αυτόν τον μαλάκα βαστάζο του ποκ εδώ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δολοφονικο σημαδι λοιπον απο τα 20-30 μετρα σε κινουμενο, με ενα ρολο ταμειακης που ΑΝΟΙΞΕ στην διαδρομη του.

Δολοφονικη ενεργεια.

Να μην ξαναπατησει το ποδι του στην Τουμπα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Και γω απο τη θύρα 7 τον γκαρθία σημάδευα με το χαρτάκι που πέταξα..Ποιο κεφάλι στην άμμο φιλε μου, απορώ πραγματικά
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Αιτωλος έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:
Αιτωλος έγραψε:Σόρρυ παιδιά αλλά εγω δεν είδα 30000 να σημαδεύουν τους γαύρους.1 είδα
Δίπλα του ήσουν;;; Να μάθουμε παραπάνω πληροφορίες θέλω δεν ειρωνεύομαι μην παρεξηγηθώ...
Απλά δεν μου αρέσει να χώνω το κεφάλι μου στην αμμο
Εσύ τι πιστεύεις όμως τώρα... Δίκαια φωνάζουν οι γαύροι;;;
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Διαβάστε και την συνέντευξη από τον γαύροΒασιλειάδη... Ελλάδα μου...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αντι να μπουν να παιξουν μπαλα, προτιμησαν να το παιξουν εξωαγωνιστικα τα δικαστηρια
ας βγαλουμε λοιπον τον ασο απο το μανικι αν υπαρχει και βλεπουμε
πικρα παντως χτες να τρως τζαμπα τοσα λεφτα για μια μερα, και να γυρνας πικραμενος και παγωμενος
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

george188 έγραψε:Και γω απο τη θύρα 7 τον γκαρθία σημάδευα με το χαρτάκι που πέταξα..Ποιο κεφάλι στην άμμο φιλε μου, απορώ πραγματικά
Αν τον σημαδευες κακως έκανες για εμένα. Αφού το ήξερες οτι έψαχναν αφορμή
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

λενε συνεληφθει αυτος που το πεταξε, εχει συληφθει αλλες 3-4 φορες, τη μια φορα ανηλικος παλι κατι ειχε κανει και του ειχε απαγορευθει η εισοδος για καποια χρονια, μια αλλη φορα τον πιασανε στην κοζανη που πηγαινε με στυλο-εκτοξευτηρα φωτοβολιδας στα @@ του και τον πιασαν και περσυ η προπερσυ γτ πεταξε σνα μπουκαλι νερο γεματο στο γηπεδο την ωρα αγωνα στο παλατακι

Και ενω παντα παει 4, για καποιο λογο χθες ηταν στα επισημα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”